homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-16

#286 2011-12-31 08:40:41

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

hell neata pusspuss

ramo pusspuss diseara o sa mergem la ai mei. initial ne propusesem sa stam la pensiune cu totii, dar pt ca ai mei nu au invitati ca in anii trecuti, o sa stam acasa, facem un gratar in curte, mergem in centru la concert si foc de artificii. ieri n-am mai intrat deloc, am stat cu mama pana aseara la 11 cand a venit al meu dupa mine, a durat pana am facut salata boeuf, sarmalele si salata de fructe. diseara scapa si al meu de la munca mai devreme, maxim 10, si maine deschide la pranz in loc de 8, sunt bucuroasa ca s-au aranjat asa lucrurile ca eu nu puteam sta la restaurant toata noaptea
de ce ai dormit cu becul aprins? inca n-am prins ce ai vegheat, mai am putin de recuperat

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#287 2011-12-31 08:43:45

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

onutza..nu te chinui sa prinzi...ca n-avea ce veghea...doar ca am lasat-o aseara aici si tot aici am gasit-o big_smile

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#288 2011-12-31 08:50:58

Onutza23
Insomniac member

hell rotfl am priceput acum. credeam ca am ratat vreun eveniment important

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#289 2011-12-31 08:55:28

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

gata fete..va las...wave
pe mai tarziu puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#290 2011-12-31 08:55:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

onu chicot frumos si in familie. eu doar cand eram copil stateam cu ai mei.acum...nici ca o sa-l mai petrecem impreuna vreodata.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#291 2011-12-31 08:59:49

Onutza23
Insomniac member

hell o zi buna, spor pusspuss

ramo noi am facut cu familia in ultimii 2 ani. acum 2 ani si cu ai mei si cu socrii, ca atunci au venit in petit chicot, anul trecut doar cu ai mei ca eu am fost de serviciu si au venit si ei la pensiune, si anul asta tot cu ai mei (tata e vasile) ca asa s-a intamplat sa lucreze sotul pe 1 pana la 4 si sa nu putem merge la socri (dar vom pleca dupa ce iese de la serviciu, ca si tata socru e vasile si sa fim si cu el de ziua lui). la anu nu se stie unde ne prinde, al meu va fi liber de pe 31 pana pe 2, dar sa vedem cu asta mica ce va fi, poate vom face chiar la noi acasa cu parintii in jurul nostru

am citit si din urma:

Hell puss cum te simti azi, te mai supara burta si ovarele? La mine in prima luna dupa ce am lasat AC am avut dureri goaznice de ovare la ovulatie, ma intepau exagerat de tare si nici nu puteam sta in fund. Initial credeam ca am racit si am mers si la eco o zi mai tarziu, dar eu doar ovulam dupa 4 ani in care luasem AC fara intrerupere. Sper ca ti-ai revenit si ai reusit sa dormi azi noapte. Imi pare rau pt evenimentul trist de ieri :hug :

Sonia puss si al meu are obsesia asta cu masina, sa fie mereu curata la exterior iar la interior sa straluceasca. Daca o duce la curatatorie, ii mai da si el luciu dupa . Il si inteleg, am dat multi banuti pe masina si multi ani de acum incolo nu ne vom permite s-o schimbam. Deci vrea sa o mentina cat mai mult timp si ma bucur ca are grija de ea. Ce e ala volan cu pedale ? un joc ?
Sanatate bunicii sotului

Ramo puss  bine ca ai observat ieri ca era inchis apometrul, te prindea revelionul fara mancare si oparita :chicot :
Sunt convins aca esti pregatita sa ai grija de un bebe, cand ai asa o responsabilitate nu conteaza ca esti mai imprastiat, grijile se muta in directia lui
Eu daca visez copii mici atunci stiu ca urmeaza ceva nasol. Cand a murit bunicul meu am visat un bebelus 3 nopti la rand, in prima doar il vedeam, in a doua intindeam mainile sa-l iau in brate si in a treia noapte, cand a murit bunicul meu, il strangeam la piept. Daca visez apa tulbure stiu ca vois ta cu ceva griji. Si daca e sa conduc eu vreo masina, stau cuminte toata ziua nu care cumva sa ma cert cu cineva. Na ca sunt si eu ciudata, sac !

Mayya puss porc la protap :drool :. Sper ca nu ai racit

Mika puss am facut o spirala pt tine, gata cu amr-urile :goodluck : :goodluck : :goodluck :

Dae puss success cu tratamentul, sa-ti treaca infectia!

