Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-70
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13
heim
in alta ordine de idei, io-s de-a dreptul oripilata de prostia unora si de sistemul de la noi. am coborat pana la magazin si in fata mea era o tiganca cu un copil de vreun an jum in brate. cumpara parizer si l-a cerut "feliat, ca-i pt spital". si "putiin, ca el (copilul) si asa mananca putin" boon... la casa, intra in vorba cu casierita... zice ca se duce la spital, aia o intraba daca are pe cineva in spital si ea: "nuuu, is cu asta mic, a facut pneumonie, da' i-a trecut, acu mai stam doar pt ca face febra si ei vor sa-i ia urina pt ca-l suspecteaza de infectie"
menionez ca bebe nu dormea, dar era complet patic in bratele ma-sii
CUM sa ai incostineta sa iesi cu el asa... si CUM sa fii internat in spital si sa te lase sa umbli fleaura cu copilul pe tramvaie si prin viscol?
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Kata
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
saracul pui
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
DOAMNE saracul
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Eu va zic si Hello si Noapte buna intr-un singur mesaj ca nu am reusit sa intru azi. Va citesc maine.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Saracul copil, cu pneumonie, suspect de infectie dar pleaca cu el pe strada...
Eu am spalat pe jos, astept sa se usuce, intre timp ma duc sa imi indrept parul, apoi cred ca ma bag la nani. Ieri a fost a doua noapte cand Iulia a dormit de la 23 la 4.20 fara nici o trezire, la 4.20 lapte, apoi la 7.30 s-a trezit de tot, iar lapte... Am inceput iar sa ii dau cereale in laptele de culcare, de data asta mai multe masuri, iese laptele destul de gros, un pic mai subtirel decat un iaurt de baut... Sa vad si in seara asta cum mai e si pot sa declar ca am gasit solutia sa doarma si ea mai multe ore legate...
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
kata te admir pentru rabdarea pe care o ai cu cris
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Garga, imi pare tare rau de problema cu burtica lui Stef.
Kata, cred ca la un moment dat iti iesi din fire cu Cris, imi pare rau
Eu nu vad de ce ar trebui condamnate persoanele raw sau oricare altele care nu sunt la fel ca noi Fiecare e exact cum doreste, daca vrea sa bea doar apa plata foarte bine, o poate face linistit. La fel si in cazul medicinei homeopate, daca cineva nu crede in ea nu inseamna lispa de informare, nu?
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-01-22 22:36:57)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Eu trebuia sa imi spal parul dar nu mai am chef, sunt obosita.
Sanca ma bucur ca te simti mai bine dupa schimbarea asta. Si eu trebuie sa ma vopsesc dar poate jung si la coafor sa ma tund putin.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Multumesc, Blue . deci si ala cu Hepatita B . si ROR ul se face la un an? Hepatita B cand se face?
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
buna seara mamici e tarziu dar tot am intrat sa va citesc in timp ce ma mai documentez pe net cu privire la ce trebuie sa-i mai cumpar bebelinei voi cred ca dormiti, oricum intru dimineata sa stau cu voi de vorba vad ca a plouat cu avatare noi, v-ati innoit multe din tre voi , acum nu va mai recunosc
nera insanatosire grabnica bebelului
adina cum mai e Ana? mi-a placut ce ai spus despre relatia cu partenerul de viata si discutiile care apar, ma bucur ca lucrati in sensul asta si chiar sper sa apara rezultate
blue bine-ai revenit, ma bucur ca te-a ajutat homeopata, mai ales ca ti-ai dat seama ca pediatra voastra e mai invechita. mult succes cu schema propusa, sa dea roade! imi poti povesti mai multe despre faza asta cu vaccinurile?
pass sper ca te-ai impacat de tot cu sotul, nu e bine ca stati atata timp fara sa va vorbiti. de ce spui ca nu mai exista dragoste intre voi?
