homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-28

#514 2012-01-01 19:26:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

Asta asa e,lady smile oricum,eu ma refeream ca nu cadem noi 2de acord si pe deasupra se mai ridica si unii cu pretentii. Nu ca m-ar interesa,vreau ceva mai intim,nu am nevoie de sute de oameni. Vedem,mai e destul chicot
Asta cu glumele asa e,numai ca unii isi dau seama prea tarziu ca trebuia sa isi tina gura. Asa-s unii...n-ai cum sa ii mai schimbi
Diri,se poate sa fie si cum zici tu,nu zic ca nu.dar ma gandesc ca mi-as da seama daca ar fi asa.adica na,daca vezi ca vorbeste degajat,ca nu se dau in vant dupa copii,te gandesti ca nu vor.cum ai zis si tu,o persoana cu probleme se intristeaza cand pui astfel de intrebari,evita discutia,etc,in majoritatea cazurilor.insa nu contest ca poate sa fie cum zici tu:in cazul asta,reusesc cu brio sa-si ascunda problemele de ochi celorlalti.oricum eu nu-s genul care se baga in chestii de-astea.fiecare decide daca vrea sau nu sa fie parinte. Insa sunt si oameni care de baga ca musca in lapte;doar de dragul conversatiei .

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-01 19:33:19)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#515 2012-01-01 19:38:36

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Ramo se prea poate sa reuseasca sa-si ascunda bine emitiile..probabil in timp s-au obisnuit. Oricum ar fi situatia n-ai de unde sti cum statu lucrurile in realitate asa ca grija cum abordezi sub de fata cu ei. Poate de fata cu altii reusescsa se abtina si cand ajung acasa trag cate un bocet....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#516 2012-01-01 19:48:44

rrammonna
Diamond member

Asa e,se poate.sunt cazuri si cazuri. Raman la ideea ca e un subiect de evitat. Poti discuta despre multe alte lucruri. smile
Impprtant esteca tu sa treci peste vorbele celorlalti. smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#517 2012-01-01 19:52:27

dirida
Insomniac member

Asa e ..e un sub care nu trebie deschis decat daca pers in cauza il deschid de buna voie sk sjmt ei nevoia sa vorbeasca.

#518 2012-01-01 19:56:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Doamne cat am scris, mi-au amortit degetele pe tastatura lol dar va mai zis o treaba, din zona problemelor mele de mai devreme, tot stand cu mana pe burta mai devreme, parca simt ca in zona uterului si a ovarelor e abdomenul mai tare... Cred ca ar trebui sa ma opresc cu analiza tuturor simptomelor, ca nu stiu unde ajung lol

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2012-01-01 20:51:00)

Publicitate

loading...

#519 2012-01-01 20:05:51

dirida
Insomniac member

Lady am ramas susprinsa de ce ai pov tu despre cumnata...cine stie ce e in capul ei...insa un lucru e sigur...de tot ce are n-o sa se bucure niciodata pe deplin. Orice bun material nu compenseaza niciodata bucuria de a avea un copil..

#520 2012-01-01 20:25:08

rrammonna
Diamond member

Wow,lady.... Ma intreb daca se simte o femeie implinita!nimic nu -i mai frumos decat sa imparti tot ceea ce ai cu familia ta,cu copilul tau.
Un copil inseamna mult,mult mai mult decat masini,case si vacante sad .
Fiecare face cum crede,daca asta considera ea...

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-01 21:30:04)

#521 2012-01-01 20:26:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu va zic sincer, nu ma gandeam sa am copii pana spre 30 de ani, dar in mom in care tata a fost la un pas de moarte si operat de 3 ori in decurs de cateva luni, iar eu, mama si frate-meu eram in permanenta la spital langa el, mi-am dat seama de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata si asta, pentru mine, inseamna o familie unde sa-mi gasesc echilibrul si linostea. Ca banii... Ii ai azi si maine pa...

