homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-61

#1141 2012-01-21 14:58:36

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

ce ma fac cu copilul asta ca nu vrea sa manance nimic bang bang numai cereale si tzitzi ..de ce nu vrea legumele si fructele???? i-am facut pireu de cartofi cu ficatel de pui ,cum i-a simtit gustul a inceput sa planga si sa scuipe bang
mai sa-i dau una si lu soacra-mea,macar am facut-o vaca diablo
gusta din mancare si se face ca-i vine sa vomite,rade in ciuda si zice ca nu are nici un gust ..si zic ce gust sa aibe fara sare? m-a enervat si ii zic "radeti ca vaca " cred ca s-a suparat ..l-am luat si i-am dat lapte supa
nu o sa-i mai gatesc nimic si punct .

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1142 2012-01-21 15:07:47

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Myla trebuie rabdare, daa nu vrea legumele da-i laptic si gata. Am mai scris eu pe aicim in Jur de 10 luni Maria mi-a refuzat masa de pranz o perioada lunga, aproape de 2 luni. Erau zile in care manca, zile in care nu manca si ii dadeam lapte.

Ruxy de la ce ora doarme?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1143 2012-01-21 15:18:29

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata si de la noi!

Aici ninge, am fost la cumparaturi toti 3... Iulia nu a avut nici o reactie speciala la fulgii care ii cadeau pe nasuc. tongue

Pass, numai 2 luni jumate... Eu am stat si 5...  forgetit
Myla, da-i ce ii place si gata, nu iti mai face nervi... Legat de gandaca, spune-i ca nu ii mai poti da chiria pt ca dai banii pe borcanele din comert pt Fabi, daca ce faci tu ii face sila, si eventual sa nu mai guste...
Miri, sorry pt telefoane, cine vrea sa dea de tine, da si fara sa te sune, acum sunt FB, YM, fofo, etc.

#1144 2012-01-21 15:33:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

maryahs a scris:

bubutadana a scris:

maryahs a scris:

buna, fetelor...imi place mult de tot sa va citesc chiar daca eu nu am inca un bebe(desi mi-as dori enorm de mult, dar trebuie sa mai astept). pot sa zic ca am invatat multe lucruri despre bebelusi de la voi si deja mi-am facut o idee cum sa imi cresc propriul copil.

vroiam sa va spun ca ieri am vazut la stiri ca s-a deschis un magazin in brasov care vinde si promoveaza port-bebe ergonomice(sper ca asa se numesc)...am ramas tare surprinsa ca in sfarsit au aparut si in magazin smile

unde anume este magazinul?  buga

nu stiu sigur, bubutadana, in reportaj a aratat bacania draga si imediat a spus de magazinul asta, unde sunt si pampersi biodegradabili si arata si un fel de marsupui, dar din asta bun si spunea vanzatoarea cat de rele sunt marsupiile clasice pt copii. am tot cautat asera pe net, dar nu am gasit unde este magazinul

http://bbmic.ro/ mai mult ca sigur despre asta e vb. merita mers, ditta e o pers minunta si stie ce zice/scrie hjarta

blue e la miercurea ciuc, la homeopat

sebi, sasha tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1145 2012-01-21 15:42:54

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

mersi katami
si eu m-am gandit la ditta dar nu eram sigura
blue cred ca s-a intors de la miercurea ciuc, am vazut pe FB lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#1146 2012-01-21 15:51:10

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

flower ce sa ma lase sa ma inchin inaintea lor? era o batrana care m-a si impins sa ajunga ea in fata. de parca nu tot acolo ajungem. dar ma rog, conceptii proaste, sa ajunga ei intai. eu macar la biserica incerc sa fiu mai buna, sa nu ma enervez sau sa comentez, dar niste oameni cateodata te scot din minti

myla rotfl cum ai indraznit sa o faci vaca pe soacra? rushinica  (bine i-ai mai facut)
cu fabi eu zic sa ai rabdare si sa-i dai ce-i place lui sa manance

papu ce ati cumparat frumos?

eu va las, plecam la tara la bunici, vin si socrii. ne intoarcem maine dupa amiaza, va citesc atunci. weekend frumos in continuare, bebei sanatosi, papaciosi si veseli! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1147 2012-01-21 15:54:41

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Drum bun, Onu si distractie frumoasa.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1148 2012-01-21 15:55:22

Papucica
Insomniac member

Onutza puss, am fost sa cumparam de mancare, de dieta pt mine mai mult, sa am tot ce imi trebuie pt saptamana viitoare. Abia astept sa slabesc toate kg in plus, bag atunci o tura de cumparaturi de mama-mama! lol

#1149 2012-01-21 16:01:15

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

vai Myla ai avut curaj sa ii zici asa lu soacra ta. dar ai facut f bine. ce se baga ea. si sa faca asta in fata copilului.  bang  sm  applause tie

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1150 2012-01-21 16:07:42

mylacik
Hero member

Andreea, nu am de ales sad

Papu,macar de ar fi mancat si borcanelele cumparate dar nici de alea nu se atinge,am zis ca poate nu-i place ce-i fac eu,mereu am schimbat,degeaba sad
si daca se obisnuieste sau s-a obisnuit deja cu gustul dulce,laptele e dulce,cerealele alea dulci.. cred ca nu-i mai dau nici cereale si dupa ceva timp incepem iar cu legume ..ce ziceti?????

