homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-47

#875 2011-12-21 13:20:57

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

multumesc,onu puss daca mie mi-e drag de copiii astia care nu sunt ai mei si imi pasa de ei ffff mult,cum o fi cand l-oi avea pe-al meu?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#876 2011-12-21 13:23:04

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

dea, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat!Mai ales ca era tanar si urma sa se casatoreasca...Doamne, ce-o fi fost in sufletul lui de a facut asta?Avea probleme, poate, financiare...
Sa va pove si eu ceva trist.Si va rog sa ma iertati ca va zic asta acum, dar poate o ajuta pe Dea sa treaca mai usor peste ce s-a intamplat.Nasii lui Eric de botez sunt niste oameni extraordinari.Noi avem nasi de cununie si nasi de botez, ca cei de cununie au cam facut talente cand le-am zis ca o sa avem bebe si i-am schimbat, ma rog...Ei, nasul lui Eric a fost coleg de munca cu al meu vreo 2 ani, nu mult, dar s-au inteles asa bine ca am ramas prieteni de familie.Ea este o femeie deosebita si noi ne-am gandit sa-i punem nasi la copil pentru ca ei nu au reusit sa aiba copii, asa ca am vrut sa compensam...Anul asta de Paste am fost la ei, iar inainte sa vina al meu din voiaj cu o saptamana, adica la sfarsitul lui august, nasul a murit...grater...Deci al meu nu l-am mai vazut deloc din aprilie.Ce s-a intamplat...a descoperit prin iunie ca are cancer la ficat, genul care se numeste "ucigas tacit".A plecat la Viena, si-a facut schema de tratament acolo, doctorii erau foarte optimisti, numai ca el a facut tratamentul in tara, iar cei de aici au "uitat" sa-i dea anticoagulante...a murit de fapt din neglijenta doctorilor, a facut edem pulmonar...A fost o lovitura cumplita pentru toti, dar cel mai rau pentru sotia lui, care nici acum nu primeste pe nimeni si sufera groaznic..Ideea e, Dea, ca ea mi-a zis o chestie foarte adevarata...a spus ca el nu e in cimitir, ca a plecat demult de acolo...ca e in mintea noastra si acolo va ramane...Trist, dar adevarat...
Muco, nu merge cu nimic, nici cu castraveti murati, nici cu zeama de varza...e chitit rau pe mine bebele, e suparat ca l-am obosit ieri...Deci, Storm, ai dreptate! tongue
Mika, baga la calculatorul sotului, bine ca ai unul de rezerva big_smile
Elenus, bafta la gineco! goodluck sotului la examen!
Amalia, sa-ti traiasca mosul darnic!Sa stapaniti sanatosi mobila! puss
Maya puss Tu cum mai esti?
Neraaaaaaaa puss Ce faceti?Ati facut pomul?
Onu puss
Buna, Dae! puss
Sonia, ce frumos!Sa porti sanatoasa ce ai primit!Si iti mai urez ceva, sa nu ma injuri...sa-ti ramana mica fusta cat mai repede in talie...smile

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#877 2011-12-21 13:25:51

sonia30
Moderator

elena  goodluck la dr!

buck,mersi puss si multumesc pt urarea cu  talia.sa dea Dumnezeu sa-mi ramana mica cat mai repede.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#878 2011-12-21 13:27:36

bucklucica
Hero member

Sonia puss Cand vei avea un copil, il vei iubi la nebunie...asa facem toate!Eu iti urez sa ai 2, pentru ca ai multa dragoste de impartit...

Eric 3 ani si 7 luni

#879 2011-12-21 13:28:20

sonia30
Moderator

buck puss chiar am....

Publicitate

loading...

#880 2011-12-21 13:30:56

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Sonia, felicitari pentru copii smile
Buck, ce trist ...

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#881 2011-12-21 13:31:20

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

sonia ce dragut, se vede ca tin mult la tine
onutza puss abia astept sa vad poza cu bradul
buck am mai avut si eu asa cand nu trecea cu nimic, doar cu somnul de peste noapte chicot sper la tine sa treaca repede

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#882 2011-12-21 13:31:39

sonia30
Moderator

multumesc,time puss

#883 2011-12-21 13:34:19

bucklucica
Hero member

Muco, sper sa nu ma tina toata ziua, ca iar nu mananc nimic...sad
Time puss Ce mai zici?

