homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-57

#1065 2012-01-16 14:29:17

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

Ce liniste e aici   trombon

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1066 2012-01-16 15:05:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Deeeci, am reusit si eu sa recuperez un pic smile eu iar sunt dimineata saptamana asta asa ca deja la ora asta sunt obosita smile dar trece ea... si vine weekendul!

Onu puss te pup tare pe tine si pe grasunica ta. La spectacol a fost bine, ca intotdeauna, sunt tare mandra de al meu hjarta

Rave puss sa stii ca si eu am inceput sa support mai greut noptile pierdute, mi se pare ca nu prea mai sunt de mine smile adica ma distrez, toate bune si frumoase, dar apoi simt ca am nevoie de 2-3 zile ca sa ma refac cum trebuie smile

Apropo de chestia cu gatitul, eu nu prea aveam voie nici sa intru in bucatarie cat eram acasa la ai mei, ii deranjeazam maica-mii ordinea si curatenia smile dar am avut o perioada in care m-a apucat experimentatul cu dulciuri sic red ca si-a calcat pe inima si m-a lasat sa-mi fac damblaua big_smile de cand m-am mutat cu al meu imi place ce am devenit, inca mai am momente cand sunt delasatoare si imi place sa lenevesc ca acasa, dar simt ca s-au schimbat multe lucruri in bine, mai ales ca imi face o deosebita placere sa pregatesc lucruri pentru noi, sa gatesc, sa fac curatenie etc., pentru ca stiu de ce si pentru cine o fac si mi se pare ca merita 100%!

Elena puss

Soni puss suna tare bine reteta ta dulce drool  Si iar vin si intreb, vad ca iar vorbiti de poze? si eu nu stiu unde sa ma uit grater

Lumi puss bine ai venit printre noi, sper sa se prinda repede bebe! Imi pare totusi rau ca el nu e chiar asa cum iti doresti tu, cred ca majoritatea femeilor care vor sa fie mamici isi doresc ca si tatal sa fie alaturi de ele dupa ce raman gravid si dupa ce nasc? zic majoritatea pentru ca unele isi doresc copii no matter what, asta simt ele ca le-ar implini si atunci nu mai conteaza daca respectivul se implica sau nu? poate totusi I se vor dezvolta diverse instince paterne daca sic and ramai gravid, imi imaginez ca si barbatii trec prin fel si fel de stari in timpul sarcinii iubitei/sotiei lor sis per sa fie unele numai de bine smile Am citit acum si de foliculi, bafta multa!

Almi puss uite ca azi mi-am facut temele big_smile sper sa nu mai ai dureri de cap, eu am inceput sa le detest, intotdeauna ma suspectez de ce-I mai rau cand ma apuca o migrena sad ajungi deci in Bucuresti? Punem de-o intalneala? big_smile

Angel si bebelina puss

Happy puss sper sa scapati cat mai repede de vecinii aia? cu masina vad ca s-a rezolvat iar, sper sa tina cat mai mult, sa nu mai aveti problem cu ea si mai ales cheltuieli!

Buck puss ai inceput d?j? sa simti fluturasul din burta? hjarta

Mika puss

Ramo puss cum merge cu invatatul?

Mada puss bafta multa la doctor!!

Diri puss nici eu nu mai reusesc sa tin pasul de cand nu mai reusesc sa intru macar zilnic, daca nu de mai multe ori pe zi?dar incerc sa recuperez pe cat posibil ca mi-e dor de fete smile cum mai esti tu?

