homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-78

#1464 2012-01-23 21:28:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

blueeyes a scris:

kata, eu am citit ca transportul costa 7.5 euro, din care tu vei plati maxim 2 euro  smile  (eu trebuie sa dau comanda oricum, mi se pare nedrept ca sa impartim jumi juma pentru 1-2 tuburi in plus). Te rog mult, scrie-mi exact ce si cate grame (1g, 10g, 20g) vrei  kram

Mamici, eu trebuie sa dau comanda si de pe site-ul cu Osanit, cine vrea Osanit, sa scrie pe forum, o sa coste 5 euro tubul + cota parte din transport. Am nevoie de lista pana maine dimineata.

lac humanum ch 7... cred ca 20 g, orientandu-ma dupa cat are un tub de osanit si cat are de luat... plus rezerva, daca vrea dr sa repetam. (pls zi unei blonde care n-a mai comandat asa niciodata... gramajul se refera la TOTAL TUB, da?).
vad ca ch 7 20 g costa 7,55 eur. in afara de asta si transport mai e ceva? (mie mi se pare corect sa impartim la nr de pers care comanda. deci daca suntem doar noi 2, la 2 smile ).

lac maternum nu, l-am gsit in final lol

pls trmite-mi pe mail contul tau ca sa-ti pot baga banii. si mii de multumiri! buga kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1465 2012-01-23 21:29:23

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!
puss
eu am adormit placinta langa sebi acum la 7 dupa ce i-am facut baie  si l-am mufat la titi. m-a trezit acum foamea, ca sotul nu a reusit sa ma trezeasca,  lol  am mancat si fug inapoi la..  sover

sanca, super a prins!!!  applause  frumoasa culoare!! de mi-ar prinde si mie asa, mi-as lua. insa si eu tot negru albastrui ma vopsesc de atatia ani buni si posibil sa nu iasa. sad

garga, sanatate!  puss

pucca, ce ati facut la dr?

dana, sad sa treaca repede greturile! ma bucur ca samburelul este bine sanatos(oasa)!  par

nu mai stiu ce am citit cascat , sunt chiauna ca dupa somn si inainte de somn

#1466 2012-01-23 21:50:16

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Blue, mai fac si eu o tentativ cu Osanitul 2 cutii daca se poate, te rog. Si contul pe privat sa pun banutii si cati. Sar'na

Ultima oara a fost editat de Lallica (2012-01-23 22:02:26)

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1467 2012-01-23 21:52:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

va pup, merg sa vad serialul si ma bag langa gupilut  hjarta

puss

#1468 2012-01-23 21:56:50

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,
Iaca si prima zi de serviciu --uffffff sad ca bine mai este cand stai cu copilul tau si nu pe drumuri.
am fost intr-o fereastra de jumatate de ora si am vizitat gradinita universitatii. Au o baza excellenta, atat de multe materiale pt copii ceva de speriat. Insa mie nu-mi place ceva acolo si de asta nu cred ca o sa mearga C. la ei dar mai discut cu sotul. Vreau sa va spun insa ca am vazut un baietel ce implineste 2 ani pe 26 Feb (ca Andu) care m-a terminat: atat de frumos putea desena si atat de "matur". Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Desena cercurile cu o precizie de neimaginat pt cineva de nici 2 ani. Si o imaginatie...facea tablouri, efectiv. Cat am stat acolo a pictat om de zapada, iarba, soare, pizza, cookies, mama si tata, catel si foc. Folosea culorile corect (soare=galben, iarba-verde). Si o chema pe educatoare sa ii arate cum se face una, alta. Vorbea cursiv si mult si nu s-a dezlipit de la masa de lucru niciodata. Mi s-a parut un geniu si spuneau si educatoarele ca o sa fie mutat de mama lui (care este prof. univ) la o clasa de "gifted" pt ca se plictiseste acolo, la grupa lui. Nu credeam ca un copil de varsta lui poate fi atat de talentat. Sunt fascinata efectiv. M-a terminat; m-am indragostit de el, de boticul pe care il facea cand desena si de cum isi explica lui insusi ce face acolo.
Ma duc sa va citesc!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#1469 2012-01-23 22:00:22

