homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-80

#1502 2011-12-22 22:38:04

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59

Storm, m-ai impresionat foarte mult cand ai povestit de sotul tau.E un om deosebit si te iubeste foarte mult...applause Iar tu ai un caracter puternic, vei fi o mama extraordinara...Ma bucur ca te-am cunoscut, chiar si asa, putin, pe net...oamenii ca tine sunt niste luptatori si ii apreciez foarte mult.
Eu am o verisoara care are 39 de ani si sta in Germania, in Munchen, de vreo 6 ani.La anul in mai o sa-si ia cetatenia.Povestea ei e trista..Cand avea 12 ani a venit la mine la mare si a inceput sa aiba dureri mari de burta, dar mama ei a hotarat sa o duca la dr la Arad, de unde erau ele si a refuzat sa mearga cu mama la Judetean.S-au dus la Arad, au tinut-o cu gheata pe burta o saptamana sub pretextul ca i s-a spart apendicul in ea si dupa o saptamana au taiat-o si au trebuit sa ii scoata tot, uter, ovare, trompe, tot, pentru ca facuse o raceala foarte puternica din cauza ghetii si nu au mai avut ce face.Ei bine, fata asta a stiut toata viata ei ca nu va avea copii, la ea nu era ceva cu semnul intrebarii, era clar.Primul sot a luat-o zicand ca nu conteaza ca nu poate face copii, dar dupa 4 ani a lasat-o.Si pana la urma a plecat cu contract de munca pe post de infirmiera in Germania pentru un an.A gasit acolo in anul ala un indian si s-a maritat si a putut ramane.Intre timp la munca sefa ei nemtoaica a apreciat-o enorm si a trimis-o la scoala...a facut-o asistenta, iar acum, dupa 6 ani, e asistenta sefa la un azil de batrani, castiga bine, dar mai e si femeie de serviciu la un bloc si lucreaza si uneori noaptea la o pizzerie.Si-a parasit sotul acum un an pentru ca isi aducea domnul mandrele acasa peste ea...ma rog...o fata chinuita, dar foarte ambitioasa...De cand o stiu eu, de o viata, a fost si este o luptatoare...asa esti tu, Storm...imi amintesti de Karinuca mea pe care o iubesc nespus, ca pe o sora...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2011-12-22 22:41:41)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1503 2011-12-22 22:40:57

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buna seara, fetelor!
Am facut si noi bradutul! face_tree In sfarsit se simte ca vine Craciunul.

Hell, puss imi pare rau ca si tu cunosti durerea pierderii unui copil. Si eu mi-am revenit f greu, insa incerc sa nu ma mai gandesc acolo.

Sonia, par  te inteleg cu tot sufletul si imi pare rau ca te afli in aceasta stare de tristete. Fii puternica, asa cum stii tu sa fii. puss

Elena puss

Ce mai stiti de Angel?
Astazi a nascut si colega mea 2 fetite. hjarta

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1504 2011-12-22 22:43:01

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

HELL, DEci nu mai aveti mult smile

Si la noi a fost ceva asemanator cu nunta. Mi-a zis ca vrea sa fiu sotia lui la vreo luna dupa ce ne-am cunoscut. Si mi-a mai zis-o de multe ori...peste 6 luni am mers impreuna si ne-am laut inele de argint, ne logodisem lol
Si el a continuat sa-mi zica ca vrea sa ramana cu mine pentru totdeauna si ca vrea in curand sa ne casatorim.....si l-am intrebat cat de curand? Si mi-a zis sa aleg o data....initial alesesem data de 10.10.10 dar nu am gasit restaurant pe data aia, ca deh,toata lumea vroia atunci sa se marite, si a ramas 11.09.10 , la doi ani si 9 zile de relatie smile

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-12-22 22:47:17)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1505 2011-12-22 22:43:56

bucklucica
Hero member

Rave puss Sa-i traiasca colegei fetitele!Ce frumos! hjarta

Eric 3 ani si 7 luni

#1506 2011-12-22 22:46:06

elena.plahatca
Addicted member

Rave, felicitari colegei tale smile

Buck, din cate ai spus pare puternica prietena ta, sa-i dea DD sanatate!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#1507 2011-12-22 22:47:24

Raveca
Hero member

Multumesc mult, Buck! Sa dea Dumnezeu. Azi am plans de emotie cand am aflat. A fost o sarcina obtinuta greu, o sarcina in care a stat 50% in spital si 50% acasa, insa acum este f fericita hjarta .

