homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-126

#2376 2012-01-20 21:00:03

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

onutza puss bafta sa iasa bune analizele smile

So where is the passion when you need it the most...

#2377 2012-01-20 21:01:01

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

kame rotfl2  mananc furnici  chicot dar nu e praji...ci spagehte de orez u carne tocata, ciuperci, soia..etc , iute si  bun tare ...

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-20 21:02:23)

.

#2378 2012-01-20 21:02:11

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Mika drool

Onu puss sigur e buna...cum..Antonia vine pe unde trebe...n-o s-o scoata pe alta parte. big_smile

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2379 2012-01-20 21:02:14

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss puss puss

după cum mi-am imaginat (feelingul de ieri) și după cum EVIDENT era de așteptat am fost chemată luni la 7:30 la a treia monitorizare eco.. azi mi-a văzut (conform h?rtiei pe care mi-a dat-o) un folicul pe OD de 10,24 mm.. era clar de așteptat să fie așa.. că deh, ?n doar 3 zile nici cu mama stimulărilor nu puteam ajunge să am un folicul de 20-21 mm.. plus de asta m?ine e week-end și chiar dacă prin absurd ar fi ajuns foliculul meu la mărimea potrivită pentru inducerea ovulației m?ine nu-mi făcea nimeni IA-ul roll
mă simt ușurată.. simt că odată cu trecerea acestei zile mi-a trecut orice feeling negativ big_smile

și acum ce am citit din urmă:

lumi38 a scris:

pentru Almi : nu cred ca pot sa fac analiza pt progesteron....pt ca din Z 19 a CM iau Utrogestan....

dacă din ziua 19 iei suplimentul de progesteron și p?nă ?n această zi nu ai ovulat, de acum ?ncolo nici nu se va mai produce ovulația.. ORICE ți-ar spune medicul.. e testat și verificat ceea ce am zis eu nu doar de mine ci de multe alte fete de pe forum smile
- medicul tău trebuia să vadă la eco dacă s-a produs sau nu vreo ovulație.. imposibil să nu se observe ?n cazul ?n care s-a produs.. dacă nu a observat nimic ?nseamnă că foliculul/foliculii nu s-au spart.. ?nainte să ?ncepi administrarea utrogestanului ?ncearcă totuși analiza la s?nge (progesteronul) și sfatul meu este să ?ncepi administrarea utrogestanului după ce se confirmă la analiza s?ngelui (progesteron) că ești ?n perioada luteală.
- Closty nu schimbă cu nimic testul de ovulație wink
- ?n cazul diridei principalele probleme sunt la soțul ei care are criptospermie.. problemele ei sunt mutațiile genetice care nu-i permit să duc o sarcină fără tratament cu heparină..

raveca, mayya, mădă, cmin, happy, green, angel, mayya puss puss puss puss puss puss puss puss

mika puss nu da că s-a adeverit ce simțeam aseară.. ?n fine, eu visam cai breji (cum zice soacră-mea) forgetit
- ?mi pare bine că am reușit să schimbăm măcar c?teva vorbe.. și ?mi pare rău că nu am reușit să stăm mai mult sad dar sper ca la următoarea vizită pe care o voi face la București ( rugaciune să avem am?ndouă burtici cu bebei) să ne vedem și să stăm mai mult la taclale smile

elena puss ?mi pare rău pentru test sad eu zic să repeți dacă nu vin ur?ții la timp

ruxy ms pentru aseară smile

onu, muco puss puss nu-s chiar babane veștile de mai sus dar nici rele..

sonish puss am vorbit și face2face dar răspund și aici: am ?nceput să răspund la tratament ceea ce e ok smile

raveca applause că ai scăpat de lighioane! acum pe cai sexinpat rodnar
LE: am venit chiar eu cu veștile chicot (asta pentru că ?ntrebai pe la 14:00 dacă știa cineva ceva de mine lol adevărul e că doar sonia știa de mine că eram cu ea rotfl )

blue, hell puss puss uite voi vă ?ntrebați ce fac eu cu sonia și eu cu sonia eram la cafea lol

moni bine ai venit! goodluck să fie bebe

diri puss sper să ieși repede din butoi.. mă rog pentru voi rugaciune
- iubita dar nu te-ai g?ndit la adopția din altă țară? nustiu mă g?ndesc și eu.. nu știu nimic despre asta dar ?ntreb ca fapt divers.. cesafac
- sper că nu te-am supărat cu explicațiile date mai sus lui lumi..

