homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-85

#1597 2012-01-18 13:50:17

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

hello fete frumoase puss puss puss puss

#1598 2012-01-18 13:51:25

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

onuku, nu avem firma de catering aici....sau nu stim noi de ea............incerc sa imi fac curaj pana la choisc dar nu prea gasesc nimic bun acolo si mai e si departe, si afara e friiiig cold

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1599 2012-01-18 13:51:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Vai, drool plec iar lol
Onu,e o perioada aglomerata la facultate,acasa am destula treaba,trebuie sa apara si monstrii maine-poimaine,mi-e greata,am nervi,etc lol

Ma gandeam eu in mintea mea bolnava,daca ramane femeia cadavru insarcinata dupa ce moare? Adica s-o putea? Ovarele nu cred ca mai functioneaza.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1600 2012-01-18 13:53:39

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

ramo, ce mister macabru lol

So where is the passion when you need it the most...

#1601 2012-01-18 13:56:20

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

brrrrrr, rramo, ce tot spui tu acolo?   popa

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

Publicitate

loading...

#1602 2012-01-18 14:03:07

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

bau...am revenit si eu..nu m-au lasat sa platesc azi...mi-au zis doar ca e 1300 de lei si am depus actele si maine la 10 trebuie sa merg sa platesc. si maine fac si inmatricularea si pe la 14 am si numerele si am terminat.
am fost si la cumparaturi. am luat un pachet de surimi si habar n-am cum sa le gatesc ca salata sigur nu mananca sotul. eu nu pot sa mananc deloc.

ventuze ptr toata lumea...prinde cine poate pusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

ma duc sa ma lupt cu vasele din bucatarie si sa fac ciorba de perisoare...poate pana atunci vine cineva cu o idee in legatura cu surimi puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-18 14:14:47)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1603 2012-01-18 14:15:43

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

onu puss  sa-ti gasesti tot ce vrei wave
ramo puss ce tot citesti tu? punish
blue puss hai curaj si mergi la chiosc
maya puss ce faci?
storm puss surimii stiu ca se pune in salata, altfel nu stiu

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1604 2012-01-18 14:16:10

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

hell, spor la treaba puss

So where is the passion when you need it the most...

#1605 2012-01-18 14:17:37

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

am lipsit de pe forum cu o motivatie mai mult decat justificata si in acelasi timp destul de nasoala: am fost internata in spital pt iminenta de avort spontan...sau ma rog dupa noile standarde ale medicinii de nastere prematura.
totul s a intamplat sambata cand m-am trezit am simtit ca ceva nu e in regula dar am zis ca na...pana mi se pune sangele in ciruclatie...dar apoi am simtit o continua durere de burtica care din cand in cand se accentua, o durere care nu o mai simtisesem de cand imi venea ciclu si eram racita rau. am sunat dr si mi a zis sa iau nospa din 6 in 6 ore. buuuun dar tot nu trecea, va dati seama ca am inceput sa ma sperii, mai ales ca maica mea mi a zis ca astea sunt contractii. l-am mai sunat o data pe dr dupa a 2 a pastila de nospa si atunci dr mi-a recomandat sa iau gynipral si sa ma prezint la spital in functie de cum ma simt: adica daca dupa gynipral nu mi trece intr-o jumatate de ora sa plec imediat la spital, dar daca imi trece sa fiu a doua zi la noua la spital.
zis si facut:luat pastiluta, trecut ( rugaciune ) intr-o jumatate de ora drept pt care m-am prezentat a 2 a zi dimineata la poarta spitalului, in Timisoara, dupa un drum de 200 si ceva de km...dar doamne ajuta ca totul a fost bine intr-un final. M-am externat ieri. si acuma sa va zic motivul pt care s-a declansat toata nebunia: fata mea draga s-a intors cu caputul in jos intr-un mod foarte spectaculos si agitat si energic, contractiile venind tocmai de la miscarile ei, pe care intr-adevar le-am resimtit in alea 3 zile de parca ar fi vrut sa treaca prin piele.

ce vreau insa va zic: fiind internata in spital si vazand acolo tot felul de cazuri care mai de care mai problematice va spus sincer ca m-am gandit la voi. cred ca asta a fost momentul in care v-am inteles intr-adevar lupta. dra vreau sa va zic de un caz de care am rams impresionata....adica cazul pozitiv care m a impresionat: o mama care va avea tripleti dupa FIV si dupa nici mai putin de 19 ani de incercari, pe diferite cai. asa un optimism si asa o vointa mi-a fost rar sa intalnesc. eu am declarat-o eroina si asa o si strigam. pe mine m-a impresionat fara sa intru in prea multe detalii legate de incercarile ei...ceea ce stiu sigur este ca ambii parteneri au avut probleme seriose...pe sot cel putin l-au operat la un testicol ca sa poata sa recolteze niste spermii. Brava ei! Va doresc voua sa nu aveti parte de lupta care a dus-o aceasta femeie, dar in mod categoric sa aveti parte de rezultatul ei si sa fiti toate insarcinate.
ma cam apuca plansul, inca sunt destul de emotiva si oarecum marcata.
nu am apucat sa citesc ce ati scris, sper din suflet sa fiti toate bine. va pup si va imbratisez

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1606 2012-01-18 14:18:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Hellica puss  spor! surimi...poti face cu tagliatelle sau salata cu porumb&ou fiert& maioneza sau chiftelute

Maya, te stampilez si pe tine pe ziua de azi  puss  kram

eu indata plec...sa fiti cuminti puss

Amalia, ma bucur ca sunteti bine puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-18 14:21:53)

.

