|
Nu esti logat.
Ia venit mai repede...nei m#1 2012-01-22 00:14:27
Ia venit mai repede...nei mPrietenei mele i-a venit (menstruatia) la 2 zile dupa ce a luat ultima pastila din cutie. E normal ? E la prima cutie (luata in viata ei) Offline #2 2012-01-22 10:22:54
Re: Ia venit mai repede...nei mmenstra poate veni in oricare din cele 7 zile de pauza; noua folie o va incepe in a 8a zi, indiferent daca mai sangereaza sau nu (prespunand ca a terminat folia intr-o zi de miercuri, noua folie o va incepe joia urmatoare). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-01-22 16:35:15
Re: Ia venit mai repede...nei mBuna ! ieri seara am uitat sa iau ac . janine la 10...si am luat-o noaptea pe la 4-30 , 5...si azi am avut un contact sexual...protejat , iar la final a ejaculat ...dar nu in mine...dar si-a dat drumul pe spate si s-a scurs foarte putin in mine ... este vreun risc sa raman insarcinata? Offline #4 2012-01-22 17:05:10
Re: Ia venit mai repede...nei matata timp cat nu ai intarziat cu mai mult de 12 ore e in regula Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|