Merci si tie Elena. puss

Ultima oara a fost editat de Raveca (2011-12-22 22:48:09)

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#1508 2011-12-22 22:47:51

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am ajuns acasă.. și am recuperat și nu-mi place ce-am citit butter

sonia te-am ?ncurajat și te voi ?ncuraja ?n continuare.. dar am momente c?nd sincer nu mai știu ce să-ți spun să ?ncepi c?t de c?t să-ți revii.. sunt zile c?nd te simt c?t de c?t ok și-mi lași impresia că ?ncepi să te pui pe picioare, iar următoarea zi ești down din nou.. ție ?ți trebuie voință.. poate o să te superi pe mine, dar am impresia că NU VREI să-ți revii.. trage de tine, caută-ți de făcut ceva care să te scoată din starea asta.. atragi negativismul asupra ta și nu-i ok.. ?mi propusesem să nu-ți mai zic nimic legat de asta dar n-am cum.. te ?nțeleg perfect, cunosc sentimentele prin care treci, tocmai de-asta zic că tu deții cheia care te poate scoate din starea asta..

hell puss ?mi pare rău că a trebuit să treci prin așa ceva.. ?i mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat să trăiesc o așa experiență (pierderea unui copil) p?nă acum și sper din suflet să nu o trăiesc nici de acum ?ncolo.. felicitări pentru soț smile este un om de milioane tummenupp

lady puss ăsta e cursul vieții.. nu ai ce să-i faci.. unii au șanse la care renunță, alții se roagă pentru o umbră de speranță măcar..

luni c?nd eram la practică a venit un tip să cumpere pastila de a doua zi pentru prietena lui.. l-a ?ntrebat colega c?nd au avut actul sexual și face ?ieri seară sau alaltăieri seară, nu mai știu exact? am rămas yikes cum p^$# mea să nu știi c?nd i-o tragi?? Doamne ?n ce lume trăim?? și la un moment dat zice ?știți, ea a făcut un avort și mă g?ndesc dacă ar fi ok să ia pastila asta?.. ?păi c?nd a făcut avort?? - ?păi n-are nici o lună? yikes yikes yikes tipa are 17 ani.. vă spun sincer că am fost ?n stare de șoc 30 de minute.. n-am putut vorbi.. mă-nchinam prin farmacie și se uita colega chior?ș la mine.. asta e.. e lumea ?n care trăim..

onu puss puss

rave puss ce frumos hjarta gemene hjarta hjarta

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1509 2011-12-22 22:49:19

elena.plahatca
Addicted member

Almi yikes    ce oameni

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1510 2011-12-22 22:49:57

bucklucica
Hero member

Da, Elena, este foarte puternica! Multumesc! Cand s-a despartit de indian a suferit ca-l iubea, dar eu eram constienta ca se chinuia cu el, ca numai ea tragea in relatia aia si i-am zis sa se mute si sa faca comparatie, daca e mai bine cu el sau fara el.Si m-a sunat dupa 2 luni si mi-a zis ca s-a linistit si ca ii e foarte bine singura...Desi nu e viata sa stai singura printre straini.Ea numai cand vine acasa, o luna pe an, se simte bine si se relaxeaza...in rest munceste 20 din 24 ore...

Eric 3 ani si 7 luni

#1511 2011-12-22 22:52:05

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Elena..nush cat avemm..atunci ne vedem..dar dezlegare....cine stie? dar ce...mai conteaza?
-macar tie ti-a spus ca vrea sa se casataroasca cu tine...v-ati logodit...ati trecut asa un pic prin fazele astea...eu efectiv am luat-o drept gluma pana ce i-a zis vara-sii ca e prima invitata big_smile...mi-am revenit abia dupa vreo doua zile..cand l-am intrebat daca a vorbit serios si a spus pe un ton aspru "Cu asa ceva nu se glumeste!"

Raveca puss sa stii ca ep mine m-a ajutat tocmai faptul ca m-am gandit la asta...si inca ma gandesc...refuzul de a ma gandi ma afunda si mai mult...dar poate si faptul ca mi-a fost frica si pentru viata mea a dat o alta nota traumei...pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva kram

Buck puss imi pare rau pentru prietena ta...insa nu cred ca asta e motivul pentru care au lasat-o barbatii...ci faptul ca erau niste porci care nu o meritau pe ea.

