Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-136
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13
Eu i-am spus mamei ca exista si o alta modalitate de a- i capta atentia Mariei, mai ales ca nu vreau sa respir fara ea
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
O experienta ciudata dar poate o sa va fie de ajutor cand mergeti la gradinita. saptamana trecuta, cand am lasat-o pe C. acolo am vazut o alta mamica ce era gravida si care era cu un baietel cam in jurul varstei lui C si care era dragut, avea un usor strabism si era tinut in brate de o filipineza. Ieri am fost sa o iau pe C mai devreme ca sa petrecem ceva timp impreuna si aveam si planuri de mers la mall. Mamica era acolo, cu baietelul si cu o fetitza. Deci are 2 copii la gradi. Fetita era mai mare. Pt ca nici copii ei si nici a mea nu dormeau la pranz au fost lasati sa se joace la un fel de bazin unde era apa calda si multe jucarii inauntru. Mai era o mamica, Deena ce venise sa isi ia copilul mai rpd. Cat discutam cu educatoarea am auzit-o pe C. strigand ca "this is mine". Nu am intervenit, m-am uitat sprea ea si am vazut ca tragea de o moara din plastic ce era la fetita mamicii gravide. Am iesit o secunda din clasa ca sa ii pun la uscat niste desene facute de ea si exact atunci C. a inceput sa planga foarte, FOARTE tare si am vazut-o ca trage de moara aceea. Am fugit la ea, am imbratisat-o si am intrebat-o ce s-a intamplat. C era in criza, incerca sa imi spuna ca moara este a ei. Cealalta fetita nu i-o dadea...eu ii spuneam lui C. "hai sa o cerem de la fetitza" dar C. era atat de nervoasa/suparata ca nu tinea seama de nimic si tragea disperata de moara. Nu am vrut sa ii iau jucaria din mana celeilalte fetite. Nu se vade sa fac asta, fetita nu ii dadea lui C...atunci am intrebat cine-i mama copilului. Si am vazut-o pe mama cum ii zice filipinezei--care era bona copiilor--sa "cerceteze ce se intampla". Filipineza se uita ca cineva la poarta. Pana la urma C. ii smulge moara din mana fetitei, ii zice foarte nervoasa ca este moara ei si o izbeste in apa si pleaca. Adica a vrut sa ii demonstreze ceva fetitei si gata, si-a vazut d edrum. M-am dus sa ii aduc geaca si am auzit-o din nou pe C. strigand: "don't push me little boy" . Baietelul mamicii gravide incepuse sa dea in C si ea riposta. Atunci mamica Deena a intervenit si i-a spus baietelului mamicii gravide sa nu mai dea in C. Mama gravida - a baietelului- se uita si nu a zis decat atat: toane de toddlers. Si ii dadea ordine bonei: adu aia, fa cealalta etc. M-am dus la mamica gravida si i-am zis frumos ca ar trebui sa intervina in astfel de situatii, ca nu ne putem baza numai pe ideea ca este o toana legata de varsta si alte din astea. Si mi-a zis asa (traduc): " femeie tu stii cati bani dau eu aici, la gradinita? 3000 de dolari. Nu trebuie sa vina una ca tine sa imi spuna mie cum sa imi cresc copii". I-am spus ca nu ii dau eu lectii de educatie dar copii nu au capcitatea de a intelege chiar tot si ca au nevoie si de noi sa ii mai linistim. Si ea imi spune" copii mei au bona, copii mei au ce nu are copilul tau, au haine scumpe, sunt canadieni, au profesori acasa cu care deseneaza, au.................si mi-a zis o lista si sa nu vina neica nimeni ca mine sa ii zic ce sa faca". In fine, au iesit educatoarele afara si ne-a zis sa nu ne certam. Eu nu ziceam nimic dar ea era isterica. I-am spus numai atat: nu conteaza ca am sau nu bani, ca am sau nu bona ci conteaza cum suntem noi ca parinti. Tu esti insarcinata si inteleg ca esti nervoasa si de aceea nu iti spun mai multe acum dar nu-i corect ce spui in fatza copilului. Calitatea unui om nu sta in banii parintilor". si mi-am vazut de ale mele. Cand am iesit pe usa am auzit0o cum a zis: "ce cauta asta la aceasta gradinita" ? fiind o gradinita privata, care costa destul de mult. Am iesit afara, i-am explicat lui C. ca unii copii sunt putin mai agresivi dar ei sunt buni, frumosi etc si a venit mamica Deena dupa mine si mi-a zis ca, C a facut criza pt ca fetota mai mare ii furase moara si C o vroia inapoi. Nu am vrut sa o reclam pe acea mamica pt ca este insarcinata si am pus pe seama hormonilor ceea ce mi-a zis...si pe seama unui rasism nejustificat dar asa se intampla pe alte plaiuri . Insa ma multumesc ca am fost echilibrata si nu mi-am pus mintea cu ea. Astazi educatoarele au promis ca o sa tina copii separati (pe C. de baietel si de fetita) si sa nu imi fac griji. Asta0i povestea mea.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
wow, flow, io te felicit pt calm ca io sigur ii ziceam ceva de dulce.....
