homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-119

#2243 2011-12-26 22:56:43

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Hell, sa fie asa cum spui tu!! Oricum nu speram sa raman din prima incercare.

#2244 2011-12-26 23:00:40

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

lady..ce am spus eu e pur informativ si s-ar putea sa ma si insel..nu stiu la cat timp se implanteaza

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2245 2011-12-26 23:03:19

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Stiu, stiu... vedem in cel putin 3 saptamani ce si cum sau, daca apare menstra mai repede... mai repede smile

#2246 2011-12-26 23:07:51

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

implantarea se face in z 6-12 dpo parca, dar nu stiu daca apar si simptomele de sarcina. oricum fiecare organism e difeerit, poti doar sa compari cu alte cazuri, iar la tine sa fie altfel. la mine in 10 dpo testul a iesit pozitiv, depinde cam cand ai ovulat tu. iti doresc sa reusesti din prima!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2247 2011-12-26 23:09:06

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

onu,cu rez la sperm alui meu...nu am cum sa raman gravi.poate dupa 3 luni de tratament si daca om avea o imbunatatire si ne ajuta Dumnezeu sa facem IA.atunci as putea si eu sa am burtica cu bebe.

lady,nu simt ca e craciunul absolut deloc.da pt o clipa nu m-am mai gandit la probleme.pt o clipa...

storm,nu si-a facut analiza.deci o sa o fac eu.intr-o zi...

noapte buna,va pup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#2248 2011-12-26 23:11:33

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Buna seara,fete puss ce faceti? Eu sunt in pat,dupa 12 ore de vizite.toata lumea sa te indoape cu mancare,bauturA,sa nu care cumva sa refuzi smile
Am citit si din urma,slabuta activitate. smile
Azi iar am disparut ca magarul in ceatA,am ramas fara semnal.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2249 2011-12-26 23:12:29

Lothraine
Insomniac member

Soni puss noapte buna
- Craciun ici, Craciun colo..esti cu mami tati si cu sora ta "handicapata"...asta conteaza restu ...caini latra, ursul umbla.. forgetit

Tiza lu lucica puss ghiftuita, ghiftuita chicot ?

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-26 23:18:20)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2250 2011-12-26 23:26:38

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

hellooooo frumoaselor !!!!!!
Craciun fericit !!!!!!!!! face_tree  face_tree  face_tree
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
incerc sa recuperez news zilele astea  big_smile

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-12-26 23:27:24)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2251 2011-12-26 23:26:45

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Hell lol daca nu sunt indiscreta,pentru ce e amr-ul? Raspunzi doar daca vrei smile
Abia astept sa ma culc,da' nu se mai termina vocea Rom diablo

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2252 2011-12-26 23:32:47

Lothraine
Insomniac member

ramo...mai am 9 zile si plec acasa la sotzoi...nu l-am vazut din 27 august

#2253 2011-12-26 23:42:54

Onutza23
Insomniac member

sonia somn usor pusspuss. sa te ajute Dumnezeu!

ramo puss buna. stiu cum e cu vizitele astea de sarbatori si cu mancatul pe la toata lumea, in 2 zile am pus cat pt o saptamana

cocof puss sarbatori fericite!

hell numai maine nu-i poimaine si pleci la sotzoi wink

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2254 2011-12-26 23:43:48

Lothraine
Insomniac member

onutza wink

#2255 2011-12-26 23:49:40

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna seara
Hell esti fenimenala...nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa-mi faci un rez asa detaliat si chiar haios...m-am distrat dar m-am si intristat la aflarea vestilor:
Sonia,sincer imi pare f rau pt rez sotului si mai ales pt faptul ca singura sansa e fiv...faptul ca aia mici sunt anormali intr-adevar eo prob....al meu sor pe langa mobilitate si nr are prob marj tot la morfologie si sincer eu cred ca asta a dus nereusita fivuli nostru. Imi doresc din suglet daca o sa reusiti sa faceti fiv sa va reuseadca. Doamne ajuta

Bmiha....mult succes tin pumnii. Jnde te-ai hot sa faci fiv pana urma?

Mada..ma bucur ca te-ai hot sa faci laparo....vezi ca laura a raams din prkma natural dupa laparo cu dr ispasoiu...poate iti pov ea mai multe. Bafta

Nush cine e tya...dar imi pare rau pt urati

Far ce mai face?

Green...pare rau pt urati

Maya...raul de cafea nu prevesteste ceva big_smile?

Mika....off cu doreii astia..sper sa o sciateti la capat pana la urma...felicitatri ptmasinuta noua

Almi tu ce mai faci?

