homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-69

#1293 2012-01-22 17:57:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

garga grater si la cris se asocau cu dintii sad si homeopata mea zice ca (la noi cel putin) crizele se acutizeaza la vreme rece... si ASA-I

flower drool cat de bine araa alea, imi faci chef de gatit lol

app de gatit... eu cu cris tocma am petrecut o dupa-amiaza ff placuta... langa aragaz, facand ciorba yikes nu mi-a venit sa cred ca a stat locului vreo ora yikes si acu nu-mi vine sa cred cum infuleca rotfl desi e super-acra, ca mie asa imi plac lol

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-22 18:00:11)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1294 2012-01-22 17:59:37

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumim flow puss
ce reprezinta avatarul tau?

#1295 2012-01-22 18:04:24

gargarita
Moderator

Kata, la noi n-ar trebui sa fie de la alergie ( nu mananca nimic cu lapte, sunt foarte stricta). nu stiu de la ce sunt. si sunt cu gaze, ceea ce nu era cand avea durerile de dinainte sa trecem pe dieta fara lapte. a mai avut acum ceva timp o perioada de cateva saptamani cu gaze, indiferent de ce manca sau nu manca, habar n-am avut nici atunci de (la) ce.

#1296 2012-01-22 18:06:34

katami
Platinum member

stiu, eu cred ca se asociaza mai multe alergii, si la noi, chiar daca aveam perioade de abstinenta totala de la alctate (cum suna lol ) amandoi, el si eu.. tot avea gaze.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1297 2012-01-22 18:21:12

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mamici, cam ce cantitate de pufuleti are voie un bebe de un an? cat de rau ii fac?eu ii dau vreo 10 cam asa pe zi, nu zilnic, cand am in casa.acum mi-a tabarat punga si nu se mai satura de ei.

flow, stiu blogul Inei, am vazut multe retete acolo care arata bine.. insa eu una nu cred ca mi-ar placea gustul,  neutral  asa ele arata frumos coafATE, mai ales f faine si pozele cu aparat foto bun si tot tacamul, insa retetele in sine si curentul asta raw pe mine una ma cam sperie.
si cred ca astea sunt f uscate, iti rupi dintii in ele.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-22 18:25:25)

Publicitate

loading...

#1298 2012-01-22 18:24:47

katami
Platinum member

pe mine ma atrage grozav, dar nu destul incat... sa ma apuc de gatit rotfl2 poate mai incolo redevin vegearian si ma bag si pe raw

#1299 2012-01-22 18:26:35

passenger
Addicted member

mie adeptii curentului raw imi par sectanti,  happy  mi se par un pic cam deplasati, sincer. adica nici ceai sa nu bei fiindca tre'sa fierbi apa si deh, ii omori viata din ea daca o fierbi. Geez,  roll

#1300 2012-01-22 18:31:23

katami
Platinum member

daca ai vedea documentarul ala cu apa, Massaru Emoto, te-ai gandi de 2 ori inainte sa afirmi asta (care, oricum, e o chestie posibil suparatoare pt eventualii adepti ai chestiunii care-ti citesc mesajele - e ca si cum as zice io ca aia care asculta de medicina alopata si mananca sarmale is incuiati tongue). ai tu ce ai cu stilul de viata sanatos si fara pastile, da' nu cred ca e cazul sa ne lum de cei care-l practica smile (nu, nu m-am simtit, tocma am dat gata un castronoi de ciorba big_smile dar stiu muuulte pers care mananca raw/vegan/vegetarian si sunt pers absolut normale, ba chiar f echilibrate smile )

#1301 2012-01-22 18:33:00

gargarita
Moderator

mama lor de alergii. ma sperie ideea ca-s mai multe si ca posibil sa mai apara si altele  bang . si nu am reusit sa identific alimentele desi am asteptat mereu minim 3 zile pana sa introduc unul nou. 

pass, daca sunt fara sare nu-i vad a fi daunatori. dar mie mi se par f sarati ( n-am gasit fara). i-am dat lui stef de vreo 4-5 ori pana acum ( chiar azi i-am dat). ii plac la nebunie, a infulecat 10 pufuleti in vreo 3 min  neutral  dupa care nu i-am mai dat ca cine stie cand se oprea.

