Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-9
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13
Blue, eu zic sa nu te tunzi scurt. Mai bine fa-ti niste masti sa-si mai revina.
Papu, fiica-ta stie deja ce vrea de la viata. E o tipa orientata.
Myla. nu stiu ce sa zic de scaune. Din poze nu-mi dau seama.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata blue, recomand masca facuta din ulei de masline+vitamina A+ulei de ricin
noapte crunta si la noi, s-a trezit la 1 plangand rau si nu o puteam linisti cu nimic habar n-am cat a tinut-o asa, mie mi s-a parut o vesnicie in final a adormit de oboseala cred
azi am incercat avocado cu branzica - esec total drept e ca nici eu n-as fi mancat asa ceva
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Nody
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-06-25
Buna mamici, va pup pe toate Va rog sa ma sfatuiti....Mario al meu nu vrea sa pape decat lapte(formula). Acum are 6 luni, am inceput diversificarea pe la aproape 5 luni cu supa crema de morcov si albitura, apoi cu piure de para sau mar cu branzica de casa, acum dupa 6 luni am incercat sa ii dau si iaurt natur seara. La inceput a mancat un pic de morcov, il pacaleam de 2-3 lingurite, apoi l-a refuzat categoric. Para cu branzica de casa parea sa ii placa, manca ceva mai bine, dar acum nici de-asta numai vrea. Iaurt ia decat un pic pe limba si il da afara. Acum refuza tot ce ii dau dintre masa de fructe, legume si iaurt. I-am pus si un pic de cereale Nestle in iaurt, in mar (asta de ieri) si imi dadea peste mana. Apoi plange sa ii dau lapte. Azi am incercat sa ii dau un pic de suc de morcov in biberon, a baut putin, s-a strambat, apoi la 5 min a vomitat tot. Nu stiu ce sa fac ca sa manance.
bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 +
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetele
blue, offf, ...imi pare rau de probleme, e nasol rau daca asculta de maica-sa...tu si david ar trebui sa fiti prioritari si apoi ea...legat de par si eu vreau sa ma tund scurt, nu m-am mai vopsit din vara ( va dati seama cum arat)...dar vreau sa-l las pana se mai regenereaza putin , macar pana in vara cand ma intorc la serv....
andreea, cat a costat graco? eu am gasit unul de la safety e in jur de 100 ron...
9 ani de copilarie ....
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Pass, si eu zic la fel, sa ii dai ce vrea, poate mestecand la painea aceea pe masea acolo il ajuta si de aia numai paine cu unt vrea. Si eu am avut perioade cand mancam numai ceva anume si mi-a trecut, am avut vreo 2 saptamani cand dimineata numai lapte cu biscuiti mancam.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina, in jur de 180 lei parca. Cum se simte Ana? Am reusit sa o culc pe Maria astazi la pranz in patutul ei
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
aoleo, deci mai scump, atunci clar nu facem investitia, eu am zis ca scap de aspiratorul, ca in ultimul timp ii trageam cu ala cu gura dar parca tot cu aspiratorul era mai ok....se sperie rau saraciutza si nu sta de nici o culoare
ana pare a fi mai ok, dar tot tuseste, i-am dat si azi o lingurita de grintuss...in rest e ok, mucii din ce in ce mai putin, ma duc acum sa-i scobesc o ridiche neagra si sa pun miere in ea... cum ai reusit sa o culci in patut? ana nu mai sta deloc, daca o mut adormita e bine mutata, dar ea din proprie initiativa nu mai vrea, insa de fiecare data imi arata patutl cand o intreb unde face nani?...
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, am pus-o si aseara si bineinteles ca a inceput sa escaladeze patul. Eram obosita si nu aveam chef de lamuriri. Astazi, la 13.30 am pus-o acolo si am lasat-o sa se joace cu papusile ei. I-am spus ca salteaua de pe patul mare e uda si nu putem face nani acolo (nu stiu cat a inteles ea dar eu am tinut-o mereu asa). I-am dat ceaiul si m-am asezat langa ea cu laptopul in brate jos pe covor. A adormit relativ usor si nu a mai incercat sa il escaladeze. Nu ma deraja ca dormea cu noi doar ca am inceput sa nu ma mai odihnesc eu asa bine si am vrut sa imi incerc norocul.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Nody, puiul tau este la varsta la care abia incepe sa se obisnuiasca cu gusturi si texturi noi. hrana solida nu ii este indispensabila! ar trebui sa fie pentru el mai mult o joaca nici decum un stres cum pare a fi. daca doar 1-2 lingurite vrea, da-i atat si lasa-l in pace, nu-l forta, nu insista. daca nu vrea deloc, lasa-l cateva zile si apoi incearca iar. da-i laptic si gata.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Nu am timp de masti, mamici, daca as avea timp de stat cu ele pe cap as fi si epilata si cu sprancenele stilizate si cu masca pe fata, as arata beton Insa nu am timp, iar noaptea la 12 cand as avea, nu-mi arde, mai bine ma pun in pat si citesc cateva pagini... De asta parul scurt m-am scapa de multe
- Nody
- Full member
- Inregistrat: 2006-06-25
Da, Garga, stiu ca nu trebuie sa insist, dar credeam ca a trecut de etapa cu obijnuitul cu gustatul din moment ce am inceput diversificarea acum aproape 2 luni. Ma intriga ca la inceput a mancat un pic mai bine si cu cat a trecut timpul a inceput sa numai vrea, ba chiar sa refuze.
bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 +
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nody, noua ne-au luat luni de zile pana ne-am obisnuit cu diversificarea. Rabdare si "tutun"
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Blue, ai grija sa nu iti para rau daca te tunzi scurt... Nu se poate sa iti tunzi doar varfurile pt inceput? Imi pare rau de faza cu sotul tau si mai ales cu gandaca... Nu stiu ce o fi in capul lor...
