homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-43

#799 2012-01-15 12:26:38

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

ramo multumesc puss. cand ai examen? spor la invatat!

mika multumesc puss. m-am pus si eu pe recuperat din urm,a nu-mi place cand stiu ca n-am citit. macar acum cat imi car burta sa recuperez, ca dupa nu se stie ce va fi tongue
o zi buna, spor in tot!

raveca neata si multumesc puss. te-ai distrat in club? ca-n vremurile bune? tongue

sonia ce harnicutza, deja e gata supa. hai ca praful se sterge repede

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#800 2012-01-15 12:27:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hello celor care ati mai intrat puss
eu ma bag la citit,noroc ca s-a blocat jocul,ca altfel intepeneam aici lol ,daca revin in mai putin de 2 ore,sa ma luati la bataie,va rog rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#801 2012-01-15 12:27:56

lumi38
Full member
Inregistrat: 2012-01-15

da.suntem de aceeasi varsta.amandoi 38 de ani.lui ii este egal daca raman gravida sau nu.nici nu se opune nici nu insista lol dr sigur ca imi face monitorizare echo....m-a chemat maine..

Ultima oara a fost editat de lumi38 (2012-01-15 12:30:15)

#802 2012-01-15 12:29:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

onu puss sper ca mai intri si dupa ce vine bebica big_smile se sterge pe naibii!in atatea camere lol

ramo,da-l naibii de nfs!tu si cu al meu.el n-a mai jucat,n-a mai avut cand.s-a ocupat de altceva roll

lumi,da stie,da? lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-15 12:32:13)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#803 2012-01-15 12:38:10

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Onutza, puss nu ca in vremurile bune! In vremurile alea bune, a doua zi as fi fost in stare sa o iau de la capat, iar acum...as zace ca o leguma! chicot

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

Publicitate

loading...

#804 2012-01-15 12:42:57

Onutza23
Insomniac member

ramo sa ai spor

sonia normal ca o sa intru la voi, nu scapati asa usor de mine big_smile

raveca chicot

ma duc sa pun de mamaliga, avem piftie de curcan, m-a luat o foame brusc

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-15 12:49:13)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#805 2012-01-15 12:51:50

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Pofta mare, Onu. Si eu am primit de la mama ieri, piftie de porc. Insa parca nici pofta de  mancare nu am azi. Caut o reteta de ceva dulce care sa ma tenteze sa o fac.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#806 2012-01-15 13:05:10

Onutza23
Insomniac member

multumesc raveca. sa gasesti reteta!

Am citit si din urma :

ramo multumesc, mi-au iesit toate analizele de sange in limite, ca niciodata. Felicitari pt nota maxima de la examen!
Condoleante pt prietena de familie, imi pare rau

buck ma bucur ca a trecut perioada grea si ai revenit pe forum . bebele meu la 11 sapt si un pic avea 5 cm, de ce spui ca al tau e mare, a zis doctorul asta? Ma bucur ca a fost totul in regula la eco si te-ai linistit si tu

happy imi pare rau de urati, stiu ca te asteptai sa vina, dar in acelasi timp cred ca esti si dezamagita. Nu te gandi ca ai probleme, poate nu e nimic de ingrijorat, doar ca bebe se lasa asteptat putin. In locul tau as face analizele prenatale, daca e totul in regula la tine o spermograma la sot. Cum a zis si sonia, e pacat sa treaca timpul asteptand, asa mai bine stii din timp daca ceva trebuie tratat. Eu asta sfatuiesc pe toate lumea si o spun din proprie experienta. Am citit ca te-ai hotarat sa incepi investigatiile, suncces la analize si sa fie totul bine, sa vina bebe in curand !
ce aiurea cu vecinii, sa scapati curand de ei !
daca te stii cu ganduri ascunse care te fac sa pacatuiesti grav, mergi la un preot si te spovedeste, stai de vorba cu el, sigur te va ajuta

elena de cate ori merg la arcadia ma gandesc la tine, nu stiu de ce . Legat de nelamurirea ta cu presiunea din abdomen, nu mi s-a intamplat niciodata, sau poate nu a fost asa evidenta cat sa-mi pun un semn de intrebare

storm n-am dormit prea bina la iasi, cand mergem la prietenii astia ne culcam spre dimineata. De data asta am facut revelionul pe vechi tongue, ne-am culcat la 2 :30 si la 6 :30 eram in picioare. Am avut si emotii si mai mult n-am dormit. Dar am recuperat azi noapte, de multa vreme n-am mai dormit atat de bine
s-a linistit nepotelul tau ?
nu ma pricep la analizele facute de tine, am vazut ca 2 dintre ele sunt peste limita. Daca e cum a zis almi si amandoua sunt legate de problema pe care o ai la ovare, banuiesc ca nu esti prea ingijorata din cauza lor. Mergi la doctor cu rezultatele astea ?
ce vecina babutza aveti si voi, s-a dilit :chicot :
si ce fain ca ieri ati lenevit pana dupa amiaza in pat :k :
esti nevasta multifunctionala ? faci de toate :applause :
v-ati distrat aseara la biliard ? se vede ca ieri ati lenevit, azi noapte la 2 mancai mamaliga si te uitai la film :chicot :

sonia atat s-a discutat de budinca ta ca vreau si eu reteta, sau linkul de unde ai luat-o chicot
ai rezolvat cu dopul de la cada ? nu doar pe moment, sa-i faca ceva sa nu mai aveti probleme

almi cum mai esti ? am citit ca senzatia de frig de acum 2 zile nu anunta o raceala. Sper ca te-ai odihnit si te simti bine acum
spor la scris substantele alea, sa reusesti sa le termini pana maine !

