homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-34

#628 2011-12-20 19:23:47

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Eu am facut-o si a trebuit sa merg abia dupa 3 saptamani din nou( atunci mai avea liber) iar atnci mi-a venit cm...asa ca am recoltat abia dupa o luna...  pentru o spalatura diablo

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#629 2011-12-20 19:29:24

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Onu puss nu am avut sangerari,doar durere, din cauza careia nu prea am avut contacte...   Cat despre cadouase la rude...tre sa merg si eu maine-poimaine sa le gasesc cate ceva,dar la idei stau tare prost, cred ca pana la urma tot papuci pufosi le voi lua lol

Hell, inseamna ca tu chiar ai foat patita la faza asta, nasol

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#630 2011-12-20 19:34:31

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Onu, te contrazic. Eu nu am avut niciodata sangerari de la fibrom si niciun alt simptom. Cm-ul era chiar ok, venea regulat...deci, depinde de pozitionarea lui.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#631 2011-12-20 19:36:45

Lothraine
Insomniac member

Onu si eu stiu la fel, ca fibromul provoaca sangerari sau chiar hemoragii, insa nu este obligatoriu, sunt persoane care il descopera din greseala....

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#632 2011-12-20 19:37:14

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

elena sa ai spor la cumparaturi si sa gasesti ceea ce cauti

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#633 2011-12-20 19:37:39

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
Am intrat sa va spun ca vestile mele nu sunt prea bune. Din cele 8 ovocite recoltate, doar 4 au fost bune; s-au fecundat doar 2; unul din ele nu s-a divizat, așa ca ieri mi-au transferat un embrion la stadiul de 2 celule...
Nu am facut ICSI pentru ca spermograma o fost destul de buna; se pare ca ovocitele au o membrana destul de greu permeabila si ar fi fost nevoie de ICSI. Asta e, măcar știm ca la o eventuala data viitoare trebuie musai ICSI.

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-12-20 19:40:02)

#634 2011-12-20 19:37:53

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! wave

v-am citit.. am zis că intru mai rar dar cum ?mi doresc să răspund la ce mi se scrie (că așa-i frumos) nu vreau să-mi ?ngreunez ?munca? mai ales că observ că se scrie din nou mult și nu pot răspunde o dată la 3-4 zile (asta ar ?nsemna 20-25 de pagini de citit..)

Onutza23 a scris:

almi pusspuss chiar daca nu esti o companie placuta acum, sper ca ne vei citi in continuaresi ne vei mai scrie pana la sarbatori. sper sa-ti revii in cateva zile si sa te incerce ganduri mai bune kram

puss nu, nu sunt o companie prea plăcută.. probabil am devenit mult prea sensibilă și reacționez la fiecare ?sc?nteie? sau la fiecare chestiuță care mi se pare mie aiurea.. de-aia prefer să dau vina pe mine pentru ce s-a ?nt?mplat acum c?teva zile și să-mi stabilesc c?teva restricții măcar p?nă trece perioada asta de stres.. g?nduri bune am avut mereu tongue
- frumoasă rochia hjarta

dae, happy, raveca, green puss puss puss puss

Hellstorm a scris:

almi pusspusspusspusspuss kram chiar mi-a fost dor de tine...mersi ca dai semne

puss ?mi ?nchipui chicot semne oricum dau că nu-mi permit ca după 2 ani de zile ?n care mi-am petrecut ?n medie 6-8 ore/zi aici să ies de-odată definitiv fără să mai zic ceva..

LadyPink a scris:

Almi puss haidi bre si sharuieste aicisha cu noi ce ai pe suflet, ca nu-ti iei niciun warn smile

puss dacă aș ?șărui? cu voi ce am pe suflet mi-aș lua ban permanent din start lol

sonia30 a scris:

almisor par da,si vremea noastra.da-l incolo de warn/ban!eu mi-am luat pt ca ...n-am zis nimic de data asta.da tot nu tac.

puss o să vină sigur sigur și vremea noastră big_smile
- pentru tine nu mai contează de ce ți-ai luat.. important e că știe cine ți l-a dat lol

Biannca a scris:

Almi,vreau sa te puss si sa iti urez sarbatori fericite de pe acum,sa iti aduca  santa  multa sanatate,ca daca o ai pe asta,le vei avea pe toate puss

puss mulțumesc frumos, la fel și ție smile așa e, dacă ai sănătate, le faci pe toate big_smile

bucklucica a scris:

Almi puss Nu te mai supara si stai cu noi, nu mai baga in seama toate....stii tu ce vreau sa zic, scuzati-ma fetelor, nu e vorba despre nimeni de aici, cred ca stiti si voi la cine ma refer...Un puss mare de la Eric...

puss da, știu ce vrei să zici.. eh, nu ?acela? este principalul motiv, sunt mai multe, printre care se numără și acela.. dacă ar fi fost singurul motiv aș fi dat prea multă satisfacție acelor ?toate? și asta n-o voi face niciodată diablo pup lui Eric puss

mikado a scris:

Almi, tu meriti bataie punish  ce legatura are sula cu prefectura. i anu mai lasa sa te afecteze oate nimicurile, ignore, pe bune nu merita. si acum sa te pup puss

puss păi c?nd prefectura nu dă randament, bagi sula-n ea ca să dea lol deci au legătură retas
chiar că sunt ?nimicuri? chicot

mucoasa a scris:

almi puss sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri pe toate planurile iti doresc

puss mulțumesc la fel

timean86 a scris:

