|
Nu esti logat.
Hmmm ... ceva ciudat#1 2012-01-08 23:24:22
Hmmm ... ceva ciudatia uitati fetele ce gasii pe un site : Offline #2 2012-01-08 23:30:46
Re: Hmmm ... ceva ciudatnoi stiam ca daca le iei din prima zi nu e nevoie de asteptare 7 zile, daca le iei in oricare alta, este nevoie. explicatie/ regula spusa de medicii de planning familial, adica cei avizati sa dea astfel de informatii, si inclusiv de doctoressa. acum, nu stiu, poate sunt primele 5 de fapt, dar pentru siguranta, sau doar prima zi e complet sigura, si de aceea spun regula cum o stiu eu. dar cine se risca sa o verifice? Offline #3 2012-01-08 23:38:52
Re: Hmmm ... ceva ciudatacelasi lucru il stiu si eu : pilula luata in prima zi asigura protectie inca de atunci, ce e dupa necesita 7 zile de protectie suplimentara. Offline #4 2012-01-08 23:52:37
Re: Hmmm ... ceva ciudatMedicul meu ginecolog mi-a recomandat sa incep ac in a 5a zi a menstruatiei si primele 7 zile sa folosesc protectie suplimentara. mi-a recomandat asa pentru ca multe fete s-au plans de intarzierea menstrei sau ca ea nu apare deloc, etc. Eu am inceput din prima zi stiind ca sunt protejata de la prima pastiluta ( am intrebat doctorita si a zis la fel). Am terminat folia, sunt in pauza. Mi-a venit menstruatia. Toate bune. Deci raman la : " daca incepi in prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastila, daca incepi in orice alta zi, pretoectie suplimentara 7 zile. Offline #5 2012-01-09 00:06:04
Re: Hmmm ... ceva ciudatda, asa stiu si eu, desi cred ca daca ai ciclul ffffffffff regulat nu cred ca apare ovulatia in primele 7 zile in care trebuie sa te protejezi suplimentar, daca ai inceput pilulele in alta zi decat prima. asta intreb asa doar din curiozitate, protectia este obligatorie !!! Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-09 17:32:06Re: Hmmm ... ceva ciudat
asta o stiam si eu. mi s-a zis de catre medicul de planning, dar nu m-am riscat. am mai auzit-o si pe la altii. Offline #7 2012-01-09 19:55:11
Re: Hmmm ... ceva ciudathmm .. deci o mai recomanda si altii .. interesant, eu (si am vazut ca si fetele de pe aici) nu mai auzisem pana acum Offline #8 2012-08-08 12:27:49
Re: Hmmm ... ceva ciudatchiar este asa..e imposibil ca in timpul menstruatiei sa inceapa ovulatia..in primele 5 zile... In a cincea zi abia se pregatesc ovarele sa elimine unul din ovule si abia in jurul zilei a 14-a de ciclu menstrual ovulul maturizat este eliminat (proces numit ovulatie) si incepe "sa calatoreasca" prin trompa uterina pina in uter. Odata ce pastila anticonceptionala este luata in a doua ,a treia,a patra si chiar a cincea zi ,se considera ca esti protejata, deoarece e luata indeajuns de devreme incat sa opreasca ovulatia. Nu este nimic ciudat,dimpotriva,explicatia medicilor are logica. Offline #9 2012-08-08 15:11:24
Re: Hmmm ... ceva ciudat^Gresit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|