homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-67

#1255 2012-01-22 10:27:10

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Deci ar trebuii sa fiu happy ca Sasha se desfasoara de pe acum cum povesteste Kata  forgetit .Daca tu ai gresit inseamna ca eu nu m-am oprit din greseli  disperat

Smart  puss  par  kram or sa te sfatuiasca fetele  puss .Eu 8una zic ca in 10 zile 50g nu este chiar o catrastofa.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1256 2012-01-22 11:00:48

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna mamici  par

Flow, felicitari pentru decizia ffff buna pe care ati luat-o smile

Smart, mi s-a intamplat si mie cu Vlad cand era bebe sa ia foarte putin in 2 saptamani si in celelalte 2 sa recupereze.

Kata, imi pare rau  supa

Ce o fi cu Garga?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-01-22 11:01:21)

#1257 2012-01-22 11:11:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna  cascat

katami
, uite aici: http://www.remedia.at/homeopathy/Lac-humanum/a541.html

Eu o sa dau comanda saptamana viitoare, imediat ce imi raspunde homeopata la niste intrebari. Daca vrei, iti comand si tie si iti trimit prin posta  kram

ally_na
, eu nu-i mai dau F8 lui David, explicatia pe scurt era cam asa: formulele complexe sunt alcatuite din 4-5 remedii, dintre care doar una se potriveste problemei, restul de 3-4 pot avea efect negativ, caci organismul bebeilor este inca extrem de sensibil la remedi (ei sunt puri si efectul este mai potentat).

passuc, imi pare rau ca gandesti asa despre medicina alternativa. Insa te inteleg, in lipsa informatiei NU AI CUM sa gandesti altfel. Asta este buba societatii de acum, prefera sa tina oamenii neinformati, caci odata ce incep sa cerceteze nu mai accepta orice  hmm

Doctora a povestit mult despre experienta ei in vaccinuri, mi-a dat top 3 de vaccinuri daunatoare, pe termen scurt si pe termen lung, din pacate Rotarix este in top 3, a zis sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un copil puternic si sanatos si ca nu am avut probleme mai mari  signof10  Si ca am facut foarte bine ca l-am alaptat, caci un copil nealaptat ar fi prezentat mai multe probleme din punctul de vedere al sanatatii...

Avem si schema pentru imunitate si pentru anemie, caci David are pulsul un pic marit (nu a stiu daca e ceva clinic sau nu, caci atunci s-a trezit si s-a cam speriat de ea, plus ca a avut o criza de dureri de dinti imediat dupa consult), schema pentru anemie o urmez si eu.

M-a intrebat de nastere, a zis ca cezariana nu pare sa fi lasat urme in David, este un copil foarte bine dezvoltat, si emotional si psihic, este foarte atasat de mine hjarta si ca probabil am reusit sa-i vindecam trauma nasterii (si cea a cazaturii din august  cesafac  ). Si a mai zis sa  nu-mi fac griji, caci colestaza se poate trata si homeopat, si o sa pot naste natural la bb2, asa ca planuiesc un VBAC big_smile (sotul a zis chiar ca nastem lol acasa).

Gata, am terminat. Va pup si fug la plimbare cu bb big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1258 2012-01-22 11:14:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fetelor  puss
katami, am intrat sa-ti zic ca e cam normal la 2 ani ce se intampla smile si sa nu te culpabilizezi aiurea si mai ales sa nu te stresezi, ca nu ajuta deloc  puss multa rabdare va doresc smile
cand urla il iei in brate si-i vorbesti calm si-i spui ca mami il iubeste si ca totul e ok
bine, mai e terapia de soc, urla el, urli si tu si pe moment va fi uimit si va tacea lol dar nu stiu cat e de recomandat... oricum nu sa urli de nervi, ci calm si constient
blue  applause e minunat ce zici tu, si eu sper ca atunci cand voi avea un copil sa nu faca prea devreme cunostinta cu medicina alopata smile

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-01-22 11:18:42)

#1259 2012-01-22 11:24:21

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata wave

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#1260 2012-01-22 11:29:00

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Tarziu intru si eu sa va salut. Sunt singura cu prichindica tot weekendul, as aca intru mai greu...Va pup pe toate!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1261 2012-01-22 11:29:35

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1262 2012-01-22 11:31:43

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

heim,  pare usor dar uneori nu e, si cand urla si il iei in brate si ii canti, uneori tinde sa faca si mai urat... si sa nu ii treaca prea repede.

mie imi suna a bullshit. parerea mea e ca homeopatii lui peste o lalaie mult si a prost, adica ei spun chestii generale si pe care le cunoaste toata lumea, stim toti ca e mai traumatizant pt copil sa vina pe lume prin ceza., bun, acum vine homeopatul si lalaie despre asta si iti spune povesti 2 ore , cand tu te duci la el cu copilul in plina eruptie dentara de ex. iar el iti zice ca plange si e trist fiindca s=a nascut prin cezariana.wtf. Concret, ce e de facut, de ce plange si e agitat? Da-i cu crema de lavanda pe tample si iubeste-l. Bine,  nustiu  mersi. Poftim ia banii
Nu cred deloc ca poti sa rezolvi vreo problema de sanatate cu ulei si esenta de ceva, ajuta psihic daca tu crezi cu toata convingerea ca apa aia plata cu nu stiu ce iarba vindeca, se intampla cel mult sa ajute moral si aici intervin altele, care tin de cum guverneaza creierul si conduce intregul organism spre vindecare.

