homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18-50

#932 2012-01-24 16:08:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18

aaa, si la noi a fost pretext big_smile depinde, probabl, si cine vine. la noi ar fi venit persoane pe care nu le-as fi agreat, de astea cu sfaturi pretioase&co. aia pe care ii agream stiau sa pastreze discretia fara sa le trebuiasca vreo carantina rotfl2

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#933 2012-01-24 16:18:25

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Laura, in situatia aia, asa i-as zice ceva de mamica-sa de nu se vede.  rotfl2  Din fericire nu e cazul nostru, cum ziceam o vedem rar pe mama soacra (anul trecut de exemplu nu a putut veni deloc in tara). In plus al meu ma cunoaste si stie ce-mi poate pielea. Eu am avut divergente cu tata socru care e cu totul alta fire si are impresia ca copiii lui (scuzati cacofonia) au datoria sa-l intretina. Ma rog, e lunga povestea si prea off-topic ca s-o spun aici.

kata, am citit articolul ala, brr, eu chiar ma gandisem la posibilitatea asta pentru ca am citit pe net de cineva care a vrut sa nasca cu doctorita la care merg eu si i-a propus, in cazul asta, sa vina in ziua cand e de garda sa-i provoace nasterea ...  supa

Ani, distractie placuta!

angel, ce zodie esti? Tare mult semeni cu mama mea. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#934 2012-01-24 16:20:12

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

katey sunt taur , mama ta ce zodie e ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#935 2012-01-24 16:21:02

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

Buck, si te descurci singurica ? Ca gravi fiind mai avem nevoie de ajutor, obosim mai repede:P
Kata, ce fain , nu a fost nevoie de prea multe explicatii:).
Janis, ce faceti? Mi-au placut f mult conditiile la Regina Maria, impecabil totul! Parca imi mai trecu de teama de nastere care este destul de persistenta la mine:)).
Angel si cu mama mea semeni, ea e tot taur.
Katey,  mor pe parintii astia care au pretentiile lui peste prajit. Si soacra mea le avea dar pana am intervenit noi, nurorile si am cam lamurit-o cum sta treaba, si-a cam luat gandul:)). Ea era obisnuita sa ii dea fratele sotului bonurile de masa mereu, bani din salariu si apoi cand s-a casatorit s-a schimbat treaba.smile.
Si al meu ma stie dar  ii place sa se laude la mama lui, sa o vada fericita! Si cand gatesc si am masa plina ii place sa o cheme sa vada ce ii gatesc eu, ce bine o duce el cu mine:)). SI i-am zis ca nu ma interes parerea ei, e suficient sa vada el:)). Nu ii convine dar asta e!

Ultima oara a fost editat de laura_rts (2012-01-24 16:27:50)

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#936 2012-01-24 16:24:54

Katey
Addicted member

angel, e balanta, dar tot asa e, curajoasa, optimista, cand ii e greu se tine tare pentru ceilalti ... smile Cand s-a operat acum cativa ani ne incuraja ea pe noi si cand a venit acasa ne-a zis mie si fratelui: v-am spus eu ca intr-o saptamana sunt acasa? smile
De 5 ori a fost operata (3 cezariene, piatra la rinichi si, din pacate, histerectomie) dar e pe principiul "haina peticita tine mai mult". tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-24 16:27:30)

Strumful nails  7,5 ani

Publicitate

loading...

#937 2012-01-24 16:25:10

katami
Platinum member

katey, de aia is dr destui pe lume. io una is de parere ca gineco (la fel ca pediatrul) e un dr cu care tre sa POTI DISCUTA. daca nu... bye bye, next. ea propune sa induca, tu zici "nu, mersi" si vezi ce parerea are. in general, daca te vad hotarata, decat sa nu-si ia "malaiul" de la tine deloc, vin la naster (si dr mea imi propunea ca "daca ma apuca nascutul pe 31 dec imi face o ceza rapida, ca tre sa plece".. si io i-am zis atat de calm ca "nu, daca oi avea atata ghinon sa nasc tocmai cand nu-i ea, prefer sa nasc cu rezidentul de garda decat sa-mi tai burta degeaba" big_smile incat n-a mai zis nik. n-am nascut pe 1, dar s-a prezentat urgeeent la nastere, se gandea, probabil, sa nu dau plicul altui dr, mai "la fata locului" decat ea smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#938 2012-01-24 16:26:48

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

katey sora mea e balanta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#939 2012-01-24 16:31:24

Katey
Addicted member

kata, eu am inteles ca alt medic nu prea se baga daca nu e pacientul lui, dar ma gandesc ca ala care-i de garda nu m-o lasa sa mor acolo daca nu e doctorita mea. In cel mai rau caz, daca ma apuca seara/noaptea ma lasa sa ma chinui pana dimineata cand vine doctorita. nustiu
Ce curaj pe mine acum, sa-mi aduceti aminte de ce-am scris mai sus peste 6 luni cand o sa-mi rod unghiile de frica si emotii. rotfl2

angel, se spune ca mamele balanta sunt mana de fier in manusa de catifea. tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-24 16:32:30)

