|
Nu esti logat.
O mare uituca care cere ajutor#1 2011-12-22 06:43:32
O mare uituca care cere ajutorBuna ziua. Am uitat alaltaieri s iau pastila si ieri din obishnuinta am luat doar 1... ce fac azi? Offline #2 2011-12-22 09:42:35
Re: O mare uituca care cere ajutorce vrei Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2011-12-22 13:52:57
Re: O mare uituca care cere ajutorsi iei pastila aia la sfarsitul foliei, ca sa ai 21 de pastile luate, ca altfel nu esti protejata in pauza si nici in primele 7 zile din noua folie. dar asta iti va schimba ziua din saptamana in care-ti vine probabil si sigur pe cea in care incepi folia. poti remedia facand pauza doar de 6 zile ca sa incepi folie noua in aceeasi zi. lamurita? sper ca de cand ai uitat si pana acum nu ai facut sex neprotejat... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 16:27:22) Offline #4 2011-12-22 14:12:49
Re: O mare uituca care cere ajutorfrankie...de unde ai informatiile astea..? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #5 2011-12-22 16:29:19
Re: O mare uituca care cere ajutorpfff mereu ma blochez cand sunt intrebata de unde stiu ceva pt ca nu prea tin minte de unde pai parte din ele de la consultatia cu doctoressa, parte de pe prospect, parte de pe forum, parte de pe net cautate cu mare grija ca netul e plin de aberatii, unele pe logica, sau experienta... practic sunt obsedata de ac-uri pt ca inseamna ceva important pt mine dar de asta cu 21 de pastile pe luna sigur scrie si pe forum... mi-amintesc clar ca am citit recent. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 16:32:51) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|