homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-130

#2452 2012-01-30 22:27:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Somn usor  sover

#2453 2012-01-30 22:32:58

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Flow dar nu o poti convinge pe carol sa nu mai ceara noaptea astfel de lucruri ?  Ca esti obisita si alea alea ?  Zic si eu.. Ea e fetita f desteapya.

Ana sad doamne ajuta !

Ana a mancat aproape jumatate dintr o ciocolatica din aia mica merci disperat ghici cine i a dat ? bang sot destept am !
Oare mai dorm in seara asta ?  Si asa a dormit pana la 8,30...disperat

#2454 2012-01-30 22:34:55

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

seara buna fetelor.
ana imi pare rau de ce citesc,dar si eu stiu daca toxo e dupa nastere nu afecteaza mare lucru.Insa pt linistea ta daca toxo e in timpu sarcinii,nu inseamna ca bebe are ceva obligatoriu.Doar sunt sanse.Eu sper sa iti iasa analiza bine.

va pup pe restu.

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2455 2012-01-30 22:53:45

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

va spun si eu noapte buna, sa aveti o noapte linistita si bebei dormiciosi  chicot  sover  sover  sover  sover

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2456 2012-01-30 22:53:47

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

unde este articolul postat de Kata ca nu il vad?

Adina nu merge cu niminc la copchila mea  forgetit ii ziceam amandoi sa doarma si ea inchidea ochii, sforaia --adica se facea ca doarme- si dupa 1 min. era sus si striga: gata somnu'. si are un tata "moale" care nu este strict decat cand este vorba de traversat strada  rotfl2

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#2457 2012-01-30 22:54:53

cmin
Addicted member

flow la semnatura ei .. pe blog

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2458 2012-01-30 22:56:02

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

va pup si eu,fete dragi!!!! puss  par

adina, si sebi mai scapa la cate un kinder ocazional si sincer nu este nicio diferenta dpdv al somnului intre "cu ciocolata"/"fara ciocolata". stiu ca nu e bine ca i-am mai dat, sper sa ma abtin pe viitor  big_smile  si sa ii fac o reteta de ciocolata cu roscove care sa ii placa la fel de tare.

flow, dar ziua doarme daca noaptea are activitati de zi?  hmm

rux, cand bagi unul mic? ma refer la test. big_smile

mie imi e cam teama de sarcina, mi-a fost rau ieri dimineata si azi dim., la fel cum imi era cand am ramas cu sebi  cesafac , adica arsuri mari si ceva greata. nici nu ii mai zic sotului de treaba asta ca isi face bagajul si ma paraseste!   lol  el chiar e speriat rau de tot.
  sa vad ce se intampla zilele astea, daca nu imi vine in vreo saptamana... e bai! daca vine, la ginecolog cu mine, sa cer reteta pt antibebe ce merg cu alaptarea. smile eu urasc hormonii astia "la cutie"  supa  dar...nu de alta, dar daca mai uitam "fesul" stam iar in stres si tensiune si un bebe prea curand chiar nu ne permitem din.. toate motivele din lume.
azi am avut curajul de a-mi cumpara un test de sarcina.

priga, tu cum mai esti? a venit CM? te-ai linistit?

#2459 2012-01-30 23:27:47

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

si noi am comis-o ieri fara caciulita, si sunt cam la 2 sapt dupa ciclu, sper sa nu fie nimic, dar culmea azi noapte m-am visat gravida, m-ai aveam  putin pana sa nasc si aveam baietel , ii zic alui meu azi si imi zice,, eeee, viseeeeee,,...sper sa ramana la stadiul de vise, ca nici noi nu ne permitem deloc in mometul asta.

camy, la ce cresa ati inscris copilul? l-a si acceptat? da*mi mai multe detalii pe mail, daca e ceva mai ,, special,, ...eu sunt stresata rau cu faza asta, am depus cererea din oct si am primit raspuns ca momentan nu sunt locuri, eu oricum vreau sa o duc de prin mai ca sa se obisbuiasca pana in iulie cand o sa ma intorc la serv.

lucky, pt muci aposi eu am dat ,, Allium cepa,, e bun....

ruxy si eu iti urmaresc graficul si abia astept sa apara + pe el ....si ana e innebunita dupa,, bobo,, non stop ar manca , imi cere incontinuu....bobo pt cine nu stie sunt pastilutele homeopate.

