homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18-29

#533 2012-01-20 07:36:38

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18

Neata!
Onutza puss
Raven puss
Tatiana puss
Ani puss
Felicitari pentru saptamana adaugata! majoreta
Ani, sunt la zi cu Grey si Private Practice. Ma uit vineri seara dupa ce apar in SUA. tongue In timpul saptamanii ma uit la episoade mai vechi, sunt la sezonul 2 si cred vad serialul a cincea oara. chicot

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#534 2012-01-20 08:31:41

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

katey puss mersi de urare.
eu astept sa scoata tot sez 8 ca sa ma pot uita, ca nu am rabdare sa astept asa mult pana apare un episod chicot
eu acuma ma uit cu sotul seara la fringe, inainte ne uitam la house hjarta
ce alte seriale ai mai vazut?ce recomanzi?

LE: azi noapte m-am trezit ca mi s-a pus un carcel la picior, a fost tare dureros cesafac sper sa nu ma mai ia

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#535 2012-01-20 08:45:42

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

neata burtici puss

va multumesc la toate puss

janis,lasa-l sa stea sa creasca acolo puss

any,onu,alintus puss felicitari pt inca o saptamana + goodluck

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#536 2012-01-20 08:57:32

mucoasa
Insomniac member

raven puss mersi kram cum te simti azi? esti mai bine?
am uitat sa va zic ca tripu testul mi-a iesit bine, iar urocultura negativa happy

5 iunie 2012

#537 2012-01-20 09:01:21

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

neatza gagici burticoase puss

o sa trebuiasca sa ii iau un fash dinala cu totul de scos din maternitate...sunt cam 100 de ron dar la kiabi erau si reduse la jumate..sper sa gasesc marime mai mica..
deci mami zicea ca infasat si bagat repede in masina, nu trebuie fash cumparat

voi cum ii scoateti fetelor?(Onu,Raven, ca voi sunteti pe aproape, si in februarie cand nastem noi e frig)

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#538 2012-01-20 09:11:33

Katey
Addicted member

Ani, si noi ne-am uitat o perioada la House, dar am renuntat pe la sezonul 6, nu stiu parca nu mai avea farmec ca la inceput. nustiu M-am uitat mai demult la Charmed (Farmece) ala cu surorile vrajitoare, mi se parea funny si cu baieti frumosi chicot si la JAG (Justitie militara), care chiar e cu un baiat frumos  drool . Am inceput si ER (a fost mai demult la ProTv), am ajuns la sezonul 4 si am luat o pauza. tongue

Iubi se uita la Supernatural tongue (e la zi cu el) si la NCIS - Ancheta militara, la tv. Vrea sa ma convinga sa-l vedem pe calc. big_smile

Raven puss

Janis puss

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-20 09:12:28)

Strumful nails  7,5 ani

#539 2012-01-20 09:11:48

Ravensoul
Sr. member

any puss multumesc,sunt bine.azi ma duc si eu dupa analize,si la control la oftalmologie,astept sa vad rezultatele.felicitari applause pt triplu si urocultura kram tot asa fara probleme pan la capat! goodluck

janis puss neata.nu stiu ce sa-ti zic de scos din maternitate.eu sunt TOTAL anti-infasat,de orice natura (deja m-am pregatit sufleteste pt bataliile de purtat cu restul poporului care sunt pro sarmalute,noroc ca al meu ma sustine 100% tongue ) eu din maternitate il scot in salopeta de fas si paturica din aia port-bebe

#540 2012-01-20 09:16:21

mucoasa
Insomniac member

janis puss eu sunt pro fas pt scos bebe din spaital, in nici un caz infasat
katey o parte din alea le-am vazut chicot
raven  puss sa o tii tot asa rock mersi
pe perioada sarcinii ai mai fost la control oftalmologic sau acuma e prima oara?si mie mi-a recomandat dr sa merg cam dupa 28+

5 iunie 2012

#541 2012-01-20 09:18:05

Ravensoul
Sr. member

any,nu am fost pe perioada sarcinii,si acum ma duc doar pt ca mi-a recomandat doctorul tongue

