homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-70

#1312 2012-01-22 21:19:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

heim lol

in alta ordine de idei, io-s de-a dreptul oripilata de prostia unora si de sistemul de la noi. am coborat pana la magazin si in fata mea era o tiganca cu un copil de vreun an jum in brate. cumpara parizer si l-a cerut "feliat, ca-i pt spital". si "putiin, ca el (copilul) si asa mananca putin" grater
boon... la casa, intra in vorba cu casierita... zice ca se duce la spital, aia o intraba daca are pe cineva in spital si ea: "nuuu, is cu asta mic, a facut pneumonie, da' i-a trecut, acu mai stam doar pt ca face febra grater si ei vor sa-i ia urina pt ca-l suspecteaza de infectie" grater

menionez ca bebe nu dormea, dar era complet patic in bratele ma-sii grater

CUM sa ai incostineta sa iesi cu el asa... si CUM sa fii internat in spital si sa te lase sa umbli fleaura cu copilul pe tramvaie si prin viscol? grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1313 2012-01-22 21:21:27

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Kata  supa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1314 2012-01-22 21:30:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

saracul pui  cesafac

#1315 2012-01-22 21:38:58

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

DOAMNE saracul grater

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1316 2012-01-22 21:52:48

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Eu va zic si Hello si Noapte buna intr-un singur mesaj ca nu am reusit sa intru azi.
Va citesc maine.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

Publicitate

loading...

#1317 2012-01-22 22:20:46

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Saracul copil, cu pneumonie, suspect de infectie dar pleaca cu el pe strada... grater

Eu am spalat pe jos, astept sa se usuce, intre timp ma duc sa imi indrept parul, apoi cred ca ma bag la nani.
Ieri a fost a doua noapte cand Iulia a dormit de la 23 la 4.20 fara nici o trezire, la 4.20 lapte, apoi la 7.30 s-a trezit de tot, iar lapte...
Am inceput iar sa ii dau cereale in laptele de culcare, de data asta mai multe masuri, iese laptele destul de gros, un pic mai subtirel decat un iaurt de baut... Sa vad si in seara asta cum mai e si pot sa declar ca am gasit solutia sa doarma si ea mai multe ore legate...

#1318 2012-01-22 22:22:34

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

kata te admir pentru rabdarea pe care o ai cu cris kram

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1319 2012-01-22 22:35:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Garga, imi pare tare rau de problema cu burtica lui Stef.

Kata, cred ca la un moment dat iti iesi din fire cu Cris, imi pare rau  supa

Eu nu vad de ce ar trebui condamnate persoanele raw sau oricare altele care nu sunt la fel ca noi  nustiu Fiecare e exact cum doreste, daca vrea sa bea doar apa plata foarte bine, o poate face linistit.
La fel si in cazul medicinei homeopate, daca cineva nu crede in ea nu inseamna lispa de informare, nu?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-01-22 22:36:57)

#1320 2012-01-22 22:49:26

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

andreea  puss
garga si noi il pupam pe stef, sa treaca burtica!

ruxxy, exact asa consider si eu. fiecare e liber sa faca ce vrea.. si nu e de condamnat.

kata, doamne saracul copil! cata inconstienta!  box

am uitat sa ma laud si eu.. ieri am fost la cumparaturi. si la raionul de cosmetice m-a lovit ceva in cap.. desi nu ma gandisem deloc inainte la asa ceva.. langa raftul cu vospele de par mi-a tunat mie sa ma fac roscata. m-am tot uitat pe acolo si am ochit o nunta de roscat (visina putreda) tare faina de la syoss. ma uit eu pe cutie ca eram cam sceptica daca prinde pe negrul care il aveam eu in par.. si scria acolo ca da.. bun.. pus in cos, ajuns acasa. la 23 aseara ma vopsea sotul. noroc ca mai aveam o cutie de negru in casa am zis in caz de esec sa acopar repede.. n-a fost deloc asa. mi-a iesit tare tare fain. si nu vreti sa stiti ce bine ma simt ca am facut schimbarea asta la mine  chicot

Daria Ioana - 06.08.2010

#1321 2012-01-22 22:53:28

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu trebuia sa imi spal parul dar nu mai am chef, sunt obosita.