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2012-01-01 21:12:18)

#522 2012-01-01 21:00:36

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Diri La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu si tie minunea ta anul acesta! Eu am incredere in DD ca o sa te ajute sa ai puiutul tau care sa te bucure in fiecare zi si mai sper sa nu te mai necajeasca cei din jur cu intrebarile lor.  puss

Lady  puss  nu mai stiu chiar exact, oricum burta m-a durut, m-a intepat foarte devreme, prin spate parca ma intepa, pe la ovare, chiar exact nu mai stiu, imi luam si temperatura, am citit despre cumnata ta, fara cuvinte am ramas, din pacate mai sunt si care gandesc asa  supa , Unii nu mai stiu cum sa faca, ce sa faca pt copiii lor, ca sa aiba tot ce le trebuie, altii... cum e cumnata ta. Si din pacate de multe ori ei au copii foarte usor si altii se chinuie ani de zile. Doamne ajuta sa ai un pui mic in burtica.

Eu va spun noapte buna dragelor, o sa incerc sa intru mai des, dar nu o sa reusesc sa tin pasul cu voi, sper sa ma acceptati si asa  rodnar  buga Va pup pe toate dragelor.  puss  puss  puss  wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#523 2012-01-01 21:29:08

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

la multi ani fericiti, fetelor !

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#524 2012-01-01 21:50:15

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
un an minunat , ca si voi , fete dragi  puss  puss  puss  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
sa inceapa sa curga gravidutele !!!!!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#525 2012-01-01 21:52:12

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

bau...
am revenit cu forte proaspete, ce bine-a fost afara.

mika, bine spus ieseala...ca trebuia sa merg al bise ca in fiecare duminica...am ajuns acolo si pauza...nici o masina in parcare.Dandu-mi seama ca e ceva putred in Danemarca, am sunat-o pe soacra-mea  care era bine mersi la restaurant cu niste prieteni si a uitat sa-mi spuna ca se tine astazi bise de dimineata si sa nu ma duc diablo si era o ceata pe serpentine ca nu vedeam la 10 cm in fata am mers cu 40km/h  ca mosii. Da' am invadat-o la restaurant si-am bagat o pizza vegetariana si doua beri fara alcool pe banii ei de ciuda, si am ras de am zis ca pocnesc si dupaia m-am intors acasa...deci am sarbatorit si ioooooooooooooooooo. rock si gratis big_smile....traiasca socrelaaaaaaaaaa 1000 de ani si o zi si io pe langa ea majoreta

arunc cu ventuzeeeee..pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss prinde cine poate...si pentru cine nu prinde...dau inca o tura pusspusspusspusspusspusspuss*pusspuss.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-01 21:58:05)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#526 2012-01-01 21:59:52

dirida
Insomniac member

Ana, La multi ani! si tie. Si eu sper ca va veni si minunea mea ...adoptata...insa nu sper anu asta...poate la anu...eu stiu...sper in noua lege a adoptiei

Hell ce tare esti...ai un stil de a pov...sunt pe jos de ras

#527 2012-01-01 22:06:39

Lothraine
Insomniac member

dirida poi da...asta era si scopul diri...pusspusspuss si kram si stii bunica mea avea o vorba...".toate vorbele care ranesc sa le pui la fund...toate care te linistesc la inima...iar cele car nu-ti dau nici o stare sa le uiti."
si mie mi se pune intrebarea asta foarte des, iar acum in ultimele sase luni parca toti is fixati pe asta. dar eu le spun cu tupeu ca nu treaba lor. SI specific "om face cand om putea si sigur veti afla si voi".S-au cam linistit cu replica asta.
Vreau sa spun ca cel mai culmea a fost o verisoara de-a mamii, care m-a sunat sa imi zica ca ii pare rau de pierdere ( a patra zi dupa chiuretaj) si urmatoarea propozitie a fost: Da pe al bun cand il faceti? credema ca n-am putut reactiona...m-am socat si am ramas efectiv inerta...nici macar sa ma supar n-am reusit.

