homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-56

#1046 2012-01-04 00:01:38

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

wave
Almi  goodluck bafta lun aasta! puss
va pup si eu de noapte buna  puss

#1047 2012-01-04 00:36:38

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

A venit soacra-mea cu colega si ne-am dus la o pizza (a fost morro dragut sa ne lase 2 ore libere in seara asta). Nu am apucat sa mai spun ca plec...sper sa nu va suparati, dar asa e pe-aici cand e schimb de tura. maine imi va fi total imposibil sa intru, abia joi seara daca apuc sa vorbesc cu voi, desi nush ce ma asteapta acasa pentru ca cumata-mea e cu bb in spital (cel de 4 luni).A racit la plamani. E in perfuzi si cu masca de oxigen. E distrusa, nicila telefon nu poate vorbi, plange incontinuu si cred ca va trebui sa stau cu al mic la spital sa mearga si ea sa doarma putin si nu voi avea net (eu am telefon de-ala de la rds,cel mai jaf) iar in rest voi fi rupta si trebe si cu sotul sa stau. Sper totusi sa ajung repede la voi.
va pup fara exceptii si sper sa ajung joi la voi. Am citit tot.

Sonia, succes pe 20 la medic pusspusspuss

Onutza, imi pare sincer rau ca ai racit. Ceaiurile be-ale calde nu fierbinti, la fierbinte erupe puroiul in gat. Eventual fa inhalatii cu ceai de menta (deasupra de lighean cu prosopul de baie pe cap) si minunatul ananas pe care si eu il folosesc desi nu sunt gravida (neaparat proaspat). Sper sa treaca repede. pusspusspusspusspusspusspuss

Rramo puss esti mai bine?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1048 2012-01-04 01:03:56

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

va mai puss odata pe toate si sting lumina. Pe joi (sper)

Sper sa vin si sa gasesc vreo doua trei burtici in plus...

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1049 2012-01-04 02:04:06

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Abia acum am apucat sa va citesc smile

Ramo  supa  cat te inteleg la faza cu bolile....  la mine se manifesta urat tare... tratamente fara rezultat...nici nu mai vreau sa vad doctori

Hell sa ai o revedere placuta cu barbatelul tau smile  sexinpat

Geo, imi pare rau ca sefa se comporta rau cu tine kram

Lady  goodluck  imi plac simptomele tale  tillfreds   Sa fie testul cu 2 linii  majoreta

Buck puss pt e-coli am facut muuulte tratamente, si nu s-a tratat...      Spor la gasit haine de gravida!

Hell puss

Sonia puss as lua antibiotic.... daca nu as mai fi luat exact aceleasi antibiotice la care a iesit "sensibil" in antibiogama....fara rezultat..  supa   nu imi pot chinui organismul cu aceleasi antibiotice la nesfarsit.                           Mda, am vazut si eu stirea aia cu fata de 14 ani care a nascut si m-am gandit la aceesi chestie pe care ai zis-o .....  punish ma chinui de aproape un an, multe dintre voi si mai mult de-atat ....iar cele care nu vor raman gravide cu una-cu doua...

Va pup  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Somn usor!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1050 2012-01-04 05:22:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Aprind eu o lumina mica, de veghe, ca-s dimineata saptamana asta asa ca dau trezirea foarte devreme. Pentru mine, ca al meu se intoarce pufaind pe partea cealalta la ora asta smile

Soni, hai ca sunt sanse sa ovulezi azi, poate ieri s-ar fi pozitivat testul si de-abia azi se produce ovulatia! Iti tin pumnii sa vina sotzoiul acasa si sa fie cu noroc! puss

Almi puss nu stiam ca pe 17 mergi la medic pentru inseminare! Iti tin toti pumnii stransi sa fie bine! rugaciune Si poate reusim sa ne vedem vreo ora prin Bucuresti pe 20, si cu Sonia, cu toate ca habar n-am acum care o sa-mi fie programul atunci, sunt prea somnoroasa sa calculez smile

Onu puss sa treaca rapid raceala! Adica sa fie doar asa, un mic simptom si azi sa te trezesti sanatoasa!

Hell, o sa-mi fie dor de tine! puss

Buck&bebeii puss

Angel si bebelina puss cum te mai simti, ce mai face Mika mica? smile

Elena puss

Dana si bebelul mic, mic puss

Daca am uitat pe cineva, cer iertare, incerc sa ma trezesc, am zis ce mi-a ramas in cap din ce am citit acum, e fara intentie smile Asa ca ofer un puss mare si o kram calduroasa tuturor! Sa aveti o zi frumoasa si sa ne citim cu ganduri si vesti bune mai spre seara daca o sa pot sa intru! puss

p.s. Sa vad, poate fac testul saptamana asta. Pe voi va anunt primele! smile

Publicitate

loading...