andreed sa gasiti cresa pt maria repede. la noi sunt probleme cu locurile, se fac inscrieri imediat de pe la 1 an, chiar si inainte
kata l-ai iertat pe cris? de ce te-ai suparat pe el? poate e doar o perioada proasta faza asta cu crizele lui, sper sa treaca repede si sa redevina cris al tau cel intelegator
flower felicitari pt decizia luata cu privire la carol!
smart hai ca vor veni si perioade mancacioase la bebe
lore pt faza cu sexul, total de acord. sper sa ma tina pana la 50 ani si sa fie la fel de frumos ca pana acum, desi mai pe fuga asa
adinagrig ma bucur ca ati scapat de strabism, acum sa scapati repede de conjunctivita!
garga sa treaca durerile de burtica ale gargaritului
sanca felicitari pt initiativa de a-ti schimba look-ul, sa-ti fie de bine!
ally bafta maine sotului la examen!
like eu stiu ca vaccinul antihepatita b se face imediat dupa nastere, impreuna cu cel antituberculoza si vitamina k, la mine cel putin asa scrie in contractul cu maternitatea
ati discutat destul de mult despre relatia voastra cu sotul si schimbarile care au aparut dupa nasterea copilului, recunosc ca m-ati pus pe ganduri. al meu e o bomboana de cand am ramas insarcinata, ma ajuta desi uneori ii spun sa mai leneveasca acum, ca va trebui sa ma ajute mult dupa ce nasc. vedem la tv tot felul de stiri despre cum se schimba relatia sotilor cand apare un bebe si el mereu ma asigura ca lucrurile vor evolua in si mai bine, niciodata altfel. ca nu va fi gelos, ca va avea grija de noi, ca ne va iubi mult. eu nu stiu ce as face daca s-ar schimba, sunt obisnuita cu sotul meu dragastos care ma lauda cand gatesc bine, care ma alinta, ma ajuta fara sa comenteze. chiar sper sa fie adevarat ce spune el si sa nu se schimbe lucrurile, mai ales ca noi ne-am dorit un bebe, el chiar mai mult decat mine ca ma speria putin sarcina, si a venit burtica la un an de la nunta. poate relatia e asa acum ca suntem la inceput, dar o sa fac tot ce se poate sa nu se schimbe decat in bine
ajutati-ma si pe mine: voi cum ati ales biberoanele si tetinele pt bebe? sunt in dilema, chiar nu mai stiu ce sa cumpar si zilele astea vreau sa le iau. ati achizitionat si sterilizator, sau le fierbeti voi?
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-23 01:06:10)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
noi de ieri suntem cu febra.ieri avea sub 39,akum 15 min,39 cu 2( asteptam sa se faka dimineatza sa mergem la pediatra.nu imi explic d la ce e febra asta.
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
i-a mai scazut,,acum doarme,,si eu nu mai am somn
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
pucca_pucca89 a scris:i-a mai scazut,,acum doarme,,si eu nu mai am somn
Sanatate multa, Puca. Carol face asa febra din cauza vreunui virusel captat de pe afara. Face cam o zi- doua si ii trece.
Mamici am facut prajitura raw, cu papaya. Este acceptabila. Mie imi place un pic, sotului deloc si Carol a zis ca vrea real cookie . Pe ea o inteleg ca este la momentul in care foloseste ft intens cuvantul "real". Nu m-a dat pe spate si nu o sa mai fac. Cred ca Pass a spus ca este o prajitura tare. Nu este tare; este chiar moale (eu am lasat-o multe ore in cuptor la 70 C ca atat este min la aragazul meu). Recomand de pe acest blog o pasta din avocado si broccoli cu usturoi care necesita 5 min pt preparare si care este absolut dementiala. Am tot facut-o pt musafiri si pt sotz si toti s-au lins pe degete. La mine este 11:20 noaptea; ma duc la smotru ca maine incep jobul si am uitat ca vine medicul la masaj seara si nu am cand sa mai fac curat. Numai seminte de canepa am prin casa de la Carol care mananca, cu lingura. Blue nu am uitat de poza dar o sa postez cand descarc aparatul.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|