|
Nu esti logat.
Escapelle, nelamuriri?#1 2012-01-31 17:35:17
Escapelle, nelamuriri?Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. Astazi, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua sia cum dupa 4 luni, avem sanse mari sa scapa, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acuma sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual. Offline #2 2012-01-31 17:48:10
Re: Escapelle, nelamuriri?faptul ca o ia mai mult sau mai putin des nu ii afecteaza eficienta eficienta este influentata de ziua ciclului menstrual in care este luata, de rapiditatea cu care este administrata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-01-31 18:05:34
Re: Escapelle, nelamuriri?Ultima data i-a venit in 10, urmatoarea data (dupa 28 de zile) ar trebui sa ii vina in 13-14. Sper sa fie ok, ea e chiar speriata. Amandoi avem 18 ani fara 3 luni. Offline #4 2012-01-31 18:10:24
Re: Escapelle, nelamuriri?daca are ciclul relativ de 28 de zile, ar trebui sa-i vina prin 7-8 daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-01-31 18:30:56
Re: Escapelle, nelamuriri?Am facut tot ce se poate, insa ce sunt eu curios este daca am scapat. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-31 23:48:00
Re: Escapelle, nelamuriri?Buna ziua o problema asemanatoare am si eu... am facut sex cu pretena in data de 21 ianuarie , sex protejat dar din pacate prezervativul s-a rupt ... nu eram tocmai pe punctul care sa ejaculez ... dar eram aproape ... (frica mea este de preejaculare ) m-am oprit din actul sexual am ejaculat eu dupa dar ca si de siguranta am plecat la farmacie si am cumpartat Escapelle la nici 2 ore dupa contactul sexual ...nelinistea mea este ca la pretenamea ciclu trebuia sa-i vina la sfarsitul lunii acestuia dar inca nu i-a venit este posibil sa fie din cauza pilulei ???...dupa administrare pretena nu a simtit nimica nici varsaturi nici ameteli nimica practic de aproape o saptamana jumate..zice ca se simte la fel fara nici o schimbare ...tot c a avut a fost o mica durere in zona subbazinului dupa o ora c l-a luat ...eu am 19 ani iar pretena 18 ...va rog un sfat Ultima oara a fost editat de onfire (2012-02-01 00:02:29) Offline #7 2012-02-01 00:22:35
Re: Escapelle, nelamuriri?daca intre timp nu ati avut contacte neprotejate probabil ca intarzie de la pilula de a doua zi. linistiti-va si asteptati sa vina menstra Offline #8 2012-02-03 21:23:24
Re: Escapelle, nelamuriri?am facut dar a fost protejat totul a decurs normal si controlat...prezervativul a tinut ...dar inca nu i-a venit ciclul .. cu cate zile ar putea sa intarzie ? Offline #9 2012-02-03 21:35:43
Re: Escapelle, nelamuriri?chiar si cateva saptamani ii poate intarzia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-02-04 11:05:21
Re: Escapelle, nelamuriri?si eu am luat escapelle dupa un contact neprotejat in luna noiembrie,am un ciclu dereglat..pana in luna ianuarie mi-a venit cm la o luna imi venea pe 5-6 ....si suntem deja in februarie si inca nu a aparut in ianuarie pe 10 am fost si am facut o eco transvaginala mi-a zis ca am ovare polichistice fara urma de sarcina...dar nu mi-a dat nimic...am facut si test de sarcina la o sapt de la intarziere si a iesit negativ...si aqm am inceput sa iau duphaston 2 pe zi timp de 5 zile...sper sa apara cm si sa scap de o grija.... Offline #11 2012-02-04 12:01:32
Re: Escapelle, nelamuriri?pentru ovare polichistice ar trebui sa primesti tratament ciclul iti e dereglat din cauza lor. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-02-05 16:42:16
Re: Escapelle, nelamuriri?de ce nu faci un test? nu avem puteri paranormale ca sa stim ce-i cu tine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-02-06 11:23:41
Re: Escapelle, nelamuriri?pai am facut test de sarcina la o sapt de la intarziere clierblue si era doar o linie.... Offline #14 2012-02-06 11:28:14
Re: Escapelle, nelamuriri?maria, un alt user a scris un mesaj, pe care l-a sters ulterior, nu era pt tine raspunul cu testul de sarcina daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-02-14 14:41:26
Re: Escapelle, nelamuriri?Buna !!! Am nev de un sfat . Sunt in luna de pauza de la anticonceptionale, si am fost nevoita sa iau escapelle. Inca nu am reactii adverse , dar ma tot gandesc la dereglarea ciclului. Cand imi vine ar trebui sa incep din nou anticonceptionalele, dar nu stiu daca e indicat avand in vedere administrarea escapelle. Offline #16 2012-02-14 14:44:31
Re: Escapelle, nelamuriri?da, poti sa incepi folia cand iti vine si pe viitor nu mai face pauza fara motiv, dupa cum vezi iti face mai mult rau decat bine Offline #17 2012-02-14 14:49:31
Re: Escapelle, nelamuriri?nu a fost chiar fara motiv.... am vrut sa vad ce se intampla cu organismul meu , retin apa in ultimul timp- si am vrut sa vad daca se intampla ceva de la anticonceptionale. Iau de mult timp Laurina ( dupa teste de sange si sfatul medicului). Si escapelle am luat-o doar pentru linistea mea ... prez s-a rupt la inceputul contactului sexual . Offline #18 2012-07-15 14:12:10
Re: Escapelle, nelamuriri?Buna! Am si eu o problema care ma deranjeaza foarte mult. Pe data de 28.06 am avut un act sexual neprotejat dupa care am luat escapelle, menstruatia trebuia sa fie pe 3-4.07 dar nici pina acum 15.07 nu este. Cu 5 zie in urma am facut si un test care a fost negativ. Poate fi retinerea atit de mult din cauza pastilei? Offline #19 2012-07-15 20:34:50
Re: Escapelle, nelamuriri?este de la pilula luata... Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|