Muco puss

Hell puss

Time puss

Blue puss

Sper ca n-am uitat pe nimeni dar daca da, va mai trimit o multime de pupici si rog sa fiu iertata daca am sarit nominal pe cineva puss

#1067 2012-01-16 15:14:15

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

disperat ati scris ceva nu gluma. am citit in mare ca am si treaba acu la munca. daca am ratat ceva sau pe cineva mii de scuze buga

happy puss drool saratele . nu am mai mancat de mult . imi pare rau de urati sadgoodluck  goodluck in continuare. si goodluck sa nu mai patiti nimic cu masina si poate recuperati ceva banuti
- ce vecini ai disperat , sper sa scapati de ei cat mai repede
lady puss puss ma bucur ca te ajuta tatal tau cu analizele. goodluck sa iasa bune puss puss
ramo puss puss joci nfs rotfl eu sparg monitorul daca joc chestii de genul asta. ma enervez grozav rotfl faina meserie vei avea rotfl si ce harnicuta ai fost de dimineata applause
soniuca puss puss ce tare a fost al tau cu cauciucurile lol. goodluck cu scoala ,sa fie un semestru usor. si eu m-am uitat aseara la totul despre sex, il vad a nu stiu cata oara si tot am plans si eu ..goodluck pe 20 , nu iti fa griji, o sa ajungi cu bine puss
storm puss puss ma bucur ca te-ai odihnit weekendul asta.  si imi place cum gandeste soacra-ta rotfl
angelus si bebelina Deea puss puss puss
mika puss puss  applause ma bucur de vestile bune de la eco. goodluck goodluck sa decurga totul bine si in februarie sa ne arati un testulet frumos goodluck . multumesc . goodluck cu doreii
almisor puss puss goodluck goodluck maine la doc.
elena puss puss sper din tot sufletul ca visele tale sa anunte ceva goodluck . ce aiurea ca ai cazut, si eu de asta ma tem cel mai tare cand ninge si e frig. poate nu vin uratii asa repede , poate nu vin deloc rugaciune
lumi puss puss bine ai venit! goodluck sa treci la burtici cat mai repede
onutza si bebelina puss puss ma bucur de vestile bune de la doc. ce grasunica ai tu acolo hjarta . goodluck in continuare.
green puss puss
raveca puss puss
buck si bebe puss puss deja il simti pe bebe ? hjarta
neruca puss puss ai bebe botezat deja hjarta
mada puss puss goodluck goodluck azi la doc. intru si eu in spirala rock sigur vei veni cu vesti bune !
dirida puss puss goodluck cu proiectul. cum mai esti?
any si bebelina puss puss multumesc. si la noi e o zapada si un viscol disperat
blue puss puss
time si bebe puss puss

#1068 2012-01-16 15:15:27

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

puss  puss  din nou pentru toate fetele, eu nu am reusit sa citesc tot
rushinik sa imi fie sm

ieri am fost la shopping de hainute de bebei  shopping cu o viitoare proaspata mosica si pot sa va spun ca m-am purtat ca un copil...de toate as fi vrut sa alegem....am vazut o rochita adorabila... angel nu stiu cum se pot abtine ceilalti. bineinteles ca i-am luat si eu ceva nepotelului meu dulcik chicot
ce exemplu am sa le dau eu la viitorii mei bebei? dumbom

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1069 2012-01-16 15:25:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Mayuc,am terminat jocul chicot da' si eu ma enervez teribil,mai daucate una in masa,in tastatura,imi mai scapa cate ceva de dulce lol am facut si de 10 ori o plansa,nu m-am lasat.sunt extrem de ambitioasa rock

Lady puss merge,azi lenevesc lol

Blue puss asa suntem toate!

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-16 15:26:41)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#1070 2012-01-16 15:30:54

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Lady, am inceput sa-l simt cam acum o saptamana..
Maya, ce mi-ar place niste zapada...smile

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1071 2012-01-16 15:33:37

elena.plahatca
Addicted member

Lady puss  E bine ca esti harnicuta prin casa. Eu cred ca o sa ma harnicesc mai mult cand voi avea un bebe.. ca vreau nu vreau trebuie sa il tin in curatenie( hainutele mereu spalate,calcate, aranjate, biberoanele in ordine, totul igienic big_smile )... si-asa stam intr-o camera 3x4, cand e dezordine chiar ca nu ai loc pe unde sa calci

