homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-145

#2737 2011-12-28 21:18:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

happy o seara frumoasa! pusspuss

dae eu am facut asa: am pus ulei la incins in tigaie si am calit pe rand, cate 5 min pe fiecare parte, piept de pui, cartofi taiati rondele si usturoi. la usturoi am lasat f putin sa nu devina maroniu. am pus apoi vin si cand a fiert am adaugat puiul si cartofii, am presarat sare, piper si cimbru si am adaugat putina apa si am lasat la fiert la foc mediu. astept sa scada acum sa vedem cum sunt, de mirosit miroase bine tare chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2738 2011-12-28 21:25:37

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

am ajuns wave

ramo,maya,happy,multumesc puss

onu,cu al meu sunt mai bine.imi pare rau ca nu stau cu sora mea de rev,da asta e viata...

merg la dus.noapte buna wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2739 2011-12-28 21:27:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Soni wow v-ati teleportat ? lol
Noapte buna wink puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2740 2011-12-28 21:42:00

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buna seara, fetelor!
Se pare ca va salut dimineata si seara, ca in rest...degeaba sunt acasa ca nu am timp mai deloc de stat pe net. Azi am umblat toata ziua prin oras si sunt super obosita. Maine sunt ocupata cu bagajele...si uite asa imi trece mini concediu.
Vad ca voi vb de mancare...sincer eu fac o pauza ca simt ca pocnesc. Ma pastrez pt Revel sa pot intra in rochie. lol

Va pup pe toate si mai stau si eu putin pe aici, apoi merg la dus si somnic.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2741 2011-12-28 21:45:18

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Raveca puss

Soni puss somn ushor...sper sa dormiti imbratisati chicot

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#2742 2011-12-28 22:01:48

rrammonna
Diamond member

Buna ,raveca puss
Hell,eu sper sa nu doarma chicot

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2743 2011-12-28 22:03:04

Lothraine
Insomniac member

ramo...am omis ghilimelele intentionat...sonia a intels..ca doar e handi ca mine

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2744 2011-12-28 22:08:09

rrammonna
Diamond member

Aaa chicot lol
Inteleg acum

#2745 2011-12-28 22:09:39

Onutza23
Insomniac member

sonia ma bucur ca ati ajuns cu bine. dush placut, odihna cat de multa se poate! pusspuss

raveca buna puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2746 2011-12-28 22:35:26

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Noapte buna, fetelor! Sa visati frumos si maine sa aveti o zi reusita. puss

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2747 2011-12-28 22:38:03

Lothraine
Insomniac member

noapte buna Raveca puss

16.12.2011--- e Vineri...dar angel nu naste..face painici...are cerere
                --- any,dae 41+? Angel nu uita big_smile
                --- sotul Soniei a cumparat brad-brad
                --- la postul 2462 aveti ceva dulce dulce...(topic 58 pag 83)...de la mika
                --- sesiune de bancuri...mika...completari si ison..Sonia si Angel
                --- mikoo..degaba sufla alinutza?
                --- Mo pupa Foca..Foca pupa Mo...De stire daca naste foca o sa dea Angel
                --- bmiha hopsieu
                --- maine are miha punctie goodluck
                --- lucica are un pic de limbarnita...ne place,place,place
                --- intra Lady_pink in randul aspirantelor active
                --- wave de la garga...sta prost la capitolul timp...Angel sari cu borcanu'
                --- e ziua lui Stefanut .... a facut un an....Bmiha...ms ca ne-ai deschis ochii disperat
                --- buck are greturi...nici apa nu poate bea grater( pfiu...ducase pe pustii
                --- buck...schimb de tura...rotfl2
                --- de unde apar migrenele? nustiu
                --- clauss..ziua 1 in tura 2 de clostybegil
                --- eu le stiu pe toate...zice Angel...dar ea stie mai bine...ca Sonia face vin fiert drool
                --- aNGEL ISI DORESTE DURERI
                --- sedinta intre 6 ochi rotfl2
                --- mika si-a propus sa ne ingrase...cu ras...ca d egatit nu mai are timp
                --- Angel promite ca o va trezi pe mika noaptea sa o anunte...s-a tinut de cuvant...parol
                --- mikai nu i-a venit geamul box
                --- inmormantarea Malinei Olinescu...mika a cunoscut-o personal
                --- "sotul" lady-ei e vegetarian...ma rog cdred ca mai mult lacto-ichtio-vegetarian, nu?
                --- cu si desprre tuica fiarta...chiar Happy te-ai incumetat?
                --- mika a evacuat masculul punk
                --- Almi s-a drinkuit...cu vin fiert?
                --- Elena adormit de pranz chicot de la 19 la 22
                --- Buck ii impleteste pulover lui Eric applause
                --- oare cine-a stins lumina????