noi azi am fost la prima sedinta de electrostimulare, ana a stat cumintica , mai vroia uneori sa*si mais coate firele alea ( care legau niste electrozi de aparat) dar o linisteam repede, ca doar tanti i le da jos...asta dupa ce pe drum ii spunsesem ca mergem la o tanti care o va gadila in talpa si ea va rade....a desenat sau mai bine zis a mazgalit cu pixul ,, placerea ei,, s-a mai jcuat cu niste jucarii de acolo ca de ale noastre e satula, s*a holbat la ceilalti copii mai mari care faceau gimanstica, s-a chicotit cu un bebe de 3 luni ( cu piciorusele in gips si manutel intoarse sad ) , si uite asa s-au dus cele 30 min, eu una nici nu am simtit.mai greu e cu drumul , ca m-am dus cu ea cu mijloacele de transport (apropo m-a rupt de maini , chiar daca nu are cine stie ce kg, katami pe drum ma gandeam la wrap-urile tale, dar cred ca ma desfiinteaza al meu daca imi iau, ca sligul l-am vandut, dar cred ca si daca nu m-as descurcat cu el singura, m-ai rezolva tu), de intors ne-a adus tata, pe drum era rupta a atipit in masina si la 3 cand am venit acasa a adormit in 5 min., ca de ora ei de somn incepe pe la 1 si.dar asta e, daca la 1 avem programare nu avem incotro.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-01-30 23:28:08)

9 ani de copilarie ....

#2460 2012-01-30 23:40:49

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

am disparut azi, am plecat pe fuga in oras si m-am intors tarziu, pana am facut mancare, cinat, ordine la bucatarie si dush, m-a prin ora asta..

lucky ce aiurea, si bolnava, si cu bebelul cu somn in reprize sad. sper sa va reveniti!

lalli stai linistita ca nu ma sperii. cand o veni momentul, noi il asteptam, desi imi doresc sa mai stea putin sa ajungem iar sambata la iasi macar smile
felicitari pt primul dintisor si pt cele 10 lunite, la multi ani si multe inainte!

camy ai baiat mare, merge la cresa applause. cum a fost la eco azi?

ally da, mai e putin si nasc :onutzaisiroadeunghiile: chicot

dana ma bucur ca nu e nimic grav cu ochisorul

smart ti-a trecut greata?

ana ti-am scris si la aspirante, imi pare rau de necazul cu toxoplasma, eu sper sa iasa igm negativ. orice ar fi nu te mai consuma si nu mai citi pe net de toate, ca nu cred ca e cazul. bine macar ca la eco a fost totul in regula. si-acum sa te cert putin: cum de te-ai luat tu dupa doctor si nu ti-ai facut NICIODATA toxoplasma?

kata sa-i treaca tusea lui cris!

like chicot inca putin mai am pana la marea intalnire. daca iese igg pozitiv inseamna ca ai avut in trecut si ai anticorpi. eu nu am avut niciodata si toata sarcian am avut emotii canmd o repetam, dar a trecut cu bine

almi chicot azi am dat de tine peste tot, si la burtici si la mamici applause. sigur e de bine, eu in luan in care am intrat la burtici prima data m-am si mutat dupa test chicot  goodluck  goodluck  goodluck

pass imi pare rau de mama ta, ca rezultatele nu sunt asa cum ar trebui sad. sapul sus si mult curaj, DD o sa va ajute!
inteleg ca esti speriata rau de o posibila sarcina, sper sa nu fie cazul

flower ce noapte ai avut si tu, sper ca asta care vine sa fie mult mai buna!

adinagrig ma bucur ca a fost bine azi la terapie, succes pe mai departe. si bafta sa nu ai motiv de stres vis-a-vis de caciulitza chicot

noapte buna mamicilor care au plecat la somn, acum ca v-am citit ma bag si eu linistita in pat. somn dulce, va citesc maine, sper sa stau mai mult pe acasa pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-30 23:42:37)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2461 2012-01-31 00:24:40