#542 2012-01-20 09:19:53

JanisJoplin
Platinum member

Raven si eu eram anti-infasat...si prietena mea care a nascut in decembrie...acum ii da dreptate maica-sii si il infasa! de multe ori nu se linisteste altfel...ei sunt destui de agitati, si se sperie de manutzele lor, si prietena mea acum il infasa  din cand in cand sa adoarma linistit...
deci ar trebui sa nu exageram cu modernitatile astea, si bunicile noastre aveau o idee despre ce faceau wink
plus ca am invatzat la cursul de puericultura, ca mai ales in prima luna de viatza, ei se linistesc cand ii infesi pt ca isi amintesc de viata intrauterina(cand erau stransi acolo, n-aveau loc). acum fiecare isi creste copilul cum vrea..dar eu iti zic ce stiu
da, deci in fas si paturica il scoti..merci! big_smile

Any eu am fost la 34 saptamani la oftalmo, doctorul ginecolog a spus ca tot creste si sa ma duc mai aproape de nastere, luna a 8a, cam atunci

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-01-20 09:20:51)

#543 2012-01-20 09:32:07

Katey
Addicted member

Eu am fost la oftalmolog in luna a doua pentru ca atunci eram programata fara sa stiu daca va trebui sau nu sa merg pe perioada sarcinii. Doctorita de acolo mi-a zis sa vin din nou la control dupa ce nasc si sa-l aduc pe bebe la 3 ani sa vedem daca imi mosteneste defectul.

Ani, am citit dincolo cu fumatul, si colega mea fumeaza dimineata in masina si nu prea pot deschide geamul pentru ca e frig. Din fericire nu fumeaza in fiecare zi, iar la servici au loc special pentru fumat, afara, in curte.

Mi-am mai amintit un serial. Mi-am descarcat primul sezon "The Secret Life Of The American Teenager", cu niste pustani de 15-16 ani care se cupleaza si apoi se despart si tot asa. Dar la asta ma uit cand chiar nu am ce face. tongue

In ultima vreme relatia mea cu calculatorul de acasa s-a cam racit, ce mai stau pe forum sau imi verific mail-ul si cam atat. Inainte stateam destul de multicel pe facebook, ma jucam farmville tongue, sims 2 si 3, rollercoaster tycoon ...

Janis, si mama imi zicea de chestia asta ca la inceput bebeii sunt agitati si se sperie de propriile manute. tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-20 09:34:01)

Strumful nails  7,5 ani

#544 2012-01-20 09:36:13

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata burtici wave

JanisJoplin a scris:

Raven si eu eram anti-infasat...si prietena mea care a nascut in decembrie...acum ii da dreptate maica-sii si il infasa! de multe ori nu se linisteste altfel...ei sunt destui de agitati, si se sperie de manutzele lor, si prietena mea acum il infasa  din cand in cand sa adoarma linistit...
deci ar trebui sa nu exageram cu modernitatile astea, si bunicile noastre aveau o idee despre ce faceau wink
plus ca am invatzat la cursul de puericultura, ca mai ales in prima luna de viatza, ei se linistesc cand ii infesi pt ca isi amintesc de viata intrauterina(cand erau stransi acolo, n-aveau loc). acum fiecare isi creste copilul cum vrea..dar eu iti zic ce stiu
da, deci in fas si paturica il scoti..merci! big_smile

i

Cam are dreptate. Si eu faceam crize cand imi tot zicea mama de infasat, dar va spun ca imediat dupa ce-l bagam in scutece fara sa-l leg (adica fara fasa, bagat in scutece si atat)adormea instant. Bine ca faza a tinut cam 1 luna chicot ca dup-aia n-a mai vrut. Si la fel, in crizele de colici il inveleam intr-o paturica ca si infasat si se calma smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#545 2012-01-20 09:38:35

