homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-37

#685 2012-01-02 20:27:27

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

Happy ...asta e trista situatie.... Iasiul nu exceleaza in domeniul medical

...dar sa mergem in alt oras, pt o spermograma mi se pare ireal, mai ales ca nu avem masina

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-01-02 20:28:46)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#686 2012-01-02 20:27:59

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Buck,gastrita am sigur,inca de cand eram copil mi-a zis medicul de asta.doar ca niciodata nu am patit de-astea,vreau sa cred ca e din cauza gastritei,dar nu e sad .tot ii dau cu ceaiuri,sa vad daca rezolv ceva. Daca nu,directia medic scrie pe mine. Uneori ma "taie" asa brusc,ca simt ca imi baga careva un cutit in stomac,ma trezesc tipand de durere. Asta imi mai lipsea din lista bolilor avute,nu ratez nimic grater

Happy,nici aici nu -i roz sad daca faci analize la 3laboratoare,primesti 3rezultate diferite. Synevo ce-i mai rasarit... In rest,no comment

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-02 20:29:55)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#687 2012-01-02 20:28:44

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

cu placere elena. Nu iti doresc sa vezi un filmulet in care gigegii pe langa faptul ca is putini se mai si plimba agale sau se invart pe loc. Succces, sper sa aveti un rez f bun!

happy, eu am facut multe analize la tritest si chiar mi se pare un lab bunicel. Eu acolo si la synevo am facut in general, mai e si synlab, dar ma enerveaza ca dureaza enorm de mult la astia sa dea un rez si nu trimit pe mail, tb sa te duci personal sa ridici hartia.

elena, la tritest au numai o baie stramta pt recoltat, asa ca mai bine duceti proba de acasa(insa si aici tb sa fie rapid, tb sa o duceti in max 30 min de la recoltare si sa o tii la temp corpului). Oricum nici la omini, nici la synevo nu au camere de recoltare ...synevo ca synevo, dar omini e clinica de fertilizare si l-a pus pe al meu sa dea proba intr-o baie de 1/1 mp. Al meu a avut cele mai bune spermograme cand a recoltat acasa( de 2 ori, dar bune inseamna un pic mai bune decat celelalte, ca tot rele au fost, aceasi diagnostic OATS severa).

da, happy, Iasul e varza in materie de medici ginecologici...din pacate...si orice alt oras unde poti gasi un medic calumea e f departe...

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#688 2012-01-02 20:29:53

elena.plahatca
Addicted member

Diri,multumesc. A si la tritest ne vor trimite pe mail rezultatul?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#689 2012-01-02 20:33:19

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Diri nici eu nu stiam chiar toata povestea ta. Imi pare rau ptr greutatile pe care le-ati avut. Poate se mai intampla o minune si se mai gaseste un voinic.

Sper sa nu te superi ca intreb, dar intentionezi sa mai faci FIV? Ptr va vad ca tot zici de adoptie, ceea ce e de admirat, dar nu retin sa fi zis ceva de un urmator fiv

Publicitate

loading...

#690 2012-01-02 20:35:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Rramo...nu mi-a placut rotfl2 
imi pare rau ca nu te simti bine  sad  mie malox  (suspensie) mi-a facut bine

.

#691 2012-01-02 20:36:38

dirida
Insomniac member

da elena, insa pt cd cu filmulet tb sa te duci personal, sau sa rogi sa-ti trimita tot pe mail filmuletul. Tb sa le specifici de la inceput ca vrei sa-ti trimita pe mail.

happy, alt FIV nu mai fac....asa am hotarat...nu cred ca mai pot sa mai fac altul. Am renuntat la medici si tratamente(cel putin deocamdata).

ramo, mama mea a tratat ulcer care l-a avut 15 ani de zile. Daca vrei sa stii cum iti zic. Am avut si eu un inceput de gastrita prin cl XII chiar la 1 an dupa ce mama mea si-a tratat ulcerul si am aplicat aceeasi schema , iar de atunci n-am mai avut probleme decat acum in noaptea de revelion (dar banuiesc ca am amestecat eu prea multe si l-am deranjat prea tare)

#692 2012-01-02 20:39:21

be_happy
Platinum member

Elena, sa stii ca se poate si mai rau decat in Iasi. Eu mai multa incredere decat aici as avea in Bucuresti, Cluj sau Targu Mures, nu neaparat ptr probleme e fertilitate, ci in general. In rest nu stiu sa existe clinici mai ok sau medici mai sclipitori decat aici. Poate imi scapa ceva sau nu sunt suficient de informata.

Diri, am inteles. Atunci ma rog sa vi se implineasca visul cat mai curand!

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-01-02 20:41:11)

#693 2012-01-02 20:45:39

mikado
Platinum member

elena, este vb de amr-ul pana la ET  wink

.

