homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-115

#2167 2011-12-26 10:23:07

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Neaaataaaaa, gagici! Is treaza de pe la 8:30, dar am o scuze, aseara pe la 22:30 am capitulat dupa ce ne-am uitat la The Aristocats hjarta
Sanii mi se pare ca-s si mai umflati, nu foarte durerosi, dar destul de umflatei...vedem ce prevestesc smile

Green, puss Imi pare rau pentru test, cu speranta inainte ca luna viitoare o sa vezi dublu smile Mie si asa mi se pare o teroare ca suntem nevoite sa asteptam 3 saptamani pana putem sa facem testul... ar trebui inventat un test care sa fie valabil la o zi, doua dupa contact big_smile

Sonia puss ma bucur ca te simti un pic mai bine la ai tai, te mai relaxezi si tu un pic si te mai destresezi!

Angel, toate bune, ai inceput deja orele de zumba dupa cezariana? lol Pitica e bine?

Clauss, sarbatori fericite si tie!  santa   sorcova

Cah, azi tre sa ma duc la munca... dar ma ambitioneaza gandul ca de maine sunt liberaaaaaaaaaa!!

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-12-26 10:23:47)

#2168 2011-12-26 10:27:47

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

lady,neata puss da,e lume multa in jurul meu,nu pot fi trista,in schimb sufletul...eu sper sa fii nevoita sa astepti doar 3 saptamani,nu ani goodluck

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2169 2011-12-26 10:35:46

LadyPink
Platinum member
Site

Sonia, puss eu cred ca-ti prinde bine, chiar daca stiu ce e in sufletul tau, nu strica niciodata sa fii inconjurata de oameni care tin la tine!
Cat despre test... nu cred ca doreste nimeni asta nimanui, ziceam doar ca e apasatoare asteptarea, macar sa afli cat mai repede daca e sau nu e, sa nu mai stai cu inima in gat de emotie si incertitudine smile

Am vrut sa pun niste poze imbietoare, dar vad ca nu-mi afiseaza, nu stiu de ce  nustiu
Asa ca ma credeti pe cuvant ca erau niste poze imbietoare, cu o cafeluta, ceai, cappuccino si lapte cu cookies, sa ne facem trezirea impreuna smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-12-26 10:41:12)

#2170 2011-12-26 10:36:07

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Neatza fete puss
Ma bucur mult ca va place rezumatul...sper sa fie concludent ptr Dirida

Sonia puss da am rabdare...am vrut candva sa ma fac educatoare...asa ca m-am inarmat...prinde bine si la serviciul actual..

Dirida puss imi cer scuze ca merge atat de greu...dar cand am spus ca termin mai repede uitasem ca avem un topic intreg intre...saptamana asta fac oricum tot...cel tarziu pana joi-vineri esti informata la zi...promit

Angel puss sac sac sac...nu esti virgina retas  puss pentru Deutza

Green kram pare rau de trest...lasa ca vine si dublu...cum zice Raveca...Dumnezeu are trei raspunsuri 1.DA 2. NU 3.NU acum...la tine e sigur al treilea de data asta

Lady puss neatza...eu sunt treaza de la 7...azi nu m-am mai trezit inainte sa sune alarma cascat

>>...vreau si eu cafea...fac friptura cu usturoi, varza rosie, salata de cartofi si ptr moro niste galuste de paine pe langa...

na sac sa va fac si voua pofta ca voi m-ati stresat destul zilele astea
sper sa nu saliveze burticile

pusspusspusspuss pe toate fetele, bb-ii si burticile....si sper ca n-are nimeni probleme de digestie dupa cele doua zile pline de mancare

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-26 10:38:58)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2171 2011-12-26 10:44:09

LadyPink
Platinum member
Site

Hell, morning puss Suna tare bine ce zici tu acolo ca pregatesti drool Am cam resimtit un pic imbuibarea de ieri, nu mai sunt obisnuita sa mananc atat de mult, mai ales ca noi de vreo 2 luni si ceva am cam renuntat la carne. Adica al meu a renuntat de tot, mananca doar peste, eu mai poftesc din cand in cand la cate o fripturica si mai mananc, dar in 90% din cazuri ma dau dupa el si nu mai mananc nici eu carne... si ne simtit amandoi mai bine, mai light smile

Hell, foarte misto rezumatul!  partydance

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-12-26 10:46:40)

Publicitate

loading...

#2172 2011-12-26 10:53:36

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Neata fetelor puss va salut pe fuga,aseara am disparut ca magarul in ceata chicot
Hell,fain rezumatul tummenupp
Green,sa fie data viitoare cu 2 liniute puss
Lady,spor la munca puss
Sweety, esti bine? puss
Mayya,sarbatori fericite si tie puss

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-12-26 10:54:30)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2173 2011-12-26 10:57:04

Lothraine
Insomniac member

neatza tiza lu' lucica puss chicot

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2174 2011-12-26 10:59:44

sonia30
Moderator

lady,nu ziceam nimic de tine,eu iti doream sa ramai repede,sa nu astepti mult wink

storm,neata puss

ramo,neata par

cine e tiza lu lucica? rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-26 11:00:25)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2175 2011-12-26 11:04:49

Lothraine
Insomniac member

soni...bucklucica e lucica (a la Clauss) si se lauda ca ar fi tiza cu rrammonna ...nush cum le cheama pe niciuna...buck sigur nu e lucica...dar important e ca sunt tize rotfl2

#2176 2011-12-26 11:06:47

sonia30
Moderator

stiu ca buck e lucica,da nu vad legatura cu ramo,cum tize? va adica le cheama la fel .

