homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-66

#1236 2012-01-21 23:42:07

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Pass, nu e bine asa... Atmosfera, certurile, gandurile astea, sapa intre voi o groapa pe care greu o veti acoperi. E pacat. Lasati orgolii la o parte si maruntisurile pt care va certati si vedeti ce conteaza cu adevarat. Daca nu discutati serios si nu constientizati unde e problema si ca ceva trebuie schimbat, asa va merge in continuare. E pacat sa nu va bucurati de bebe impreuna.
Noi lucram la partea asta dupa cateva luni de certuri..uneori am senzatia ca numai eu "lucrez" dar tot mai sper... Acum e totusi mai binisor... Stiu ca e greu tare.

Lore ai dreptte, cand vine bebe ceva se schimba chiar daca noua nu nu se pare.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-01-22 00:36:29)

#1237 2012-01-21 23:52:23

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

La noi s-au schimbat multe inca de la testul pozitiv...

Sunt fel si fel de barbati, unii care isi venereaza sotia pt ca le-a daruit un copil, care o ajuta, care o intelege, altii carora li se pare ca li s-a dat lumea peste cap, vai cate au ei de facut, ii ignora sotia, ce face de e asa obosita etc., altii care vai ce le mai iubesc, dar tot sunt mai obositi ca mamicile, nu depun mare efort, desi cand ies cu sotia si copilul si bati vreun apropo ca nu face sau nu drege nu le pica bine...
Azi m-am luat de al meu ca nu mai spala vasele decat foarte rar, si mi-a raspuns ca poate daca as sta si eu la 4 grade in picioare intr-un depozit sa fac nu stiu ce nu as mai zice asa, mi-am cerut scuze si i-am zis sa nu mai faca nimic, le fac eu pe toate ca doar stau la o temperatura constanta de 23-24 grade... si deh, am conditiile optime...
Pt. mine e usor sa spal pe jos noaptea cand Iulia doarme, ca sa nu inhaleze minuni, sa gatesc seara ca sa nu trebuiasca sa o aud ca plange cand ii intorc spatele, etc... Asta este, o sa trag cat o sa mai pot si oi vedea eu... Mie nici nu imi vine sa ma duc sa ma operez cand il vad ce comod e, parca are plumb in fund de il tine in canapea la toate rahaturile de filme, in fine... Sunt multe de spus, de comunicat comunicam, dar asta pt ca eu nu pot sa tin in mine si trebuie sa ma iau de el, el e mai calm sau doar ii e lene sa discute... I-am si zis intr-o seara ca atunci cand vine el acasa, ii dau Iuliei sa manance si plec, vin la ora de baie si gata, ca nu il mai suport sa il vad cum sta si vegeteaza cand eu trag de mine pana pic lata... El mereu va fi mai obosit ca mine...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-22 00:00:50)

#1238 2012-01-22 00:07:32

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

eu sunt de parere ca si sexul conteaza f f mult.. din nou ma dau ex mine, noi cand zile la rand nu prestam ne certam din ce in ce mai tare, atunci cand prestam ne intelegem de minune...trebuie sa ai si o viata numai a voastra....macar seara....de asta ziceam ca nu mor seara sa ii acord si lui acolo 30 de min

Poate fara sa vrei din cauza oboselii, a stresului nu iti dai seama ca te iei de el ptr nimicuri care pot duce la certuri....eu incerc pe cat posibil sa nu ma mai iau de el, ptr ca rezultatul poate ca v-a fi tot ala, asa ca nu are rost sa ma enervez pana la urma degeaba.

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-01-22 00:12:06)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1239 2012-01-22 00:16:19

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

La noi nu s a schimbat slava Domnului, in nimic rau, venirea lui David, din contra,ne a unit si mai mult, ne-a o alta ambitie si putere de a lupta impreuna , acum stim , chiar avem pentru ce munci. simt ca ma apreciaza mult, mult mai mult al meu, cand a vazut cat de greu e cu el cand suntem amandoi langa el, dar, doar eu cu bebe.
Da, Lore si sexul conteaza f mult, pentru ca daca nu ii satisfaci nevoile celuilat, atunci el devine nervos, si atunci apar certuri din te miri ce.e asa bine dupa ce te descarci dupa ce te simti putin iubit. rodnar parca iti da alte aripi. e tare urat sa ramai certat cu celalat, chiar si o ora, doua..numai zc pentru o zi.
Adina, mare dreptate ai!