#694 2012-01-02 20:47:50

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deci..iara-mi trebuie pompieri...mikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trombon

dirida... eu de SOPC sa SOMP (fiecare medic ii zice cum il taie capul...diferenta e ca unii nu il zic pe micro) sunt suspecta de mult...dar fostul medic zicea ca nu are absolut nici o influenta si ca nici sa nu ma gandesc sa bag hormoni in mine "numai pentru atat" (stia ca vrem bebe) bang -nu imi facuse nici o analiza inafara de un Pap care s-a dovedit a fi fals ( e postat pe undeva pe forum rezultatul, nu mai stiu unde).
tratamnetul l-am primit de la noul ginecolog care ma trimis la endocrinolog sa fac o lista mare mare de analize si apoi mi-a dat diane35 3 luni, Yaz urm 3 luni...pauza o luna in care sa fac control....Ideea e ca asta e un ginecolog...bun si nu prea..adica eu nu stiu daca sa am incredere in el.Are f multe paciente, e foarte simpatic, foarte atent...nu stiu cat de competent...l-am ales ptr ca mi s-a parut cea mai buna varianta din oras. Pe 5 merg extra la Muntean Remus la medlife in Tm...si daca sunt multumita raman la el. Nu ma simt deloc bine de cand am pauza de AC...sunt balonata...am dureri de ovare total aiurea...stari de voma...(ca in prima luna de AC). Cand am inceput Ac eram si sub tratament de antibiotice ptr ca la mine desi sarcina s-a oprit la pe 4 saptamani jumate ( presupun ca la 2 zile dupa test + --nu pot sa spun sigur), la eco mi-a zis ca e totul ok (el fiind mort) si am inceput sa sangerez dupa 5 saptamani si pana sa ajung la urgente nu mai realizam ce se intampla cu mine...Si pe deasupra s-a gasit dl mare ginecolog de garda sa ma chiureteze pana a-nceput sa-i placa (era sa-mi sparga peretele uterului) si 2 zile n-am stiut de mine...auzisem numa ca e oprita din evolutie, realizam ca m-a chiuretat dar nu puteam sa imi ridic capul de pe perna ( hemoglobina 7,9 dupa chiuretaj). Am facut apoi o infectie...nimic foarte grav dar am luat tratament cu antibiotic acasa aproape o luna, timp in care am schimbat si ginecologul si s-au cam suprapus..El m-a sfatuit sa refac analizele dupa 6 luni si tot atunci sa merg si la eco din nou...si pana atunci abstinenta totala.
-am avut limbarnita..sper sa intelegi ce-am scris

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#695 2012-01-02 20:48:13

dirida
Insomniac member

multumesc happy.

mika, ce schema ti-a dat? cand incepi injectiile? faci si clexane din timpul stimularii nu?

hell, ai trecut si tu prin multe si imi pare rau. Ce n-am inteles eu e daca ai mai ajuns la endocrinolog si ai facut analizele hormonale ca sa vezi daca diagnosticul de SOPC pus pe baza ecografiei se pupa cu rez hormonalelor.

#696 2012-01-02 20:52:02

mikado
Platinum member

Hell...esti fierbinte?  chicot

diri, am protocol lung ...pe 14 incep menopur&puregon, si tot atunci clexane...pana atunci AC

.

#697 2012-01-02 20:54:16

elena.plahatca
Addicted member

Mika  rugaciune sper sa fie totul bine, sa se instaleze  bebe in burtica si sa stea acolo vreo 9 luni

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#698 2012-01-02 20:55:51

be_happy
Platinum member

V-am pupat, fug acasa!

#699 2012-01-02 20:55:55

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Dirida,ma intereseaza orice m-ar putea ajuta.e un chin uneori sa vrei sa mananci ceva si sa nu poti,ca doar anticipezi ce urmeaza.. Ti-as fi reccunoscatoare sa imi spui cum ati reusit si tu si mama.
Vai,fetelor sad prin cate ati trecut si voi supa nici nu pot sa-mi imaginez ce a fost in sufletul vostru sad .

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#700 2012-01-02 20:56:40

dirida
Insomniac member

am inteles, cu menopur si puregon. Eu am facut cu gonal.

Deci inhibarea o faci cu AC nu?...eu am facut diphereline.

Iti doresc sa ai productie mare si sa se fertilizeze cat mai multe oute! Iar doi puiti sa se prinda la tine in burtica!

Ramo, mama mea  a facut tratamet 3 luni incontinuu(eu doar 1 luna) asa:
- in fiecare dimineata pe stomacul gol cate o cana de ceai de galbenele cu coada soricelului ( sa fie plante, nu pliculete, infuzie 10 min, fara zahar sau orice indulcitor)
- papaverina + ranitidina, dar aici nu stiu exact dozele, ar tb sa o intreb pe mama mea.

ea de atunci nu a mai avut deloc probleme, acum mananca orice, de la acru, la iute. Si inainte toamna si primavara era un chin, plus ca nu putea pune gura pe multe din cauza ca la fel anticipa ce se intampla.

#701 2012-01-02 21:03:28

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

diri..da..am fost la endocrinolog si mi-a iesit testo mare, prolactina mare, proge mic, insulina peste limita noarmala dar sub limita de risc diabetic...sper ca n-am uitat nik. In urma eco nu s-a pronuntat medicul..a zis doar ca presupune..deabia dupa rez de la endo a zis ca asa e. Cel care a zis doar pe baza eco e fosul forgetit

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#702 2012-01-02 21:04:14

mikado
Platinum member

elena, cum o vrea DD ...eu sunt pregatita pentru orice  rugaciune

bye Happy  wave

diri, eu am facut gonal la IA...stai ca am incurcat dumbom  fac si eu diphereline de pe 14 pana pe 27, iar pe 18 incep menopur si puregon...acum sa vedem, oricum unul ar fi perfect ...deja 2 e mult prea mult pt problema cu care ma confrunt...oricum nu transfer decat 3

Hell nu gasesc pompieri ..sunt toti  drink   lol
http://s13.rimg.info/27cd44125d1485c41bf42cce851d9bcc.gif

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-02 21:08:41)

.

#703 2012-01-02 21:08:27

elena.plahatca
Addicted member

Eu sunt franta de oboseala

Va urez noapte buna ! puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.