|
Nu esti logat.
FEMIDOM Barza#1 2011-12-16 14:03:30
FEMIDOM BarzaBuna.Imi cer scuze daca mai exista vreun topic asemanator,dar eu nu l-am gasit.Va rog,imi puteti spune,cele care au auzit de la cineva ca a folosit sau au folosit chiar ele FEMIDOM (prezervativul feminin),se mai numeste si FEMI / Reality,unde il pot gasi in Craiova? Am gasit pe net intr-o farmacie,dar doar la Slatina.Multumesc anticipat. Offline #2 2011-12-20 10:25:02
Re: FEMIDOM Barzasincer, nici nu stiam ca se mai gaseste in tara...avind in vedere ca e destul de rar utilizat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2013-09-21 09:05:03
Re: FEMIDOM Barzapostez si eu aici stie cineva daca se gaseste in Bucuresti? am cautat in farmacii ... sexshopuri ... dar nu am gasit! as vrea sa incerc. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #5 2013-09-21 09:55:46
Re: FEMIDOM Barzaciresica, da un search pe google, si vezi in ce farmacii il au. banuiesc, ca-n buc exista o probabiltate mai mare sa gasesti. daca nu, cel mai bine printr-o comanda pe net Offline Publicitateloading...
#6 2013-09-21 10:36:47
Re: FEMIDOM Barzade pe erogen.ro am comandat eu, in alta parte nu stiu unde gasesti Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-09-21 10:43:05) Offline #7 2013-09-24 08:04:51
Re: FEMIDOM BarzaMultumesc! cred ca o sa comande de pe net Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|