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- flowerpot
- Insomniac member
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
am lipsit neanuntat, imi cer scuze. am facut mancare, am spalat hainutze... acum vreau sa ma odihnesc putin si sa ma pun pe calcat
ddunia sa treaca repede cucuiul
ramona bafta la dublu test
papu iulia plimba sosetele ca o betiva draga de ea
pass sa fie cum vrei tu! eu zic sa repeti testul, cumpara unul bun care nu da gres in 10-11 dpo sanatate si putere multa mamei tale!
priga imi pare rau de ioana, sa scada temperatura si felicitari pt noua perioada care incepe la voi, explorarea casei si trasul a tot ce intalneste in cale, ai fetitza mare
ally imi pare rau pt mama ta, sper sa nu fie nimic grav. si mama mea are piatra la rinichi si face crize de ajunge la spital in perfuzii, noroc ca nu sunt dese... sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mereu puterea sa lupti pt visele tale!
angel, poke sa treaca colicii ce-mi recomandati sa fac, sa iau picaturi sa am in casa, pt colici, sau sa astept si daca apar cumpar atunci?
andreed sa reusesti sa-ti prelungesti concediul!
poke ce frumos povestesti de razvanel
flower ce aventuri ai avut la gradi cu mamica ce cocheta e fetitza ta, ete ce se aranjeaza singurica
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-31 16:49:48)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- flowerpot
- Insomniac member
Onu ai si tu fetita. Peste 2 ani discutam altfel (ascunde-ti ojele
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Flow te felicit pt calm. i-ai spus niste vorbe mari , profunde femeii aleia. nu cred ca a inteles, in mediocritatea ei. de asta a dat dovada. nu banii ii fac pe oameni sa fie oameni. bravo pt rabdare si inteligenta de a pune problemele.
carol e minunata. o admir ori de cate ori vad poze cu ea sau spui despre ea cate ceva. e matura si cocheta. fiica-mea e la stadiul de numarat ojele mele dar sigur ajunge sa le foloseasca in alt fel
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Flower
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- AnaArc
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-08-31
Mamici, burtici pupici multi
Vin cu vesti bune Igm Negativ
Am fost la oftalmolog, nu e 100% sigur controlul pt ca puiuta mea nu a vrut sa stea dar nu se vede nici urma de afectiune in urma toxoplasmozei, mergem peste 2 luni cand mai crestem din nou, la neurolog la fel legat de toxo vesti bune, nici urma de afectiune, la neuro i-a placut piticutei, aici am descoperit alte probleme, coloana ingerasului meu e putin stramba spre dreapta, la fel isi tine caputul mult pe partea dreapta, isi tine pumnisorii prea mult inchisi, eu am tot incercat sa-i tin deschisii dar nu prea am reusit, manutele nu le ridica destul de repede spre caput lenesa mea cand sta pe burtica, deci curand incepem gimnastica, a zis dr ca sunt probleme minore, nu e nevoie de medicamente, maine deja sun sa vad cand incepem gimnastica, a mai zis tanti de la neuro ca gimnastica o sa ne ajute si sa papam mai bine, azi a papat putin mai bine, am primit tratament pt papat cu Motilium si Losec, niste prafuri preparate de dr pediatru, deci sunt mami fericita e bine totusi ca nu a papat iubita mea, asa uite am mai descoperit niste probleme pe care o sa le rezolvam, astept si eu rezultatul analizei de taxo.
