homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-23

#419 2012-01-17 16:11:48

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Garga, de cate ori pe zi trebuie sa pun lamaie pe afta asta? Am pus acum si saream in sus de usturime si Iulia radea in hohote. forgetit

#420 2012-01-17 16:14:49

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

gugu incerc si eu, doar activand mult aici reusesc sa va cunosc. si-asa ca nu prea sunt in tema, eu mai mult imi dau cu parerea si invat de la voi. macar acum nu ma mai simt asa straina si in plop chicot

papu sa stii ca si de la solutia aia de plante de care ti-am zis eu te ustura, dar numai la inceput, dupa aia se calmeaza usturimea si ramane un gust dulce in gura

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#421 2012-01-17 16:15:49

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea noi am depasit pragul asta si acum sta cu tati sau cu cine o lasam dar noi nu prea aveam cu cine sa o lasam. Insa nu doarme fara mine; daca sta cu tati si inchid lumina si stau amandoi in pat tot nu adoarme. Fie incepe sa vorbeasca, fie intreaba de mine. Cu gradinita este cumva o problema. Sotul imi spunea aseara ca "este prea atasata de noi" si initial nu mi-a picat bine dar a explicat ca el - el o duce- vede cum ceilalti copii se bucura cand ii lasa parintii la gradi si nici nu se uita spre parinti ci vor la jucarii pe cand Carol se tine strans de el si il roaga sa o duca acasa. Crede ca fiind atasata de noi o sa ii fie mai greu sa se "desprinda". O sa mai fac niste lectii cu el. Azi dimineata a protestat un pic Carol cand am trezit-o pt gradi. Si-a ales ea hainutele, a stat langa mine sa i le calc si tot spune ca rea "acasa mami". Si cand i-am dat si geaca pe ea a inceput sa planga. I-am explicat ca trebuie sa plece acolo, ca am treaba, ca o sa fie bine, ca ii pune tati Pinochio in masina (dvd). Cu greu a plecat (si asta numai pt ca i-am zis de Pinochio).

Blue nu stiu ce cred norvegienii despre vaccin. Insa aici la mine se fac vaccinarile si de dat antibiotice nu se dau (cred ca medicii imigranti recomanda mai mult pastile si nu cei "locali".
Nu stiu ce sa iti recomand despre Miercurea Ciuc...eu am un "cui" impotrva homeopatiei. Insa tu  crezi in aceasta alternativa si de ce sa nu te duci (mai faci si tu o iesire)

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-01-17 16:19:57)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#422 2012-01-17 16:24:25

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Flow, mie nu mi-a convenit de la inceput ca i-a dat antibiotic.. sunt fel si fel de doctori..

Razu,gugu, multumim ! cel mai mult o sa-i placa in masina ,ramane cu gura cascata cand se vede in ea lol

Gugu, si chiar daca as vrea sa merg mai departe,CUM sa i-l dau?? cred ca l-am si speriat..i-a luat tasu un suc de fructe dulce si nici pe ala nu il vrea neutral numai tzitzi cesafac

Blue,mergi si vezi ce zice

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#423 2012-01-17 16:35:47

Onutza23
Insomniac member

flower eu cred ca se va obisnui carol la gradi, majoritatea copiilor mici pe care ii cunosc eu la inceput de gradi/cresa/camin plangeau de rupeau pamantul cand ii lasau parintii acolo. apoi cunoscand ceilalti copii si acomodandu-se, nici nu se mai uitau la ei cand ii lasau acolo si plecau. cred ca totul tine de acomodare, carol e si mica, la 2 ani mi se pare firesc sa fie atasata de parinti

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#424 2012-01-17 16:39:06

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Myla nu stiu ce sa zic atunci,daca sa speriat e cam rau.Ma gandesc sa incerci cu chesti babesti daca nu merge cu luat antibiotic!Pupam Fabi sa se faca bine si sa isi revina de la sperietura!
Flower mi se rupe inima cand te aud ce zice Carol,eu te inteleg fiindca eu am fost prima care a dus-o pe nepotica mea la gradi si era super atasata de mine si cand o lasam plangea si apoi o luam si pe drum imi zicea ca parca ar vrea innapoi ,si ajungeam iara si iara o lua de la capat cu plansul!