#1263 2012-01-22 11:35:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cred ca nu e usor, eu am spus teoria smile am vazut si eu in realitate micii teroristi, inclusiv pe fratele meu la varsta asta cum facea  disperat
cu homeopatia eu va spun ce am mai spus : daca mie imi rezolva problema putin imi pasa daca e placebo sau nu; ce e mai important, sa te faci bine sau sa faci vanzare producatorilor de medicamente ?

#1264 2012-01-22 11:37:38

passenger
Addicted member

tummenupp

#1265 2012-01-22 11:44:27

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

am pus o poza pe fb rotfl nu sariti sa ma certati !

#1266 2012-01-22 12:28:17

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata wave

Like, multumim smile Cum te simti ?

Lalli, multumim puss

Papu,asa e ..din pacate sad ..si noi ne certam pe chestia asta..ca nu spala uneori nici vasele.De o luna de cand are noul loc de munca e foarte obosit,vine acasa,mananca si se pune in pat ,daca Fabian se joaca langa el in pat adoarme,ca vezi doamne sunt eu si ma uit la el .daca ii spun se lasa cu cearta ca el se trezeste la 4 dimineata .. (la munca conduce,e distribuitor..si vine acasa pe la 3-4 dupa amiaza..) cu toate astea e frant,mult mai obosit ca inainte unde turna beton,cara caramizi si venea acasa si la 8 seara  tillfreds Noi nu stam certati mai mult de o ora ..oricat as incerca sa nu vb cu el,tot nu pot. dar am zis ca odata si-odata ma voi supara rau daca mai continua..

Lore,ai dreptate la faza cu sexul wink

Oare noi femeile de ce nu putem vedea lucrurile asa cum le vad barbatii? sa fim indiferente asa ca ei...Noi trebuie sa sapam adanc in toate sad

Incercam sa fim bune si tot degeaba ....

Papu,era cel mai bine si frumos sa dormiti toti 3,in fiecare seara .
Pai si el cum poate sa stea fara sex atata timp???? eu asta nu prea inteleg.. va  Inainte sa ramai gravi era mai des?? (bine, si la noi era mai des dar totusi ..)
Al meu mi-a spus ca daca il refuz cateva zile la rand el ...... singur .m-am suparat la faza asta si m-am simtit prost neutral

Flow, foarte bn applause

Pass, ai facut-o lata lol tummenupp

Kata, cesafac poate isi revine .

Adina, tare poza de pe fb rotfl

Tati si puiul fac nani acum de o ora..eu ma duc sa fac mancare ca gandaca se iubeste cu gandacul  roll

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1267 2012-01-22 12:49:59

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Sincer nici eu nu prea am incredere in homeopati. Imi aduc aminte cat a putut sa ma streseze o tipa cu o terapie florala Bach sau ceva de genul  disperat in preajma lor ma simt cum ma simt cand ma suna diverse banci sa-mi faca o mega oferta de asigurare lol

Ultima oara a fost editat de mirik (2012-01-22 12:50:33)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1268 2012-01-22 13:27:44

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

iannis doarme de la 12, am apucat sa fac si eu mancarica, un pilaf cu legume si o ciorbita de cartofi...mai am sa spal aragazul dar dupa ce se trezeste el
Le tocmai s-a trezit :)))

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-01-22 13:30:02)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1269 2012-01-22 13:39:48

passenger
Addicted member

melodia preferata... ma zapaceste, zilnic vrea sa o vada, asa mult ii place smile  rade in continuu cand i-o cant, si aplauda frenetic lol
si celelalte de la Mother Goose Club ii plac, ii place de fetita asta Mary, iar mie de baiatul Jack, e un frumos  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-22 13:41:41)

#1270 2012-01-22 13:43:00

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna,

noi ieri si azi ne-am tras cu saniutza , tare incantat a mai fost am sa pun poze mai tarziu,acum face nani

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1271 2012-01-22 14:21:21

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ginutza, ca fain ca aveti zapada  hjarta
Si Maria doarme de la 2, sper ca astazi sa doarma macar 2 ore.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-22 14:24:07)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1272 2012-01-22 14:38:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Hello again smile Venim din oras, de la plimbare, cu un bebe sugubet, care ne aducea fidea de pe rafturile magazinului big_smile

Eu sustin in continuare ca nu ai cum sa te pronunti despre ceva, daca nu stii cu ce se mananca - regula valabila in toate ariile vietii - insa prea putin aplicata, zic eu :)In rest zic ca si heimdall, poate si fi apa chioara cu zahar (desi NU este asa), insa daca ma ajuta, foarte bine! tummenupp

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1273 2012-01-22 14:43:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue hjarta cand te certi data viitoare cu al tau, il trimiti te rog pachet la mine ? lol ca al meu nici de naturala dupa naturala acasa nu vrea sa auda rotfl2
ms muult de link puss tre sa ma lamuresc ce si cum se comanda de acolo puss

heim kram ms! ei, stu si eu de "terrible twos" si de ce ar tb facut la crize (tantrums), da' stii si tu... teoria e teorie, practica (ma) omoara, pe nervii mei nu tocma linistiti din fire asemenea lol insa io tot am dubii daca e chestie doar de vasrta, prea s-a declansat BRUSC, peste noapte...

corect ref la ce-ai scris in leg cu homeopatia tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.