Ravensoul
Sr. member

janis,m-ai inteles gresit.la unii copii merge infasatul ca linistitor,la altii nu.noi la finuta mea de ex n-am folosit infasatul de loc,si nici n-au fost vreodata probleme.plus ca ideea ca daca nu-l infasi,ii ies picioarele strambe e un mit chicot mama nu m-a infasat ca i se parea o practica inumana,si n-am avut niciodata astfel de probleme.iar daca doamne fereste copilul se naste cu probleme la sold infasatul este chiar contraindicat.n-am nimic impotriva infasuratului intr-o patura cand e de scos la aer,sau cand e racoare in casa (sub 20 grade) atata timp cat nu se face sarmaluta.nu sunt in masura sa spun nimanui cum sa-si creasca copilul,eu vorbesc strict din punctul meu de vedere,fiecare face cum crede ca este bine smile

smartuc puss neata.eu tot raman la ideea mea,invelitul e una,facutul de sarmaluta (infasatul,in adevaratul sens al cuvantului) e cu totul alta...asa sunt eu mai dumbom n-ai ce sa faci rotfl2

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-20 09:42:59)

#546 2012-01-20 09:41:06

mucoasa
Insomniac member

fetelor multzam de sfat, pai o sa merg si eu cam asa atunci
katey eu ma mai uit la lipstick jungle cateodata
smart si alex puss  puss cum sunteti?cum merg pregatirile pt botez?

5 iunie 2012

#547 2012-01-20 09:47:13

JanisJoplin
Platinum member

dap Raven ..nu te-am inteles gresit..iti ziceam pct meu de vedere smile
nu e o practica inumana, dimpotriva e chiar umana pe principiul acela cu viata intrauterina big_smile si ne-au zis si cei de la Curs faza cu soldul, dar aia apare daca in strangi cine stie cum au zis, si nu asha, usurel, fara fasa......

in fine, sa ne fie copii sanatosi big_smile
aseara chiar cand sa ies in oras, m-a luat cu dureri de mijloc jos, dupa cu niste dureri la burtica, dar nu stiam ce-or fi, ca-s sau nu contractii..insa nu mai puteam sa merg si trebuia sa inspir si sa expir asha, lung..
m-am intins ca ma durea prea tare mijlocul sa stau in picioare
cand a venit sotul m-a gasit cu mana pe burta, respiram adanc...zice: nasti? zic nu stiiiiiu frate, dar parca incepeam lol
am luat 2 no spa, am mai stat 5 minute in pat si mi-a trecut big_smile
dar tare m-am speriat

#548 2012-01-20 09:47:14

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Raven si eu zic la fel, n-are treaba strambatul picioarelor cu infasatul. Al meu e cracanat rau si l-a tinut ma-sa infasat cam 5 luni, asa zice ea.  Eu ziceam fara sa fie legat, cel putin asa am facut eu pt al meu copil si il linistea. Si cred ca asta e si explicatia, isi amintesc de siguranta pe care o aveau in burtica smile

Muco pregatirile nu prea merg ca n-am timp de ele lol . Tati a inceput serviciul si in cele 2 ore cat doarme (si alea imprastiate pe toata ziua) abia apuc sa maninc ceva si sa mai strang prin casa .

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#549 2012-01-20 09:57:37

Ravensoul
Sr. member

janis,posibil sa se fi intors bebelu intr-o pozitie mai ciudata si sa-ti fi apasat pe un nerv ceva.si eu patesc asa de multe ori nustiu la fel m-am speriat si eu prima data lol corect,sa fie bebeii bine,restul sunt detalii tongue vad ca ne lamurim si cu asta intr-un final rotfl2 invelitul stil plice ok,eu cu infasatul asa strans nu sunt de acord tongue

smartuc,urat cu somnul sotului sad sper sa fie totul ok pana la urma kram

#550 2012-01-20 10:03:13

JanisJoplin
Platinum member

unde sa se mai intoarca, era si el in pozitie craniana si acum sa se intoarca iar? sad

maine schimb si eu saptamana...nu te sperie cum suna 36? lol

#551 2012-01-20 10:08:46

Ravensoul
Sr. member

janis,nu la modul ala intors...ei se mai fatzaie pe acolo,cat pot ca nu prea mai au unde...ba da stau si ma uit si parca nu-mi vine sa cred rotfl2 am tendinta sa-mi impachetez bagajul tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.