homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18-30

#552 2012-01-20 10:10:05

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18

eu inca nu l-am facut..inca nu m-am hotarat ce imi trebuie lol

6 ani de dragoste  hjarta

#553 2012-01-20 10:11:05

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

raven am vrut sa scriu altceva :bebe doarme 2 ore, nu sotul big_smile. Sotul doamre maxim 5 lol

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#554 2012-01-20 10:11:48

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

smart puss nasol cu somnul, am mai citit la mamici cesafac

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#555 2012-01-20 10:17:01

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

janis,nici eu nu l-am facut,am mers pe principiul "mai am tiiiimp" forgetit doar pampersii ii am in geamantan,dar i-am bagat acolo pt simplu fapt ca nu aveam pe unde sa-i mai dosesc rotfl2 in rest toate sunt bagate pe categorii in dulap.ai noroc ca tu nati la regina maria,mare lucru nu iti trebuie tongue

smartuc,am inteles acuma chicot dar de ce doarme asa putin? supa oricum,nici sotul nu sta bine la capitolul somn tongue

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#556 2012-01-20 10:19:17

JanisJoplin
Platinum member

pai am de gand sa imi iau lenjerie de copr si pijama mie, niste pampersi, niste body-uri,crema de funduletz,  anticearcan, perie si blush rotfl sa fiu frumoasa daca ma viziteaza careva nu? big_smile si cam atat.
mama sa vina la externare cu hainutzele de scos(cosmonautul de care ziceam)

mai importante mi se par actele: imi trebuie trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariata de la servici, si dosarul de ecografii si analize din timpul sarcinii...astea mi-e frica sa le uit! smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-01-20 10:21:55)

Publicitate

loading...

#557 2012-01-20 10:24:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Janis lol

Muco puss asa e el, numai in primele 2 sapt a dormit mai mult ca a vrut sa faca impresie buna. Asa e el, ii trebe putin somn ziua si are o voiniciune in el , mereu da din maini si picioare cu o energie de nu-mi explic de unde o are. Sunt multumita ca  acum doarme noaptea.

Raven tati doarme asa putin ca na-re timp mai mult. Dar s0a obisnuit.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#558 2012-01-20 10:25:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Ravensoul a scris:

janis,m-ai inteles gresit.la unii copii merge infasatul ca linistitor,la altii nu.noi la finuta mea de ex n-am folosit infasatul de loc,si nici n-au fost vreodata probleme.plus ca ideea ca daca nu-l infasi,ii ies picioarele strambe e un mit chicot mama nu m-a infasat ca i se parea o practica inumana,si n-am avut niciodata astfel de probleme.iar daca doamne fereste copilul se naste cu probleme la sold infasatul este chiar contraindicat.n-am nimic impotriva infasuratului intr-o patura cand e de scos la aer,sau cand e racoare in casa (sub 20 grade) atata timp cat nu se face sarmaluta.nu sunt in masura sa spun nimanui cum sa-si creasca copilul,eu vorbesc strict din punctul meu de vedere,fiecare face cum crede ca este bine smile

smartuc puss neata.eu tot raman la ideea mea,invelitul e una,facutul de sarmaluta (infasatul,in adevaratul sens al cuvantului) e cu totul alta...asa sunt eu mai dumbom n-ai ce sa faci rotfl2

infasatul este contraindicat INDIFERENT daca bb se naste cu pb de soldd sau nu!!!!! asta cu infasatul si "picioarele drepte" nu este doar un mit, este O GRESEALA MARE. pozitia fiziologica a unui bebe este "cracanata", broscuta, in M (ridica genunchii mai sus de fund, cracanat - adica 90 de grade intre capetele de femur si abdductia gambei pe coapsa de 45 de grade). ASA e NORMAL sa fie copiii, "cracanati", este pozita SANATOSA pt soldurile lor. cand ridici un bb in aer, el va adopta, natural, aceasta pozitie. mai mult, copii cu displazie de sold sunt pusi in dispozitieve care FORTEAZA pozitia cracanata a soldurilor in mod mecanic.

infasatul s-a "inventat" ca practica de masa odata cu civilizatia industriala in care femeia tb sa fie la lucru, iar copilul sa fie "uitat" singur in patut/carut. si s-a dovedi ca infasatul strans il calmeaza p bb, amintindu-i de mediul inghesuit din uter. dar s-a omis ca el are nevoie de BRATELE MAMEI pt asta, nu de o carpa....

asadar NU infasatului!!! niste linkuri utile:
- legatura dintre infasat si displazie: http://www.bobafamily.com/research/swad … dysplasia/
- daca vreti neaparat sa infsati, macar alegeti o metoda sigura pt solduri: https://www.halosleep.com/what_experts_ … swaddling/
- despre "infasatul" bebeloiului de mama - babywearingul in esarfe adica - benefic pt solduri, coloana... psihic smile un art al dr Kirlikionis, cea care a studiat babywearingul si efectele sale benefce la docorat: http://attachmentparenting.ro/babyweari … urtat.html

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#559 2012-01-20 10:36:35

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

janis lol eu am toate actele,adeverintele,dosarul si carnetul gravidei intr-o mapa,ori uit tot ori nimic rotfl2 cu lenjeria de corp am rezolvat-o usor,nu-mi iau decat 3 sutiene din alea pt alaptat,iar pt perioada de spitalizare mi-am luat chilotei din aia de unica folosinta pt maternitate chicot de cosmetica si asa,nu-mi iau altceva decat ce am in trusa de voiaj,adica strictul necesar...

kata puss sar'na pt lectura puss

smart,vor nu vor trebuie sa se obisnuiasca,n-au incotro chicot sunt convinsa ca asa va fi si tati nostru tongue

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#560 2012-01-20 10:40:20

mucoasa
Insomniac member

smart important e ca e sanatos rock
kata puss esti o adevarata enciclopedie kram
am citit linkurile de ieri cesafac m-au cam dat peste cap

5 iunie 2012

#561 2012-01-20 11:26:12

JanisJoplin
Platinum member

Ahhh Raven sa nu uitam de absorbante dinalea huge de noapte....cica iti curge ca la nebuni
Si comprese sterile!