#1051 2012-01-04 08:15:58

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fete cucuiete buna dimineata...eu sunt tare somnoroasa si morocanoasa azi. m-am suparat aseara pe iubitu si nu mi trecu nici acum starea.
va pup pe fiecare in parte.
soni sper sa fie cu noroc azi.
almi...multa bafta pe 17.
buck a nascut normal, era deja la a treia sarcina, si nici precedenta nu a fost cea mai ica...fetita de 4400g dar nu stiu cati cm...probabil ca se obisnuise aparatul chicot
aseara m-am apucat sa va citesc dar apoi a trebuit sa caut actele ce ne sunt necesare pt cununia civila.
va pup si mai trag cate un ochi si azi pe aici

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-01-04 08:21:47)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1052 2012-01-04 08:42:53

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

georgy,  puss ne e dr de tine!

happy, eu zic ca ai ovulat deja si cred ca in ziua cand ai facut testul de dimineata deoarece din cate am inteles cu o zi inainte testul era aproape pozitiv. Sper ca ai profitat din plin! M-am uitat mai atent in grafic acum...posibil sa fi ovulat in z12 sau z13...dar stai linistita ca ai ovulat.

lady, multumim, dar nu e un motiv de admiratie, era mai bine daca toate aveam cate un bebelus acum si nimeni nu ne-ar fi admirat smile Succcess cu proiectul vostru !
Fa un test smile goodluck

elena, pare rau pentru lighioane. Sa stii ca am avut si eu ambele lighioane, ce-i drept nu amandoua odata si cel putin cand am avut e-coli, am avut simptome clare de mancarimi si usturimi. Banuiesc ca e vb de enterococcus spp. Fa si un examen in urina, e posibil sa le ai si acolo. Eu asa am patit si la antibiograme nu mi-au iesit chiar aceleasi antibiotioce la care sa fie sensibile, asa ca am facut tratament cu un antibiotic care era comun antibiogramelor ...si am scapat.
Vad ca si cu flora stai prost...dupa tratament fa si o cura de lactibacili ca sa o refaci.
Bafta!

helll... rotfl2 si eu credeam ca e caine moro rotfl

onu, insanatosire grabnica

va pup!

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1053 2012-01-04 08:54:51

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata puss

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1054 2012-01-04 09:01:58

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fete puss
va invit la cafea, cioco, ceai, capuccino mornincoffee  mornincoffee
de dimineata tot pe drumuri sunt,acuma am ajuns inapoi la birou, sper sa fie o zi linistita cascat
merg sa va citesc

lady puss bafta multa in proiectul vostru goodluck
elena puss imi pare rau pt rezultat supa poate totusi ar trebui sa iei ceva tratament nustiu
happy puss ce tare ai fost cu parolele uitate chicot
storm puss place mult de tine big_smile
dae puss
time puss cum ai rezistat pana la 6? cesafac

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-01-04 09:14:03)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1055 2012-01-04 09:13:00

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Almi goodluck goodluck

Any multumesc de cafea kram

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-01-04 09:13:26)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1056 2012-01-04 09:14:58

mucoasa
Insomniac member

time puss cu placere
buck puss
soniuca puss azi cum te simti?
eu tot va raspund pe parcurs cum apuc sa va recuperez chicot

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-01-04 09:16:40)

5 iunie 2012

#1057 2012-01-04 09:20:45

daenarys
Vizitator

fetele puss

#1058 2012-01-04 09:26:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

neata fete puss sa aveti o zi usoara si insorita big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1059 2012-01-04 09:53:41

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neata dragelor puss puss pe toata lumea, sa aveti o zi cat mai buna. kram

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1060 2012-01-04 09:58:01

mucoasa
Insomniac member

almi puss ce mai faci?scade amr-ul dance  goodluck pe 17
ramo puss ti-au mai trecut durerile? si burtica?
happy puss bine ca s-a rezolvat cu masina
angelus si pitica puss  puss
onutza  puss vezi sa nu racesti, sanatate multa kram
storm puss drum bun si intalneala placuta cu al tau patfierbinte
lady puss bafta pe 10 daca faci test, sa iasa linia dubla goodluck
amalia puss imi pare rau ca te-ai certat cu iubitul, azi cand mergi acasa sa va impacati majoreta
diri puss te invit la un ceiuc mornincoffee cand aveti inatlnirea luna asta pt adoptie?tin pumnii sa fie totul bine rugaciune
dae puss ce mai faci?
anuca si antonia puss  puss cum sunteti?

5 iunie 2012

#1061 2012-01-04 10:04:46

daenarys
Vizitator

muco ce sa fac,cu amigdalita lol

#1062 2012-01-04 10:06:17

mucoasa
Insomniac member

dae puss mai rezista pana maine cesafac si apoi iei tratament. ai incercat seara sa-ti pui un prosopel cu sare incalzita la gat? sa stii ca ajuta

5 iunie 2012

#1063 2012-01-04 10:09:13

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna dimineata, fetelor!Un puss pentru fiecare
Azi am iar putin de umblat acum dimineata, putina piata, apoi il lasam pe Eric dormind si pe buni paznic si plecam la vanat de haine de gravida...Mi-a dat soacra mea niste idei si vreau sa le incerc...
Onu, sper ca esti mai bine! puss
Storm, imi pare rau ca nu am apucat sa-ti zic in direct drum bun si revedere exploziva cu al tau!!!puss Sper sa poti intra joi...
Any si bebe puss Cum te simti?A miscat?
Amalia, tare soacra ta...sa dea DD sa nu fie asa mare bubulina din burtica ta, sa poti naste normal fara multe rupturi...
Diri puss
Time puss Ai anuntat la munca ca ai bebe?Ca in mod normal poti cere diminuarea programului de munca cu 2 ore...big_smile
Ana, ce face pitica?Cum mai papa? Un puss de la noi
Dae, cum mai e gatul?
Ramo, ti-a trecut problema cu stomacelul?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1064 2012-01-04 10:13:27

daenarys
Vizitator

muco,nu stiam de asta ms frumos uite acum merg si imi pun.
as minti sa zic ca nu ma simt mai bine,da tot mai am dureri cand inghit si puroi.sper o sa fac tot posibilul sa nu mai fac asa ceva,macar am un medic f bun orl ist aici e adevarat ca e mai scump da macar merg la sigur.
multumesc de grija puss
buck puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.