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1240 2012-01-22 00:18:17

Papucica
Insomniac member

Conteaza si sexul, bineinteles, dar depinde de fiecare cuplu in parte, de fiecare om in parte, degeaba zic eu alui meu ca sexul conteaza daca el nu e de aceeasi parere, desi am tot discutat pe tema asta de multe ori... Inclin sa cred ca atata poate el si cu asta basta, imi zicea lumea pune-i nu stiu ce in mancare, in pahar... De ce sa fac asta daca el nu simte nevoie fata de mine? Ma mint singura... daca nu mai putea si voia, era alta situatia, el poate si nu vrea, am discutat, mai mult de atat ce sa fac?!?! Decat sa ma enervez degeaba, mai bine ma las pagubasa, am facut ce am putut... daca nu ai cu cine, chiar nu ai ce face...

Publicitate

loading...

#1241 2012-01-22 00:20:38

LikeIt
Sr. member

Papu, macar esti tu inteleapta si lasi situatia asa cum ar veni.  sad

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-01-22 00:21:32)

#1242 2012-01-22 00:40:29

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Papu sad eu pe al tau nu il inteleg. Dpdv al sexului..Nu are 50 de ani, tu esti tanara, frumoasa, il vrei.. Cred ca ai mai explicat tu altadata cum sta treaba, dar eu nu pricep... Numai copilul il leaga de tine ?

#1243 2012-01-22 00:49:10

Papucica
Insomniac member

Adina, pai cateodata asta cred, ca doar Iulia ne mai leaga, sa faci sex o data pe luna si aia pt ca vine femeia langa tine si se da la tine si insista mi se pare aiurea, dar se pare ca e strict parerea mea...
Anul asta face 40, nu vreau sa ma gandesc cum va fi la 50...
Cel mai mult am stat fara sex, 5 luni, de fiecare data cand am facut sex dupa nastere a fost doar la insistentele, avansurile mele... Ca femeie incepi sa te gandesti ca tu esti problema, dar eu mi-am dat seama ca nu eu is problema...
Acum ca am inceput sa slabesc parca imi arunca alte priviri, dar nu imi da inca de inteles ca ar fi in stare sa initieze ceva...
Acum el e la tv, eu la calculator, am facut o ciorbita, beau un pahar de vin si ma duc la culcare, a baut si el vin, am reusit sa mancam impreuna pe la 19 ca Iulia dormea, dar tot prefera sa se uite la un film decat sa imi propuna sa ma duc langa el... Ei, si atunci ce sa mai faci?!?! Nu mai zici nimic, te duci sa te culci, poate visezi ceva frumos si te trezesti binedispusa... Daca isi aminteste vine sa doarma in dormitor cu noi, daca nu, doarme in sufragerie, nici de asta nu ii mai zic nimic ca am zis de nu stiu cate ori, am pasat mingea la el, sa faca cum crede el ca e mai bine...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-22 00:53:12)

#1244 2012-01-22 06:32:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Am luat decizia lol: tati isi ia concediu si cauta ce-i mai bun pt copil. Dupa multe ore in care mi-a reprosat ca degeaba am crescut-o 2 ani AP daca nu am avut  taria sa zic "nu" unei "tampenii", ca sunt "dictator", ca a crezut " ca te cunosc dar esti altcineva" rotfl am fost la nasii lui C. Si aici le-am spus si lor ce si cum. Nasha ne spune ca mai stie ea o romanca ce a avut copilul in acaelasi program oferit si noua si de la aceeasi varsta. Si o suna pe mama fetitei. Stateam pe speaker cu doamna pe care nu am vazut-o in veci. Si a inceput sa ne laude programul, cat de multe a invatat fetta ei, ce progrese, ce minuni, chestii-trestii. Si am avut inspiratia sa o intreb cum se simtea fetita ei dupa ce venea de la gradi. Si...doamna ne-a spus cam asa: ca atat de mult a maturizat-o programul si a facut-o responsabila si a transformat-o si ca acum la 5 ani este ca o adevarata domnisoara. Am multumit, m-am uitat la sotz si el la mine, am zambit si am stiut amandoi ca pe acolo nu mai calcam in veci. Noi avem un copil vesel, care vrea sa fie alergata prin casa, care rade mereu cand ne strambam la ea, care nu-i "matur" si nu vrem sa schimbam asta pt nimic in lume. Are o viata inainte sa invete, sa socializeze, sa devina "matura" rotfl. Daca nu gasim nimic convenabil soacra mea vine imediat cum i--am zis sa vina si sta cat vrem noi. Ma duc la culcare HAPPY!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1245 2012-01-22 07:33:36

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata mamici! cascat

aseara ne-am impacat, oarecum, ( adica dintr-un pct de vedere )..  18  .. neprotejat! asa a fost sa fie,..  dumbom  si dimineata m-am trezit speriata si am fugit sa imi trec unele date in Fertility... Spre norocul nostru  smile  trecusem de 2 zile de perioada fertila, daca ma iau dupa unele simptome. |Totusi, Stau cu stres 2 saptamani acum.,

Va pup, o zi frumoasa!  puss

adina, de un an de zile incercam si nu ajungem la un consens, nu se poate. nu mai merge deloc.crede-ma ca am incercat, dar de fapt nici unul dintre noi doi nu lasa cate putin de la el, parca nu vrem sa ne fie bine, asa mi se pare.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-22 08:21:51)

#1246 2012-01-22 08:34:57

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Pass ai alungat liliecii? lol Bravo !!! LA cat mai mult!

