|
Nu esti logat.
AC si Augmentin#1 2012-01-06 22:04:56
AC si AugmentinBuna seara. Acum o saptamana cand am facut-o cu prietenul meu, m-a durut foarte repede(de obicei incepea sa ma doara la al 3-lea act sexual..in niciun caz atat de repede). La cateva zille prietenului meu i-au aparut niste bubite. Speriata m-am dus repede la ginecolog de teama sa nu am candida si sa ma tratez cat mai repede posibil(ieri mai exact, am fost la ginecolog). S-a uitat, a zis ca e putin imflamat colul uterin, dar ca nu e candida asa cum credeam eu. Dar pt orice eventualitate mi-a dat sa iau un ovul lomexin si lui crema. Pentru ca nu am avut ieri bani, m-am imprumutat azi si m-am dus sa iau cele mentionate mai sus. Asta-seara urma sa iau primul ovul, dar tot astazi am fost si la dentist si din cauza unor probleme mi-a dat sa iau si antibiotice (Augmentin mai exact). Sa bag in seara asta ovulul sau sa mai astept..? Stiu ca antibioticele (majoritatea) scad efectul anticonceptionalor si de asemenea din cauza lor poti face si infectii.. Offline #2 2012-01-07 10:35:06
Re: AC si Augmentinovulul nu are treaba cu nimic, deci poti sa-l iei; antibioticele diminueaza efectul ac-urilor, de aceea pe perioada tratamentului + 7 zile dupa te protejezi cu prezervativ (continuand bineinteles sa iei ac-uri, nu le intrerupi). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-01-08 01:41:07
Re: AC si AugmentinDa, stiu de protectia suplimentara si am sa-mi fac si un test papanicolau... Multumesc pt raspuns Offline #4 2012-01-14 22:25:29
Re: AC si AugmentinBuna fetelor! Am si eu o intrebare.Iau logest de noua luni..mai am 2 pastile si termin si folia asta..si sunt sub tratament cu augmentin de 5 zile. Am avut astazi un contact sexual neprotejat cu prietenul meu pentru ca sunt alergica la prezervativ(e vorba efectiv de o usturime groaznica,de un disconfort, si asta este si principalul motiv pentru care am hotarat impreuna cu medicul sa iau anticonceptionale)..exista un risc major,avand in vedere ca nu a ejaculat in vagin? Iau si ''refflor''ca sa nu fac candidoza..are vreo interactiune cu anticonceptionalele? Astept raspunsul vostru,multumesc mult! Ultima oara a fost editat de andreeaene25 (2012-01-14 22:30:07) Offline #5 2012-01-15 01:11:09
Re: AC si AugmentinAntibioticele scad efectul anticonceptionalelor. Daca nu poti folosi prezervativ...mai bine nu faci nimic decat dupa o saptamana dupa terminarea tratamentului..abstinenta e cea mai sigura, ca intotdeauna ) Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-15 12:21:39
Re: AC si AugmentinStiu ca scad eficienta..dar banuiesc ca nu intr-atat incat sa nu ma mai protejeze,in conditiile in care am luat pastilele corect.. Multumesc mult pt raspuns! Offline #7 2012-01-15 13:30:56
Re: AC si Augmentinba da, intr-atat incat sa nu te mai protejeze! pe timpul tratamentului si 7 zile dupa (7 zile cu pastile, nu de pauza) folosesti prezervativ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|