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello pe seara mamici bang o iau si eu ca Blue
Pur si simplu azi m-a exasperat, am plans de oboseala si de nervi . A dormit toata ziua 30 minute si alea in 2 reprize : dimineata cand am apucat sa intru pe forum 20+ 10 min la 5 . In rest a marait incontinuu cu o criza groaznica de plans inainte sa plece ta-su la serviciu . Bine ca a facut-o cand inca era el acasa ca pur si simplu nu-l puteam calma, cand ii vorbeam si-l sarutam parca vedea o nebuna , urla mai rau sad . Nu stiu ce-o fi avut, nu-mi dau seama ca semne de dureri de burta n-a avut. Cum il lasam din brate sa ma duc macar la buda il stiau vecinii supa . Acum la baie am vazut ca era un pic de rosu la fund, ma gandesc ca de la amarata aia de portocala de-am mancat-o si eu ieri ca nu mai mancasem fructe de cand eram bortoasa. Nu inteleg ce isi ia din laptele meu, daca fructe ioc si alte cele care nu-mi vin acum in minte. Daca si maine e asa creca mor

Garga sanatate si tie si lui Stef kram

Dana applause pt bebeloi sanatos din burtica

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-01-23 22:00:56)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1470 2012-01-23 22:01:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Va pup pe toate. Am fost la vizitat de crese, ne-am si oprit la una din ele, sunt prea obosita sa va povestesc acum.

Dana, ma bucur ca e bine bebe, doamne ajuta sa scapi cat mai repede de greturi puss  kram

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-23 22:01:56)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1471 2012-01-23 22:03:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

abia astept sa ne povestesti Andreea.

Cum adica sa dai spaga la educatoare ca sa aiba grija de copilul tau? Nu se plateste gradinita sau cum?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1472 2012-01-23 22:46:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

katami a scris:

blueeyes a scris:

kata, eu am citit ca transportul costa 7.5 euro, din care tu vei plati maxim 2 euro  smile  (eu trebuie sa dau comanda oricum, mi se pare nedrept ca sa impartim jumi juma pentru 1-2 tuburi in plus). Te rog mult, scrie-mi exact ce si cate grame (1g, 10g, 20g) vrei  kram

Mamici, eu trebuie sa dau comanda si de pe site-ul cu Osanit, cine vrea Osanit, sa scrie pe forum, o sa coste 5 euro tubul + cota parte din transport. Am nevoie de lista pana maine dimineata.

lac humanum ch 7... cred ca 20 g, orientandu-ma dupa cat are un tub de osanit si cat are de luat... plus rezerva, daca vrea dr sa repetam. (pls zi unei blonde care n-a mai comandat asa niciodata... gramajul se refera la TOTAL TUB, da?).
vad ca ch 7 20 g costa 7,55 eur. in afara de asta si transport mai e ceva? (mie mi se pare corect sa impartim la nr de pers care comanda. deci daca suntem doar noi 2, la 2 smile ).

lac maternum nu, l-am gsit in final lol

pls trmite-mi pe mail contul tau ca sa-ti pot baga banii. si mii de multumiri! buga kram

kata, 20 g = 20 g de globule homeo din tub, da. Doar transportul mai e de adaugat, ce sa fie altceva?  nustiu

Zi-mi si mie, ca tu ai mai multa experienta, David are de luat cateva sortimente timp de o luna, aproape zilnic, cate 10 granule, cred. 20 g ajung pentru 2 ture de tratament?

Lalli, te-am notat cu 2 tuburi  kram

Noapte buna dragelor, nu am timp sa citesc din urma  supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1473 2012-01-23 23:02:38

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Merci Blue puss

Apropos de discutia de mai devreme cu scoliile, stiati ca mai nou se intra la licee pe baza unui portofoliu? Portofoliu pe care copilul trebuie sa il completeze incepand cu clasa a doua .

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1474 2012-01-23 23:04:48

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

am intrat sa va salut mamici scumpe si sa va spun noapte buna. nu am avut timp sa scriu nimic azi, si acum sunt franta. Abia a adormit si am bag si eu repede ca azinoapte a fost certat cu somnul tongue. Pupi..