Ieri am mancat si eu din bunatatile nedietetice de pe masa: chiftelute, chec aperitiv, tort, 1-2 pahare de pepsi... Toata noaptea m-a durut stomacul, Iulia s-a trezit de vreo 2 ori pe timpul noptii si de fiecare data ma trezeam cu senzatie de voma si stomacul il simteam in gat, ca atunci cand eram gravida, si sa nu credeti ca am mancat de am rupt... Am mancat rational...
Legat de soti... al meu a luat prima frumusica de Craciun, cu banii aia cash in casa el imi zicea sa scot eu bani de pe card ca sa platim intretinerea, eu i-am zis "care e logica? de ce sa scot eu bani cand tu ai luat prima?", el "pai da, banii tai stau pe card, eu ii dau sa platesc aia si aia si ailalta!" Nu imi venea sa cred, voia sa scot bani doar ca sa fie el linistit ca nu s-au dus doar banii lui, de parca nu sunt toti banii nostri... Oare daca doar el "aducea" banii in casa ce imi zicea, ca imi da el bani sa imi iau chiloti si tampoane?!?! Banii lui sunt ai lui, iar banii mei sunt ai nostrii, cand ii las cardul si se duce la cumparaturi nu se supara, daca o data mai zice ceva pe tema banilor ii zic sa impartim toate cheltuielile casei la jumatate, dar la sange... sa vedem daca asa ii convine!
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-15 15:47:21)
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Nody, e frustrant pentru tine ca nu mananca puiul, te inteleg foarte bine. Tot ce poti face e sa incerci in fiece zi, cu rabdare, pana va vrea sa incerce si altceva decat lapte. Ma confrunt si eu cu perioade in care mananca bine fetita, dar si cu zile cand nu vrea mare lucru in afara d elapte. Rabdare...si putere iti doresc!
Papu, aiurea greaba asta cu banii mei, banii tai...
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
Buna ziua mamici Imi pare rau ca am disparut ca magarul in ceata, joi seara mi s-a ars ceva la calculator si nu s-a mai deschis, n-am apucat nici macar sa-mi iau la revedere de la voi. Vineri am plecat la iasi, am avut programari la doctor, analize, maternitate si abia aseara ne-am intors, franti de oboseala v-am gasit in casuta noua, sa fie cu noroc, sa avem bebelasi mancaciosi si dolofani si sa vina cat mai multe mamici aici !
flower am citit de episodul cu fetitza ta si pastaile, ma bucur ca ati gasit-o repede, eu mi-as iesi din minti sa vad ca nu mai e langa mine copilul, iti inteleg spaima si ma bucur ca a trecut cu bine cam indiscreta vecina asta a ta brrr, ce frig la voi !
papu cu intarziere ii urez la multi ani fetitzei tale, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va faca mandri de ea !
like multe saptamani de sarcina inainte, sa fie usoare si sa nasti la termen !
kata ti-ai rezolvat pofta cu pepenele murat ?
angel sper sa-i treaca repede bubitele piticei si sa nu fie nimic de speriat
smart am ras cu pofta la cum povesteai de gandaca ta
sweety cum sa-i apesi la copil pe cap ca sa i-l indrepti ? e prima data cand aud asa ceva. Va dau dintisorii
garga sper ca ai rar dureri de cap puternice, imi imaginez ce dureri tre sa fie la tine, banuiesti o cauza ?
adinagrig succes la control maine, sa fie totul in regula ! si eu am luat stodal, am avut imbunatatiri dar nu a trecut tusea de tot. Sa se faca bine pitica !
andreed spor la cumparaturi maine, ador la shopping Ma bucur ca deocamdata ati terminat cu santierul in baie
myla se simte mai bine fabi, i-a scazut febra ? felicitari pt dintisor ! Brrr, l-ai vazut pe mos gol de la spate, ai toate motivele sa ramai cu sechele
blue sper ca ti-a trecut supararea, imi pare rau ca sotul e cel care iti mai strica ziua si nici nu te ajuta deloc Sper sa nu ai probleme cu tiroida. :goodluck : sa ajungi la analize ! In locul tau eu nu m-as tunde. Intr-o dimineata in care parul meu se incalcise de plangeam cu pieptanul in mana m-am dus la coafor, l-am tuns pana la ureche. Si acum regret, si sper sa prind ziua in care sa am din nou parul lung cazand pana la jumatatea spatelui
ally ce dulce e andu, admira si el natura, ce ai cu copilul ?
rruxxy ce face zipicit-ul tau cel mic ?
pass tot cu lipsa de pofta de mancare il gasesc pe piciul tau, imi pare rau si sper sa-si revina
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|