homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metoda simpto-termala

#1 2012-01-18 11:44:25

adinutza_niko
New member
Inregistrat: 2011-09-27

Metoda simpto-termala

Buna . As dorii sa aflu si eu ceva mai multe informatii despre metoda simpto-termala. Multumesc

#2 2012-01-18 13:30:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Metoda simpto-termala

iti spun din start ca nu poti folosi metoda asta ca si metoda de contraceptie ( cel putin NU eficienta) ci doar pentru a a-ti mari sansele de a concepe ( nu stiu pentru ce te intereseaza, nu ai precizat).

se bazeaza pe corelarea simptomelor care anunta ovulatia ( secretie, crampe, dureri etc) cu metoda temperaturii bazale.
este un subiect destul de vast.

#3 2012-01-18 14:08:54

adinutza_niko
New member
Inregistrat: 2011-09-27

Am citit ceva despre ea astazi, si era precizata ca metoda de contraceptie. Ideea este ca de 6 luni folosesc logest,la recomandarea medicului(doar ca inainte de a-mi recomanda nu am facut analize nu ma intrebat multe lucruri, inclusiv daca sufar de migrene...etc. Acum as vrea sa le intrerup si poate sa folosesc alta metoda, pentru ca eu in trecut am  un diagnostic de migrena, nu stiu daca are legatura sau nu dar cand incep pauza si cand reiau pastilutele am niste dureri de cap puternice. Bineinteles vreau sa merg la alt medic, doar ca am programare peste doua saptamani si ceva, si nu stiu ce sa fac. Sa iau in continuare Logest sau sa fac o pauza?) Din motivele de mai sus vroiam sa stiu mai mult despre metoda aceasta, ma gandeam ca functioneaza. ms de ras.

#4 2012-01-18 14:29:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

incearca sa dicuti cu un medic de planning. poate iti schimba anticonceptionalele sau gasiti impreuna alta metoda cu care sa-ti fie bine.
succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.