Ultima oara a fost editat de guguluta (2012-01-17 16:42:22)

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#425 2012-01-17 16:39:10

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

eu si acum imi amintesc cum plangeam cand m-a lasat mama la gradinita....eu nu fac asa cu piciul meu..daca plange asa rau nu il las la gradi si nu il mai duc daca plange mereu, vb serios
v-au intrat INDEMNIZATIILE?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2012-01-17 16:45:26)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#426 2012-01-17 16:46:53

flowerpot
Insomniac member

ddunia a scris:

eu si acum imi amintesc cum plangeam cand m-a lasat mama la gradinita....eu nu fac asa cu piciul meu..daca plange asa rau nu il las la gradi si nu il mai duc daca plange mereu, vb serios

Dar ce sa fac ca as face multe daca as sti ce? sad Ideea este ca ea vrea numai in casa. Si cand o iau afara trag de ea ca sa iesim. Exceptie face numai cand este vorba de mers la piscina. Atunci iese pe usa de urgenta lol.
Daca ar plange si ziua la gradi atunci ar fi altceva. Cred ca as lua alta masura desi nu stie ce anume. Numai dimineata plange sau este suparata. Banuiesc ca din cauza ca de la 7,2 luni este la gradinita (nu zilnic, evident).
Pe de alta parte iau in calcul si varianta spusa de sot (ca este atasata de noi). Imi amintesc cat de fericita eram eu cand ma duceam la gradinita si realizez ca nu am fost apropiata de ai mei, ca mama era mereu la serviciu sau ocupata cu toate prin casa si tata nu era in tara. Stateam cu bunica in aceeasi casa cu ai mei si poate de aceea pentru bunica am sentimentele pe care le am chiar daca ea nu mai este si la mama ma gandesc altfel.

bebe

#427 2012-01-17 16:49:15

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Papucica a scris:

Garga, de cate ori pe zi trebuie sa pun lamaie pe afta asta? Am pus acum si saream in sus de usturime si Iulia radea in hohote. forgetit

Papu, eu am pus o singura data si gata, mi-a trecut durerea. l-a tine n-a avut efect?  cesafac

#428 2012-01-17 16:55:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flowerpot a scris:

Pe de alta parte iau in calcul si varianta spusa de sot (ca este atasata de noi). Imi amintesc cat de fericita eram eu cand ma duceam la gradinita si realizez ca nu am fost apropiata de ai mei, ca mama era mereu la serviciu sau ocupata cu toate prin casa si tata nu era in tara. Stateam cu bunica in aceeasi casa cu ai mei si poate de aceea pentru bunica am sentimentele pe care le am chiar daca ea nu mai este si la mama ma gandesc altfel.

asa zic si eu smile la varsta ei, atasamentul este ceva ff sanatos. bolnava e societatea care va obliga sa o dati la gradi cand nu ar fi cazul sad

si eu zic la fel, ddunia... SPER sa-mi permit sa nu-l dau la gradi decat in mom in care va fi bucuros sa se duca.

pe ce fel de afte puneti voi lamaie? spranceana eu stiam ca afte=ciuperca=mediu acid=tre ceva BAZIC, in niciun caz tot acid, stiam ca alimentele acide sunt CONTRNDICATE la afte

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-17 16:56:26)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#429 2012-01-17 16:58:25

Papucica
Insomniac member

Garga, ba da, nu ma mai doare, pun limba acolo si nimic big_smile, intrebam ca poate trebuie sa mai pun.

#430 2012-01-17 17:00:01

Onutza23
Insomniac member

si pe mine ma ustura groaznic cand mancam ceva acid, nu cred ca as suporta lamaie pe o afta dureroasa

#431 2012-01-17 17:01:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

a,m revemnit, vai de capul meu

am tRAS SPERanta ca poate daca nu a dormit 2 noipti doarme azi la pranz. a dormit fix 40 min, adica sd-a trezit cand atipisem eu.  grater mi-e asa rau, ma doare ficatul. imi vine sa il duc la mama si sa il las acolo 2-3 zile.
nu stiu de ce nu mai doarme. ziua de regula dormea o ora si ceva-2. am zis ca recupereaza ziua daca noptile le pierde, dar de unde?? de unde Doamne are atata energie|

flow, eu inteleg ca nu mananca dar nici nu doarme de 2 nopti??? sad  si nici ziua? unde ajungem asa?