Sanca chicot ma bucur ca te simti mai bine dupa schimbarea asta. Si eu trebuie sa ma vopsesc dar poate jung si la coafor sa ma tund putin.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1322 2012-01-22 22:53:38

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sanca, felicitari pentru schimbare smile

Noapte buna  wave

#1323 2012-01-22 23:06:08

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Kata neutral  mai bine sa nu "aud" de asemenea cazuri..ca ma apuca o starevde nervi.cu ce au gresit saracii copii.. sad
Nu mai zic de alte cazuri cand sunt neglijati in ultimul hal si ajung la spital carne vie.. grater

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1324 2012-01-22 23:18:49

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

si eu va pup si va urez noapte buna, ma duc langa tanarul meu fata de care mi-am cerut iertare , ma simt aiurea ( poza lui flow de la avatar e de vina big_smile ), nu stiu daca nu o sa fac greselile alor mei ( nu toate dar o parte ) si dintr-un egoism ( de genul , te iubesc te vreau langa mine ) sa nu fiu in stare sa il las sa isi ia zborul daca o sa vrea .Imi pare rau ca sunt atat de obosita uneori si uit sa fiu rabdatoare si ma supar pe el ca e un copil plin de viata si face multe " biboante" ...Offfff am un copil minunat , orice suparare mi-o rasplateste cu un zambet,atunci cand simte ma supar vine si ma pupa grater...Ma simt ca naiba, sotul zice ca merit un pahar de vin, doar atata lol el are de invatat ca maine are iar exament sad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1325 2012-01-23 00:15:22

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Multumesc, Blue   huh .  deci si ala cu Hepatita B neutral . si ROR ul se face la un an? Hepatita B cand se face?

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1326 2012-01-23 01:03:00

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici pusspuss
e tarziu dar tot am intrat sa va citesc in timp ce ma mai documentez pe net cu privire la ce trebuie sa-i mai cumpar bebelinei
voi cred ca dormiti, oricum intru dimineata sa stau cu voi de vorba
vad ca a plouat cu avatare noi, v-ati innoit multe din tre voi chicot, acum nu va mai recunosc

nera insanatosire grabnica bebelului  goodluck

adina cum mai e Ana? mi-a placut ce ai spus despre relatia cu partenerul de viata si discutiile care apar, ma bucur ca lucrati in sensul asta si chiar sper sa apara rezultate

blue bine-ai revenit, ma bucur ca te-a ajutat homeopata, mai ales ca ti-ai dat seama ca pediatra voastra e mai invechita. mult succes cu schema propusa, sa dea roade!
imi poti povesti mai multe despre faza asta cu vaccinurile?

pass sper ca te-ai impacat de tot cu sotul, nu e bine ca stati atata timp fara sa va vorbiti. de ce spui ca nu mai exista dragoste intre voi?

andreed sa gasiti cresa pt maria repede. la noi sunt probleme cu locurile, se fac inscrieri imediat de pe la 1 an, chiar si inainte

kata l-ai iertat pe cris? de ce te-ai suparat pe el? poate e doar o perioada proasta faza asta cu crizele lui, sper sa treaca repede si sa redevina cris al tau cel intelegator

flower felicitari pt decizia luata cu privire la carol!

smart hai ca vor veni si perioade mancacioase la bebe

lore  applause  applause pt faza cu sexul, total de acord. sper sa ma tina pana la 50 ani si sa fie la fel de frumos ca pana acum, desi mai pe fuga asa

adinagrig ma bucur ca ati scapat de strabism, acum sa scapati repede de conjunctivita!  goodluck

garga sa treaca durerile de burtica ale gargaritului

sanca felicitari pt initiativa de a-ti schimba look-ul, sa-ti fie de bine!

ally bafta maine sotului la examen!

like eu stiu ca vaccinul antihepatita b se face imediat dupa nastere, impreuna cu cel antituberculoza si vitamina k, la mine cel putin asa scrie in contractul cu maternitatea

ati discutat destul de mult despre relatia voastra cu sotul si schimbarile care au aparut dupa nasterea copilului, recunosc ca m-ati pus pe ganduri. al meu e o bomboana de cand am ramas insarcinata, ma ajuta desi uneori ii spun sa mai leneveasca acum, ca va trebui sa ma ajute mult dupa ce nasc. vedem la tv tot felul de stiri despre cum se schimba relatia sotilor cand apare un bebe si el mereu ma asigura ca lucrurile vor evolua in si mai bine, niciodata altfel. ca nu va fi gelos, ca va avea grija de noi, ca ne va iubi mult. eu nu stiu ce as face daca s-ar schimba, sunt obisnuita cu sotul meu dragastos care ma lauda cand gatesc bine, care ma alinta, ma ajuta fara sa comenteze. chiar sper sa fie adevarat ce spune el si sa nu se schimbe lucrurile, mai ales ca noi ne-am dorit un bebe, el chiar mai mult decat mine ca ma speria putin sarcina, si a venit burtica la un an de la nunta. poate relatia e asa acum ca suntem la inceput, dar o sa fac tot ce se poate sa nu se schimbe decat in bine

