homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-97

#1825 2012-01-04 20:48:30

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12

mergi de urgenta la medicul tau, nu sta asa!

#1826 2012-01-04 21:00:55

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

cris du'te la dr, depinde de organism si de felul in care este pozitionata sarcina

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1827 2012-01-04 21:04:29

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Crisbebe, mergi la medic, depinde de sarcina daca poti face sex sau nu, orgasmul produce acele pulsatii in vagin care sunt proiectate spre uter si pot da contractii, asa mi-a zis medicul meu, ca pot sa fac sex dar sa evit orgasmul dupa 25 de saptamani...

Miri, bafta la dieta, deci nu mai pozez nimic... Daca mai vor fete cartea poti sa o trimiti prin transfer.ro.

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-04 21:23:19)

#1828 2012-01-04 21:46:38

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetele avem si noi 9 kg lol

Crisbebe nu sta asa mai ales daca ai sangerat, Du-te de urgenta la dr.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1829 2012-01-04 21:55:59

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Mamici ma suna educatoarea lui Carol sa imi dea raportul zilei si imi spune ca i-a cantat doua cantece in engleza si unul in romana - educatoarea a inteles ceva cu "melc" (este melc-mec cotobelc).
A zis ca i-a dus la cumparaturi (pt jumaate de ora patronul supermarketului a inchis magazinul ca 8 copii sa isi faca niste cumparaturi) si Carol a fost cea mai activa: s-a dus si a pus in cos tot ce a cerut Martina (doamna): mere, portocale, ceapa si struguri. Si ea singura s-a dus la casa de marcat si a ridicat cosul ca sa marcheze vanzatoarea ce trebuie.
Nu mai pot de bucurie!

Aseara nu am avut timp sa ma joc cu ea cand m-a intrebat asta; s-a dus la tati si m-a parat ca "mami go away, piz play me"=adica mama nu se joaca, cu mine, t erog joaca-te cu mine smile. Si la baita de seara mi-a zis ca vrea sa fiu si eu in cada cu ea si sa citim o carte impreuna. am intrat in cada ca nu am avut ce face...NUmara pana la 15 in ambele limbi si a inceput sa vorbeasca si in limba romana. Are accent american dar macar vorbeste in romaneste. Ca sa vorbeasca limba romana imi cere ceva bun adica ciocolata (neagra, 80% cacao ca asta ii place) sau inghetata si daca ii zic ca ii dau spune multe cuvinte in romana. Deja face distinctie intre limbi.
Intelege tot! Noua ne este teama sa mai discutam ceva in fatza ei ca intelege tot si turie cand nu ne asteptam. Si tine minte tot. Mi=a aratat dimineata ca vrea pulovarul de la "nana" adica bunica unei prietene de aici. Tine minte ca "nana" i l-a dat cadou de Craciun. Si ma intreaba zilnic cand mai vine Mos Carciun la ea smile

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#1830 2012-01-04 22:04:51

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

Mamici de fetitze am si eu o intrebare ... de fapt nu numai...sunt foarte suparata...fetitza mea care azi are 2 sapt a schimbat-o la inceput sotzu eu fiind proaspat operata...si a dat-o cu foarte multa crema la funduletz si la pasarica si acum am vazut ca la pasarica intre buze are crema stransa acolo care nu pot sa o mai curatz sad sunt foarte speriata ca nu se curatza deloc...s-a uscat acolo....nu stiu ce sa fac sad ajutati-ma cu un sfat va rog.

Am o minune de fetitza hjarta

#1831 2012-01-04 22:09:05

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

flow, o minune de copila ai!  hjarta

deea, nu se ia cu apa calda si sapun?

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-04 22:09:19)

#1832 2012-01-04 22:12:06

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

supa iar 39 cu 3 supa  in plus si tuseste si muci supa   bang  bang  bang

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1833 2012-01-04 22:14:55

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Deea cu apa calda, ceai de musetele, incearca.

Czuky imi pare rau grater dar totusi de ce nu ii trece? sa nu aveti ecav sterptococ, stafilococ..

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1834 2012-01-04 22:17:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Czuky  supa iar?