Happy puss eu zic ca te stresezi mult prea mult cu testele astea de ovulatie. Esti abia la inceput, nu stiu daca se merita atata stress acum. Eu mi-am urmarit ovulatia singura, fara teste, dupa secretie si intepaturi. Am avut un calendar pe care notam cand a venit menstra, cand presupuneam ca ovulam si am facut o medie la vreo 3 luni, timp in care ne-am facut analizele. Apoi in functie de media aia prestam inainte si dupa. Si ca sa mai scriu ceva: in luna in care am ramas gravida am prestat 2 sapt la rand, mai putin in ziua in care ziceam eu ca ovulez , si acum uite-ma cu burta la gura

Angel si bebelina Mikaela pusspuss s-a ales cu alt nume acum, italienii nu stiu sa scrie cu h? :chicot :. Suna frumos oricum, sa va traiasca ! acum n-o sa mai poata spuna ca nu ai avut inspiratie la nume, chiar i se potriveste wink
Mai usor cu treaba, odihneste-te si tu :hug :

Buck si bebe puss puss ce harnica ai fost ieri, ai gatit bunatati iar. Castane, de cand n-am mai mancat :drool :

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-31 09:24:49)

#292 2011-12-31 09:25:45

rrammonna
Diamond member

ce tare,deja va faceti planuri big_smile
si la multi ani tatalui si socrului,sa se bucure de nepotica tummenupp
vad ca fiecare avem pasarelele noastre chicot

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-12-31 09:26:34)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#293 2011-12-31 09:35:02

Onutza23
Insomniac member

ramo multumesc. nu stiu cate planuri ne facem, ideea e ca si noi si parintii deja ne gandim ca la anu de revelion o sa mearga in premergator si-o sa-si bage manutele prin toate oalele (cum fac eu mancare atunci ma tot intreb chicot), iar peste 2 ani deja spune cuvinte... si cat mai e pana atunci, dar nu ne putem abtine sa nu ne gandim
si da, fiecare are pasarelele lui, nici eu nu sunt normala, declarat!

#294 2011-12-31 09:37:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata

Scuze ca nu am intrat ieri dar nu am avut timp : cunparaturi, curatenie, bucatarit etc

Hell imi pare rau ca ai scris mesajul degeaba,iti dau un pup sa -ti treaca

Almi...dar o trecusem deja pe angel la mamici smile (o sa mai verific o data)

Helll incerc azi cand trec pe laptop..acu is pe tableta si mi-e tare  greu sa ma joc cu multe ferestre si mesaje lungi...dar promit sa scot italicu

Onu...ai si tu destule fixuri. Pana acum 2zile credeam ca sunt singura ciudata cu lactatele dar acum vad ca sunreti mai multe si nu ma mai simt asa ciudata lol

Lady....iti zic parerea mea sincera...daca ar tb sa o iau de la capat as concepe copilul cu mult insinte de nunta. Nunta poti sa o faci cand vrei si fara prea multe eforturi si greutai...insa bebe vine cand vrea el. Nu te gandi ca va fi greu sa-l cresti...intotdeauna lucrurile se aranjeza de la sine si va veti descurca cu siguranta

Ramo...eu nu am inteles despre ce vb...n-am prins povestea sad
Eu am noroc cu al meu in privinta masinii...nu e asa innebunit desi are grija de masina...insa cu fotbalul ma innebuneste...daca ar fi dupa el s-ar uita non stop la meciuri si stiri din sport

Dae..success cu tratamentul!

Cand a facut miha fiv-ul? Zileee astea? Tinem pumnii stransi, doamne ajuta!

Happy...rata creste daca ceste euriborul...si cum sigur creste va creste si rata.

Angel sa va traisca Mikaela Andreea!

Catelusa mea a devenit "domnisoara "..i-a venit ieri menstra rotfl2)i

Va pup pe toate!

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#295 2011-12-31 09:47:14

Onutza23
Insomniac member

diri neata puss. mai ai treburi de facut sau te apropii de final de acum?
avem toate cred fixurile noastre si suntem ciudate in felul nostru chicot
ah, si felicitari pt domnisorica chicot

apropo de treburi, am pus la spalat o lenjerie, ma duc acum la bucatarie sa fac un cremsnit, apoi am de strans muuuulte rufe culese de la uscat. tre sa fac si baie azi, unghiile, sa-mi sortez toate bijuteriile si gablonturile ca i-am promis sotului ca fac asta azi. si poate reusesc sa-i calc si lui camasile spalate, sunt doar vreo 7 chicot

#296 2011-12-31 09:47:29

rrammonna
Diamond member

diri puss
vaiii chicot

#297 2011-12-31 10:08:14

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete frumoase
dati si voi o cafea ?

rramo  retas am intrat si acolo aseara

Hell puss tu ai ramas cu AMR 6 , cand pleci acasa?
si de acasa o sa ne mai scri ?