#1302 2012-01-22 18:33:18

passenger
Addicted member

si ei zic de noi ca suntem dusi cu pluta fiindca mancam cadavre.  smile
chestia cu stilul de viata e relativa. nu mananc grsimi, junk food nu beau energizante sau sucuri din comert, nu iau pastile decat rar spre deloc si cu precautie big_smile. am o viata echilibrata, dar acolo unde se merge pana la extrem cred ca s-a pierdut echilibrul undeva pe drum.

am fugit  , noapte buna mamici si bebici!  wave

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-01-22 18:40:26)

#1303 2012-01-22 19:01:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Da, din pacate ai dreptate, Adinagrig, este foarte greu sa gasesti un medic bun, care stie meserie si e pasionata de ea. Insa nu imposibil, si daca tot investim sa gasim cel mai bun televizor sau sa avem cea mai frumoasa vacanta si pentru copil dam bani pe cele mai bune carucioare si tone de jucarii, de ce nu am investi timp (macar) pentru sanatatea si viitorul copiilor nostri? nustiu  Mi se pare egoism si lipsa de responsabilitate, mai ales intr-o lume unde ai acces la informatie... Insa multi refuza sa se informeze pentru ca asta ar insemna sa-si asume responsabilitatea pentru viata si deciziile luate si asta nu mai e asa de comod, nu-i asa? tongue

Mai ales ca actiunile noastre de acum se vor reflecta in urmatorii 20 de ani, vom avea o natie de copii astmatici, alergici, cu afectiuni neurologice samd supa

Like, top 3 (international) e asa:

1. Vaccin Hepatita B
2. ROR
3. Rotarix

Lista alcatuita pe baza numarului si gravitatii efectelor adverse raportate la nivel mondial pentru aceste vaccinuri. neutral

Legat de raw, de acord cu kata tummenupp Noi avem (adica eu si David macar) in plan sa incercam sa avem macar 51% din alimentatie sa fie raw, incetul cu incetul vom reusi, sunt sigura smile

kata, am citit de lac humanum, e pentru Cris, nu-i asa?

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-01-22 19:03:31)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1304 2012-01-22 19:05:30

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Da bune-s bucatele alea din cadavre lol .  Ma tot gandeam la chestia asta de cand am vorbit cu Pass la diversificare....oare cum as reactiona daca m-as duce in vizita la cineva,eventual la o persoana fata de care am o oarecare jena, si mi-ar umple farfuria cu grau incoltit? big_smile Sa mai fiu si rupta de foame big_smile Parca ma vad cerand mustar sau ketchup lol

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1305 2012-01-22 20:11:01

katami
Platinum member

blue, da, pt cris, mi-a dat lac maternum si humanum...
dca tot te-am prins (si dau acu apa la moara discuiei despre "paranormale" si "sectanti" tongue), sa stii ca preferinta ta pt verde e generata de pb la vezica biliara smile persoanelor cu pb de bila le face bine sa poarte verde big_smile deci... iti retin 5 m pt cand o fi rotfl puss

flow, mai esti? imi rezolvi si situatia asta, ca mie parca mi-a murti orice intuitie in parenting, is DEPASITA sad deci ziceam mai devreme ca am avut o dupa-amiaza ff ok cu cris. calma, vesela, ne-am juca, am mancat, ne-am simtit bine. la un moment dat, plecam, as usually, la ai mei. mnu dam sa iesim din bloc si cris ioncepe sa se tranteasca pe jos: "bicu nuuu". ii zic, f calm: "ok, vrei acasa? nu vrei la bicu?" (ma asteptam sa vrera, e fff atasat de bunica-su). el "nuuuu, acaca (acasa)". il sun pe tati, care incalzea masina, si-i zic sa ne intoarcem. pana sa vina tati, in usa blocului, cris: "bicuuuu". ii zic "ok, vrei la bicu? siiiiigur? nu casa?" 'nuuu, biiicuuuu". plecam inapoi. la nici 1 m, se tranteste iar in noroi cu burta "acasaaa". il iau pe sus si-l bag in lift. acolo da-i urlete "bicuuuuu", cu plans. ajungem in fata usii, ne ajunge si tati, m,a convnge sa coboram (iar)... jos aceeasi faza bang atunci l-am privit fix in ochi si i-am zis: "E ultma ta sansa, eu te bag in seama suficient incat sa-mi pese ce zici, deci te intreb, ultima oaram, vrei la bicu sau acasa?" f hotarat "acaca da, bnicu nu".
inutil sa zic ca a urlat tot drumul pana in apartam. unde s-a calmat ca prin minune.

