homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-50

#932 2012-01-03 16:41:08

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

lol....eu ma asteptam sa isi asume responsabilitatea....sad si atat de departe sa il dai..... deci aici parintii chiar sunt de kko....vara-mea a facut copil la 14 ani...a zis ca egravida abia la 4 luni jumate. Fiind mai grasuta, n-a banuit nimeni...da io inca ma intreb...ma-sa no vazut ca n-are ciclu? Ca pe mine mama ma monitoriza...si asta nu neaprat ca s-a rfi gandit ca raman gravida (ca stia ca nu am cu cine) ci strict pentru a vedea daca se preconizeaza probleme ginecologice...si mare dreptate-a avut. Insa vara-mea isi creste acum cei doi copii, si-a terminat si scoala, s-a casataroit- cu tatal copilului. Bineinteles ca nu a fost usor...da iti spun sigur ca nu ii pare nici o clipa rau.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#933 2012-01-03 16:42:13

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Doamne ce draci am cand vad chestii din astea  bang bang

Am uitat: Sonia, Strom puss

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-01-03 16:43:23)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#934 2012-01-03 16:44:06

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm,taica sau al astia e in italia si ea tot in luna a 4a si jum si-a dat seama ca e gravida cand era la ta so in italia skitarg cele mai multe isi lasa copii cand sunt tinere sau nu au cu ce sa-i creasca.

si mereu imi vine in cap ideea,de care chiar NU pot sa scap-de ce Dumnezeu nu ne pune noua in burtica bebele pe care ele oricum nu-l vor?asta e.mereu o sa ma doara asta.

time puss asta e viata...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-03 16:44:45)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#935 2012-01-03 16:46:46

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Da, nu e normal ca un copil sa faca copii, iar o femeie matura dispusa sa-si asume responsabilitatile vis-a-vis de cresterea si educarea unui copil sa nu poata face...o lume intoarsa cu curu-n sus!!!!!!
Eu sunt tare suparata pentru ca am umblat azi o gramada sa-mi caut ceva de imbracat pentru burtica si nu am gasit absolut nimic, nu o rochita, nu o bluzita, nimic nimic...si nici nu stiu daca exista in Cta un magazin cu hainute de gravida...iar eu umblu cu o pereche de colanti de cateva zile, si in afara de asta mai am o salopeta, dar e cam subtire...grater(

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#936 2012-01-03 16:46:53

timean86
Addicted member

Sonia, si eu ma intreb chestia asta cateodata, dar pe urma, ma gandesc ca stie el mai bine ce si de ce permite, pentru ca sunt sigura ca nu el le cauzeaza.

Publicitate

loading...

#937 2012-01-03 16:49:44

Lothraine
Insomniac member

Am si eu draci, dar pe parinti, nu pe copii. Ei ar trebui sa ii sustina acum si sa ii ajute. Mai ales ca ei au gresit in primul rand... Copiii aia de 13 ani nu au nici o vina. Ei sti ca e fain sa faci sex, doar e atat de promovat la tv, pe net etc...si mai esti si super printre colegi...Adica cum bre??? Tu esti fata-mare? Hahahaha...Cam asa merge pe la scoala in pauze....E mare lauda sa anunti c-ai fost gaurita. bang Si cu toata "mass-media" asta, parintii parca-s orbi....isi imagineaza ca copiii lor nu cred prostiile-astea si vai doamne CUM? Fata mea? Cum domle' ca nici nu stie cum arata. Noi ne-ascundem si cand ne pupam...WTF...Si atunci cand se intampla: m..iii matii de copchil, nu ti-am zis sa fii cuminte? Astia merita pusi la zid...cand mai si semneaza ptr adoptie (ca la varsta aia proaspetii parinti nu sunt automat si tutori, daca nu ma insel) si priveaza copilasul de mama lui si pe mama lui de el....E mai rau decat faptul ca s-a ajuns la o nastere atat de imatura. Mult mai rau...

Time...asa-i Dumnezeu nu cauzeaza asa ceva...ci doar permite..exista si motiv dar este altceva...daca vrei raspunsuri biblice pe tema putem vorbi pe mess...Tot in lumea asta are un raspuns... Si Dumnezeu sigur nu cauzeaza rautatea, desi o permite... E destul sa ne gandim la cazul lui Iov pe care il stim toti.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-03 16:54:09)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#938 2012-01-03 16:51:02

sonia30
Moderator

time,din pacate pt mine eu nu gandesc asa si de-asta ma si doare

storm,cum sa creasca aia  la 14 ani un copil?el sigur n-are avea nici un aport.mama ei a aflat si a zis sa nu spuna la nimeni nimic.creca sta la mine in cartier,ca e la scoala unde am terminat si eu.da pe vremea mea nu se prea facea sex in clasa a7a

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-03 16:53:30)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#939 2012-01-03 16:55:39

bucklucica
Hero member

Storm, ai dreptate, dar sa stii ca si copiii din ziua de azi sunt mai maturi si sunt sigura ca stiu ca e gresit ce au facut...eu nu as da vina numai pe parinti...Uite eu, de ex, am renuntat la virginitate la aproape 22 de ani.Crezi ca eu nu eram considerata naspa ca eram inca virgina, dar nu ma interesa asta...

