homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-22

#400 2012-01-17 14:15:32

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Onu, este adevarat ca vei primii. Eu am pimit destul de multe dar placerea mea a fost sa-i cumpar eu hainute de casa....am luat exact ce mi-a placut si care sa se asorteze  rodnar

#401 2012-01-17 14:30:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ginutza strictul necesar vreau sa i-l iau, hainutze pt casa, nu cine stie ce. si un fas din asta pt frig, sa o pot scoate din casa. stiu ca primesc hainutze, dar tre sa am si rezerva, sa le spal, sa am de schimb, doar n-o sa-i spal aceleasi 5 randuri in fiecare zi asteptand sa primesc din alta parte
dulce bebitzul tau, e bine ca invata ca nu e bine. si eu vreau sa fac tot posibilul sa o invat de mica ce nu e bine, mi se pare mai usor decat sa o dezvat de obiceiuri proaste cand o fi mai marisoara

adina si eu sper sa nu se schimbe relatia cu ei. sunt oameni jos palaria, dar si sa vad ca se baga prea mult, nu le permit. accept sa ma ajute, dar nu sa se impuna ei sa o faca
si cu hainutzele gandesc ca tine, multi cumpara hainutze mai mari ca sa fie siguri ca sunt bune, mai rar vin cu ele pt nou nascuti. in afara de mame si o matusa-2, nu cred ca o sa-mi aduca cineva hainutze cu care sa o pot imbraca atunci. si vorba ta, nu se stie ce hainutze primesc. eu vreau strict ce-mi trebuie mie, nu figuri

garga multumesc. tummenupp ma bucur ca sunteti de acord cu mine cu hainutzele

papu eu nu am de la cine sa primesc hainutze, ma refer la hainutze purtate ca sa vad ce mai trebuie sa cumpar eu. dar atata mandrie am si eu, nu stau sa astept, mai ales ca noi am facut economii inca din facultate sa avem pt cand ne vom casatori, din banii lui ne-am luat pt casa cand ne-am mutat, ai mei sunt si acum la banca si asteptam sa-i folosim pt bebe, la celule stem si tot ce-i trebuie pt acasa

lalli ai pus punctul e i, bine ai mai zis!

blue multumesc puss. am mai auzit de situatii din astea, ca asteptau sa primeasca si dupa ce au iesit din spital alergau prin magazine. si mama mea initial tot asa zicea, ca de la spital or sa-mi aduca, si atat i-am zis: eu nu pot sa o imbrac cu hainutze primite atunci, vreau sa le spal, sa le calc, ca nu se stie cine a pus mana pe ele si ce porcarii mai afce bebitza mea. acum e de acord cu mine

ruxy aceeasi placere vreau sa mi-o satisfac si eu si orice ar zice lumea, eu tot ma duc sa-i cumpar. sa-mi aduca ei haine multe ca o schimb si de 20 ori pe zi sa apuce sa le poarte pe toate. dar placerea mea si satisfactia mea de mama nu mi-o fura nimeni!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#402 2012-01-17 14:31:20

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

A venit cumnata de la dr si a zis ca daca nu vrea antibioticul sa-i dau nurofen.. roll roll

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#403 2012-01-17 14:33:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Misto scaunul de masina, myla, sa-l folositi cu placere par

Cat despre cumnata... bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#404 2012-01-17 14:41:26

mylacik
Hero member

Blue,multumim ! puss
pediatra a zis sa-i dau nurofen,poate s-a inteles de cumnata .. ca a vorbit cu ea..

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

Publicitate

loading...

#405 2012-01-17 14:44:28

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Myla ma pregateam sa iti scriu ca si Ruxx adica sa ii continui tratamentul dar acum cand ai spus ca medicul a lasat-o mai moale sunt cnfuza si nu stiu ce sa iti spun.

Kata iti multumesc! Nu m-am gandit o clipa la lipsa de respect  bang  bang  bang

Andreea mult noroc!

Mirik
tata este din Iasi, mama din Arges si au devenit moldoveni amandoi smile. adica s-a adaptat mama.

Papu pune-o pe Iulia la un filmulet pe net, in fata calculatorului (un desen animat). Cand este absorbita de film ii tai unghiile. La noi asa se procedeaza ca altfel nu merge. Bine, la noi motivele pt unghii mari sunt altele (sa se dea cu oja lol

Ginuta deci Dami intelege  hjarta  smile. ei, acum incepe distractia: el intelege dar se face ca nu pricepe. O sa vezi ce vreau sa spun  chicot

Adina nu sunt de acord cu tine. Si ce daca se supara soacra? Mai bine, sa stea in banca ei. Tot eu sa cedez ca sa ii fac ei mofturile.
Greseala este la voi, fetelor.
Cand soacra mea a facut urat lol am gandit si procedat ca voi: se supara, lasa ca cel destept cedeaza, se supara sotul etc. Si am inghitit faze. Pana cand m-am enervat si i-am spus lui clar ca daca nu-i convine cum o sa ma comport cu mama lui sa se duca la ea si pe mine sa ma lase in pace si ei i-am spus sa stea linistita si in curtea ei. De ani de zile nu comenteaza nimic. Nu indrazneste. Daca eram poate ar mai fi zis ceva dar cu frica. Mingea este la voi si daca cedati mereu o sa stati suparate tot timpul. Ele, soacrele, incearca si daca le merge isi fac de cap. Si daca voi puneti piciorul in prag o sa o faca pe suparatele un timp si o sa le treaca.

Pass
trebuie sa intelegi ca sunt copii care au perioade cand nu mananca. Stiu prin ce stres treci si imi  pare rau. Sa nu il fortezi pe Sebica, ca ai incurcat-o. Este la varsta cand isi impune punctul de vedere prin refuzul mancarii. Plus dintii, poate si o raceala...