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

flow, imi pare rau ca are probleme cu somnul Carol dar sa stii ca este totusi extrem de dulce ea cu pestisorii ei si cu toate cele  tongue

pass, imi pare rau ca nu e bine mama ta supa ii doresc multa sanatate! o sa fie bine  rugaciune

noi o sa recoltam la clinica ( sau o sa incercam ca garantie ca reusim n-avem).

si Stef e lesinat dupa granule homeopate. in cea mai urata criza de-ar fi, cand vede lingurita se opreste din urlat, deschide gurita maaaare si apoi savureaza big_smile

fetita cooperanta Ana  applause

sa ne tineti pumnii maine sa faca stef pishu in punguta. daca nici de data asta nu reusim.... bang  bang  bang  bang

noapte buna  wave

#2462 2012-01-31 08:09:41

cmin
Addicted member

neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2463 2012-01-31 08:35:59

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata wave

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2464 2012-01-31 08:51:40

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetelor   wave

scuze ca n-am mai intrat aseara sa va spun de eco dar  grater .....treaba sta in felul urmator: bebe are apofiza spinoasa segment inferior  grater , dr zice ca este semn bun ca-si misca picioarele  rugaciune  ( din ce ne-a spus dr sunt oameni care traiesc bine mersi cu asta dar se si poate naste cu paralizie la membrele inferioare) ......n-am apucat sa citim nimic despre asta pentru ca am ajuns acasa la 20 si Tudor era rupt de oboseara ( am plecat la 15)  si cu nervii de rigoare asa ca astazi voi incerca sa caut mai multe informatii......nu stiu ce sa zic  grater

adina cresa unde am gasit noi este la 3 statii de casa si indata ce este gata dosarul il putem duce.....este aceeasi cresa unde merge David al lui crys

andreea daca " bunica" ar zice ca nu poate sta pentru ca-i obosita as intelege dar ea imi spune ca " de ce te-as ajuta ca nu-s obligata" sad

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2465 2012-01-31 08:59:11

cmin
Addicted member

camy  grater

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2466 2012-01-31 09:02:03

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata si de la noi! wave

Camy, daca dr. a zis ca e semn bun ca misca picioarele atunci asa e, eu zic ca o sa fie bine! par
Pass, multa sanatate mamei tale! par
Garga, bafta la pishu acolo! tongue

#2467 2012-01-31 09:08:18

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Camy imi pare rau ca treci prin asemenea emotii  supa . Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva sti numarul meu  par .O sa fie bine rugaciune ! Ai grija ce si cat citesti pe net sad net-ul este full de informatii dar nu toate sunt obiective sau corecte.La Klein ai facut eco?

Neata!  cascat  cascat  cascat  cascat  cascat
Sasha iar s-a vaitat toata noaptea grater mi se rupe sufletul grater si este doar prima masea  disperat si clar mai dureaza o vesnicie pana iese  disperat

Sunt zombie  mornincoffee

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2468 2012-01-31 09:12:31

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Camy Doamne ajuta rugaciune o sa foe bine. cu Dumnezeu inainte, si nu citi prea multe pe net, ca de multe ori ne facem griji inutil

adina goodluck sa fie cum vreti voi.

ruxx goodluck  goodluck cu asa temperatura... bun bun

eu am fost la dr de familie. m-a cantarit. am 65 kg. de la 63. am luat doar 2 kg. si am aproape 22 sapt. a zis ca e ok, deocamdata, dar sa mananc mai bine. dar cum doamne, mai bine, daca ma ia cu greata uneori. mananc si eu cat pot si ce pot, si cand pot

merg sa ii dau la fata micul dejun si sa pap si eu ceva

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2469 2012-01-31 09:23:06

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata mamici si pitici pusspuss

camy kram imi pare tare rau de vestile de la eco, banuiati ceva, ai avut probleme?  rugaciune sa fie bine, iar voi sa fiti puternici!

garga bafta la recoltare si analiza sa iasa buna!

mirik ce noapte grea ai avut si tu sad

alina elena ai timp sa recuperezi cu kg, cand mai trec greturile sa vezi ce pofta de mancare o sa ai

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2470 2012-01-31 09:24:21

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Camy  rugaciune  Doamne ajuta sa fie bebelinul sanatos!

neata puss
La noi, iar noapte horror cu tuse, muci, agitatie, plansete, gemete. grater
Imi vine sa mor. Nu mi-am mai scos copilul din casa de vineri. grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.