homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-125

#2357 2011-12-27 19:00:38

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Storm, ai vazut pozele cu Eric?Ca vreau sa le sterg, dar te-am asteptat pe tine sa intri ca-ti ramasesem datoare...Apropos, felicitari pentru rabdarea de a face rezumat!puss
Soniuca, iti dau un puss mare sa-ti treaca...
Ramo puss
Angel, ma bucur ca sunteti bine si ca iti intri in mana...dau o fuga sa-ti vad minunea...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2358 2011-12-27 19:02:24

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm puss

ramo par pai zisei.n-am cuvinte sa spun ce e in sufletul meu.ma simt goala...si singura

buck puss

am poza in telef si cu cozonacii si cu bradu.da cum eu nu sunt cu al meu... supa sa ma sune sa vedem cum facem.daca chiar nu mai vine,o sa merg acasa pana pe 31.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-27 19:03:26)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2359 2011-12-27 19:04:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

offff,soni sad sad . imi pare asa rau de tine sad . ma gandeam ca o sa fie mai bine cu ai tai acolo sad par bag o imbratisare kram

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2360 2011-12-27 19:05:06

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Buck, da am vazut pusspusspusspuss

Ramo da, te rog

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2361 2011-12-27 19:06:30

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Ok, Storm, ma duc sa le sterg

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#2362 2011-12-27 19:08:25

sonia30
Moderator

ramo par ar fi fost bine daca venea si al meu.macar pana pe 30.si se intorcea pe 1.chiar am nevoie de el.rau...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2363 2011-12-27 19:10:28