Eric 3 ani si 7 luni

#940 2012-01-03 16:57:27

timean86
Addicted member

Cand eram eu in clasa a 7-a noi vorbeam de desene animate... Dar azi, are dreptate Storm...

#941 2012-01-03 16:59:55

Lothraine
Insomniac member

sonia30 a scris:

time,din pacate pt mine eu nu gandesc asa si de-asta ma si doare

storm,cum sa creasca aia  la 14 ani un copil?el sigur n-are avea nici un aport.mama ei a aflat si a zis sa nu spuna la nimeni nimic.creca sta la mine in cartier,ca e la scoala unde am terminat si eu.da pe vremea mea nu se prea facea sex in clasa a7a

sonia...sa-l creasca ma-sa frateeeeeeeeeeeeeeeeeee...si cu ma-sa lui.....pana sunt in stare...ca doar ele au gresit cand nu si-au informat copiii...acu'sa isi asume responsabilitatea. Si sa le ofere copiilor lor macar posibilitatea ca atunci cand vor fi in stare sa aiba copilul langa ei. Daca intre timp se imbolnaveste ea si nu mai poate face copiii? Sau spermograma lui se duce pe p...a...si ajung sa se chinuie ca tine si ca mine si ca multi altii sa aiba un suflet? Tu cum crezi ca ar fi viata lor atunci?

Scuze fete daca sunt prea dura dar asta e parerea mea...si nu mi-o schimba nimeni si nimic....Desi n-am nimic cu voi sau parerile voastre. Dar mie asa mi s-ar parea normal.

Buck...astept sa ajunga Eric in clasa a spatea si vorbim. Pe tema asta...cat de maturi sunt. Si atunci jur ca jos palaria daca copilul tau va fi suficient de matur incat sa nu se lase influentat de lumea din jurul lui. Va demonstra inca odata ca esti o mama buna. Si n-am zis ca sunt doar parintii de vina, dar am zis ca sunt in primul rand de vina...Sper ca acum ai inteles. Si oricum ar trebui sa fie mai maturi... Ca fata aia probabil spune la 13-14 ani ca nu vrea copilul, ca il da... Dar as fi curioasa ce parere are peste 10-15 ani.

Time puss lasa desenel animate in pace ca nu mai sunt cool, vrei sa rada copiii de gimnaziu de tine? disperat tre sa fii in pas cu moda... bang

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-03 17:09:43)

#942 2012-01-03 17:07:26

timean86
Addicted member

Storm, multumesc kram  Citatul de la semnatura ta, nu cumva e din 2 Corinteni ?

#943 2012-01-03 17:07:59

sonia30
Moderator

storm,mi se pare normal sa ii ajute parintii,cum spui tu.eu o sa fiu dura-si daca n-o sa mai pot face copii,ce?au facut unu.si l-au dat!

aaa,si eu stau apr zilnic printre copiii de varsta asta.si nu prea mai au indeletniciri de copii

si raspunsuri biblice nu cred ca-mi poate da decat Dumnezeu.si nu cred ca le voi primi.desi cred in Dumnezeu,stiu ca da si copii la femeile care ii avorteaza sau ii lasa in spitale sau centre...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-03 17:10:08)