Andreea, 9 kg  applause

Flow, ti-am mai zis eu ca e o super fetita smile

#1835 2012-01-04 22:18:46

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

off, czuky sanatate multa nataliei...

noua ne*-a mai scazut febra, dar intre timp am avut 2 scaune moi, nu apoase dar destul de moi, si noi cam tusim, nu des, dar tusim...

aliy am fost la medic, a ramas sa o urmaresc, cica febra e de la gat, in rest vedem daca varsaturile sunt de la enterocolita....e pe regim de ieri, azi a ciugulit asa: 2 biscuiti, la pranz orez cu putina brnzica desarata de la hocland, 3/4 de banana, putin morcov fiert si putina paine prajita...ceva apa si cam atat, ne chinuim rau de tot cu antibioticul dar si cu nurofenul, nu vrea de nici o culoare sa ia....

legat de scaun, ii recoltez , il duc si ce analiza cer? examen microbiologic sau ce?eu sper sa nu fie enterocolita sau cel mult sa nu fie cu rotavirus ca e vaccinata, dar....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-01-04 22:19:32)

9 ani de copilarie ....

#1836 2012-01-04 22:23:05

flowerpot
Insomniac member

deeea1989 a scris:

Mamici de fetitze am si eu o intrebare ... de fapt nu numai...sunt foarte supar...fetitza mea care azi are 2 sapt a schimbat-o la inceput sotzu eu fiind proaspat operata...si a dat-o cu foarte multa crema la funduletz si la pasarica si acum am vazut ca la pasarica intre buze are crema stransa acolo care nu pot sa o mai curatz sad sunt foarte speriata ca nu se curatza deloc...s-a uscat acolo....nu stiu ce sa fac sad ajutati-ma cu un sfat va rog.

Deea nu te speria. Ii faci baita si o sa se duca crema. Ceea ce vezi tu alb acolo, la putzulica, este normal sa fie asa...este o secretie care o apara pe fetitza de microbi si nicidecum crema. Nu insista sa cureti acea secretie!!! Las-o acolo!!! In timp o sa dispara. Nu te speria, este normal sa aiba o astfel de secretie, este sanatos sa fie acolo. Carolinei i-a disparut cam la 1 an. Si mereu ni s-a zis de catre pediatru sa nu insistam sa i-o dam jos ca nu o sa mai fie protejata de  microbi. Si noi mai scapam crema multa dar nu era nicio problema.

Fetele va multumesc. Dar aveti un pic de rabdare sa vedeti cum o sa schimbe copii vostri pe la 2 ani. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii lasati in ritmul lor. Nu vor sa faca ceva nu ii obligati.
Eu niciodata nu mi-am tinut copilul departe de magazine, de multime, de agitatie. Si mereu o tratez ca pe cineva important. Ii cer parerea cu ce sa ma imbrac, cu ce crema sa ma dau (chiar daca nu imiplace ce alege ea), o iau in seama si ii multumesc ac ma ajuta sau imi cer iertare daca o supar. Stie sa cumpere ceva caci atunci cand mergem la cumparaturi o las jos din cos si o implic: du-te, te rog, si adu-i lui mami X si Y. Haide impinge si tu cosul. Ce parere ai de puiul asta? Il luam pe asta sau pe asta? Cy ce vrei sa te imbraci astazi? Iti place poezia asta? Dar acest cantec? Mami are un pic d etreaba la computer - te joci un pic singura si apoi vii si tu lnaga mine?
Chestii  din astea si ea se simte tare importanta. Insa ma ajuta si tati care se joaca, cu ea, alearga cu ea prin casa, se gadila, se ingana unul pe celalalt, se bat cu pernele, se contrazic unul pe celalalt, ies la bere cu baietii lol, isi promit ca o se se iubeasca pe vecine (care veci stiu ca o sa inceteze pe la 12 ani lol

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-01-04 22:31:43)

bebe

#1837 2012-01-04 22:25:06

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

supa ma gandesc ca data trecuta am intrerup tratamentul deodata din cauza alergiei nu ia trecut calumea si sa dus mai jos,nu stiu.oricum in seara asta am intrat in panica,a mea avea la bord nurofen 5ml 125 paracetamol supozitor,si era imbracata pana la genunci cu prosopul ud iar intro ora nu ia scazut deloc febra si i-am dat o jumatate din sfert de agocalmin. bang .Apoi a inceput sa scada.acuma nu stiu ce sa zic. Maine tre sa sun dr sa ii spun cum e dar intre timp tre sa ii dau noaptea antitermicele din 4 in 4 ore. supa

Andrea  smile  applause  pt 9 kg.