Eu inca nu am adev de la medicul de fam...o iau pe 3 feb...ca e valabila doar 30 zile....mda....daca nu o am la nastere se adauga 5000 ron...scrie in contractul meu...sad

#562 2012-01-20 11:54:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mucoasa a scris:

am citit linkurile de ieri cesafac m-au cam dat peste cap

ma gandeam io supa si pe mine ma dau peste cap, mai ales alea scris de robin grille, de fiecare data tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#563 2012-01-20 11:55:19

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

salut!
am intrat sa pup toate mamicile, burticile si bebeii din dotare puss  puss  puss

va citesc mereu si abia astept sa ma intorc la voi big_smile

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#564 2012-01-20 12:02:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

kata puss

blue puss

Eu am azi o foame ceva de speriat. Am mancat o tura si tot imi e foame. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#565 2012-01-20 12:17:47

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna ziua burtici pusspuss
nu am putut intra la voi de dimineata ca m-am dus sa fac urocultura. daca am noroc si nu e infectie, luni dupa amiaza am rezultatul. acum sunt la birou la tata si am profitat sa intru sa va salut

janis stiu cum e sa nu te poti abtine la hainute. azi am iesit cu mama si mi-a mai cumparat si ea body, salopete, o paturica. si cercei hjarta
eu tot cu fash o s-o scot din maternitate, numai ca noi nu-l mai cumparam, o sa primim de la nasi hainute si fash de scos din spital. initial vroiam sa investesc intr-un fash care sa-l poarte si la un an, cu manusi si botosei ce pot fi inlaturati. acum sa vedem cum va fi asta de la nasi smile
mai usor cu efortul, poate de asta ai contractii

any, raven, alintush felicitari la fiecare pt saptamana adaugata, sarcina usoara pe mai departe, sa fie toptul bine pana la nastere!  goodluck  goodluck  goodluck

katey si mie imi place grey, in ultima vreme tot am zis ca ma uit ca am sezoanele puse pe dvd, mai putin asta nou. dar nu mai apuc smile

any imi pare rau de carcei, stiu um e. nu demult m-am trezit si eu plangand din cauza unuia, si nici nu m-a lasat bine ca m-a luat fix in acelasi loc smile
felicitari pt triplu test si urocultura, ma bucur ca e totul bine

raven bafta la control la oftalmo si sa fie bune rezultatele! eu n-am facut deloc in sarcina control la oftalmo, trebuie? ultima oara l-am facut inainte sa raman, cand si-a facut sotul meu ochelari

kata ce-mi place de tine ca stii atat de multe. cand o sa am nelamuriri cred ca o sa te bat putin la cap chicot

legat de bagaj, am doar listele facute, de acum sa cumpar ce-mi trebuie. pt mine nu am decat sutiene de alaptat. si ce imi mai dau de la maternitate, mie si bebelinei. in rest, cum zicea angel, am timp rotfl2

nici mie nu-mi place infasat, dar recunosc ca am cumparat scutece si tot o sa-l mai bag asa cu manutele si piciorusele adunate smile. eu i-am luat si sac de dormit, desi ala doar la picioare o tine, manutele tot pe afara sunt

v-am citit, acum fug, mai stau pe seara cu voi pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#566 2012-01-20 12:30:32

Katey
Addicted member

Onu puss si  goodluck  sa iasa bine analiza!

Strumful nails  7,5 ani

#567 2012-01-20 12:32:31

mucoasa
Insomniac member

kata am gasit multe chestii interesante despre ap, multe lucruri care daca stai si te gandesti si pui astfel problema, iti dai seama cat ai putea sa corectezi la un comportament, ca si tu si copilul tau sa fiti fericiti
citind despre asta, imi dau seama ca si ai mei au gresit cu multe, dar norocul a fost ca   dupa ce am mai crescut si-au dat seama de anumite lucruri si m-au invatat sa fiu o persoana buna, care sa imbratiseze ori de cate ori simte nevoia decat sa dea o palma sau sa ridice vocea happy
daca mai stii site-uri sau ceva carti, te rog frumos sa scrii pe forum ca sa ma pot documenta din timp chicot
onutza puss mersi, la fel si tie iti doresc cu toate
sa pui iar poze cu ce ai primit hjarta
blue puss te asteptam cu drag pe aici

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-01-20 12:33:10)

5 iunie 2012

#568 2012-01-20 12:41:12

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pup burticile mari si mici puss

Any, Onutza, raven , alintus , felicitari pentru saptamana adaugata, sa cresteti mari si sanatosi pana la 40+

Any felicitari pentru vestile bune

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#569 2012-01-20 12:44:42

mucoasa
Insomniac member

angelus mersi mult de tot puss  puss  puss

5 iunie 2012

#570 2012-01-20 12:45:17

Katey
Addicted member

angel si micuta puss ce mai faceti voi? Mai e suparici bebelina?

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.