Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-16
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60
hell neata
ramo diseara o sa mergem la ai mei. initial ne propusesem sa stam la pensiune cu totii, dar pt ca ai mei nu au invitati ca in anii trecuti, o sa stam acasa, facem un gratar in curte, mergem in centru la concert si foc de artificii. ieri n-am mai intrat deloc, am stat cu mama pana aseara la 11 cand a venit al meu dupa mine, a durat pana am facut salata boeuf, sarmalele si salata de fructe. diseara scapa si al meu de la munca mai devreme, maxim 10, si maine deschide la pranz in loc de 8, sunt bucuroasa ca s-au aranjat asa lucrurile ca eu nu puteam sta la restaurant toata noaptea de ce ai dormit cu becul aprins? inca n-am prins ce ai vegheat, mai am putin de recuperat
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
onutza..nu te chinui sa prinzi...ca n-avea ce veghea...doar ca am lasat-o aseara aici si tot aici am gasit-o
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Onutza23
- Insomniac member
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
gata fete..va las... pe mai tarziu
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
onu frumos si in familie. eu doar cand eram copil stateam cu ai mei.acum...nici ca o sa-l mai petrecem impreuna vreodata.
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Onutza23
- Insomniac member
hell o zi buna, spor
ramo noi am facut cu familia in ultimii 2 ani. acum 2 ani si cu ai mei si cu socrii, ca atunci au venit in petit , anul trecut doar cu ai mei ca eu am fost de serviciu si au venit si ei la pensiune, si anul asta tot cu ai mei (tata e vasile) ca asa s-a intamplat sa lucreze sotul pe 1 pana la 4 si sa nu putem merge la socri (dar vom pleca dupa ce iese de la serviciu, ca si tata socru e vasile si sa fim si cu el de ziua lui). la anu nu se stie unde ne prinde, al meu va fi liber de pe 31 pana pe 2, dar sa vedem cu asta mica ce va fi, poate vom face chiar la noi acasa cu parintii in jurul nostru
am citit si din urma:
Hell cum te simti azi, te mai supara burta si ovarele? La mine in prima luna dupa ce am lasat AC am avut dureri goaznice de ovare la ovulatie, ma intepau exagerat de tare si nici nu puteam sta in fund. Initial credeam ca am racit si am mers si la eco o zi mai tarziu, dar eu doar ovulam dupa 4 ani in care luasem AC fara intrerupere. Sper ca ti-ai revenit si ai reusit sa dormi azi noapte. Imi pare rau pt evenimentul trist de ieri :hug :
Sonia si al meu are obsesia asta cu masina, sa fie mereu curata la exterior iar la interior sa straluceasca. Daca o duce la curatatorie, ii mai da si el luciu dupa . Il si inteleg, am dat multi banuti pe masina si multi ani de acum incolo nu ne vom permite s-o schimbam. Deci vrea sa o mentina cat mai mult timp si ma bucur ca are grija de ea. Ce e ala volan cu pedale ? un joc ? Sanatate bunicii sotului
Ramo bine ca ai observat ieri ca era inchis apometrul, te prindea revelionul fara mancare si oparita :chicot : Sunt convins aca esti pregatita sa ai grija de un bebe, cand ai asa o responsabilitate nu conteaza ca esti mai imprastiat, grijile se muta in directia lui Eu daca visez copii mici atunci stiu ca urmeaza ceva nasol. Cand a murit bunicul meu am visat un bebelus 3 nopti la rand, in prima doar il vedeam, in a doua intindeam mainile sa-l iau in brate si in a treia noapte, cand a murit bunicul meu, il strangeam la piept. Daca visez apa tulbure stiu ca vois ta cu ceva griji. Si daca e sa conduc eu vreo masina, stau cuminte toata ziua nu care cumva sa ma cert cu cineva. Na ca sunt si eu ciudata, sac !
Mayya porc la protap :drool :. Sper ca nu ai racit
Mika am facut o spirala pt tine, gata cu amr-urile :goodluck : :goodluck : :goodluck :
Dae success cu tratamentul, sa-ti treaca infectia!
