homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare uituca care cere ajutor

#1 2011-12-22 06:43:32

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

O mare uituca care cere ajutor

Buna ziua. Am uitat alaltaieri s iau pastila si ieri din obishnuinta am luat doar 1... ce fac azi?
Multumesc frumos.

cold

#2 2011-12-22 09:42:35

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: O mare uituca care cere ajutor

ce vrei lol
lasand gluma la o parte,te protejezi suplimentar 7 zile

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2011-12-22 13:52:57

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

si iei pastila aia la sfarsitul foliei, ca sa ai 21 de pastile luate, ca altfel nu esti protejata in pauza si nici in primele 7 zile din noua folie. dar asta iti va schimba ziua din saptamana in care-ti vine probabil si sigur pe cea in care incepi folia. poti remedia facand pauza doar de 6 zile ca sa incepi folie noua in aceeasi zi. lamurita? sper ca de cand ai uitat si pana acum nu ai facut sex neprotejat...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 16:27:22)

#4 2011-12-22 14:12:49

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

frankie...de unde ai informatiile astea..?
eu pe forum nu-mi amintesc sa fi citit asa ceva..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#5 2011-12-22 16:29:19

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

pfff mereu ma blochez cand sunt intrebata de unde stiu ceva rotfl pt ca nu prea tin minte de unde rotfl pai parte din ele de la consultatia cu doctoressa, parte de pe prospect, parte de pe forum, parte de pe net cautate cu mare grija ca netul e plin de aberatii, unele pe logica, sau experienta... practic sunt obsedata de ac-uri pt ca inseamna ceva important pt mine tongue dar de asta cu 21 de pastile pe luna sigur scrie si pe forum... mi-amintesc clar ca am citit recent.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 16:32:51)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.