mulțumesc tuturor celor care au ?ntrebat de mine puss puss puss doar că nu pot sta mereu la net.. nu am wireless, e net cu cablu și scriu de la laptopul verișoarei mele.. care btw are și ea treaba la net c?nd este home.. azi a plecată la o ?seară de poezie? și vine spre dimineață deci pot sta cu vi un pic mai mult.. de regulă p?nă voi ajunge acasă, o să intru seara tongue
vă pup dulce pe toate puss puss puss puss puss scuze  dacă am omis ceva/pe cineva

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2380 2012-01-20 21:02:35

kamesita
Platinum member

e clar, ma lasa memoria big_smile ceva comestibil oricum rodnar
almi puss ma bucur ca vestile sunt bune smile

Ultima oara a fost editat de kamesita (2012-01-20 21:06:01)

Publicitate

loading...

#2381 2012-01-20 21:07:29

Almi Ingerash
Addicted member

kame puss știam că mai devreme sau mai t?rziu vor fi bune.. m-a asigurat medicul, ce zice el e sf?nt rock

#2382 2012-01-20 21:07:47

Lothraine
Insomniac member

Almiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pusspusspusspuss: majoreta pentru folicul.........rock
- si punish ca ne lasati sa stam cu sufletul la gura si voi linistite la cafea...macar sonia a trimis un mesaj ca e bine...pe tine deja mi te imaginam in depresie disperat...in sfarsit m-am linistit

Kame nu te lasa memoria...exista si prajitura furnicuta

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-20 21:08:41)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2383 2012-01-20 21:11:06

kamesita
Platinum member

almi, de acum o sa fie bine rock
hell, m-ai scos lol

#2384 2012-01-20 21:13:36

Lothraine
Insomniac member

#2385 2012-01-20 21:14:39

kamesita
Platinum member

drool

#2386 2012-01-20 21:14:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

kame multumesc

mika pofta mare

storm asa e, nici nu vreau sa ma gandesc ca va fi altfel tummenupp

almi ma bucur ca ti-a disparut orice feeling negativ  applause , luni sa ai foliculi babani, de data asta trebuie sa fie asa  goodluck  goodluck

si ce am citit din urma:

sonia asa-i rotfl, nici cu bebe in brate, nici cu prezenta la 69. dar sper sa recuperez in seara asta rotfl
te asteptam nerabdatoare cu vesti bune!

cmin o zi frumoasa si de neuitat maine, sa ne arati si noua poze!

ramo mie imi pare bine ca e agitata bebelina. nu am deloc contractii sau dureri dubioase. burta se intareste pe alocuri si asta cand ma impinge don'soara cu fundul chicot. nu-mi fac griji, vorbesc cu ea si stie ca tre sa mai stea la caldurica, s-o facem mare, la vreo 3.5 kile asa tongue
sa treaca starea de rau si uratii odata cu ea!
ce zi ai avut si tu! s-a lasat cu agatat, rezultate bunicele la analize si un examen cu o greseala minora. ce sa mai, zi de vineri autentica wink

elena imi pare rau de test, speram pt tine la fel de mult cum sperai si tu kram  goodluck pe 26 la spermograma
imi pare rau ca ai picat examenul de azi, las ca iei nota maxima in sesiunea de restante
join the club, eu am cosuri in barba si pe nas desi trec, imi ramane semn. am si eu unul aproape de varful nasului, si nu trece unul ca apare altul  bang  bang

mika ma bucur mult ca a fost bine la eco  goodluck pe mai departe. cand mai mergi?

raveca felicitari, ma bucur ca ai scapat de lighioane, nici nu se putea altfel

blue imi pare rau de cercei, poate gasesti altii asemanatori

green spor la condus, stii cand ai examenul?

