homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plasturele contraceptiv

#1 2012-01-30 17:32:33

bebesweet
New member
Inregistrat: 2008-07-26

plasturele contraceptiv

Ce parere aveti de plasturele contraceptiv care se introduce in brat? eu am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca ar fi o alegere buna pt mine, in cazul in care eu i-am spus ca iau pastile anti in fiecare zi doar ca le iau cam aiurea,cand ar trebui sa le iau uneori nu le iau la aceasi ora si as vrea o alta metoda care sa fie pe termen lung. am 20 (aproape 21) de ani si iau pastile de aproape 3 ani. aveti careva plasture pus?

#2 2012-01-30 18:31:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: plasturele contraceptiv

tu zici de implant, plasturele e altceva
lesti in Romania ? implantul din ce stiu eu e numai cu progesteron si nu stiu cat e de indicat la vasrta ta
poate te gandesti la inelul contraceptiv, e si el o varianta daca uiti sa iei pastila

#3 2012-02-01 13:04:56

bebesweet
New member
Inregistrat: 2008-07-26

Re: plasturele contraceptiv

doctorul mi-a zis ca ar fi o solutie buna si mi-a placut cum a sunat "trebuie schimbat la 3 ani" .
si nu sunt in Romania, sunt in Danemarca. Mi-a zis si de inel dar....mi-a atras atentia implantul.

Ultima oara a fost editat de bebesweet (2012-02-01 13:07:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.