homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-110

#2072 2012-02-05 17:33:51

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

Lady        hjarta  puss
Storm  hjarta     puss
Ales  iti dau voie sa ma si bati  box  box  box  pentru ca merit

cum au scris Storm si lady e exact cum as scrie eu Ma enerveaza ca el tot timpul a condus relatia si nu stiu cum dar tot timpul a reusit sa ma inhibe si sa faca din mine sa arat ca un muc (da, MUC) i se parea ca tot ce fac nu e potrivit, nu e suficient Imi reprosa tot timpul ca eu nu il inteleg...eu?nu il intelegeam?pe mine cine ma intelegea?eu cui imi deschideam sufletul?nimanui Adevarul este ca in fata lui reuseam mereu sa arat un pic cam tampa (da, TAMPA) dar nu stiu de ce Pur si simplu ma inhiba Nu reuseam sa fiu intocmai spontana Parca imi bloca creierii

ramo  hjarta

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 17:36:49)

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#2073 2012-02-05 17:37:39

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

pet puss nu meriti be bataie...ala merita...tinut in cusca si dat apa la 5 ore...sare din ora-n ora si pita uscata la doua zile...sa vada ce inseamna sa depinzi de cineva.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2074 2012-02-05 17:38:16

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Hai ca am prins si eu runda de 69 big_smile Am facut papa bun, ne-am uitat si la un film frumos si emotionant nominalizat la Oscar anul asta, iar acum s-a dus al meu sa se intinda vreo 20 de minute ca dup-aia ne pregatim sa mergem la teatru, de-abia astept, mi-e dor de zilele cand mergeam foarte mult la teatru!

Happy puss pai, am facut o parte din analize, am fost si mi-am luat rezultatele, se pare ca mi-a iesit ureaplasma pozitiva si ca nu am anticorpii pentru toxoplasma, am inteles ca va trebui sa nu stau in preajma pisicilor cand voi fi gravida. Nu stiu insa daca asta se aplica si in cazul cainilor, sper sa nu, ca mi-ar fi greu sa renunt la copil... e totusi ciudat ca nu am anticorpii astia, ca am avut vreo 10 ani pisica, ma gandeam ca o sa am si mama lor de anticorpi smile dar se pare ca nu. Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa-mi dea tratament si sa-mi faca instructajul, poate sa fac si eco si apoi sa vad ce noi directive o sa mai primim. Ah, si mi-a iesit si Igg de la Rubeola pozitiv, macar asa m-am lamurit si eu daca am facut rubeola sau rujeaola cand eram mica lol In rest, ma cam supara rinichii, cred ca zilele trecute am facut si o colica renala de mica intensitate, dar la ecografia facuta zilele trecute mi-a zis ca nu se mai vede piatra aia de 6 mm pe care stiam ca o am si care ar fi justificat durerile mele, ci vreo 2 mai mici... si mi s-au dat indicatii sa nu stau in frig... cam greu avand in vedere ca la mine la munca e mereu frig si curent sad Cam astea-s noutatile mele.

Zilele trecute am suferit o depresie, una dintre colegele mele de care v-am zis ca e gravida a pierdut sarcina... era cam in 10-11 saptamani, tot avea contractii si incepusera si usoare sangerari, a facut eco si i-a zis ca s-a oprit din evolutie, ca nu ii mai batea inima de vreo 3 zile... nici n-am stiut cum sa-mi gasesc cuvintele sa-i spun ca-mi pare rau...

l.e: n-am mai prins cursa de 69 topicul asta lol da' am ramas cu nostalgia lol

Pet, puss o sa mergi mai departe, o sa vezi. Eu cand trag linie, ii multumesc pentru ce m-a invatat, alaturi de el am invatat si m-am desoperit ca si femeie, am scapat de multe inhibitii si temeri, m-a format din anumite puncte de vedere. Si chiar daca am suferit cam mult din cauza lui, ii multumesc ca a existat in viata mea atata timp, am invatat sa iau doar ce-i mai bun din anii aia. Iar acum suntem prieteni si mi-e drag intr-o cu totul alta forma... lucrurile se transforma in timp, sper sa iti gasesti si tu puterea necesara sa faci loc lucrurilor bune sa-ti intre in viata.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2012-02-05 17:42:39)

#2075 2012-02-05 17:38:55

pet&jara
Full member

sper ca am scris multumiri tuturor fetelor
va dau voie sa folositi si  punish  box  dumbom  popa

Storm Chiar nu crezi ca nu m-am purtat urat cu el? Am incercat sa il pacalesc...am tras sfori peste sfori sa aflu cine este fata cealalta Am fost asa proasta Cum sa imi imaginez ca iubirea mea era importanta pentru el? Nu ma cauta cu zilele, saptamanile Cand il intrebam de ce asa multa tacere imi spunea ca a avut treaba Cand il intrebam ce treaba imi respundea ca treburi... box

Iar eu chiar redeam ca fusese ocupat   rotfl2

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 17:43:49)

#2076 2012-02-05 17:40:59

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Lady puss bafta cu tratamentul si cu restul investigatiilor! Uff, imi pare rau pentru colega te sad

Storm, ce amuzanta esti lol

Publicitate

loading...