Adinagrig si voi sad

Ultima oara a fost editat de czuky (2012-01-04 22:25:31)

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1838 2012-01-04 22:39:13

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave 
Aliy si Pucca mersi de felicitari si de urari  puss
Czucky  supa  n-am cuvinte...stiu ce simteam eu cand a facut a mea 39  supa  Doamne ajuta sa va treaca odata repede si sa nu mai revina boala!!
Flower  hjarta  ma repet dar e o scumpa Carol a ta!si desteapta! applause
Nu mai vorbiti de diete ca am ramas  gravida la 57 kg   disperat  speram sa ajung macar la 54-55 inainte sa raman iar bortzi, dar asta e ...bebe sa fie sanatos ca de diete ma apuc dupa ce nasc  chicot  si cu 2 de care sa am grija sigur o-i da jos  forgetit
NU mai stiu ce am citit   dumbom
LE Ruxxy  puss  pare rau de ciclon  punish iti tin pumnii si mai stransi pt luna ce vine  goodluck  majoreta  goodluck
Aliy , bine ca i-a trecut lui Eric! puss

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-04 22:42:32)

#1839 2012-01-04 22:50:11

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Ruxy, Dana  puss

Czuky sad sper sa-i treaca cat mai repede. ai fost cu ea la dr? (scuze daca ai scris si n-am citit). poate ar fi bine sa ii dai ceva pt imunizare  puss

Adinagrig, noua ne-a dat sa facem coprocultura, Ag. Adenovirus+Rotavirus si Coprocitograma (pe mine m-au costat 150 lei, dar asta fiindca le-am facut in regim de urgenta). daca are rosu in gat,eu stiu ca poate sa verse si sa se fi deranjat la burtica de la panadolul/nurofenul si antibiotic. i-ai dat biotics? (rau n-are cum sa-i faca) cate scaune moi are? (dr mi-a zis ca daca sunt peste 5 trebuie luata in considerare o posibila enterocolita).  Sper sa se faca bine repede! puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1840 2012-01-04 23:13:38

flowerpot
Insomniac member

Ce rau imi pare ca sunt atatia bb cu problemute sad. Sanatate multa.

Ruxx
fa treab asta si o sa ramai gravida in cel mult 2 luni smile: un regim bazat mai mult pe salate; ceaiuri, NU cafea si bea si cate trei ceaiuri din Naprazinc/zi.  puss

Mamici voi mai aveti timp sa mai cititi ceva carti? Ce anume cititi?

bebe

#1841 2012-01-04 23:22:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu citesc noaptea pana la vreo 1. Majoritatea carti de parenting, dar mai intra si ceva Coelho, de adormit copii (lol ) si ceva ezoteric, Muller Peter, autor unguresc, de vreo 80 de ani, de care sunt dependenta. Asa de profund e omul asta si asa de corect gandeste, ma ajuta sa ma ridic peste problemele cotidiene.

In alta ordine de idei, ai un copil minunat, flowerpot! hjarta

Si offtopic se pare ca noi amanam proiectul bb2, din motive financiare (imi pierd jobul daca raman don nou bortzi, trebuie sa ne cautam apartament mai mare etc) supa (si nu vreau sa-l traumatizez nici pe David cu suppy-ul redus de laptic din timpul si dupa sarcina). Imi vine sa plang, dar logica imi zice ca nu avem ce face...

Multa sanatate lui Nati si Anei par

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1842 2012-01-04 23:24:13

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ally cum am putut sa uit ca am citit oferta ta de angajare ca designer  big_smile  iau si eu un ban cinstit , mai pun si eu o dala in curte  lol

#1843 2012-01-04 23:30:04

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Flow, n-ai pt ce sa-mi multumesti. Imi pare sincer rau pt ca treci prin asta, dar , repet, nu te descuraja, e o chestie cu care se traieste foarte bine. Restrictiile ti le vei impune singura in functie de ce vei putea sau nu sa faci. Tu ai avantajul de a fi om in toata firea. Restrictiile mele au fost impuse de o mama extrem de exagerata din toate punctele de vedere si am pierdut multe din micile bucurii ale copilariei. Durerile vor trece in curand si vor fii luni bune in care nu-ti vei aminti de afectiune. Incearca sa dormi la inceput pe ceva foarte foarte moale.

Blue, imi pare rau si eu imi doresc un al doilea copil din tot sufletul, dar toata ratiunea imi zice ca nu e momentul potrivit. Vei vedea ca se aseaza toate cum e mai bine. Ai incredere in Doamne-Doamne

Eu am descoperit astazi ca medicamentele homeopate si cele naturiste sunt chestii diferite. Nu radeti prea tare de mine, dar habar n-aveam.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.