Va multumesc tuturor pt sustinere si ganduri bune, va pupacim pe toate
Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! Doamne iti multumesc pentru minune! http://www.fertilityfriend.com/home/325a76
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
salutare din nou
ddunia, eu n-am observat la stef sa mearga pe varfuri.... nu stiu ce sa-ti spun. din fericire stef are foarte dezvoltat instinctul de a intinde mainile in fata pentru a se sprijini asa ca nu se loveste la cap. la cap s-a mai lovit de suprafete verticale dar nimic grav pana acum. trebuie sa stai dupa el non-stop vreo luna, pana isi imbunatateste echilibrul
ramo, multa bafta joi
miri, cred ca am sarit ceva mesaj de-al tau dar nu gasesc. nurofen e mai eficient, prin efectul antiinflamator. paracetamolul are efect analgezic mediu. eu i-as da decat sa se chinuie asa saracutul
Papu imi adusei aminte de stef cand a inceput el sa mearga, cum plimba cocenii de porumb prin curte si acum plimba tot ce prinde
Like, eu ii dau lui Stef Osteocare in bibe. nu mi se pare grav daca nu bea tot bibe si nu-si ia toata doza.
noi n-am avut cosulete/ bubite hormonale dar am avut de natura alergica la 2 luni si apoi pe la 5 luni. si de luni de zile are niste zone pe obrajori pe care numai eu le vad si rareori altcineva, cu textura modificata, asemanator cu eruptiile de la 2 si 5 luni.
flow, ce om.... imi fac greata astfel de persoane tu te-ai comportant excelent carol cu pedichiura ei...
multumesc pentru pumnii stransi, au dat rezultate... a inceput foarte prost ziua. pusesem ceasul la 5.30 sa sune si nu stiu daca nu a sunat ( am verificat dupa aceea si totul parea in regula ) sau nu l-am auzit eu... m-am trezit prea tarziu si am hotarat sa mergem cu masina urmatoare, adica de 8 desi mi-era teama ca nu rezolvam pana trebuie sa plece sotul meu la serv ( nu s-a putut invoi decat jumatate de zi). m-am hotarat totusi sa-i montez punguta de acasa. bun... numai ca am asteptat masina si am asteptat-o... pana la 9 cand ne-am intors acasa... si era un ger la ora aia.... nu stiu cum i-o fi fost copilului dar mie inca imi mai clantaneau dintii la ora 10.00. Stef a adormit cum ne-am intors si l-am plimbat putin... la 10 fara 10 l-am trezit iar si am reusit sa plecam. la 12.30 cand am ajuns la clinica inca nu facuse pipi. deja ma lua groaza ca o sa raman singura cu el acolo si ca o sa se deshidrateze si ca tot n-o sa reusesc intr-un final... dar a dat Dumnezeu si la 12.45, adica la 5 ore de cand i-am montat punguta, a facut pishu si am rezolvat acum asteptam rezultatele
dupa cei 140ml lapte bauti la ora 6 a mai baut 200ml la 15.30 cand am ajuns acasa. asta-i tot ce a servit pe ziua de azi. cand se trezeste ii dau direct cereale ca ieri mi-a refuzat fructele si parca nu l-as mai stresa, macar sa manance cerealele.
in alta ordine de idei, sunt extrem de obosita zilele astea sper sa ducem si probe de scaun si sa fac programare la gastro...
Ana, ma bucur de vestile bune
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Ana, ma bucur ca totul e bine!
Garga, sper sa aveti rez bune la analize!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Ana, Motilium si Losec pentru ce afectiune?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|