Eric 3 ani si 7 luni

#884 2011-12-21 13:35:53

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fete gata v-am citit
happy imi pare rau de urati, dar luna viitoare...
soniuca draga...Dzeu sa faca minunea pt voi...doar e perioada minunilor
multumesc pt urari si cuvintele frumoase...
deea...imi pare tare rau de suferinta voastra
buck...mi-au dat lacrimile cand ai povestit si tu...ce sa-i faci...asta e viata, sper din sufelt ca sotia sa aiba putere sa-si revina.
hell...da multe aplauze si inchinaciuni in fata ei...nu cre ca eu cu fratele meu vom putea sa-i multumim indeajuns pt tot ce a acut si face pt noi, ma cam sensibilizai acuma, ca desi eu pot spune ca am tot ce este important in viata unui om, Craciunul este o perioada foarte grea pt mine...
asa...sa ne optimizam sa nu ne intristam acum...
mayya puss
rave puss
onu, muco, nera puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#885 2011-12-21 13:37:18

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buck ce trista e si povestea relatata de tine sad

am citit si din urma:

buck si bebe pusspuss multumesc de reteta, interesant, am sa o incerc garantat wink
ai grija cu durerea de cap si cu oboseala, nu vreau sa spunem dupa aia "ti-am zis...". hai fa-te bine si odihneste-te

happy puss imi pare rau de urati, stiu ca esti dezamagita... mult succes luna viitoare!

dea si bebe pusspuss ma bucur ca esti bine, bafta la control. am citit de necazul cu verisorul, trebuie sa treci peste pt bebe al tau, stiu ca e greu daca nu imposibil, insa acum el e cel mai important si pt sanatatea lui trebuie sa-ti revii si tu kram

nera si bebe pusspuss

elena puss bafta la 2 la doctor, sa-ti dea vesti bune. si succes sotului la sofat, sa ia permisul!

amalia si bebe pusspuss felicitari pt cadoul primit, ce mos darnic. sa folositi cu placere mobila!

any si bebe pusspuss spor la curatenie si sa termini de cumparat cadouri. eu daca le-am luat din timp, azi le pun sub brad pana le daruim chicot
si eu scap de gatit de sarbatori, ca mergem la tara din ajun pana pe 26 cand al meu intra la serviciu. vreau doar sa fac o salata si o praji rapida, cam atat...

angel si bebe pusspuss ma bucur ca esti mai bine cu rinichii si ai reusit sa te odihnesti cat de cat azi noapte
daca bagi la congelator sarmalele, eu zic ca tin, de ce sa se strice?

hell puss ieri la tine a fost primavara si azi a venit iarna chicot. ma bucur ca ninge
ma bucur ca esti mai bine cu burtica. o zi buna!

cmin si bebe pusspuss

mika puss sa reparati repede calculatorul  goodluck
la voi deja umbla cu colinda?
imi pare rau pt analize, si ca te-ai trezit degeaba. deja nu mai munceste lumea si e abia miercuri...

sonia puss ce aiurea ca iar nu ai reusit sa dormi... ma bucur ca a ajuns cu bine sora ta
spor la curatenie
sunt si eu in spirala pt tine kram

raveca puss multumesc de cafea, arata f bine. bafta pe maine la analize, sa fie toate bune!

time si bebe pusspuss

dana puss spor la treburi azi

mayya puss ma bucur ca ai mai reusit sa rezolvi cu curatenia acasa si la apartament, imi pare rau ca nu reusiti sa va mutati curand, dar e bine ca usor usor va apropiati de final

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#886 2011-12-21 13:40:33

sonia30
Moderator

any puss

amalia puss sper sa faca Dumnezeu si pt mine o minune.

onu,mersi puss

#887 2011-12-21 13:42:25

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Buck, eu sunt bine kram Spre deosebire de tine, eu cred ca mananc prea mult chicot

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#888 2011-12-21 13:42:54

mucoasa
Insomniac member

buck odihneste-te si poate atunci trece
onutza si noi am cumparat o parte din cadouri, dar a mai ramas cate ceva de cumparat. eu ma gandeam sa fac painicile lui angelus ca sa miroasa frumos in casa, o prajitura rapida cu visine ca sa duc si eu ceva acasa chicot

5 iunie 2012

#889 2011-12-21 13:49:38

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

any sa ai spor si sa-ti iasa toate delicioase!

mayya pun la burtici poza cu rochia, am uitat sa-ti spun

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#890 2011-12-21 13:50:56

mucoasa
Insomniac member

onutza mersi kram sa ai spor si tu si sa iasa toate perfecte

5 iunie 2012

#891 2011-12-21 13:52:35

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

sonia puss puss hjarta ce cadou frumos . sa il porti sanatoasa. si bine a zis buck tummenupp sa iti ramana mic
buck puss ce trist sad
onu puss multumesc. fug sa vad pozica

#892 2011-12-21 13:52:38

bucklucica
Hero member

Back in bussiness...pap placinta cu branza si iaurt...sunt ok...
Time, ma bucur ca esti ok, nu-i bai daca papi, odata cu tine papa si bebe....sa te fereasca DD de rau toata sarcina!
Ce mi-ar place sa ninga si aici...
Onu, cu placere! Eu gatesc mai soft, fara condimente...dar daca vrei poti pune orice condiment iti place...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2011-12-21 13:55:29)

Eric 3 ani si 7 luni

#893 2011-12-21 13:54:30

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

onutza hjarta vazut si placut tare.
la mine se topeste zapada sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.