Iar tu..esti extraordinara...vei fi o mama minunata...mai ales ca ai puterea sa adopti...Numai oamenii minunati fac asta...Nu oferi doar familiei tale implinire...ci oferi unui suflet o familie..o mama si un tata si un camin...E cel mai nobil gest si sunt convinsa ca o faci din toata inima. Felicitari!

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-01 22:21:16)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#528 2012-01-01 22:32:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

buna seara fete puss

noi fuseram in oras.e superba craiova!are niste lumini....tare de tot .mai frumos ca in alti ani.sora mea pleca la barbatu sau.noi ne bagaram in pat.intra frigu in mine.fuseram pe jos cativa km ,ne intorseram pe jos.

lady puss chiar daca sunt suparata,speranta moare ultima.

DANA,felicitari!sarcina usoara! goodluck

anuca puss la multi ani!

diri,no comment...eu as fi facut urat,ffff urat!nu mai accept nimic.durerea te schimba.iar eu m-am schimbat.

va pup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#529 2012-01-01 22:35:58

Lothraine
Insomniac member

soni...te tzuka hell handicapata pusspusspusspusspusspuss f bine faci ca nu accepti nimic!

#530 2012-01-01 22:37:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#531 2012-01-01 22:39:27

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Hello, girls! puss
Eu am fost plimbareata, am zis sa ne mearga bine tot anul, ne-am dus cu Eric la restaurant, am facut si una, alta cu al meu cand dormea fiimiu, precizez ca in alta camera...si am constatat ca am pus 2,3 kg pe mine...deci bag in mine ca disperata, sper sa nu ajung la 80...L-am anuntat pe al meu ca e posibil ca dupa al doilea bebe sa raman mai plinuta si el a zis ca nu crede, ca eu am dat jos imediat dupa nastere tot, chiar si in plus, dar nu se stie...Si sincera sa fiu chiar imi doresc sa am cateva kg in plus...
Diri, felicitari ca vreti sa adoptati!Asta aveam si noi de gand sa facem daca nu aparea Eric.Eu si acum ma mai gandesc ca as face asta, numai ca nu cred ca mi-as permite financiar acum sa cresc 3 copii, deja am 2...cam greu, dar nu se stie niciodata.V-ati gandit ce vreti, fetita sau baiat?
Storm, ma bucur ca ai iesit si ai mancat pe banii soacrei...te-ai mai destins si tu.In privinta individei care ti-a zis tampenii dupa chiuretaj, no comment, e varza, nu are sentimente si nu intelege nimic.
Lady, si eu sper sa ai bebe la burtica, nu cm...la mine singurul simptom a fost ca am avut sani durerosi si mariti, iar dupa ce am facut testul si a iesit putin pozitiv au aparut si greturile...nu m-au durut ovare, burta, spate, nimic nimic...eu te astept cu vestea cea buna!puss
Uitasem, Dana, sarcina usoara si bebe sanatos! goodluck Data trecuta ti-am zis ca esti gravi si am avut dreptate.Poate acum ii cobesc lui Lady..smile
Sonia, asa e, durerea te schimba, dar trebuie cumva sa ramai intacta pentru cei apropiati.Eu am o vorba:dincolo de usa casei nu ma intereseaza...Si in plus, nu ai de ce sa mai suferi, pentru ca vei avea bebe la burtica anul asta, fixeaza-ti o data din an si roaga-te si se va intampla.Minuni se intampla, noi putem face minuni.puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-01 22:47:59)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#532 2012-01-01 22:40:00

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

green , dirida! , sonia!   puss multumesc!
Dirida   neutral naspa faza de cu intrebarea de bebe  punish  ma intristeaza sa vad ca unii oameni nu gandesc!! Eu am o verisoara care se vede ca ii plac copii, e innbunita dupa a mea, si nu are nici un bebe  sad dar nimeni din cunostinte si din familie nu indraznim sa intrebam nimic sau sa aducem in discutie subiectul a face copii in preajma ei caci stim ca ar durea-o si mai tare, ea nu nici nu zice ca ar vrea sa aiba dar se vede clar! ca ar vrea...de aia zic ca unii nu gandesc!! punish
Hellstorm esti totala  rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.