Onu,s-a cam umplut paharul..m-a enervat destul zilele astea .
Week-end placut si tie/voua ! puss

Alina,nu stiu,mi-a scapat de nervi,dar ea tot radea..crede probabil ca am glumit,ca de vb cu mine vorbeste  hmm  dar m-am descarcat macar.

Ultima oara a fost editat de mylacik (2012-01-21 16:09:46)

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1151 2012-01-21 16:17:39

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

wow myla ai indraznit sa o faci vaca?  rotfl2  rotfl2 cred ca a facut o fatzaaaa...asa iitrebuie
la fel comentau si  la mine cand nu manca A,pai cum sa manance ca nu are niciun gust? de ce nu mananci tu din ea s a vezi iti place???imi venea sa le pun castronul in cap...

niic mie nu mi-a mancat azi la pranz cine stie ce,nici jum de castron...ce sa-i fac daca nu a vrut,s-o fi saturat de al piure de legume

onu,ce nesimtite,ele nu vedeau ca esti gravida?

voi um puneti filmulete aici sau al topic? aveti cont pe you tube,le puneti acolo si apoi aici link-ul? ca eu n-am cont pe you tube...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1152 2012-01-21 16:28:36

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mylaaaaaaaa, ai un mare like de la mine ! esti noul meu idol  punk  bis  rotfl2

#1153 2012-01-21 16:29:01

Papucica
Insomniac member

Myla, incearca sa ii faci fructe sau legume cu cereale, adica faci cereale in care pui fructe/legume doar o lingurita, si daca vezi ca accepta cresti treptat cantitatea de fructe, sau faci compot de mar spre exemplu si ii faci cerealele cu apa de la compot fara sa pui si marul, va avea un usor gust de mar dar nu e mar... Se va obisnui cu gustul, si incet, incet va manca si fructe si legume...

Mamici (din Bucuresti care ati gasit quinoa si pudra de roscove), ziceti-mi si mie unde ati gasit exact. Al meu a fost in Obor, la 3 plafare si i s-a spus ca au auzit de ele dar nu le au, sau au dat comanda si nu le-au primit... Chiar as vrea sa ii iau si ei, sa pape si ea bunatati...
M-am ofticat cand a venit acasa fara ele, gasiti voi prin Timisoara, Pitesti, Brasov, etc. si aici in ditamai Bucurestiul nu se gaseste. bang

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-21 16:29:44)

#1154 2012-01-21 16:32:30

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Myla, tare replica!Dar mai ales....daca asa ai spus-o, combinatuia de pers a II-a plural  a verbului "radeti"(ce inspira politete, distanta, respect fata de varsta) si "vaca" (semnificatiile sunt evidente). Esti tare! majoreta

Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-21 16:32:50)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1155 2012-01-21 16:33:46

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ieri am citit 5 pagini si cand sa scriu cazu netul
azi am mai citit 4 pagini

nu mai pot tine pasul cu voi e clar sad

azi am fost la scoala ( examen) si mor ca al meu copil a fost cu mama afaras ase bucure de " pada" = zapada

papu eu am luat de pe calea mosilor ( quinoa) e un palfar ( farmacie naturista ) intre mosilor cu carol si eminescu

pass , te-a inrtebat bine cineva...daca ai fost model ca frumoasa mai esti puss

flow, ce sa zic, carol a ta e de nota 10 +

ruxx, m-a topit vlad

mire, sasha a decis ca meriti ceva mai bun lol

myla  applause  applause  applause

priga imi pare rau ptr pitic

oana si lore v-am dat add la facebook ptr ca vad ca se practiva pe aici puss

adreea puss, te inteleg perfect cand spui despre perioada sarcinii , in cazul vostru a fost "urat " si dupa, mult mai greu sad, dar maria e un copil puternic si plin de viata ( hjarta),

am uitat ce am mai citit sad

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-21 16:37:10)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1156 2012-01-21 16:37:42

mylacik
Hero member

Sweety, rodnar
nu stiu ce au copiii astia de nu mananca. .
iti faci cont pe youtube si pui linkul aici .

Adina big_smile big_smile dance puss

Papu, mersi de pont..am sa incerc. puss
azi as vrea sa-i dau para sa vad daca mananca,poate marul si banana nu-i plac..

#1157 2012-01-21 16:37:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

myla, tu cine esti pe FB ? te vreau si eu big_smile

#1158 2012-01-21 16:43:39

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave ceau dragele mele :

birthday fabi puss sa cresti mare si sa papi tot kram

D e mucos saracutul, tuseste si il doare gatutul si ii curg ochisorii supa dar chiar daca e asa tot rade si e vesel...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1159 2012-01-21 16:44:24

mylacik
Hero member

Razu,Aly buga acum parca nu-mi vine sa cred ce i-am zis ..dar la nervi stiti voi .

Adina rotfl Vojtech a Nelly Bugarovci
ei imi spun Nelly,de la Ionela..le era prea greu lol

nera, multumim ! par
imi pare rau ca puiul e bolnavior ..multa sanatate puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2012-01-21 16:45:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.