Helll sa stii ca nici eu as fi crezut daca mi se zicea ca ma intorc numai ca sa fac bradul rotfl dar pana la urma a fost ok pt ca prkma data amm venit alba....acunam reusit sa punc ceva brinz pe mine....macar sa se cunoasca ca am fost intr-jn loc asa exotic.

Pe angel si time am reusit deja sa le felicit.

Am uitt sa va zzic ca mie mi-a venit menstra e avion ca plecam inspre caraibe....daca tot m-am plans ca nu mai vine.,.na ca mi-a copt-o.

Va pup pe toate si noapte buna..helllms inca o data pt rezumat...e super....pot sa te angajez permanent pt asta?big_smile (gluneam)

Fetelor scuze pt gresekile multe...scriu de pe tableta si inca nu sunt obisnuta cu ea

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2256 2011-12-26 23:51:03

Lothraine
Insomniac member

12.12.2011 --- Clauss...menstra grater... sotul a spart termometrul din greseala sad
                 --- dirida a facut bradul
                 --- Angel incepe cu durerile de rinichi...nu a dormit grater
                 --- Amalia e la servici pana la sf anului cu un singur coleg diablo restul concediu retas
                 --- Mika asa vrea eu sa vina, dar nici un semn, cred ca diseara il pun pe sot cu o lanterna "la capatul tunelului" si sa zica "paseste catre lumina "  poate asa s-o hotara sa iasa ...a la Angel...asta trebuia citat
                 --- expira termenul din contract pr geamurile mikai...degeaba diablo
                 --- Almi e 3/4 in vacanta...nu stiu cum e asta dar va explica ea daca va intereseaza mai multe
                 --- Elena se simte foarte rau din cauza cistitei...nu poate merge la scoala grater(
                 --- Mada foarte ocupata
                 --- discutii despre medici, antibiotice, cistita,rinichi...
                 --- A murit hamsterul Elenei grater( condoleante
                 --- Cocof a chiulit de pe forum ptr ca a avut program de munte in wk si vineri a fost la concert vank cu fiica ei in timp ce tati a stat acasa cu strumf tummenupp
                 --- Clauss racita rau si cu urati sad
                 --- Copiii Soniei sunt superbi...au scris la chestionar ca e profa si diriga preferata--- nu trebuiau semnate, s-au semnat big_smile cls V
                 --- Buna seara, fetelor!
Va salut de la lumina lumanarii. Dupa ce am iesit din dus...in camera era intuneric! Vaii ce frica mi-a fost! Am crezut ca urma sa vina cineva sa ma stranga de gat!  Se pare ca mi s-a ars becul si stau pe intuneric pana vine sotu. ---Raveca---(nam stiut sa rezum asa cum trebuie)
                 --- dee.cum era de asteptat...geamul mikai n-a venit..vine miercuri...nustiu
                 --- Angel a dormit ziua (de la 3 la 5) big_smile s-a trezit speriata...are chef de siecs (discuti despre dupa)
                 --- Happy a avut o zi grea...s-a certat cu F grater
                 --- 19:26:10->sincron postari mika si Angel
                 --- Buck a speriat-o pe farmacista...(cerd ca nu stia ca e cu ochi big_smile)
                 --- Mika se declara femeie serioasa rotfl o crede cineva??
                 --- Buck si Angel se gasesc...radacin in acelasi satuc...sau rude ma rog ...de la cimitir la vale rotfl
                 --- matusa "lucicai" a crescut 8 copii singura applause
                 --- clauss si-a cumparat 2 termometre...apare teoria frecarii chicot
                 --- mika..bucatareasa noastra big_smile...a comandat mancare tummenupp...aia de la semnatura e creatie proprie totusi
                 --- laura rts declara 5 saptamani de sarcina majoreta
                 --- mika...uratii incurca socotelile ptr analize diablo
                 --- 
El: Vrei sa te mariti cu mine?
Ea: Ai apartament?
El: Nu? !!
Ea: Ai BMW ?
El: Nu.. ... ...
Ea: Ce salariu ai ?
El: Nu am salariu? dar?
Ea: Nici un dar... !! Cum pot sa ma marit cu tine c?nd nu ai nimic din ce ?mi doresc? El pleaca bolborosind...
El: Am o vila la munte , una la mare, si una in Caraibe . In Bucuresti vila aia in care locuiesc am atat loc , la ce sa mai iau si un apartament? Am 2 Porsche, 3 Ferrari si 2 Mercedes. E nebuna, de ce sa mai cumpar si un BMW ? De unde salariu.... daca eu sunt patronul ....
a la mika---prea tare sa nu il citez
                   --- eisprung test = test de saritura oului --->  test OPK
                   --- informati despre ovulatie...analize...ceva chineza ptr mine...m-am mai desteptat 5 minute wink
13.12.2011 -- Dirida anunta oficial ca pleaca (inapoi) in Caraibe
                 -- Amalia a avut un sobolan in locuinta aseara...a dormit rau grater
                 -- Cmin in vizita pusspusspuss
                 -- blue in vizita...simtome de urati.....dupa semnatura realizez ca au fost false big_smile
                 -- dea_dea cu vesti rele --- s-a sinucis verisorul ei (24 de ani)...condoleante
                 -- am pierdut 100 de euro sad
                 -- Mada se hotarasteptr dr Ion Ionut la laparoscopie...nu gaseste programare la cabinet...mai vedem
                 -- aflu si eu cum se calculeaza sarcina dumbom multumesc Timi
                 -- Elena a ingropat hamsterul...a aparut iar nesuferita candida...nu avem voie pelin ptr ca speram la bebe in burta sad
                 --Sonia a fost la Craiova sa-si ia lucrarea de grad...o nebunie...foarte obosita...dureri
                 -- Soni primeste cadou o revista realizata de copiii ei applause
                 --ma doare spatele si burta de la urati grater(
                 -- green ocupata
                 -- any face propuneri indecente  (Almiei si lui C)
                 -- Angel prevede ca mai are de asteptat chair daca azi are DPN
                 -- Onutza a fost la noua doctora in Iasi --totul bine partydance --nu la siecs sad
                 -- s-a sinucis Malina Olinescu (asta am inteles eu de la Almi ) nustiu
                 -- any nu mai suporta aparatul la epilat...sensibila de la ochii de sub buric wink
                 -- Angel a avut o discutie cu fata mare....mare om, mare caracter ...Angel esti mama-model
                 -- Anca90---no comment---Diri daca vrei sa afli postu 1698 din topic 58 eu prefer sa ma aptin
                 -- Dirida pune poze cu bradutul
                 -- Mayya a adormit ca bobocul par
                 -- sustinere ptr buck.....bravo fete...tot asa applause
                 -- nerama in vizita pusspusspusspuss si cum sa ne suparam pe tine????????
                 -- Mika are musafiri ce vor cazare pana duminica, neanuntati (e marti)
                 -- S al Mikai amana spermocultura cu o zi punish
                 -- Mikai ii e rau de oboseala grater
                 -- si se facu seara si ne uraram somn ushor...si onutza stinse lumina dupa un norocos marti 13