angel si bebelina cum a fost cu musafirii ? sper ca n-au stat prea mult pe capul tau
am ras la faza cu primele tale prajituri si mancaruri gatite rotfl, a fost super simpatic al tau ca a mancat fasolea asa sarata rotfl2

green lasagna? cum ai facut-o ? ca si eu am foi de lasagna de 2 luni si asteapta saracele sa le pregatesc

mika ma bucur ca a fost totul bine la eco, vineri 13 e de bun augur, o sa vezi ! sa te ajute DD sa ne aduci o veste mare in curand !

mayya spor la treburile cu casutza, sa fie gata totul cat mai repede !

lady multa bafta cu analizele, sa iasa totul bine. Ma bucur ca va ajuta tatal tau cu banuti, traiasca parintii !
cum a fost la spectacol ?

ce de mancaruri ati facut toate :drool :
nici eu n-am fost gospodina pana sa ne mutam, nu gateam nimic, doar chestii banale. De cand stam singuri fac tot ce-mi trece prin cap, si al meu nu a zis niciodata ca nu e buna mancarea. Ii place sa-l alint, si nici nu prea face figuri la mancare. Iar mie imi place sa incerc mereu chestii noi, ca asa ii place lui, dar si pt ca am o scuza daca nu iese bun rotfl
ah, si n-as putea niciodata sa-mi iau menajera in casa, fac cat pot si cand pot, n-as suporta un strain sa-mi culeaga hainele de la uscat si sa-i calce chilotii sotului

#807 2012-01-15 13:20:50

sonia30
Moderator

onu puss creca a rezolvat al meu.el rezolva orice.nu l-am mai intrebat daca pot pune dopu,ca nu-l mai pun si daca merge lol nu merge linku cu retet,oricum parca l-am pus-razi 3,4 mere mai mari pe razatoare,amesteci cu scortisoara.eu am pus si stafide.fierbi orezu cam 20 min in apa,apoi il pui in lapte cu vanilie si cam o cana de zahar,nu prea mare,ca iese fff dulce.aaa,o cana de orez.lasi la fiert.apoi dai la racit orezu.amesteci 3 galbenusuri cu orezu,apii bati albusurile spuma si le adaugi tot peste orez.ungi un vas,eu am folosit yena cu unt si pui un strat de orez,apoi mere,apoi iar orez..ultimu sa fie orez.bagi la cuptor cam 20 min big_smile

stersei prau mai in fuga.mai am bucataria,da nu azi.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#808 2012-01-15 13:27:26

lumi38
Full member

da, Sonia, stie...normal ca stie...inca nu avem chef de copii....dar este varsta pe mine si el intelege asta...ca trebuie....

#809 2012-01-15 13:29:31

sonia30
Moderator

lumi,el mai are copil de nu vrea copii la 38 de ani?

#810 2012-01-15 13:31:40

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna

Nu pot sa cred, am scris o gramada si inloc sa dau "trimite" am apasat pe refresh...nu stiu de ce neutral

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#811 2012-01-15 13:32:38

sonia30
Moderator

elena puss

#812 2012-01-15 13:46:59

elena.plahatca
Addicted member

Sonia puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#813 2012-01-15 13:51:03

Onutza23
Insomniac member

sonia multumesc de reteta

elena puss

#814 2012-01-15 13:54:53

elena.plahatca
Addicted member

Onu puss

Mintea mea a luat-o razna, ma visez in fiecare noapte gravida . Noaptea trecuta am avut un vis asa lung... ca amavut test pozitiv, apoi umblam cu burtica, am nascut,era fetita alaptam copilul, si el tot crestea, pana a implinit 20 de ani lol   Iar asta-noaptea am visat ca aveam 37+ saptamani si aveam deja contractii si va scriam voua pe forum

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#815 2012-01-15 13:58:00

sonia30
Moderator

elena,visezi pt ca te gandesti numai la asta

imi scrise si mie sora mea ca a visat closti pe oua si ii spuse soacra sa-gata,faceti copil! lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-15 13:58:30)

#816 2012-01-15 13:58:25

lumi38
Full member

nu mai are copii.este un tip mai dificil...mai ciudat asa....

#817 2012-01-15 13:59:40

sonia30
Moderator

nu sunteti casatoriti,lumi?oricum nu toata lumea se naste cu instinct patern sau matern.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.