Lothraine
Insomniac member

14.12.2012 --- Any ne-a facut cafeaua .... multumim puss si box pe zgripturoaica
                 --- dirida da raportul cu program de zbor sad dar se intoarce pe 23 big_smile
                 --- diri..te-o cioco calda mornincoffee sa nu cumva care ca dormi a
                 --- z32 de menstra la diri....hmmm nu te bucura prea repede big_smile
                 --- blue_moon a plans la filmul Hachita....io nu l-am vazut da promit ca in ianuarie il vad
                 --- angelusha...idem ieri...deea da din craci de dimineata
                 --- mayya face la anul bradut cu globuri mov...vezi ca eu nu uit
                 --- la amalia---sobolanul prezent si azi-noapte sad nu vrea sa plateasca intretinere porcul
                 --- any adora fluturasii si pinguini...acum stiti ce-i faceti cadou da??????/
                 --- green a fost guru aseara...stie Happy de ce chicot
                 --- Happy s-a impacat cu F majoreta
                 --- Deea a dat semne de IGNOR
                 --- la diri in oras nu este real...nici la mine
                 --- happy bea cafea scarboasa...de la aparat sad
                 --- doamna buneaaaaaaaaaaaa :trombonP: ... te striga mayya
                 --- any asculta u2 cool
                 --- Soni vrea cafea cu outza si carnati....ete fleosc...sa faca sotul noi n-avem (de dat) chicot
                 --- green e libera saptamana viitoare..dar se duce luni...de plictiseala big_smile
                 --- dana nu indrazneste sa se planga...di ce bre ca noi avem multe umere ? big_smile
                 --- iese ultima maseluta a lui Eric puss*pusspusspusspuss de la toate fetele sa treaca durerea repede
                 --- Buck  Lucica merge la primul eco ptr bb2---emotii
                 --- Angel ma striga...care boi?>
                 --- Sonia ar bate pe cineva..nu conteaza cine
                 --- Happy...simtome de urati...cam repede
                 --- pe Amalia n-a mai inundat-o dunarea desi promitea...cam nesimtita Dunarea asta..nu se tine de promisiuni rotfl2
                 --- Elena...col inchis...sani moi si deloc sensibili,,sperante
                 --- green are un farmec mai special..apaucaturile rotfl tummenupp
                 --- sonia afacut programare ptr sot sa repete spermograma./..21dec
                 --- tya in vizita...ne citeste..nu scire...treci sa alearga dejtele pe tastaura diablo
                 --- onu merge la pensat nails
                 --- sotul Soniei a luat antibiotic inainte de spermograma...poate poate
                 --- 13:58 (ora mea) Sonia bani o zi...Anca warn (discutii la member area)
                 --- Any merge la eco goodluck
                 ---  pupici de la nerama....nu va-ngramaditi ca are pentru toate big_smile
                 --- am dureri de spate, burta, colona, stomac ... dee ce bine c-au trecut
                 --- mayya... cm ciudat...goodluck
                 --- a venit tapetul mayyei happydance, trebuie platit grater
                 --- am primit 100 E de la moro...Onuta prezicatoarea...pusspusspuss
                 --- bb2 al lucicai are o inimioara mica, dar activa..146 de batai/minut ..poze Eric si bb2 si catelusa (parca)
                 --- happy luna asta a batut recordul la sexinpat hmmm ne faci mie lu any si Onutei retas  nu-i nimic ca noi ne bucuram big_smile
                 --- bb Denis??? (al Neramei--timisorean de-al meu puss) a fost la vaccinelul de 2 luni pusspusspuss sa treaca repede
                 --- ranya vrea ciclul ei ceas inapoi?...care ciclu? sau care ceas? n-am inteles dar poate intelegeti voi
                 --- happy evaluare la munca...sef tampit
                 --- si Raveca are o sefa...demna de pus in rama
                 --- pare RRammonna pe nepusa masa...salutaris si pupici de la Soni...si inapoi
                 --- Clauss vrea supica..n-are din ce face grater((
                 --- Raveca a mancat ca o nesatula chicot
                 --- mika nu are cuptor...doar idei
                 --- ruxi si co lucreaza la bb2 goodluck
                 --- clauss panicata...catel,film,mingi...amalgam
                 --- happy are cuptor...mika esti invitata
                 --- suntem ratate...fara soni nu vedem pagina 69...cine s-ar fi bucurat de ea fara "handicapata" noastra???
                 --- angel nu-i ratata..e satula de sex..wtf
                 --- ryana se bucura ca vine menstra
                 --- sotul lucicai e plecat 8 luni pe an grater( va fi singura cand naste grater
                 --- buck nu stia ca e lucica...rotfl2
                 --- nu o lasam pe angel sa joace sah...of nascarea asta...si femeile cu rabdare big_smile
                 --- cateii si pisicile isi pierd dintii de lapte...prin casa..elena si green speriate chicot
                 --- Elena si-a Craciunit avatarul applause
                 --- Onutza schimba look-ul (la sprancene) si vrea sa-si cobeasca ceva facturi...
                 --- fotbal...cine? unii soti, unele fete, nimeni...sport
                 --- lista medicamente ptru oatzs..a la Almi (initial Mihalca) ptr Diri
                 --- nera pusspuss
                 --- seara, Onutza dureri de cap
                 --- fail la stins lumina...pana la urma ne-a salvat dana82 pusspuss
(va urma)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2364 2011-12-27 19:11:59

rrammonna
Diamond member

soni,te cred sad pai nu mai vine deloc?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2365 2011-12-27 19:18:21

sonia30
Moderator

storm lol oute si carnati sa-mi faca sotu ,nu? lol iar ban mi-am luat de proasta,ca m-am luat nu de anca,ci de prietenele vechi.numai ca a fost invers,lumea s-a luat de mine.macar data viit sa stiu sa zic naibii ca lumea,nu sa-mi iau ban degeaba.

ramo,zise ca in f dimineata trebuie sa fie la 50 km.da ca vine intr-o dupamasa pt o ora 2.si cred ca plec acasa cu el daca vine maine.oricum sora mea pleaca maine la o prietena in alt oras.si vine vineri.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-27 19:18:52)

#2366 2011-12-27 19:19:50

Lothraine
Insomniac member

soni kram nu esti singura..noi suntem cu tine...

p.s.; stiu ca nu putem sa ii luam locul LUI, si nici n-avem de gand...dar tot nu te lasam singura...

