|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei-7#115 2012-05-03 16:49:32
Re: Intarzierea menstruatieiDaca urineaza dupa ce ejaculeaza spermatozoizii mor datorita aciditatii urinii. Two souls don't find each other by simple accident Offline #116 2012-05-03 17:07:09
Re: Intarzierea menstruatieiSi eu sper sa.mi vina,ideea e ca ma stresez eu prea tare,si imi fac tot felul de "scenarii"...am 2 zile de cand beau vin rosu fiert si nimic..nu a venit nimic.De intarziat mi.a mai intarziat..tot din cauza stresului....mai astept cateva zile si incerc sa nu ma mai stresez atata!! Multumesc pentru raspuns Johanne12. Offline #117 2012-05-03 17:15:54
Re: Intarzierea menstruatieiDa,incearca sa te calmezi ca stresul nu ca face rau doar in acest fel,face rau psihicului si inimii.Daca Doamne Fereste nu vine fa-ti acel test de sarcina si mai repetal a doua zi,sa le faci doar dimineata cu prima urina Two souls don't find each other by simple accident Offline #118 2012-05-03 19:36:19
Re: Intarzierea menstruatieiDa,ai dreptate...asa imi zice si prietena mea pe care am innebunit.o:"trebuie sa te stresezi dupa ce faci testul de sarcina si iti iasa pozitiv,pana atunci stai calmaaaaa!"...oricum mersi mult Johanne12. Offline #119 2012-05-03 22:45:26
Re: Intarzierea menstruatieiBuna seara, am 27 de ani si am si eu o problema cu intarzierea ciclului. Am luat timp de 3 ani anticonceptionale dar le am intrerupt in octombrie 2011 pana luna aceasta cand doream sa le incep dar nu pot pt ca nu imi vine ciclul. Offline Publicitateloading...
#120 2012-05-04 10:22:53
Re: Intarzierea menstruatieinu mai ai 16 ani sa iti fie frica de o sarcina, ia lucrurile asa cum sunt; in momentul in care ati facut-o neprotejat trebuia sa fiti constienti ca exista si riscul unei sarcini, oricat de mic ar fi daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #121 2012-05-04 10:37:41
Re: Intarzierea menstruatieidar spune mi te rog daca ciclul meu trebuia sa vina intre 5-10 aprilie iar eu am avut contact sexual pe data de 7 aprilie nu trebuia sa vina totusi pe luna aceea,si daca era vorba de o sarcina sa nu vina din luna mai? chiar asa de repede se poate intampla sa nu mai vina ciclul nici din luna respectiva, eu ma gandeam ca din luna mai sa imi fac probleme? mi am facut programare pt luni si la medic Offline #122 2012-05-04 10:42:31
Re: Intarzierea menstruatieidaca prin absurd ai prins fix perioada fertila cu contactul ala neprotejat, da, e posibil sa nu mai vina fix din luna aia; metoda calendarului nu e sigura, tu poate ai impresia ca tre' sa-ti vina menstruatia, si organismul se gandeste sa ovuleze fix atunci. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #123 2012-05-04 10:49:11
Re: Intarzierea menstruatieiam citit aici pe site-ul vostru ca este bine sa beau ceai de coada soricelului ca ar putea sa ma ajute sa imi vine ciclul,am bauta aseara o cana si mi am facut si acum, crezi ca este ok si daca ajuta cam dupa cat timp ar trebui sa vina? Offline #124 2012-05-04 10:54:48
Re: Intarzierea menstruatieieu personal nu cred in babisme daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #125 2012-05-04 10:59:21
Re: Intarzierea menstruatieila farmacie nu exista pastile pt a le lua sa iti vina ciclul sau ti le prescrie medicul si asta numai in cazul in care nu esti insarcinata? simptomele unei sarcini din ce luna ar trebui sa le simti:greata,ameteli,pofte etc? Offline #126 2012-05-04 11:01:30
Re: Intarzierea menstruatieiexista pastile pt inducerea menstrei, dar se iau doar la recomandarea medicului. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #127 2012-05-04 11:06:11
Re: Intarzierea menstruatieiadica daca merg luni la medic si imi da "vestea asta" ca as avea o luna de sarcina as avea sanse sa faca sa imi vina cu pastile si sa nu se puna problema de avort sau ai putea sa imi explici ce s ar mai putea face daca mi ar spune ca sunt insarcinata si am deja o luna? nu cred ca as suporta sa fac avort,nu as putea trai cu asta pe constiinta si nu prima sacina,poti sa imi explici te rog? Offline #128 2012-05-04 11:08:58
Re: Intarzierea menstruatieipastilele pt inducerea menstruatiei se dau daca nu exista o sarcina; cu alte cuvinte, ele sunt prescrise daca intarzierea menstruatiei este legata de probleme hormonale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #129 2012-05-04 11:20:50
Re: Intarzierea menstruatieidaca am facut tratament cu ovule pt secretie in luna februarie dar in martie mi a venit, crezi ca e posibil sa fi dereglat ele ciclul si sa nu imi fi venit in aprilie din cauza asta? nu stiu incerc orice varianta pt ca imi e greu sa cred ca este o sarcina pt ca am facut o cu prezervativ pe 7 aprilie iar apoi a ejacult afara cand s a terminat sau au fost momente cand m am terminat doar eu si el nu Offline #130 2012-05-04 11:22:50
Re: Intarzierea menstruatieinu au treaba tratamentele locale cu menstruatia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #131 2012-05-04 11:27:45
Re: Intarzierea menstruatieiau fost si pastile care le am luat nu numai ovule dar oricum, merci frumos o sa mai fac un test pana luni sa vad cum iese inainte sa merg la medic,multumesc frumot Offline #132 2012-05-05 09:32:34
Re: Intarzierea menstruatieibuna dimineata,spune mi, te rog, daca maine dimineata fac alt test barza si imi iese pozitiv,iar luni cand merg la ginecolog imi spune ca sunt intradevar insarcinata si as avea o luna de sarcina, exista cumva o metoda de injectare sau de tratament la perioada asta asa de mica sa iti dea drumul la ciclu adica ca un avort spontan fara chiuretaj?Aseara am vorbit cu mama mea si mi a zis ca ar exista asa ceva daca est in 5-6 saptamani,imi spunea ceva de ergomrt.Nu am de gand sa iau nimic vreau doar sa stiu daca exista injectie sau medicamente si daca medicul in peroada asta de sarcina ti ar recomanda ceva de genul asta.Mi spus ca oricum la o luna de sarcina nici nu ar putea sa te chiureteze pt ca nu prea are ce. Spune mi ,te rog,este adevarat ma intereseaz ca si informatie? Offline #133 2012-05-05 09:45:20
Re: Intarzierea menstruatieinu, nu exista asa ceva, erau niste metode barbare pe care le aplicau mamele noastre pe vremuri, punandu-si viata in pericol, fiindca avortul era interzis... dar avort se face, indiferent de varsta sarcinii Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-05 09:45:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|