Onutza puss uite cum am fost, aici e o noua lege, la fete nu se pune nume de Andreea ca  considerat de baiat, o aberatie, si italienii sunt revoltati dar asta e ne conformam
asa a sotul a inversat numele , a pus Mihaela prima si s-a gandit el cum o ainta, ca nu ii zice miha asa ca a scris Mika , era foarte incantat cand a venit acasa , da si mie imi place

Diri puss neata , felicitari catelusei tale  chicot

eu va pup pe toate si va urez un an ou cat mai bun , plin de impliniri sufletesti  sorcova  sorcova  sorcova  sorcova
maine vin a va sorcovesc  chicot

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#298 2011-12-31 10:17:01

rrammonna
Diamond member

sweety puss n-am vazut rodnar eram...obosita chicot
nu vrei mai bine o cafea cu coniac? chicot simpla nu am.
onu,bine ca mi-ai amintit sa calc lol

#299 2011-12-31 10:22:50

Onutza23
Insomniac member

angel si bebelina pusspuss dau eu o cafea, e aburinda, acum am pregatit inca un rand mornincoffee
am inteles cum e povestea cu numele, oricum e f frumos si tot ce conteaza e ca ati putut-o inregistra cum ati vrut voi, bine cu o mica schimbare de consoana chicot
azi tot asa multa treaba ai? spor si sa ai grija de tine, de maine odihna scrie pe fruntea ta!
te asteptam cu sorcova wink

ramo chicot

#300 2011-12-31 10:29:07

daenarys
Vizitator

neatza fetelor!
va urez un an nou fericit,linistit si cu teste pozitive smile
puss

#301 2011-12-31 10:32:36

Onutza23
Insomniac member

neata dae puss, multumim de urari, la multi ani si tie si un an nou plin de impliniri si fericire multa!

#302 2011-12-31 10:38:41

rrammonna
Diamond member

dae,un an nou fericit si tie puss
al meu a facut aseara pe viteazul si a bagat masina de tuns sa isi retuseze frizura.si bineinteles  ca a incurccat pieptanul ala si s-a facut zero pe langa perciuni in sus .si acum cauta ca disperatul o frizierie sa se tunda rotfl2 asa ii trebuie.

#303 2011-12-31 10:40:12

daenarys
Vizitator

onu si printesica puss
ramo puss

#304 2011-12-31 10:45:11

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Neataaaa, gagici! Ofer cafea si cappuccino, iar daca e prea tarziu, un ceiut bun din orice sortiment vreti voi! smile

Diri, sa stii ca asa gandim si noi. Nu avem o situatie financiara extraordinara, dar avem convingerea ca lucrurile se aseaza in asa fel incat sa ne fie bine. Fara sa avem castiguri enorme, ne dorim doar un trai decent, sa avem cu ce sa ne platim toate hangaralele, sa ne facem un concediu, sa putem sa iesim si noi la un suc sau la o cina in oras o data pe luna etc. Nu vrem averi pentru ca nu ne dorim sa ne schimbam perspectiva asupra vietii. Si nici nu ne-am notat pe vreo foaie ce trebuie atins pana sa concepem copilul pentru ca am un exemplu in familie care a facut fix asa si acum nu poate sa aiba copii pentru ca s-au trezit foarte tarziu, si mai sustin si sus si tare ca lor nu le plac copiii si ca ii 'accepta' doar pe cei ai prietenilor. Nu vreau sub nicio forma sa ajungem asa! Vreau sa avem copilul pentru ca simtim ca s-ar naste din dragoste si pentru ca stiu ca Dzeu ne va ajuta cat sa avem un trai decent si in 3, nu doar in 2.

Happy, sa stii ca si eu ma luam dupa secretie si ziceam ca ovulez, iar testul s-a pozitivat abia dupa vreo 10 zile sau chiar 2 saptamani. Mergi in continuare cu ele si vezi ce se intampla. Si cum ziceau si fetele mai sus, nu te stresa, ca de la stres se mai amana lucrurile pe cale naturala.

Noi ne pregatim sa facem ceva pentru Revelion, chiar daca suntem doar noi doi. Un platou cu ceva, al meu vrea sa faca o ciorba ca ii e dor... asa ca a plecat la vanatoare si m-a lasat pe mine sa ma ocup de ordine in casa, iar primul meu gand a fost sa trec pe la voi, as usual big_smile Mi-a si zis: "stii ca tre sa faci un pic de ordine, nu? Vezi cat timp stai pe forum" lol S-a resemnat, saracul, i-am povestit de voi si de casuta voastra/noastra si a zis ca e bine sa vorbesc cu oameni care au aceleasi framantari si ganduri ca si mine, mai aflu o parere, mai dau o parere si tot asa smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.