#944 2012-01-03 17:09:58

bucklucica
Hero member

Pai nu, Storm, ca parintii vad asta ca pe o povara, ca le distruge viitorul copiilor lor...ii fac de rusine etc...
Si eu raman la parerea ca nu-s de vina doar parintii...ci si copiii...refuz sa cred ca nu stiau ca poate ramane ea gravida, iar daca au vazut ca asa s-a intamplat, de ce nu au spus din timp parintilor, nu sa cada vestea ca un soc???Eu nu cred ca tot ce greseste un copil poate fi imputat parintelui...Aaaaa, ca nu au fost suficient supravegheati?Ce sa le faca?Voi credeti ca copiii nu se ascund, nu mint ca sa se fofileze?Sa-i informeze referitor la sex?Da, si daca au facut-o, ce?Copiii cuminti nu patesc asa, pentru ca asculta de parinti, astia nu erau copii cuminti...Orice ar fi, nu poti sa-ti urmaresti atat de mult copilul incat sa fii secunda de secunda dupa el, sa stii tot ce face, iar sexul zilnic nu cred ca e o discutie practicata de copiii din ziua noastra cu parintii lor...Eu ma gandesc ca am baiat...In momentul in care voi merge la munca, el la scoala, al meu va fi plecat, cum sa-l urmaresc eu nonstop?Daca el face sex si nu spune, desi eu o sa-i povestesc tot ce trebuie mai tarziu, credeti ca e greu sa-mi vina cu una gravida la usa?????????Aaaa...daca se intampla asta, isi asuma responsabilitatea si vedem ce-i de facut, dar asta nu inseamna ca e numai vina mea, ca nu mi se pare corect...
Am inteles, Storm...nu stiu cum va fi Eric.Sincer eu o sa-l invat sa faca orice sa se protejeze de boli, in primul rand, si apoi trebuie sa stie ca in viata la orice faci exista consecinte...dar indiferent cat ii bag eu in cap, el e cel care judeca si actioneaza dupa..

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-03 17:13:15)

Eric 3 ani si 7 luni

#945 2012-01-03 17:11:47

sonia30
Moderator

buck,tot ce trebuie sa faci e sa ii spui sa foloseasca prezervativ oricand va face sex.atat.

#946 2012-01-03 17:12:22

Lothraine
Insomniac member

l-au dat cine, Soni? Niste copii de 14 ani? Ok...aici sunt de acord..Dar hartia aia de adoptie, mai ales in spital o semnaza tutorelei mamicii aleia de 14 ani, care eu sunt convinsa ca momentan habar n-are ce vrea. Si cand va realiza va fi prea tarziu.

Buck..dar n-am zis ca e NUMAI vina lor...Doamne feri, dar sunt convinsa ca tu nu ai da copilu'lu fiu-teu spre adoptie ca te face de ras...Refuz sa cred ca ai face asa ceva...Sunt chiar convinsa ca ai fi instare sa-l cresti si daca Eric nu-l vrea. Aici e problema mea cea mai mare. Si vrei sa stii ca vara-mea la 14 ani nu stia ca poate ramane gravida din lichidul pre-ejaculator? Si sunt convinsa ca nici altii nu stiu. E alegera lor daca fac sex la 12-13-14-15 sau -20-22-25 de ani. Dar responsabilitatea parintilor sa le explice TOT si daca nu-s capabili sa le cumpere carti sau dvd-uri si sa se asigure ca le citesc sau vizioneaza... si ca au inteles ce se explica acolo. Cum sa gandeasca un parinte ca un bebe strica viitorul unor parinti...Oricat de tineri.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-03 17:20:52)

#947 2012-01-03 17:15:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Am revenit putin,am ramas wow cand am citit...sunt fara cuvinte

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#948 2012-01-03 17:18:04

sonia30
Moderator

storm,pe ma sa o doare in c...ideea e ca fie sa sa-si continue viata ca si cum nimic nu s-a intamplat

ramo forgetit

nu e singurul caz,nasc astia si la 11 ani.parintii ori sunt plecati,ori au prea mult de munca sa aiba timp si pt copii,ori sunt absenti in general

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-03 17:19:08)

#949 2012-01-03 17:19:23

bucklucica
Hero member

Eu am avut un exemplu de asta in 1996 la mine pe scara.Intr-o familie foarte bine cotata, cu o fata de 16 ani si un baiat de 11, fata cam plimbareata a ramas gravi, s-a ascuns de toti pana la 8 luni, iar cand au aflat ai ei, au trimis-o sa nasca in alt oras si au dat copilul spre adoptie.Nu s-a stiut nimic pe scara pana cand a luat ea copilul si l-a adus acasa.Ei bine, fata aia avea atunci 17 ani, dar a luat copilul nu pentru ca il voia, ci din razbunare fata de tatal lui, care nu crezuse ca e gravida...Buuunnn!!!Ii cunosc foarte bine parintii, niste oameni de treaba, cu posibilitati materiale mari...si-au tinut copii foarte strans pana la liceu, cand fata a inceput cu discotecile etc, moment in care era duala, miere cu maicasa pana obtinea ce voia si dupa la kkt...A incercat sa faca de toate, a fost tinuta inchisa in casa, pedepsita, fara telefoane, batuta, de toate de toate, au trimis-o pana si la bunica ei, dar se pare ca nu a mers.Si atunci cine a fost de vina, parintii sau ea???
Pe mine ma ingrozesc toate astea, nu stiu cum voi proceda, dar sigur voi incerca orice sa fie bine...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-03 17:21:50)

Eric 3 ani si 7 luni

#950 2012-01-03 17:21:02

timean86
Addicted member

Nu va mai faceti nervi fetelor, ca e pe degeaba...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.