ajutati-ma si pe mine: voi cum ati ales biberoanele si tetinele pt bebe? sunt in dilema, chiar nu mai stiu ce sa cumpar si zilele astea vreau sa le iau. ati achizitionat si sterilizator, sau le fierbeti voi?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-23 01:06:10)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1327 2012-01-23 04:20:10

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

noi de ieri suntem cu febra.ieri avea sub 39,akum 15 min,39 cu 2grater(
asteptam sa se faka dimineatza sa mergem la pediatra.nu imi explic d la ce e febra asta.

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1328 2012-01-23 04:21:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Kata tia-m raspuns prin email.

Sanca
si eu vreau sa ma vopsesc. Mi-ai dat impuls si o sa o fac vineri numai ca eu sunt invers - de la roscata la mai brunetica lol

Ally_na
schimb avatarul lol ca si pe mine ma ia cu ganduri de duca si melancolie (Garga am locuit un timp la aceasta fereastra, in Franta).

Onu iti spun din experienta mea ceva. Noi am avut 8 ani de relatie (casatorie, prietenie etc etc lol inainte de copil. Si ne-am format tabieturile noastre separate si impreuna. Cand a venit bb am schimbat destul de multe. Noi suntem singurei, nu a fost nimeni cu noi macar o ora sa ne ajute (si crede-ma ca am nascut pe 29, pe 30 eram acasa si pe 31 gateam ca sa simt si eu ca este Anul nOu) si toata viata noastra sociala s-a dus naibii. Si noi ieseam! Plecam in excursii in alte tari, nu-ti mai zic de evenimente artistice si alte din astea. Dupa ce a venit bb cam gata cu astea. Sub acest aspect am fost afectati. Insa in ce priveste relatia noastra NU! Suntem si mai iubareti si mai buni unul cu altul. Eu mai am probleme si mai fac faze dar el este ft atent si ma lasa in lumea mea. Nu ne certam dar ce avem de discutat discutam. Sunt destul de inchisa in mine si el trage de mine sa spun ce am pe suflet. Orice am avea nu dureaza decat 10 min "supararea". Ma duc si ii spun ca am nebuneli ca-mi vine stopul cand stiu ca am fost iesita din comun sau vine si isi cere iertare daca simte ca a gresit (si daca se face ca nu simte am eu grija sa simta lol. Ma ajuta cum poate el dar est eca robotul: eu sa dictez si el sa faca. Asa ca de lene sa ii dau instructiuni fac eu mult prin casa.
Si ar fi multe de spus dar inchei aici cu mentiunea ca daca ai avut relatie solida inainte de copil nu se fisureaza cand vine bb. Parerea si experienta mea smile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1329 2012-01-23 04:50:26

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

i-a mai scazut,,acum doarme,,si eu nu mai am somn  grater

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1330 2012-01-23 06:21:32

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

pucca_pucca89 a scris:

i-a mai scazut,,acum doarme,,si eu nu mai am somn  grater

Sanatate multa, Puca. Carol face asa febra din cauza vreunui virusel captat de pe afara. Face cam o zi- doua si ii trece.

Mamici am facut prajitura raw, cu papaya. Este acceptabila. Mie imi place un pic, sotului deloc si Carol a zis ca vrea real cookie lol. Pe ea o inteleg ca este la momentul in care foloseste ft intens cuvantul "real". Nu m-a dat pe spate si nu o sa mai fac. Cred ca Pass a spus ca este o prajitura tare. Nu este tare; este chiar moale (eu am lasat-o multe ore in cuptor la 70 C ca atat este min la aragazul meu).
Recomand de pe acest blog o pasta din avocado si broccoli cu usturoi care necesita 5 min pt preparare si care este absolut dementiala. Am tot facut-o pt musafiri si pt sotz si toti s-au lins pe degete. La mine este 11:20 noaptea; ma duc la smotru ca maine incep jobul si am uitat ca vine medicul la masaj seara si nu am cand sa mai fac curat. Numai seminte de canepa am prin casa de la Carol care mananca, cu lingura. Blue nu am uitat de poza dar o sa postez cand descarc aparatul.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.