Maya puss multumesc ! sper sa nu vina uratii, dar am deja SPM , sanii insa sunt plini si sfarcurile intarite nustiu

Blue puss pai hainele de bebei sunt toate adorabile n-au cum sa nu-ti fuga ochii

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1072 2012-01-16 15:47:08

LadyPink
Platinum member
Site

Maya puss da, daca nu m-ar ajuta ei in perioada asta, ne-ar fi cam greu, dar vreau neaparat sa-mi fac tot ce trebuie! cred ca a cam inceput tata sa-si dea seama ce avem noi in plan... dar nu mi-a zis nimic smile oricum el vrea nepot, iar eu am ramas singura lui sansa sa fie bunic. Sper sa nu-l dezamagesc!

Blue puss ce frumos ca ai fost la cumparat de hainute pentru bebei smile si pe mine ma apuca nostalgia si mereu ma uit prin magazine la haine pentru bebe, cred ca o sa ma stapanesc cu greu cand o fi si vremea noastra smile

Buck puss superb hjarta cred ca e o senzatie inegalabila!

Elena puss cam asa si eu! stau eu ce stau, dar si cand ma apuca, pai o iau un pic razna cu ordinea si curatenia, cred ca e de la zodie smile dar la mine se manifesta si celelalte influente zodiacale si nu sunt maniaca atunci cand vine vorba de lucrurile astea asa cum ar trebui sa fie o fecioara veritabila chicot

Ramo puss ce bine e cu leneveala asta!

Astept sa-mi vina si mie barbatul acasa, reau sa ne odihnim vreo 2 ore pentru ca amandoi am dormit foarte prost azi-noapte, eu cel putin cred ca am dormit doar vreo 2 ore si jumate adunate, ma tot trezeam, ma tot foiam, adormeam iar greu... incerc sa ma uit la un film din care nu inteleg mare lucru si care nu prea ma prinde...  numai de-ar veni mai repede acasa!

#1073 2012-01-16 15:51:11

elena.plahatca
Addicted member

Lady, eu nu stiam legatura intre curatenie si zodie chicot eu sunt scorpion. 
goodluck sa-ti vina mai repede barbatelul acasa...si-al meu e la munca si mi-i dor

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1074 2012-01-16 15:55:54

LadyPink
Platinum member
Site

Mda, cica fecioarele sunt maniace atunci cand vine vorba de curatenie smile pe mine m-a sarit asta un pic, dar maica-mea ar fi prototipul perfect de fecioara la capitolul asta lol

#1075 2012-01-16 15:59:32

mayya06
Insomniac member

ramo puss e bine ca esti asa, eu sunt prea nervoasa. daca nu imi iese din prima arunc tot si nu mai imi trebuie lol
buck puss iti trimit un sac lol
elena puss pana nu vezi rosu ..stii tu restul. tinem pumnii rugaciune
lady puss acusi il faci bunic goodluck

#1076 2012-01-16 16:16:34

elena.plahatca
Addicted member

Maya stiu restul rugaciune

ma apuc de licenta. Pe diseara si o zi frumoasa tuturor!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1077 2012-01-16 16:18:35

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Vaaaiiiiiii, Maya...abia stept sa o primesc, multumim!Noi am tanjit dupa zapada anul asta, si parca vad ca apare dupa ce pleaca al meu...sad
Lady, e intradevar ceva super sa simti fluturelile lui bebe...O sa vezi tu pe pielea ta..
Blue, esti ok? puss
Elena, spor la treaba!