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-01-17 14:53:15)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#406 2012-01-17 14:48:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flow puss si eu multumesc ca nu te-ai suparaat, dim eram cu cris calare sik am scris din topor rau sad puss

onu, tine-te tre pe pozitie cu lucrurile, ca le zici bine big_smile tummenupp

si la noi e scandal la taiat unghii, mai ales la picioare... la maini mai treaca-mearga. eu de obicei il conving explicandu-i ca nu mai are unghii, are gheare, ca pisi... nu stiu exact care e mecanismul, dar cert e ca in 90% din cazuri nu-si doreste ghearele rotfl2 si accepta "tzacul", adica unghiera

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#407 2012-01-17 14:50:18

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Buna si de la noi pe ziua de azi! puss

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#408 2012-01-17 14:50:30

mylacik
Hero member

Flow, nici eu nu o mai inteleg.. bang Cumnata a fost la ea 19 ani..si de cate ori a fost racita,gripata i-a dat antibiotic  ( adica o data la 3 luni ea e racita ) va dati seama cat antibiotic a bagat in ea.. si acum nu o ajuta nimic,nu-i trece cu nimic..

#409 2012-01-17 15:00:01

flowerpot
Insomniac member

mylacik a scris:

Flow, nici eu nu o mai inteleg.. bang Cumnata a fost la ea 19 ani..si de cate ori a fost racita,gripata i-a dat antibiotic  ( adica o data la 3 luni ea e racita ) va dati seama cat antibiotic a bagat in ea.. si acum nu o ajuta nimic,nu-i trece cu nimic..

Myla am crezut ca numai medicii din Ro recomanda antibiotic in raceala. Insa pe Carol a vazut-o o dr. rusoaica si imediat i-a prescris antibiotic. Si spui si tu despre medicul vostru...tind sa cred ca estul Europei a fost scolit in acelasi fel.
Insa uita-te la Norvegieni. Au rata cea mai scazuta in privinta imbolnavirilor in conditiile in care nu prescriu antibiotic decat in cazuri extrem de rare.

Kata cum sa ma supar? Daca nu-mi ziceai nici nu realizam cat rau ii faceam copchilei.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-01-17 15:01:25)

bebe

#410 2012-01-17 15:05:07

blueeyes
Platinum member

O fi intamplator ca norvegienii au cele mai putine vaccinuri in schema? nustiu

Eu simt ca o s-o iau razna, atata am citit despre vaccinare, insa NU cred ca o sa am curajul sa-l las nevaccinat bang

Vineri avem o programare la un homeopat din Miercurea Ciuc, singura care stie de schema de dezintoxicare pt fiecare vaccin in parte, si sunt in dubii daca sa ne ducem sau nu nustiu Adica nu stiu daca o sa am curajul sa ascult de ea si sa incep scheme de cate 2 luni pentru fiecare vaccin facut pana acum neutral

patfierbinte      sjuk     

#411 2012-01-17 15:05:28

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu am fost la epilat si am lasat-o pe Maria cu mama sa o culce.Am plecat chiar dupa ce am pus-o in pat. S-a pus pe un plans de mama focului, 20 de minute a plans cu reprize, a si vomitat de plans. Mama i-a cantat, i-a povestit dar degeaba supa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#412 2012-01-17 15:10:36

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Myla, frumos scaun!Sa il folositi sanatosi!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#413 2012-01-17 15:13:50

flowerpot
Insomniac member

Andreea grater

Fetelor nu-mi vine sa cred http://www.libertatea.ro/detalii/artico … 74458.html
Am ramas masca.

bebe

#414 2012-01-17 15:15:41

Andreed
Addicted member
Site

Flower  puss , ma asteptam sa plaga mai ales ca mama petrece putin timp cu Maria si se panicheaza imediat.

Sanca, off doamne supa
Dana imi pare rau ca nu te simti bine, Incearca sa mananci citrice, poate te ajuta.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-17 15:21:01)

#415 2012-01-17 15:22:04

blueeyes
Platinum member

Nu am citit, flower, insa m-am prapadit de ras la cum arata nenea lol

patfierbinte      sjuk     

#416 2012-01-17 15:31:20

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

kata big_smile eu de obicei merg pe principiul "zic ca ei si fac ca mine". de data asta zic ca mine si fac cum vreau eu

gugu buna

blue eu nu ma pricep deocamdata, dar iti doresc succes daca hotarasti sa mergi la homeopat  goodluck
care e faza cu vaccinurile?  cesafac

andreed saracutza maria sad

flower din astia sunt multi, cine se teme de ei?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#417 2012-01-17 15:59:04

Andreed
Addicted member
Site

Onu legat de hainute, eu i-a cumparat Mariei o gramade si bine am facut ca am primit multe care ba nu i-au venit ca erau prea mari pt ea, ba se mai rupea cate o capsa etc.

#418 2012-01-17 15:59:56

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Blue eu zic ca poti sa mergi sa vezi ce zice si apoi te hotarasti daca incepi sau nu!
Andrea imi pare rau de Maria si eu patesc asa si il mai las singur cu tati,fara mine nici nu vrea sa auda de somn!
Onu te pup si eu si imi place ca esti tare activa!
Dana niste apa cu lamaie ai incercat?Eu asa ma mai puneam pe picioare!
Myla fain scaunelul,sa il stapaniti sanatosi ,vad ca lui Fabi ii place!Eu cred ca daca ti-a dat antibiotic si ai inceput sa ii dai sa mergi mai departe!

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.