#2177 2011-12-26 11:10:54

Lothraine
Insomniac member

poi asa ii zicea buck lu' RRammonna..ca sunt tize...si mie asa imi veni sa o salut astazi...probabil ca le cheama la fel..habar n-am...sau poate nu...o fi tot o denumire ca si lucica....dar e funny big_smile

#2178 2011-12-26 11:20:11

sonia30
Moderator

merg sa ma spal si ne pregatim de plecare la bunica mea wave

#2179 2011-12-26 11:32:46

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

puss ceau dragelor puss

buck, ramo si cu mine suntem tize... pe toate ne cheama ramona lol

pupici dulci puss puss

hell puss super tare rezumatu tummenupp

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2180 2011-12-26 11:34:06

Lothraine
Insomniac member

nerama puss ti-l dedic si tie ca stiu ca nu ai timp...pusspuss la bb mic...
si tu esti tiza de lucica? chicot

#2181 2011-12-26 11:41:21

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

hell puss multumesc puss
daa lol si eu sunt tiza cu lucica rotfl2

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2182 2011-12-26 11:52:39

Lothraine
Insomniac member

Si sa ne apucam de treaba...promisiuneai datorie nu? Dirida...spor la citit

09.12.2011 ---Rave are niste colegfe de munca de tot Rahatul (nu ala de fructe)--- Rave---cainii latra, ursul umbla...zicea  cineva                                                                 
                 ---Angel nu vrea sa nasca..nu-i place ziua...e sechestrata in casa de sotz (sac total degeaba ca azi nu naste)
                 ---Bineinteles ca Angelus vrea sa mearga in targ...dar n-are voie ^^^ 
                 ---Soniei ii vine rezultatul ei --- culturi fungi- negativ tummenupp
                 ---Mada merge la 5 la medic goodluck
                 ---Onutza si sotul s-au spovedit si impartasit applause
                 ---Onutza merge dupa analize..rutina
                 ---Elena a vist azi-noapte topicul Angelushei la "A venit barza" chicot eleno...vise, vise
                 ---eu dau cu bata-n balta...supa mea de Asparagus am declarat-o oficial supa de arpacas rotfl2
                 ---Angelush nu naste azi...are de factu cornulete
                 ---burticile sunt cam somnoroase...Ioana se prelinge sub birou
                 ---Almi a ramas cu cititul la pagina 17...unde eu am ramas aseara cu rezumatu....telepatie nustiu
                 --- Poze cu Ana (fata mare a Angelinei) facand painici si cornulete pusspusspusspuss si are abia 13 ani
                 ---Raveca are liumbarnita chicot pentru ca e vineri
                 ---Sonia primese mesaj la 14:52 de la White--- trebuie FIV...in stadiul actual
                 ---Aflu ca am multe in comun cu Angel (muzica, decor)
                 cica d-zeu coboara pe pamant , si mergand el asa cu calul, da peste o baba vrajitoare care isi fierbea licoarea intr-o oala mare , fierbea si o descanta
d-zeu atunci ii zise "stati-ar oala babo " adica sa nu mai fiarba
dar baba ii raspunse " stati-ar calul doamne" si oricat a incercat d-zeu nu a mai putut sa faca calul sa plece de pe loc
atunci, smerit, ii zise babei "mearga-ti oala babo"
iar baba " atunci mearga-ti calul doamne"
si uite asa a fost nevoit insusi d-zeu sa se dea la o parte din calea unei vrajitoare , ca era vrajitoarea sf vineri, o baba buna dar care trebuie respectata
          semnat Angelina
                  ---mada primeste vesti proaste la medic...dezamagita...trompe posibil impermeabile...singura sansa actuala FIV...dar urmeaza alte investigatii
                  ---eu si almi ne dam cu parerea pe unde-o disparut mika....Almi a avut dreptate...statea cu batul pe dorei diablo
                  ---Angel joaca "vine lupul" cu sotul
                  ---applause pentru dr White de la pacientele sale...si de la mine acum :applause
                  ---Ravecai i s-a rupt un brat la ochelari grater((
                  ---Onutza foarte harnica...laude de la sot pentru mancare
                  ---Angel l-a violat pe C rotfl2, dupa un pahar de coniac
                  ---A nascut matusa Eleni..o fetita applause happydance
(va urma)

#2183 2011-12-26 12:04:46

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

buna dragele mele  face_tree
va pup pe toate, sper ca aveti un craciun fericit si linistit puss puss puss puss
eu am tot fost in vizite , acum ne pregatim sa plecam la ei mei la masa.
am vazut ca toate ati fost harnicute si ati gatit o gramada de bunataturi, eu am facut doar sarmele si friptura anul asta, dulciuri mi-a facut soacra, eu eram prea obosita.
Angel puss sper sa pleci cat mai repede acasa impreuna cu printesa. ia si mananca mai ales ca alaptezi puss
Hellstorm puss esti belea cu rezumatul  tummenupp cu ocazia asta o sa recuperez si eu puss puss puss

va pup pe toate, o zi frumoasa de sarbatoare sa aveti puss

#2184 2011-12-26 12:24:08

LadyPink
Platinum member
Site

Mada puss Sarbatori fericite cu multa liniste!

Hell, hai ca incep sa cred ca rezumatul e si pentru mine, ma mai pun la curent cu care, cine, ce pana sa apar si eu p-aici smile Da' mai ai ceva de munca smile

Noi paparam in spiritul Craciunului, niste somon afumat lol si acum mai zabovesc un pic pe aici cu voi si apoi ma pregatesc de munca.

#2185 2011-12-26 12:51:44

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Ho-ho-ho!!!  santa

Sarbatori fericite fetelor!  sorcova  sorcova  face_tree

Stampila de Craciun puss  puss  puss  puss

Hell  rotfl2  rotfl2  rotfl2  fain rezumat  rock  par  sar'mana, ajung si eu la zi cu cititul wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-12-26 14:14:27)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.