no, ce-i de facut? tati zice ca n-ar tb sa tinem cont de ce zice, ca "nus tie ce vrea". io nu-s de acord... da' nici asa nu ma tine zilnic bang

#1306 2012-01-22 20:13:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

offtopic am aflat ceva nou, si eu am probleme cu bila si sunt disperata dupa verde smile

#1307 2012-01-22 20:15:06

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

scrisesem de dimineata un ditamai mesajul si nu stiu ce-a facut daria exact cand sa il postez ca a disparut.. si mi-a fost lene sa mai scriu.

legat de relatia cu sotul si eu realizez ca de multe ori eu sunt cea care exagerez. stau mai mult singura cu daria si acumulez nervi pe motivul ca pe ea incerc sa nu ma descarc... si cand vine el acasa din orice imi sare tzandara. si daria e intr-o perioada de crize.. si kata.. din ce povestesti sa stii ca si daria face exact la fel.. de uneori ma scoate din sarite. vine cu cate o jucarie la mine.. o iau ma joc .. o vrea inapoi incepe sa o tranteasca.. urla... se tranteste pe jos. daca gaseste vreo usa inchisa si ea vrea acolo incepe sa bata cu picioarele in ea si sa urle. de multe ori ma blochez si nu mai stiu cum sa o linistesc. mi-a facut si o faza afara urata de tot. in apropiere de casa e triajul de la gara si trec multe trenuri si ii place la nebunie sa le vada. am fost intr-o zi.. toate bune si frumoase.. am stat ceva insa era cazul sa mergem acasa.. i-am vb frumos.. i-am explicat ca e f frig si trebuie sa mergem nimic n-a functionat.. mi-a urlat copilul pe drum spre casa de m-a terminat. nici la noi nu functioneaza sa o las sa se descarce pt ca ea tot dupa mine e.. si oricum in acele momente indiferent de ce zic/fac tot nu e bine. si uite asa dupa 10 ore in ritmul asta cand vine al meu acasa normal ca-s sucita si incerc sa-mi descarc nervii. si la noi sexul e muuult mai rar ca inainte de daria. amandoi vrem insa uneori seara sunt epuizata. la noi acum mai e si ditamai stresul cu procesul pt apartament. totusi multumesc la dumnezeu ca am un sot intelegator si ne iubim, el si-a dorit copilul si suntem constienti acum e o perioada mai grea care speram ca va trece. ce va pot sfatui e sa va analizati si pe voi si sa stiti sa spuneti si voi "imi pare rau" atunci cand e cazul.

legat de medicina homeopata.. nici eu nu credeam..insa am vazut ca la daria functioneaza si mergem inainte. cunosc caz concret in care puroi in gat cu febra mare a trecut fara pic de antibiotic.

Daria Ioana - 06.08.2010

#1308 2012-01-22 20:17:14

katami
Platinum member

heimdall a scris:

offtopic am aflat ceva nou, si eu am probleme cu bila si sunt disperata dupa verde smile

si eu rotfl

#1309 2012-01-22 20:18:48

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

heimdall a scris:

Si eu am ramas  wow  Nu prea am verde in dulap, e cazul sa-mi fac rost de haine in cazul asta  lol

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-01-22 20:19:42)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1310 2012-01-22 20:21:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

vai, eu am cearsafuri, cuverturi, prosoape verzi  hjarta faianta verde in bucatarie lol
asa ma bucur cand fac si eu ceva bine, chiar daca inconstient lol

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-01-22 20:21:29)

#1311 2012-01-22 21:18:47

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Garga imi pare rau ca aveti probleme cu burtica grater . Si maria s-a trezit aseara plangad si dupa cateva partzuri s-a linistit. I-am dat aseara mamaliga si cred ca nu i-a picat bine.

Sanca  puss  kram ma bucur ca mai intri si mai scrii una alta despre voi.

Si eu am incredere in homeopatie, la noi in oras sunt 2 dr buni dar unul nu mai primeste pacienti pentru ca e full si la al doilea vreau si eu sa ma duc cu Maria. Este mai tanar dar am inteles ca e bun.

Legat de raw am inceput sa citim multe, chiar daca nu sunt intru totul de acord cu ei macar imprumut ceea ce mi se pare util si sanatos in alimentatia Mariei, nu ii condamn deloc.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.