|
Nu esti logat.
Helpppp#1 2012-01-14 23:27:26
HelppppAm luat aticonceptionale.In a 2a zi de ciclu am luat o pastila de tramadol si in a 3a zi am avut contact sexual , a lasat in mine . Nu am scos si am folosit in continuare ob .In a 4a zi am luat un antibiotic si stiu ca anuleaza efectul anticonceptionaleleo .Crede-ti ca am ramas gravida? Offline #2 2012-01-15 01:02:14
Re: HelppppEu zic sa-ti faci un test de sarcina... Offline #3 2012-01-15 13:34:37
Re: Helppppcand a fost asta? testul e valabil abia la 3 saptamani dupa contact. nu prea am inteles nimic draga gya, cand ai inceput folia, era prima folie, ai luat din prima zi de menstruatie, cum adica nu ai scos? scos ce? si ai folosit in continuare ob... cat timp ai luat antibiotic si ai avut contacte dupa sau in ziua aia? vai vai cum te-ai exprimat... Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-15 13:36:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|