storm la mine femina a iesit pozitiv in 10 dpo si l-am luat pt ca aici fetele spuneau ca e sensibil si iese inainte sa intarzie menstra  nustiu

diri imi pare rau ca esti in butoi, sper sa-ti revii cat mai repede! capul sus, un sufletel va asteapta si pe voi. sper cat mai curand sa se intample o minune si sa nu dureze atat de mult pana sa ai un puiutz in brate kram

lumi eu nu ti-am scris nimic si nici nu am raspuns la intrebarile tale, dar sa nu crezi ca am facut-o pt ca nu-mi pasa sau stiu eu. pur si simplu nu ma pricep la testele de ovulatie si atunci am evitat sa dau cu presupusul. mananca un fruct ceva poate iti mai revii. sa dea Dumnezeu sa se lase cu burtica la tine, desi daca stii sigur ca esti abia in 5 dpo e cam devreme, teoretic abia in ziua 6-12 din ce-mi amintesc are loc implantarea. oricum  goodluck

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-20 21:15:54)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2387 2012-01-20 21:15:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Almi puss ne tinusi cu sufletul la gura smile .hai ce esti pe drumul cel bun smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2388 2012-01-20 21:17:46

mikado
Platinum member

Almisor  puss  par  ufff ce rau imi pare ca n-am reusit sa ne vedem toate trei sad  m-ai prins intr-o perioada tare aglomerata...la urmatoarea vizita stai la mine  wink .
ai incredere, va fi bine goodluck
mie mi-a marit doza de menopur la 225 ui si mi-a scos puregonul...800 lei pt trei zile big_smile in fina sanatosi sa fim, ca banii se fac

moni, bine ai venit! succes!  goodluck

diri te stampilez  puss  par  si ma rog la DD sa fac o minune pentru tine !

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-20 21:18:34)

.

#2389 2012-01-20 21:18:07

Almi Ingerash
Addicted member

kame sper smile

hell puss bine că mi-ai amintit:
am vb cu sonia pe la 18:00 și logic că am uitat să vă transmit: a zis că sunt bine, la eco nu a ieșit nimic ?n neregulă, soțul ei a primit tratament.. mai multe detalii vă va da ea m?ine.. a zis că azi nu crede că mai poate intra că a plecat t?rziu de la medic..
- eu am mai zis că intru măcar o dată pe zi să vă citesc și să vă țin la curent cu ce mi se ?nt?mplă dar voi vă panicați lol dacă nu intru ?ntr-o zi deloc atunci să vă faceți griji tongue

#2390 2012-01-20 21:18:49

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Almi, uff am dat 100 de refreshuri sa vad cand scrii ceva. lol Ma bucur ca esti optimista si ca vestile incep sa se pozitiveze...dar pozitiv cu adevarat va fi testul peste putin timp! hjarta
Noi, inca nu bagam mare...astept sa imi dea ok-ul pt bebe, dr. Albu.
Si...sa nu radeti fetelor de mine, dar eu nu am mai facut nimic din iulie anul trecut.
3 luni dupa operatie nu am avut voie...apoi...parca nu m-am simtit pregatita.

Mika, sa iti fie de bine. Mi-ai facut pofta si mie.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2391 2012-01-20 21:20:12

Lothraine
Insomniac member

Era trecut de 7 seara si tu cam pe atunci anunti...mai ales ca de dimineataaaaa....a trecut mult..si nu stiam ce e cu feelingul de ieri. tongue

#2392 2012-01-20 21:21:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Mika puss am uitat sa te salut! Sau te-am salutat? rotfl nu mai stiu!

Onu,da...a fost groaznic azi sad ma speriasem cand a venit ala pe capul meu sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2393 2012-01-20 21:21:02

mikado
Platinum member

ma bucur pt Soniut  happy  happy 

Rave, acum e totul ok, da-i bice  sexinpat  chicot

Rramo, noie ne-am salutat azi  lol  aici si dincolo big_smile  dar te mai stampilez odata ca-mi esti draga wink  kram
si la tine au fost ok analizle applause

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-20 21:22:21)

.

#2394 2012-01-20 21:23:42

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Mika, as da eu bice...dar astept sa fac histero in februarie si apoi recuperez la greu sexinpat
Na, sincer nici nu mi-a ars de  sexinpat dupa operatie.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.