Aualeu..m-am luat cu vorba...Raveca..felicitari colegei..scz ca am omis...dumbom

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-22 22:55:43)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1512 2011-12-22 22:53:20

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Hellstorm a scris:

hmm lady rotfl astepti inel? Eu il astept si acum..la noi data nuntii a fost asa...s-a casatorit verisoara lui...si la nunta :Voi cand va luati bai? la care al meu...la anul...si io cand la aanul? el in iulie...si scot la vrajeala calendarul..si ii zic ..e 16 iulie ar suna bine..e sambata...la care el...ma pupa..si ii zice vara-sii...nah..esti prima care-a aflat data...rotfl si asa a ramas

oricum tre sa recunoasteti ca suntem originali... retas

big_smile Daaaa, "inca" il mai astept (am pus intre ghilimele pentru ca n-avem ani de relatie in spate). Noi am vorbit despre copii si nunta de foarte devreme, de fapt la noi lucrurile s-au miscat rapid inca de la inceput, dupa 3 luni de relatie ne-am mutat impreuna si impreuna am ramas smile Si imi tot spune ca eu sunt femeia alaturi de care vrea sa ramana tot restul vietii, ca nu-si mai poate imagina viata fara mine ... si alte lucruri la fel de frumoase al9leacer si il cred pentru ca simt ca e adevarat tot ce spune! M-a si cerut de nevasta asa, neoficial, de cateva ori pana acum... ma rog, nu la modul tipic, in stilu-i caracteristic si il cred ca vrea asta...dar visez si eu la un inel pe deget si la o nunta frumoasa smile Initial stabilisem ca intai vine nunta si apoi bebele, ca asa e frumos, dar intre timp ne-am mai razgandit si ne-am dat unul altuia unda verde sa incercam cu bebele... Mi-am dorit mereu sa fiu o mama tanara... la el nu mai e chiar asa pentru ca e cu 11 ani mai mare decat mine, probabil asta l-a si facut sa dea unda verde la bebe inaintea casatoriei, ca aia o poti face oricand, cu bebele e posibil sa nu stea lucrurile fix asa cum ne-am propus si ne dorim noi... asa ca mai bine incercam de pe acum si lasam nunta pe mai tarziu

Elena, foarte frumoasa povestea voastra hjarta

#1513 2011-12-22 22:54:09

Raveca
Hero member

Almi, puss Sotia unui amic de-al sotului a ramas insarcinata, chiar daca a luat pastila de a doua zi. chicot Asa ca...
Fetitele colegei mele sunt rodului muncii Grizonatului. lol El a operat-o anul trecut in decembrie si tot el a descoperit cauza pierderii sarcinilor (a pierdut vreo doua). A facut clexane toata sarcina, a stat aproape numai la pat...dar acum e fericita posesoare a doua minuni.

#1514 2011-12-22 22:55:00

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

da elena.. dacă am fi fost pe vremea lui mamaie, aș fi zis.. dar ?n secolul 21 c?nd există at?tea metode contraceptive... sunt o grămadă și nu exagerez.. nu doar pilulele și prezervativele.. există plasturi, ovule etc.. nu-i ?nțeleg, pe cuv?nt că NU-i ?nțeleg.. hai să zici că prezervativul dacă-l folosești nu se simte bine, ca atunci c?nd o faci fără spranceana dar puii mei, tu ca femeie/fată nu ai pic de respect față de tine ?nsăți, față de corpul tău, față de sufletul tău? și mai au pretenția că au 17-18 ani și sunt cu capul pe umeri.. aiureli.. c?nd e vorba de sex parcă zici că le dai cu etnobotanice pe la nas și nu mai știu nici cum ?i cheamă..

merg să fac baie..

LE: raveca pastila de a doua zi nu are efect dacă ești ?nsărcinată.. probabil ovulase mai devreme dec?t credea și a rămas gravidă atunci.. dacă au trecut 72-120 de ore de la contactul cu risc, pastila nu-și face efectul..

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-12-22 22:56:59)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1515 2011-12-22 22:55:25

elena.plahatca
Addicted member

Hell chicot dar de cat timp erati impreuna?