Happy eu zic ca te stresezi mult prea mult cu testele astea de ovulatie. Esti abia la inceput, nu stiu daca se merita atata stress acum. Eu mi-am urmarit ovulatia singura, fara teste, dupa secretie si intepaturi. Am avut un calendar pe care notam cand a venit menstra, cand presupuneam ca ovulam si am facut o medie la vreo 3 luni, timp in care ne-am facut analizele. Apoi in functie de media aia prestam inainte si dupa. Si ca sa mai scriu ceva: in luna in care am ramas gravida am prestat 2 sapt la rand, mai putin in ziua in care ziceam eu ca ovulez , si acum uite-ma cu burta la gura
Angel si bebelina Mikaela s-a ales cu alt nume acum, italienii nu stiu sa scrie cu h? :chicot :. Suna frumos oricum, sa va traiasca ! acum n-o sa mai poata spuna ca nu ai avut inspiratie la nume, chiar i se potriveste Mai usor cu treaba, odihneste-te si tu :hug :
Buck si bebe ce harnica ai fost ieri, ai gatit bunatati iar. Castane, de cand n-am mai mancat :drool :
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-31 09:24:49)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- rrammonna
- Diamond member
ce tare,deja va faceti planuri si la multi ani tatalui si socrului,sa se bucure de nepotica vad ca fiecare avem pasarelele noastre
Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-12-31 09:26:34)
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Onutza23
- Insomniac member
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
neata fete frumoase dati si voi o cafea ?
rramo am intrat si acolo aseara
Hell tu ai ramas cu AMR 6 , cand pleci acasa? si de acasa o sa ne mai scri ?
Onutza uite cum am fost, aici e o noua lege, la fete nu se pune nume de Andreea ca considerat de baiat, o aberatie, si italienii sunt revoltati dar asta e ne conformam asa a sotul a inversat numele , a pus Mihaela prima si s-a gandit el cum o ainta, ca nu ii zice miha asa ca a scris Mika , era foarte incantat cand a venit acasa , da si mie imi place
Diri neata , felicitari catelusei tale
eu va pup pe toate si va urez un an ou cat mai bun , plin de impliniri sufletesti maine vin a va sorcovesc
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- rrammonna
- Diamond member
- daenarys
- Vizitator
neatza fetelor! va urez un an nou fericit,linistit si cu teste pozitive
- Onutza23
- Insomniac member
- daenarys
- Vizitator
onu si printesica ramo
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Neataaaa, gagici! Ofer cafea si cappuccino, iar daca e prea tarziu, un ceiut bun din orice sortiment vreti voi!
Diri, sa stii ca asa gandim si noi. Nu avem o situatie financiara extraordinara, dar avem convingerea ca lucrurile se aseaza in asa fel incat sa ne fie bine. Fara sa avem castiguri enorme, ne dorim doar un trai decent, sa avem cu ce sa ne platim toate hangaralele, sa ne facem un concediu, sa putem sa iesim si noi la un suc sau la o cina in oras o data pe luna etc. Nu vrem averi pentru ca nu ne dorim sa ne schimbam perspectiva asupra vietii. Si nici nu ne-am notat pe vreo foaie ce trebuie atins pana sa concepem copilul pentru ca am un exemplu in familie care a facut fix asa si acum nu poate sa aiba copii pentru ca s-au trezit foarte tarziu, si mai sustin si sus si tare ca lor nu le plac copiii si ca ii 'accepta' doar pe cei ai prietenilor. Nu vreau sub nicio forma sa ajungem asa! Vreau sa avem copilul pentru ca simtim ca s-ar naste din dragoste si pentru ca stiu ca Dzeu ne va ajuta cat sa avem un trai decent si in 3, nu doar in 2.
Happy, sa stii ca si eu ma luam dupa secretie si ziceam ca ovulez, iar testul s-a pozitivat abia dupa vreo 10 zile sau chiar 2 saptamani. Mergi in continuare cu ele si vezi ce se intampla. Si cum ziceau si fetele mai sus, nu te stresa, ca de la stres se mai amana lucrurile pe cale naturala.
Noi ne pregatim sa facem ceva pentru Revelion, chiar daca suntem doar noi doi. Un platou cu ceva, al meu vrea sa faca o ciorba ca ii e dor... asa ca a plecat la vanatoare si m-a lasat pe mine sa ma ocup de ordine in casa, iar primul meu gand a fost sa trec pe la voi, as usual Mi-a si zis: "stii ca tre sa faci un pic de ordine, nu? Vezi cat timp stai pe forum" S-a resemnat, saracul, i-am povestit de voi si de casuta voastra/noastra si a zis ca e bine sa vorbesc cu oameni care au aceleasi framantari si ganduri ca si mine, mai aflu o parere, mai dau o parere si tot asa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|