cocofan, osanit???? Doamne, acum il cumpar. ce e? doarme mai bine de la el?

pt cine nu stie cum se dau siropuri in caz de forta majora, adica daca nu le accepta niccium big_smile eu stiu, am invatat in spital ca am fost internata de 2 ori cu fiu-meu. sad  Deci, se ia copilu', se pune culcat pe spate, se urca mama pe el si ii tine obrajii cu mana si se da cu seringa direct pe gat, dupa care tii copilul de nas 2-3 secunde pana inghite, si tot asa pana ia tot, printre lacrimi si muci. stiu ca pare spartan ce zic aici dar decat sa sariti peste antibiotic,mai rau faceti daca nu i-l dati pe principiul mi-e mila de el. in cateva secunde uita toata povestea.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-17 17:07:45)

#432 2012-01-17 17:05:09

Onutza23
Insomniac member

pass doamne, ma mir ca mai rezisti cu un bebe asa energic, nici nu doarme, nici nu mananca. osanit parca am citit eu pe net ca e pt gingii cand ies dintisorii, sper sa nu spun prostii

#433 2012-01-17 17:06:38

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu. nu e hiperkinetic, doar ca se joaca frumos fara sa oboseasca. roll  adica mestereste mereu la cate ceva, nu urla si nu e agitat. doar ca.... nu mananca si nici nu doarme.  nustiu

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-17 17:07:14)

#434 2012-01-17 17:09:18

Papucica
Insomniac member

Pass, sunt granule homeopate pt durerile de dinti, unii copii scapa si de dureri si dorm mai bine de la el dar nu e valabil pt toti, la Iulia nu a avut efect si l-am dat. Nu se gaseste in Romania decat pe Okazii.ro.
Cu ceai de tei ai incercat?

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-17 17:10:11)

#435 2012-01-17 17:11:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pass  supa
osanit e pentru dinti.

papu, ma bucur ca nu te mai doare. mai aplici doar daca revine durerea, mie nu mi s-a intamplat dar cine stie.

kata, afta nu cred ca-i ciuperca. pe de alta parte asa stiam si eu, ca trebuie evitate alimentele acide. totusi, faza cu zeama de lamaie a functionat de fiecare data.

#436 2012-01-17 17:11:33

flowerpot
Insomniac member

Stai linistita!!!! Ti-e rau si de oboseala dar si pt ca te consumi ca nu doarme, nu mananca etc. Are peste 1 an, se schimba. Carol are zile cand nu doarme deloc ziua si noaptea se trezeste de zeci de ori, mananca (san) sau aprinde lumina si se joaca/"citeste". Eu o las in lumea ei. Am invatat ca ei,copii, stiu ce este bine pentru ei, au o capacitate de asi (a-si ???cum se scrie corect?) regla singuri ritmul. Tu linisteste-te! Tu esti problema si nu Sebic smile. O sa vezi ca o sa ceara el sa adoarma, o sa ceara el de mancare...respecta-i nevoia de independenta. El asa "protesteaza". Si mai sunt si dintii o cauza a acestor "problleme". Iti promit eu ca o sa fie bine. Crede-ma ca am trecut prin astfel de faze si inca mai trec si am fost si eu stresata dar cand m-am linistit si am acceptat ideea ca ei stiu cum sa se regleze mi-a fost mai bine.
Nu-i sfat dar eu consider ca este momentul sa ii aduci jucarele si carti intr-un loc, sa il asezi langa ele si TU sa iti iei o carte sau o revista si sa citesti "ignorandu-l"; sa ii zici: mami citeste un pic, tu te joci etc. apoi, te mai joci si cu el si tot asa. Fa-ti oleaca de timp si pt tine chiar daca stai cu ochii pe el.  puss

bebe

#437 2012-01-17 17:15:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass sad :kiss:stiu cum e... de 2 ani, zi si noapte kram cu scurte faze "bune{", c sa vad si eu cum "e" alti copii sad

eu n-as da sirop pe metoda ta neutral decat, ppoate, ocazional. dar n niciun caz zilnic, de 2-3 ori pe zi

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-17 17:19:25)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.