(va urma)

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-28 22:45:14)

#2748 2011-12-28 22:52:15

Onutza23
Insomniac member

raveca somn usor puss

hell chicot ca de obicei, fain rezumatul si stilul in care il faci applause

ies si eu, ma bag in pat la tv poate am noroc si ma ia somnul, sper sa nu fac noapte alba dupa somnul de azi chicot. va citesc maine la cafea, somn dulce dragelor si sa dormiti bine, odihna placuta! pusspuss

#2749 2011-12-28 22:54:39

Lothraine
Insomniac member

onutza puss multumesc si somn usor

http://lacto-ovo-vegetariankitchen.blogspot.com lady...poate te ajuta cand esti in pana de idei puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-28 23:03:38)

#2750 2011-12-28 23:09:59

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna seara, fete dragi! Va puss dulce pe toate
Storm, multumesc pentru poza!Sunteti frumosi amandoi!Sa fiti fericiti si sa va intelegeti bine!Si sa va dea DD un bebe sanatos!puss
Maya, nu te mai necaji pentru ce zic altii si ce intreaba.Eu am fost pusa in situatia asta de multe ori si le spuneam ca nu-mi sta gandul deocamdata la bebe pentru ca am altele de facut, nu am dat de inteles deloc ca am probleme...E bine ca ati hotarat sa schimbati ceva sa iesiti din situatia in care sunteti...Cu branca ursului ai incercat?Eu dupa 2 luni de tratament cu asta am ramas prima data gravidutza..
Almi, nici eu nu am vrut sa stiu sexul copilului, insa la 3 luni la echo asistenta a zis ca vede ceva intre picioare, asa ca...nu am cerut eu sa-mi zica, chiar am specificat ca nu vreau sa stiu...lol
Angel, ma bucur ca te refaci bine, dar ai grija cu greutatile, sa nu faci aderente...puss fetele mele dragi
Dea, felicitari pentru baietel!Sa se faca mare si sa fie sanatos!Si sarcina usoara in continuare! puss V-ati gandit la nume?
Ramo, nu cred ca vrea cineva sa scape de tine!Esti tiza mea preferata!puss
Mada, multa bafta la laparoscopie!goodluck
Happy, va luati casa cu programul "prima casa"?Nu vreau sa te sperii, dar am 3 prietene care au luat credite pentru casa si intr-un an jumate li s-a marit rata cam cu 11 euro la 6 luni...Au fost si s-au certat pe la banca, dar le-au zis ca in functie de euribor ei modifica tot periodic...
Happy, la extrauterina testul iese pozitiv...Eu am avut ameteli imediat dupa urati, ca am ramas gravi atunci, si ma simteam ciudat, parca pluteam, nu aveam stabilitate pe picioare uneori...Poate ai vreo surpriza ca mine, bebe  :goodluck:Acum am citit ca ti-ai luat test de ovulatie, cauta barza, sunt 3 si unul de sarcina si costa in jur de 12 lei.
Onu, sa vina usor pe lume Antonia Maria!Frumos nume!puss Ce budinca buna ai facut?Deja balesc pe aici...Eu nu am mai avut greturi de vreo 2-3 zile, dar acum am dat in pofte...big_smile
Diri puss Profita de timp si bucura-te de prezenta sotului.Mie mereu mi-a fost frica sa ma bag la un credit pe termen asa mare, dar sigur daca nu aveam casa, nu aveam incotro..Mult noroc si sanatate, Diri, sa-l puteti plati!Si nu te agita de mobile si alte alea ca se fac usor usor toate.
Smart puss mami si bebe
Fetelor, eu am casa in vanzare din vara si am citit mult despre agentiile astea.Cert e ca ei ar trebui sa ia 2% in total din pretul casei, dar ei iau 4%, ca-s nesi si cer de la ambii contractanti..doar ca...legea zice sa faca contract, asa ca ei trebuie sa faca contract de prestare servicii cu ambii si sa ia cat e legal sa ia si sa dea si impozit la stat...Ei de fapt ne fura pe fata.Eu am zis ca in cazul in care imi vine vreo agentie la care n-am dat eu casa, ca eu am dat-o la cateva pe care le am notate, o sa le cer contract, si daca nu vor sa faca atunci va fi naspa pt ei...ca m-am saturat sa fiu furata la nesfarsit de toti..
Sonia puss poate mai trece supararea
Ralu puss Imi pare rau ca incerci de atata timp sa aveti bebe.Dar nu dispera.Nici al meu nu a vrut sa auda de analize, si am ramas dupa 4 ani, iar acum imi spune ca pana la urma mergea sa le faca...Nu te supara si nu mai plange, ca va veni si bebele tau, doar ca se uita de acolo de sus si vrea sa vada ca esti puternica si apoi vine puss
Mika puss
Amalia puss
Storm, ce tare zice al tau.Si eu l-am anuntat pe almeu acum ca e posibil sa raman mai plinuta dupa sarcina asta, ca de, deja la a doua sarcina se pune altfel problema, iar el a zis...daca nu faci 96 cat mine, e ok, ca la 96 ori 2 rupem patul...rotfl2
Subscriu la faza cu posta...rotfl...bravo, Storm!Ai foat tare.
Soniuc, sper ca esti bine.Drum bun si liniste sufleteasca!puss
Ramo, tu cam vorbesti de frig, ca te dor toate, de tichete...fata, tu cati ani ai? rotfl
Nera puss
Deci, Storm, esti belea cu rezumatul, ar trebui salvat cumva pentru ca e haios rau puss
Rave puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2751 2011-12-28 23:21:13

Lothraine
Insomniac member

buck kram si punish cum adica tiza preferata...ai 2 tize preferate ....(nerama)...

#2752 2011-12-28 23:28:14

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Storm ,asa e, am 2 tize preferate...Nerama e declarata pe mess...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2753 2011-12-28 23:32:38

Lothraine
Insomniac member

da da buck...eu stiu...numa nu stie cn trebe...mai devii, dupa "terorista" de copii si exploatoare, si discriminatoare?...ce carnat'meu

#2754 2011-12-28 23:49:42

Lothraine
Insomniac member

ce liniste se facu sad

#2755 2011-12-28 23:56:49

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

fete dragi scuzati absenta dar am facut o baita lunga lunga. acu ma bag in pat langa sotior.
va pup. noapte buna puss puss puss  puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.