homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-27

#495 2012-01-01 17:36:26

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

lady cand faci test? rodnar

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#496 2012-01-01 17:44:08

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Mika amr-ul e pt fiv? Banuiesc ca da, chiar ma gandeam la tine ce ai mai facut.  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  gravida  kram

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#497 2012-01-01 17:46:28

Lothraine
Insomniac member

Hmm,in vreo jumatate de ora ies si eu din casa prima oara anul asta!
N-am fost afara de-un an disperat

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#498 2012-01-01 17:47:18

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Hell, nu stiu, teoria zice ca la cel putin 3 saptamani... Iar miercuri se fac 2 saptamani deci cred ca mai am de asteptat... De aia si zic daca nu o fi doar in capul meu si se pot resimti deja primele simptome...

#499 2012-01-01 17:50:02

Lothraine
Insomniac member

2 saptamani inseamna 4 saptamani de ciclu? sau cum? cand ai avut ultimul ciclu? da se poate simti..daca ai intepaturi de ovare sau dureri usoare in zona uterului poti resimti implantarea (care la 10 zile parca)

eu dau cina si ma pregatesc de plecare wave ne citim deseara daca mai sunt in stare

Publicitate

loading...

#500 2012-01-01 17:55:47

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

multumesc anuca  puss

Hell, ,,ieseala" placuta puss  amere un pic  happy

Lady, implantarea are loc de regula in 7-10 DPO ...asa ca  goodluck

.

#501 2012-01-01 17:58:17

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

LA MULTI ANI FETELOR
dana felicitari pt sarcina.
lady tin pumnii luna asta
restul fetelor va doresc sa aveti cat mai repede un pui sanatos.
eu am ajuns acasa. ne pregatim sa iesim la o pizza imediat
va pup pe toate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#502 2012-01-01 18:00:02

LadyPink
Platinum member
Site

Pai ultima menstruatie a venit pe 29 noiembrie deci s-a facut o luna de atunci si vreo 9 zile de la contact, in ziua in care urma sa se sparga foliculul...

Hell, distractie placuta!

Eu m-am mutat pe telefon pt ca ne-a tolanit la tv smile asa-i daca nu avem cablu acasa lol

#503 2012-01-01 18:04:42

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

mika  puss

hell sa treaca oboseala  puss

green ieseala placuta  puss

lady  goodluck  goodluck  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#504 2012-01-01 18:18:08

LadyPink
Platinum member
Site

Green, pofta buna si sarumana! puss
Ana puss

Am citit acum despre implantare si primele simptome de sarcina in primele saptamani pana la testul de sarcina... Si bifez cam 80% dintre ele, asta in situatia in care si daca nu as fi gravida as bifa cred ca peste 50% dintre ele pt ca multe dintre ele sunt asemanatoare cu cele de la menstruatie lol
Oare o fi prea devreme sa fac test sapt viitoare, dupa 2 saptamani?

Ana, la tine cum a fost? Vreun simptom, ceva? smile

gata, incetez, ca deja simt ca ma enervez pe mine cu intrebarile astea, d-apoi pe voi lol

#505 2012-01-01 18:29:44

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

La multi ani greenulet!  puss

Lady,  tin pumnii ! au fost fete care au avut test + in Z10 DPO...iar in galeria ff am vazut grafice cu test + si mai devreme  majoreta

.

#506 2012-01-01 18:31:06

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna seara fetelor

In primul rand vreau sa va urez la toate un "La multi ani!" Si un an plin de impliniri, teste pozitive si multa sanatate!

Lady ma bucur ca gandesti asa...mie imi pare rau ca mi-am ratat sansa de a gandi asa si din pacate nu mai pot intoarce timpul inapoi. Insa incerc macar sa deschid ochii altora daca mie nu mi i-a deschis nimeni. Iti doresc sa ramai imediat si in felul acesta sa iti implinesti familia

Onu,sa-ti zic faza tare cu vascul..in primul an de relatie cu sotul meu facusem undeva rev unde nu aveam vasc..si vroiam sa ne pupam si noi sub vasc..dar de unde vasca?  Las ca rez sotul meu...a scris pe o hartie vasc si a atarnat-o de lustra iar la mezul noptii m-a pupat sub vasc lol

Ce frumos onu.asta chiar ca minune...mi-as dori si eu o minune de asta...insa nu indraznesc sa sper sad

Dana felicitari su sarcina usoara!

Lady tjbem pumnii stransi!

E invazie de bebe 2 . Ce frumos!