Papu mama lui de inconstient  box  box Eu zic sa-l dcui la oftamologie ca sigur este chior de nu vede ce gagicuta are langa el  box

Flower felicitari pentru decizie!!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1247 2012-01-22 09:12:38

LikeIt
Sr. member

Neata !
Pass  lol. Poate vine bb2 visslar chicot
Flow, applause

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-01-22 09:18:21)

#1248 2012-01-22 09:36:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neata

flower, cast de frumosi puteti fi hjarta mi-au dat lcrimile citindu-e smile ma bucur mult!! hjarta

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu cris bang pe langa (sau din cauza ca?) iar are crize de burta urate, a luat-o razna psihic rau de tot. daca are impresia ca nu ise raspunde la ceva IMEDIAT, o da in crize de plans... de ala nervos, cu tremuraturi... pt orice rahat, nu stu cum sa va explic... s-a trezit dim, voia "casuta" din paturi, i-am facut amandoi, veseli, lui I S-A PARUT ca nu am chef sa-i deschid "usa la casuta" si a inceput sa urle... m-am dus, i-am ddeschis, a inceput sa urle "mamiii, nuuu", pe un ton d-ala sfasietor de zicei ca-l tai bang si tot asa, de 10000 ori pe zi, pt orice maruntis, din te miri ce... unde a disparut copilul la cu care 99% am puteam intelege si de ce a aparut "Crzatul" asta? supa ce-am gresit?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1249 2012-01-22 09:36:52

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

miri, da, i-am alungat. lasa ca vin inapoi si ii mai alung peste 3 luni. lol

like, bine ar fi sa nu!

m-as duce la impartasit cu sebi dar e treaz de la 6 si bineinteles ca pe la 11 cand ar trebui sa fiu la biserica, el doarme.  sad

kata,  puss  eu nu stiu ce sa zic, intrebarea pe care ai pus-o mi-o pun si eu de fiecare data cand il apuca pe sebi.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-22 09:38:34)

#1250 2012-01-22 09:50:31

Papucica
Insomniac member

Neata, mamici!

Mirik, mersic, dar sa vezi ce gagicuta o sa aiba in vreo luna!  partydance O sa isi dea singur palme!  diablo

#1251 2012-01-22 09:56:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass, la mine faza e ca al meu NU a facut de astea nciiodata pana acum genul asta de criza... el era mereu agitat (dsi dupa 1 an jum se ma calmase), dar NU crizat, din contra, ma ntelegem bine cu el (dacail rugam sa dea o jucarie o dadea, daca trebuia sa plecam de undeva lecam fara pic de scandal etc... deodata, ffff brusc, s-a schimbat la 180 de grade. ceea ce ma face sa-mi pun pb ca a existat ceva care sa declanseze,daca era o evolute "normala a varstei" nu cred ca ar fi fost as brusc. dar ce anume... n-am idee..,.

(iar eu la crize de astea reactionez prost, imi ies din pepeni supa )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1252 2012-01-22 10:08:49

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata dragelor puss  puss  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1253 2012-01-22 10:14:47

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

neata mamici puss

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1254 2012-01-22 10:24:28

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata mamici wave

V-am citit pe sarite, poate reusesc sa imi fac timp mai tz sa citesc atent.

Io sunt tare suparata : acum 10 zile bebe avea 5.980 kg si aseara l0am cantarit si avea 6.030 supa . Ieri a stat cumulat toata ziua la san 20 minute grater si asta ca il fortam eu sa stea. Toata sapt asta a fost pe fuga la san, nu mai vrea sa manince, nu plange, nu nimic, pur si simplu sta si se uita la mine. Tatele mele plescnesc de lapte, trebe sa ma mulg ca sa nu curga si pe el nu-l mai demenesc de niciun fel sa pape. I-am pus si in bineron, m-am gandit ca i s-o fi pus pe tata si el tot ff putin papa. Poate ziceti ca e un puseu de crestere, dar da-l in mama lui de puseu ca tine de mult timp supa

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.