(va urma)

Diri...unde te grabesti sa pleci???? ia de-aici ^^^^^^...inca 8 zile mai fac asta..apoi o luna concediu...dupa pot s-o fac din nou puss

mika sa nu uiti sa ma verifici la AMR chicot  astazi incepi? parca 27 imi dadea mie la calcul...

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-27 00:04:26)

#2257 2011-12-27 00:05:00

Onutza23
Insomniac member

hell rotfl mor de ras, esti criminala cu rezumatul tau. cred ca esti prima care face rezumate atat de detaliate

#2258 2011-12-27 00:06:48

Lothraine
Insomniac member

onutza...asta e detaliu? poi am un post pentru 22 de pagini...deci imagineaza-ti ce limbarnitza avem. rotfl2 si cu ocazia asta eu recitesc tot (imi reimprospatez memoria si cred ca m-am ingrasat vreo 3 kg de ras si am slabit vreo 2 de plans)

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-27 00:12:36)

#2259 2011-12-27 00:21:29

Onutza23
Insomniac member

ai rabdare nu gluma, sa citesti atat de mult

#2260 2011-12-27 00:24:08

Lothraine
Insomniac member

cred ca fac si eu nanica...si maine..cum v-am invatat...seria rezumatelor continua pusspusspuss sper sa ajung curand la zi ca sa le pot face mai picante...acum ma concentrez prea tare pe citit ptr ca nu mai stiu chiar tot ce s-a scris

Somnic ushor fete, bb-i, mamici si tatici wave

ps :onutza, daca ar fi dupa mine as citi 24/24 dar mai trebuie sa mananc,sa muncesc, sa iau aer si sa dorm...si sa ma misc sa nu anchilozez chicot

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-27 00:26:25)

#2261 2011-12-27 00:33:02

Onutza23
Insomniac member

hell somnic dulce si maine sa vii cu forte proaspete sa ne incanti cu rezumatele wink pusspuss

ies si eu, a venit al meu acasa, ascult o melodie si fug la somn. somn dulce tuturor, va citesc dim la cafea pusspusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.