Almi, eu nu am fost pe faza, si nu stiu cine sau de ce te-ai suparat dar sper sa-ti treaca cat mai repede kram

puss nu-i bai smile nici nu era nevoie să fii pe fază că sunt persoane care nu merită osteneala de a le citi mesajele .. ?mi pare rău că am făcut-o și am și răspuns doar că indignarea a fost mai mare dec?t ignoranța cu at?t mai mult cu c?t fusese citată o persoană dragă mie pe care am ajuns s-o ?nt?lnesc și să-mi dau seama că nu-i genul de om ?n lumina căruia a fost pusă persoana ?n cauză.. mi-a trecut supărarea, dar ?ncerc că stau mai ?n backstage ca să evit astfel de supărări

AmaliaRaluca1985 a scris:

almi...ma bucur ca nu te-a luat raceala...si ca au trecut uratii, te pup si sper sa ne mai impungi asa cu optimism si cu taria ta si noi sa-ti raspundem la fel puss

puss mulțumesc smile normal că intru să vă ??nțep? cu c?te-o doză de optimism, orice-ar fi lol

wild puss mulțumesc pentru cadou

elena puss nu te supăra pe mine dar cred totuși că at?ta ?scobeală? acolo nu-i bună... sincer..
mergi la medic să vezi ce ai și las-o mai moale cu spălăturile wink

mika puss să dai cu tăm?ie după musafiri popa

miha puss rugaciune să fie cu noroc rugaciune

vă pup pe toate puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-12-20 19:40:51)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#635 2011-12-20 19:42:57

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Bmiha, poate acel embrion va fi cu noroc. Tin pumnii sa fie bine.

Almi, eu sper sa revii la fel de in forta ca inainte si sa ne scrii.

#636 2011-12-20 19:44:55

Onutza23
Insomniac member

raveca, hell eu doar din auzite ce stiu, ca am cunoscut cazuri care s-au operat. oricum la elena nu e cazul de fibrom, cine stie ce a gasit ea acolo

bmihaela sa dea DD sa se prinda asta goodluck

almi puss multumesc. ma bucur ca intri sa ne raspunzi. tre sa-ti scriem si mai mult, ca sa intri mai des

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#637 2011-12-20 19:46:48

bmihaela
Hero member

Multumesc fetele...
Acum vedem cum va vrea si Dumnezeu. Doar El ne poate ajuta.

#638 2011-12-20 19:48:34

Lothraine
Insomniac member

Mihaela smile...sper sa fie bine rugaciune

Almi smile...mie chiar mi-a fost dor de tine...chiar daca ti se pare ciudat...
scade si la tine Amr simtitor goodluck

#639 2011-12-20 19:53:24

Onutza23
Insomniac member

eu fug la bucatarie sa fac budinca si sa pregatesc pt paste, poate am timp si de baie pana la 9
revin puss

#640 2011-12-20 19:58:39

Lothraine
Insomniac member

Onutza...mi-ai facut si mie pofta de budinca...si am observat ca am budinca...dar nu mai am lapte rotfl asa ca maine, poimaine
Spor la bucatareala

#641 2011-12-20 19:59:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave

mancaram,acum beau vin fiert si al meu se joaca pe laptop roll

angelus,multumesc puss sper ca esti bine

onu puss n-ai citit ce pareri au despre mine unele persoane? forgetit bine,neinteresant...da,zic asa...

almisor par asa e,bine ca stie cine mi l-a dat lol

elena,imi pare rau ca nu te simti bine puss

va pup pe toate puss

MIHA rugaciune sa se prinda!da n-ati stiut ca trebuie ICSI de la inceput?

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-20 20:01:09)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#642 2011-12-20 20:02:15

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Sonia, sa iti fie de bine. Ce conteaza ce parere au altii despre tine, tu sa fii sanatoasa

#643 2011-12-20 20:03:25

sonia30
Moderator

multumesc,happy puss ai mare dreptate!eu stiu cum sunt.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#644 2011-12-20 20:05:00

Lothraine
Insomniac member

Sonia puss...bine ai revenit...eu nu sunt cu vinul dar la cat de apetisant vorbesti despre el... cred ca curand o sa imi fac si eu unul.

Happy puss subscriu

#645 2011-12-20 20:06:16

bmihaela
Hero member

Nu am știut Sonia; data trecută nu am facut si s-au fecundat 3 din 4. Spermograma fiind buna, nu părea a fi nevoie de ICSI.

#646 2011-12-20 20:09:35

sonia30
Moderator

storm puss la mine e sezon de vin fiert cu scortisoara si portocala.si din cand in cand vin rosu demidulce/demisec la carne,pizza.

maine la 12 fac cu copiii petrecere in cllasa cu prajituri,suc si muzica,colinde in engleza si muzica de le place lor.luni i-am intrebat daca facem ceva,daca se organizeaza in 2 zile.ei au zis-daaaa!m-am gandit ca sunt mici,ca n-am avut timp indeajuns sa ii modelez.si le-am zis ca toti ca intr-o familie sau deloc.si azi la 2 imi zisera ca au aduc toti bani si maine dim merg la cump.si-mi zice un baitel-si avem o surpriza si pt dvs big_smile

miha,sa te ajute Dumnezeu! puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-20 20:10:34)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.