Strumful nails  7,5 ani

#940 2012-01-24 16:35:05

katami
Platinum member

Katey a scris:

kata, eu am inteles ca alt medic nu prea se baga daca nu e pacientul lui, dar ma gandesc ca ala care-i de garda nu m-o lasa sa mor acolo daca nu e doctorita mea. In cel mai rau caz, daca ma apuca seara/noaptea ma lasa sa ma chinui pana dimineata cand vine doctorita. nustiu
Ce curaj pe mine acum, sa-mi aduceti aminte de ce-am scris mai sus peste 6 luni cand o sa-mi rod unghiile de frica si emotii. rotfl2

angel, se spune ca mamele balanta sunt mana de fier in manusa de catifea. tongue

in primul rand, de ce sa mori? smile TU nasti, nu dr, el doar asista. poti sa nasti bine mersi si fara el smile (de altfel, in vest se naste cu moasa, dr vine doar in caz de complicatii)

in al doilea rand, daca, Doamne fereste, chiar e nevoie de un medic, atunci medicul de garda ARE OBLIGATIA sa te asiste smile

#941 2012-01-24 16:44:40

Katey
Addicted member

Stiiiiu, dar vestul e departe. tongue In fine, sper sa nu fie complicatii si sa nu ma lase curajul fix atunci.

Oricum am progresat, pana sa raman gravida ziceam ca mai bine fac cezariana, ca e mai usor si pentru mine si pentru bebe.
Acum, dupa ce am mai citit in stanga si-n dreapta si mai ales v-am citit pe voi doua luni de zile, am ajuns la concluzia ca organismul nostru e proiectat genetic sa nasca natural si sa se refaca dupa nastere. Si cel mai bine e sa-l lasam sa faca ce stie si sa intervenim cat mai putin posibil. smile

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-24 16:46:32)

Strumful nails  7,5 ani

#942 2012-01-24 16:47:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Laura facem bine..ma bucur ca ti-a placut
eu sincer abia astept sa merg sa dorm acolo..arata mai bine decat orice hotel de 5 stele rotfl si sotul abia asteapta sa stea acolo cu mine
ma duc joi acolo la intalnirea cu neonatologul si anestezistul..voi avea discutii cu fiecare in parte...

6 ani de dragoste  hjarta

#943 2012-01-24 16:47:25

katami
Platinum member

ashe, ashe big_smile

#944 2012-01-24 17:06:21

katami
Platinum member

si ca sa nu ziceti ca io postez doar treburi serioase de inclacit neuronii (atentie, ii exagerata ;d)

Pregatire pentru a deveni parinti

1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purt?nd in brate un sac umed care c?ntareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purt?nd sacul timp de o ora.
Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. C?nd suna desteptatorul, un sfert de ora mai t?rziu, trezirea! C?ntati c?ntecele de leagan p?na la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la st?nga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa
hraniti "pepenele" (care e in miscare), juc?ndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul p?na c?nd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va int?mpla c?nd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o placere. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa fara ca nici un tentacul sa nu depaseasca. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua c?nd ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).
Sfar?mati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zg?riati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

8. O ultima recomandare:inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuv?nt: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelsi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara c?nd detineti solutiile corecte.

9. Insirati pe jos prin camera lingurite, jucarioare, pahare, cuburi, lego, obiecte ascutite; puneti desteptatorul sa sune la miezul noptii si mergeti repede la bucatarie, dar ...pe intuneric.

Lesson 10

Make a recording of Fran Drescher saying 'mommy' repeatedly. (Important: no more than a four second delay between each 'mommy'; occasional crescendo to the level of a supersonic jet is required). Play this tape in your car everywhere you go for the next four years. You are now ready to take a long trip with a toddler.

Lesson 11

Start talking to an adult of your choice. Have someone else continually tug on your skirt hem, shirt- sleeve, or elbow while playing the 'mommy' tape made from Lesson 10 above. You are now ready to have a conversation with an adult while there is a child in the room.

#945 2012-01-24 17:09:18

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

fetelor eu nu prea apuc sa va citesc ca-mi tot cade netul si mai nou vad ca si curentul grater ce am pierdut????

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#946 2012-01-24 17:22:53

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ies si eu wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#947 2012-01-24 17:34:15

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

kata foarte tare postul de mai sus rotfl2

time puss o seara faina wave

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-24 17:34:53)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#948 2012-01-24 18:05:16

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Kata, de unde ai luat postarea de mai sus?E super tare...rotfl2

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#949 2012-01-24 19:12:15

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

Kata, faina postarea!
Time, seara buna!

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#950 2012-01-24 19:24:38

Katey
Addicted member

kata, am ras cu lacrimi!  rotfl2 
Acuma copiez si ii trimit si sotului. chicot

Am facut shaorma, acuma am lasat-o sa se inmoaie un pic lipia.  drool

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.