#1607 2012-01-18 14:31:11

mayya06
Insomniac member

ati fost vesele iar si ati vorbit de mancare sm
eu sunt super happy ca azi a fost zi de cantarit si am 67.3 nu imi vine sa cred. de aseara mi-am adus si bicicleta in casa si am bagat ca nebuna. azi am o febra musculara de nici nu pot sta pe scaun. dar sunt hotarata sa ma tin..ca trebuie sa fac si miscare obligatoriu.

almisor puss puss e normal cred sa fii mai irascibila , iei atatia hormoni plus ca si emotiile cu siguranta isi spun cuvantul. ma bucr ca esti optimista si sunt sigura ca C te intelege. goodluck in continuare

mika puss puss uff ai patit si tu ca mine  cu gresia . goodluck sa gasiti ce va place. vai cate intepaturi ai de facut disperat si ce scumpe sunt medicamentele. important e sa isi faca efectul si sa te ajute sa ai un bebe mic acolo in burtica goodluck goodluck .faine tare esarfele rotfl iar despre torturi sm nu imi arata asa ceva big_smile

ramo puss puss sper sa scapi cat mai repede de perioada asta aglomerata si sa te simti mai bine

elena puss puss goodluck azi la practica

onutza si bebelina puss puss ce fain ca ati lenevit azi, profita cat mai poti big_smile

any si bebelina puss puss iar face figuri zgripturoiaca ? nu mai pune la suflet , cea mai importanta e bebelina. restul ..nu merita.

dea si bebe puss puss ce mai faceti voi?

time si bebe puss puss

hel puss puss imi pare rau ca nu ai rezolvat azi ..birocratia ne omoara . eu cu surimi fac o salata cu : orez fiert, morcov fiert , porumb din conserva si maioneza . tai morcovul si surimi cat mai mic si le amesteci cu orezul fiert, porumbul si maioneza. mie imi place mult si sotului la fel, e o combinatie reusita.

mada puss puss o zi cat mai usoara azi

happy puss puss ce surpriza frumoasa v-au facut finii tummenupp

soniuca puss puss goodluck sa rezolvati cu masina. eu tot sper ca nu mai vin uratii la tine big_smile . multi pupici si multe imbratisari puss puss kram kram

cocof puss puss ce mai faci? ce fac puii tai frumosi ?

green puss puss

blue puss puss goodluck sa nu fie nimic grav, nu mai citi pe net, doar un medic te poate lamuri.

anuca puss puss birthday Antoniei pentru ieri

kamesita puss puss bine ai venit la noi.

raveca puss puss goodluck in feb la histero

lady puss puss birthday tatalui pt ieri.

daca am ratat ceva su pe cineca mii de scuze , dau pupici de rezerva puss puss puss puss puss

#1608 2012-01-18 14:31:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Amalia,bine ca sunteti ok acum puss sa ai grija se tine si de mandra!

Mai,ia nu va luati de misterele mele. Am si eu imaginatie,o folosesc,dupa cum vedeti rotfl
Muco,citesc pentru ecamen si mai aflu si eu una-alta lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1609 2012-01-18 14:37:02

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hell..ia uite ce am gasit eu despre surimi...
http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/Surimi.html

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1610 2012-01-18 14:37:35

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele!
Amalia, bine ca a trecut s sunteti ok acum!Slava Domnului! rugaciune S-a intors devreme bebelina ta...
Va pup pe toate si va rog sa-mi iertati absenta..e justificata.Am aflat ieri pe la 12 ca sotul meu pleaca in voiaj pe 24, adica martea care vine, si nu la sfarsitul lunii februarie, asa ca am umblat ieri toata ziua sa rezolvam una alta si azi la fel, iar la 4 jumate dupamasa o lasam pe soacramea cu el si iar plecam sa mai rezolvam cu decodatul mobilului si inca o treaba...uufffff...acum am luat nospa si m-am pus in pat sa ma odihnesc putin...o sa am niste zile pline si triste..ca de marti ramanem singurei.Dar per ansamblu e mai bine asa, pentru ca macar nu voi fi singura cand nasc, va fi si sotul meu acasa..rugaciune

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1611 2012-01-18 14:37:36

mayya06
Insomniac member

amalia si bebe puss puss ma bucur ca sunteti ok, nu imi pot inchipui prin ce spaima ai trecut. impresionanta povestea doamnei respective. sa aveti grija de voi , multa odihna puss puss

ramo puss puss am uitat sa scriu de povestile tale .. ai examen la medicina legala nu? stiu ca am citit si eu cartea sotului cand avea examen ..freaky dar interesanta .

miku puss puss puss

#1612 2012-01-18 14:38:27

wild_wind
Platinum member

hell  si aici ai retete cu surimi

http://www.retete-gustoase.ro/retete-su … fwn1w%253D

#1613 2012-01-18 14:41:22

mayya06
Insomniac member

buck si bebe puss puss deja pleaca al tau sad . macar e bine ca va fi acasa cand nasti. goodluck sa rezolvati repede treburile .
wild puss puss

#1614 2012-01-18 14:43:25

wild_wind
Platinum member

mayya si fetele..muah puss  puss

#1615 2012-01-18 14:44:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

gata med.al meu nu vine,deci il asteptai cu mancarea degeaba.acum imi incalzesc niste pireu cu carne.de facu el mai devreme.

onu puss

amalia,bine ca sunteti bine! puss sa nu mai fie nici o problema!

mayuca,multumesc frumos puss si pt slabit si ambitie!cat despre urati... forgetit

buck puss

storm puss de ce luasi surimi daca nu mananci si nici sotu tau nu mananca salata cu ei? rotfl

miku puss

wild puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-18 14:46:08)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.