Lady, multumesc puss 

Almi puss baita placuta

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-12-22 22:57:43)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1516 2011-12-22 22:57:35

bucklucica
Hero member

Almi, sa stii ca tinerele din ziua de azi sunt inconstiente...fac sex neprotejat, fac chiuretaje la greu si cand vor dori un bebe nu vor intelege de ce nu pot face...
Storm, Karina e fiica verisoarei primare a mamei, deci verisoara de-a doua cu mine.Am copilarit impreuna, ne vedem aproape in fiecare an...daca nu vine ea la noi, mergem noi la Arad...Si merita tot ce-i mai bun, dar din pacate nu a avut noroc la barbati...dar nu e inca tarziu...

Eric 3 ani si 7 luni

#1517 2011-12-22 22:59:43

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

din martie 2008, si asta se intampla in august 2010...deci de 2 ani si 5 luni de relatie....
lady...eu m-am "mutat" la el neoficial dupa o luna si jumatate chicot si n-a mai scapat de mine pana nu m-a trecut pe numele lui rotfl

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-22 23:00:09)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1518 2011-12-22 23:00:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Almi Ingerash a scris:

luni c?nd eram la practică a venit un tip să cumpere pastila de a doua zi pentru prietena lui.. l-a ?ntrebat colega c?nd au avut actul sexual și face ?ieri seară sau alaltăieri seară, nu mai știu exact? am rămas yikes cum p^$# mea să nu știi c?nd i-o tragi?? Doamne ?n ce lume trăim?? și la un moment dat zice ?știți, ea a făcut un avort și mă g?ndesc dacă ar fi ok să ia pastila asta?.. ?păi c?nd a făcut avort?? - ?păi n-are nici o lună? yikes yikes yikes tipa are 17 ani.. vă spun sincer că am fost ?n stare de șoc 30 de minute.. n-am putut vorbi.. mă-nchinam prin farmacie și se uita colega chior?ș la mine.. asta e.. e lumea ?n care trăim..

Eu imi fac cruci cand imi mai pica ochii pe cate un rezultat de papanicolau si vad femei pe la vreo 30 si un pic de ani cu 7-8 si chiar 12 avorturi la activ. Cred ca pentru unele avortul constituie o metoda contraceptiva, altfel nu pot sa-mi explic cum se poate asa ceva!  signof10
A venit o tipa la clinica anul trecut, la ginecologie, cu 5 avorturi la activ. Doctorita i-a facut eco si i-a zis "felicitari, sunteti gravida!". Aia sus si tare ca nu, dom'ne, n-are cum sa fie. I-a aratat, i-a explicat, cred ca i-a si desenat, ea o tinea pe a ei ca nu se poate asa ca a intrebat-o de ce e asa de sigura ca nu e gravida. I-a raspuns ca el nu-si da drumul inauntru si ca o ... protejeaza, iar doc i-a zis: "avand in vedere ca ati mai ramas gravida de 5 ori in felul asta si ati facut avort de fiecare data...cred ca ar trebui totusi sa va ganditi la o ALTA metoda contraceptiva, nu stiu de ce imi face impresia ca asta nu prea functioneaza" lol

Hell, hai ca-i bine, vad ca-s alte cupluri si mai "dilii" decat noi puss ca mie a ajuns sa-mi fie si jena sa mai spun cuiva dupa cat timp ne-am mutat impreuna ca majoritatea se uita cam stramb la noi. Mentalitatea asta, bat-o vina! smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-12-22 23:02:25)

#1519 2011-12-22 23:03:02

elena.plahatca
Addicted member

Hell, noi n-am avut voie sa ne mutam impreuna panala maritis...parinti gardieni

Lady yikes mdaaa, inteligenta femeia aia

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1520 2011-12-22 23:04:54

bucklucica
Hero member

Doamne, Lady...te crucesti...
Storm, ce tare...Pe mine m-a cerut al meu dupa 2 ani si 7 luni de cand ne cunoscuram...si asta numai pentru ca i-am zis ca ma mut cu chirie ca nu mai accept sa stam asa...ca el nu avea niciun gand de insuratoare, iar eu aveam 30 de ani...so, a cam fost disperat ca plec, desi i-am zis ca o sa fim in continuare impreuna, dar nu vom mai locui impreuna...
Oare ce o mai face Angel?O fi la salon cu Deea?

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2011-12-22 23:07:06)

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.