l.e.: o sa va lasam singuri cu lumina stinsa cand va-ntalniti chicot sa savurati outzele si carnatii big_smile

l.l.e. :dupa dam noi cafeaua... mornincoffee

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-27 19:21:53)

#2367 2011-12-27 19:23:15

sonia30
Moderator

storm,mersi puss astept sa ma sune.da oricum maine afla cat sta sau daca trebuie sa mearga in f zi  sigur.

rotfl ma facusi sa rad

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-27 19:23:47)

#2368 2011-12-27 19:25:47

Lothraine
Insomniac member

happydance

#2369 2011-12-27 19:26:24

sonia30
Moderator

storm chicot

#2370 2011-12-27 19:29:26

rrammonna
Diamond member

soni puss nici nu stiu ce sa zic,eu n-as putea sa stau departe de el de sarbatori sad .m-as duce dupa el la munca lol
hell, n-am apucat sa fac poza cu el intreg,da' pun una de data trecuta.bine ,pe tine te interesa daca e pufos:si e big_smile
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9659_img_1328.jpg

si de data trecuta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9659_img_0544.jpg

#2371 2011-12-27 19:30:07

Lothraine
Insomniac member

Fete... cum va plac rezumatele?
Cele ce nu s-au pronuntat inca...

Daca nu vreti sa va amintiti dati IGNORE la ele....eu reiau tot/tot si sper sa nu deschid rani...

Soni...ce mai conteaza de ce-ai luat ban? Relevant e ca furam ratate in lipsa ta chicot

#2372 2011-12-27 19:30:50

sonia30
Moderator

ramo puss n-am voie sa merg la el la munca.si chiar daca merg pana la poarta,cum am facut anii trecuti,ar trebui sa fac revelionu cu socrii.si s-au racit relatiile.nu mai vreau sa stau cu ei.

storm,ce furati in lipsa mea? lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-27 19:32:51)

#2373 2011-12-27 19:33:04

rrammonna
Diamond member

pfoai,ce aiurea sad . o porcarie,soni

#2374 2011-12-27 19:35:08

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello again! puss am revenit..

buck puss mulțumim smile birthday soacrei tale

onuța puss da, am primit vestea mai devreme..

ramo puss mulțumesc

mika puss chicot eram șocată că știam că te pregătești de FIV și nu ?nțelegeam nimic lol
mulțumesc kram

hell puss prefer să dau de băut după testul de sarcină + tongue

angel puss am văzut mog?ldeața hjarta hjarta hjarta

sonia puss da.. ?mi pare rău că ești supărată.. știi cum e, nu le poți avea pe toate ?n același timp mereu.. eu zic că va fi bine și la tine sunt sigură!

am vorbit cu C și am stabilit.. normal noi vroiam să ?ncepem ciclul pe 6.. dar asta ?nseamnă ca pe 13 să fiu la prima eco.. eu pe 16 am teză și trebuie să fiu neapărat la școală.. am zis că dacă aș merge pe schema asta probabil nu voi ajunge la timp la teză pentru că dacă medicul zice că vrea să mă duc și pe 16 la eco nu vreau să pierd teza.. așa că vom prelungi ciclul acesta și ziua 1 va fi pe data de 10 ianuarie iar pe 17 ianuarie voi fi prezentă la prima eco la București.. spre să fie totul bine și să se finalizeze cu succes.. vreau să-i spun medicului că vreau să-mi dea să fac clexane c?t de repede posibil, imediat după inseminarea propriu-zisă dacă se poate.. mă rog lui Dumnezeu să iasă totul bine și la sf?rșitul lunii ianuarie să fiu graviduță rugaciune

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2375 2011-12-27 19:35:35

Lothraine
Insomniac member

Sonia..lasa ca stai acasa..in varful patului...cu o sticla de sampanie in brate (sau vin rosu, sau vin fiert, sau, sau, sau) imbracata asa cum te simti (maybe pijama) , pui filme siropoase si poate reusesti sa plangi destul si cu efect....

si nu, nu am fost ironica...dar chiar sper sa intri in noul an eliberata...ca s-au adunat cam multe  si stiu ca ai inteles unde bat kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.