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#507 2012-01-01 18:44:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

La multi ani din nou,fete dragi! Numai vesti bune pe aici,asta da' inceput de an bis
Chiar imi doresc un an mai bun pentru toate.
Dirida puss ignora-i pe cei din jur ,indiferent ca sunt rau intentionati sau pur si simplu curiosi,te cred ca doare,ca-i greu puss la noi slab cu colindatorii anul asta. Si eu am avit azi o criza de stomac disperat cam multe grasimi saptamanile astea si gastrita mea isi cam face de cap.de maine o las moale.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#508 2012-01-01 18:47:03

LadyPink
Platinum member
Site

Mika, vad daca imi fac curaj saptamana viitoare sa fac testul... Zic curaj de teama esecului smile

Diri, iti multumesc! Adevarul e ca am trecut si eu prin niste experiente de ordin amoros care m-au facut sa gandesc asa cum gandesc, sa stiu pe ce sa mizez, ce conteaza cu adevarat in viata si ce nu.
Hai sa va impartasesc ceva: azi-noapte credeam ca in sfarsit o sa imi primesc inelul, da' nu s-a intamplat. Logic, am fost un pic dezamagita, dar ce ma trezesc ca-mi zice barbatu' azi: ca el si-a pus in gand ca pana in toamna sa facem macar cununia civila si pe cea religioasa anul urmator in primavara sau la inceputul verii... Am ramas cu felia de paine intr-o mana si cu cutitul in cealalta (faceam niste tartine lol ). Nu e prima data cand am vb despre asta, Dzeu stie cat l-am stresat cu subiectul asta, dar acum a fost proma data cand chiar am crezut ca vb serios, ca in multe cazuri cand ma surprinde cu cate un plan pe care il concepe singur si-mi spune de-abia la final... Si se concretizeaza smile Doamne ajuta!!

#509 2012-01-01 18:51:54

rrammonna
Diamond member

Lady,doamne-ajuta si felicitari bis
Apropo de nunti,Noi nu ne punem de acord cu data nuntii lol stim ca e 2013,sa nu fie nici ger,nici prea cald. Am zis ca ar fi bine 31 august ,dar nu reusim sa impacam pe toata lumea.unii ca sa o punem in august sa poata ajunge si ei,altii ca in august n-au cum sa plece si tot asa lol. Am zis ca stabilim concret canf termin eu cu facultatea. Am destule pe cap si nu e asa urgent.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#510 2012-01-01 18:58:39

dirida
Insomniac member

Lady ce frumos din partea alui tau smile

#511 2012-01-01 19:15:28

rrammonna
Diamond member

Asa,diri,important este sa treci peste asta smile . Poate ca unii chiar nu -si dau seama.crede-ma ca cunosc cupluri care au o anumita varsta si nu au copii.si nu au pentru ca sunt probleme,ci pentru ca nu vor.zic asta nu neaparat pentru a justifica cele zise de unii,ci pentru ca ma gandesc ca unii chiar nu sunt rau intentionati si nu isi dau seama ca voi aveti probleme.oricum tu stii cel mai bine care o spune cu rautate si care cu nestiinta smile

#512 2012-01-01 19:16:12

LadyPink
Platinum member
Site

Diri, din pacate unii nu au demnitatea si bunul-simt sa se gandeasca si la altii, ei zic ca pun o intrebare normala si ca n-are cu ce sa supere. Iata ca, in unele cazuri, mai bine iti tii gura, ca nu faci nicio gluma in unele situatii!
Apropo de ce mi-a zis al meu, bine ca n-a intrat peste mine in baie sa-mi spuna, ca ramaneam cu pantalonii in vine, nu cu painea lol

Ramo, pana la urma, voi stabiliti, e nunta voastra, nu a altora! Cu siguranta ca daca schimbati data sau luna, or sa poata ei dar n-or sa mai poata altii si tot asa! Asa ca faceti cum va simtiti voi cel mai bine, ca e ziua VOASTRA, nu a celorlalti!

#513 2012-01-01 19:23:09

dirida
Insomniac member

Ramo o fi si astfel de cupluri,dar tu te-ai gandit ca poate asta e metoda lor de a se feri de intrebarile nedorite...sa stii ca am mai aplicat- o si eu la unele pers. Deci n-ai de unde stii ca acele pers chiar nu-si doresc...poate au niste prob f grave cum ar fi trompe legate sau azoospermie si stiu ca sanse de a avea copii natural sunt zero zero si at au gasit aceasta metoda pt a-si justifica lipsa copiilor ...si poate nu vor sa adopte....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.