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-16 16:19:10)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1078 2012-01-16 16:19:36

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

dragutelor imi pare rau ca am disparut ca magarul in ceata, n-a mai mers netul asa ca m-am bagat in pat si am dormit de la 11 fara pana aproape de 1 chicot

happy ce vis ai avut si tu, mie nu-mi place sa ma visez sau sa visez mirese, candva mi-a purtat ghinion
bine ca s-a rezolvat c masina, sper sa nu mai aveti probleme cu ea de acum

angel nu ma plang de carcei, am fost norocoasa toata sarcina ca rar m-au prins. al meu e atat de dulce, mai devreme imi spunea ca s-a trezit dim nici nu stia ce e cu el, eu ziceam ca la piciorul drept, el facea masaj la stangul rotfl

ramo si la tine probleme cu vecinii...
ce harnicutza ai fost azi! exact opusul meu, care abia mai devreme a spalat vasele de la masa de pranz smile
leneveala placuta azi!

buck inca ma mai doare pulpa la picior, m-am miscat mult prin casa ca altfel nu mai puteam pasi

sonia o zi usoara la scoala!

elena ce aiurea, profii tai sunt cam neseriosi, te duci la scoala si ei nu vin. ti-a trecut durerea de la poponet? chicot
ce vecini si la tine, in ce lume traim?!
inclin sa cred ca nasterea  emai durereoasa decat carceii smile, am avut la viata mea destule dureri de la ei si crede-ma ca daca ar fi mai usoara nasterea, as face 20 copii si i-as naste pe toti natural smile
imi pare rau pt durerea puternica de burta, ia un no-spa si stai intinsa putin, poate te lasa
spor la licenta!

lady ma bucur ca a fost bine la spectacol, felicitari! pupici si de la mine si grasunica
in curand o sa ai si tu bebitza al tau! cand faci analizele?

mayya multumesc. tu cum mai esti? tot asa aglomerata la serviciu?

blue eu ador hainutele de bebelusi, dar am reusit sa ma abtin pana acum destul de bine chicot

lumi felicitari pt foliculii babani, sa faci outul norocos luna asta!

mada asteptam vesti bune de la doctor  goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1079 2012-01-16 16:25:55

mayya06
Insomniac member

elena puss spor cu licenta
onuzta si bebelina puss puss  eu tot aglomerata , abia astept sa scap de perioada asta.
buck puss

#1080 2012-01-16 16:37:46

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

salut si de la mine
pusspusspusspusspusspusspuss pentru toata lumea

Eu am umblat pana acum..maine am programare la RAR la 10:30 si inainte de asta trebuie sa ma duc cu al meu la dentist...si sa il fac sa manance inainte ca azi nu i-a facut nici ca nu a mancat de frica si i-a zis clar ca pana nu mananca el nu ii da ubestezin forte ca nu e amator serviciu de urgente tongue. Sper sa mananace maine macar banane..I-am cumparat astazi. Abia astept sa termin cu masina...azi am stat vreo 3 ore la cafea langa firma ca tipa avea treaba la politie...m-am plictisist de moarte...bine ca nu am stat in frig.

Ma duc sa fac si eu ceva de mancare sa papam si noi ca suntem lihniti amandoi. Si de maine al meu va manca vreo doua zile numai supa grater

Va ventuzeaza hell pusspusspusspusspuss

ps.: Angel eu am scris de 17 si 20..s ajunga Almi pe 17 si Sonia pe 20...sa nu le impiedice protestele. in aceeasi propozitie...probabil de aia te-am bulversat puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-16 16:38:57)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1081 2012-01-16 16:40:04

mayya06
Insomniac member

hel puss puss si tu cum umblatura. sa aveti pofta la mancare si goodluck maine sa rezolvati la Rar.

#1082 2012-01-16 17:04:43

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

storm puss spor la gatit si o zi usoara maine, sa rezolvi la rar si sa scape si sotul repede de dentist  goodluck

mayya sper sa vina si zile mai putin aglomerate la munca

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1083 2012-01-16 17:04:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Elena,spor cu licenta smile

Onu chicot am profitat ca a fost si al meu acasa smile ce face bebelina?

Mayuc lol mi te si imaginez cum faci lol

Hell puss offf,ca nu mai terminati si voi cu atatea drumuri sad .

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.