Le blue in cat timp trebuie sa dam banii? Ca sotul ia pe intai salariul. Pana atunci nu mai am niciun chior lol Daca trebuie sa ii dam dupa intai atunci vreau si eu.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1475 2012-01-23 23:08:23

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

si eu luam osanit...dar am cheltuit azi ultimii bani pe doctor si pe tratament  grater rosu in gat si are si la o ureche problema,,, grater
eevident antibiotic si alte rahaturi  grater dar DE CE si CUM a facut el rosu in gat nescos din casa de atata timp?? bang  bang
pediatra mi-a spus ca e posibil ca cineva sa fi adus microbul ..nu neaparat sa fie racit respectivul..doar l a adus din alta parte  nustiu

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1476 2012-01-23 23:21:28

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

pucca mai am eu o cutie nou nouta, asa ca atunci cand o sa ai nevoie o sa ti-o dau eu ( si asa vroiams a o scot la bazar )

nu stiu ce a avut tanarul meu, abia acum s-a culcat

mie mi-a venit ciclonul acum si sunt plina de nervisori si durere

sotul a intins;o la munca ( are o lucrare de noapte)
a sunat si gandacul, nu situ ce a vrut, telefon de rutina, sotul e tare amarat datorita comportamentului lor, eu i-am explicat ca de atatea ori le-a zis ce il dernajeaza si ei NIMIC , asa ca e timpul sa se obijnuiasca cu ideea ca NU ii intereseaza.

auzisem de idiotenia asta cu portofoliu, dupa mine nu face nimic altceva decat sa se incurajeze "magariile " in scoli, meditatiile cu profi de la cls ..etc sad , unde se va ajunge sad

flow , se plateste, dar nu suficient incat sa traiasca decent si fara sa mai se bucure la stimulente de genul asta sad

e mult prea mult de explicat, poate de aia cand ma simt scarbita de tot zbor cu mintea la ziele senine din paris in care uitasem de toata "mizeria" din unele sisteme de aici sad

sa ma laud si eu cu pusitul ....azi am invata bate vantul frunzele si ma temrina cu moara si vatul si cum da din maini
si inca ceva haion

azi , dupa cum v-am aratat s-a jucat cu mama cu bucataria, cert este ca era f indignat unde este "cucu" la bebe , de ce andu bebe nu are cuc ci fofo lol asa ca a hotarat
NU andu , mama

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-23 23:27:30)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1477 2012-01-23 23:57:52

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sweety pe fb sunt ***

garga imi pare rau de stef, sa-i treaca febra si raceala cat mai repede  goodluck

pass, blue somnic dulce!

smart ce zi ai avut cu bebe, maine sper sa fie totul normal si sa nu mai fie mofturici

andreed asteptam sa ne povestesti maine mai multe despre gradi

lore odihna multa si o noapte cu somn!

pucca imi pare rau de rosu in gat, problema la urechiusa, tratament. sper macar sa treaca repede!

ally urati bleah. sa plece repede! andu hjarta

ma duc in pat langa sot sa-i acord 10 min din alea 30 de care spunea lore smile. va citesc dimineata. va pupacesc pe toate, odihna cat mai multa va doresc!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-24 08:24:49)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1478 2012-01-24 08:18:16

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si pitici pusspuss
eu am fost ultima aseara, prima pe ziua de azi tongue
hai ca va astept cu cafeaua aburinda mornincoffee

like ti-am dat accept pe fb wink

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-24 08:26:26)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1479 2012-01-24 08:29:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Off Pucca  supa .Insanatosire grabnica sa aveti!

Ally si mie m-au venit uratii si am cam o stare de rahat supa   bang

Apropo de cuc ,am constat cu uimire ca al meu copil stie unde este putza  va dei nu a insistat nimeni sa-l invete  va .Stie unde este nasul si care sunt urechile  va habar n-am cum a ajuns sa stie ca eu nu l-am dresat  va dar le arata doar cand vrea lol . Am ramas uimita cand am constat ca stie ca imaginea din oglinda este a lui  va si cand a trecut prin fata ei si a observat ca-i prinsesem un mot in par s-a amuzat si s-a repezit sa-l dea imediat jos.

Ultima oara a fost editat de mirik (2012-01-24 08:39:16)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1480 2012-01-24 08:34:37

Onutza23
Insomniac member

neata mirik, imi pare rau de urati, sa plece repede!
ce bebe perspicace ai tummenupp

#1481 2012-01-24 08:47:58

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetele wave

Onu vin eu la cafea ca acu m-am ridicat din pat si nu am facut cafeaua chicot

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1482 2012-01-24 08:52:12

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Onutza  puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.