#2077 2012-02-05 17:45:26

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor!
eh, am pierdut 69...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2078 2012-02-05 17:48:06

pet&jara
Full member

pot sa stiu si eu care e treaba cu 69?  tongue  va

#2079 2012-02-05 17:49:06

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Happy, multumesc, am incredere ca o sa fie bine. Ma tot gandesc ca a fost mai bine ca am descoperit asta inainte de sarcina ca sa fac tratamentul cum trebuie. Presupun ca dupa o sa repet analiza, speer sa scap din prima de ea!

Va pup si va imbratisez pe toate cu drag, tre sa ma duc sa ma pregatesc de teatru! puss kram

Pet, as mai avea multe sa-ti povestesc, poate imi dai un mail wink

#2080 2012-02-05 17:52:52

Lothraine
Insomniac member

Pet..poi asta e problema..ca nu ne-am purtat urat cu ei...scria la noi in frunte BUNA DE FRAIERIT...poftiti de va serviti...Dar ne-am trezit, nu?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2081 2012-02-05 17:58:04

pet&jara
Full member

cam asa Storm...cam asa

Da, Lady, iti pot da adesa de mail     jara.petrica@yahoo.com

numele meu real este Anastasia Pe pisica mea o cheama Jara lol

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 18:06:43)

#2082 2012-02-05 18:07:22

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Am pierdut 69! chicot
Lady, bafta cu tratamentul. Si mie mi-a iesit ureaplasma pozitiva dar am scapat din prima tura de tratament de ea.

Pet, bine ca ti-ai facut curaj sa intri aici. Deja te simti mai bine sigur! puss

Am fost si eu la plimbare putin, dar singura parca nu a avut farmec.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2083 2012-02-05 18:07:34

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ce nume frumos ai smile

M-am pus in pat si am atipit..chicot

#2084 2012-02-05 18:07:53

pet&jara
Full member

Lady acum ai pe altcineva sau esti deja casatorita?si te zbati pentru un copil?

Raveca  Multumesc   Sa fii sigura ca ma simt mai bine  hjarta 

Happy  Multumesc  par

Cu toate ca am tras o partida grea si lunga de plans putin mai devreme    Si inca ma mai smiorcai    M-am obisnuit cu el si acum simt un gol imens in suflet    Dar voi ce credeti? El este normal la cap? Am uitat sa va spun ca el are 40 de ani (adica ii face peste o luna) Oare este normal un om care are in fata lui o persoana cu bun simt si se poarta asa? Adica inseamna ca sunt proasta ca am incercat sa discut cu el despre ce astept eu de la relatia noastra? Si ca nu mi se pare normal sa plece in weekend cu prietenii si pe mine sa ma lase singura si nici sa nu imi spuna unde se duce? Si apoi sa aflu ca el de fapt se ducea la cealalta? Este anormal sa il tratezi pe cel de langa cu incredere si sa nu devii o geloasa non stop si sa nu ti se para normal sa tot banuiesti si sa tot banuiesti? Eu asta nu inteleg

Lady, avem varste apropiate? Sau ti s-a intamplat si tie tot recent?  grater

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 18:23:03)

#2085 2012-02-05 18:24:38

Lothraine
Insomniac member

Pet..esti normala femeie...foarte normala...cat despre el...sunt vreo doua feluri de medici la care l-as trimite..e frustrat rau omu'...

#2086 2012-02-05 18:33:28

pet&jara
Full member

Storm  hjarta

Storm, parerea ta este ca el poarta asa pt ca sunt mai cu bun simt sau el este chiar un apucat, ca sa spun asa? Adica, ma gandeam, are totusi 40 de ani si nu a gasit pana acum o femeie potrivita/ Adica la varsta lui sa nu fii inca insurat? Si sa tot inseli asa la rece? Adica nu simte totusi si el nevoia de stabilitate? Adica chiar nu simtea nevoia de iubire? Sa stie ca are o fata care este doar a lui?

Relatia asta m-a epuizat si m-a ingropat si simt ca nu mai am puterea sa o mai iau de la capat cu o alta relatie Simt ca ma prabusesc si ca nu mai stiu cine sunt si care este drumul meu Tipul cu care ai fost tu mai demult tot asa urat s-a purtat cu tine? Ai reusit sa intelegi de ce se purta asa? Asa se purta el cu toate fetele cu care mai fusese si cu care a fost ulterior? Ce mai stii despre el? S-a schimbat intre timp? Sau a ramas aceeasi persoana? Daca poti sa imi spui... par

Elena   Multumesc par  puss

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 18:38:32)

#2087 2012-02-05 18:35:36

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Iar m-am gandit inainte sa adom la bebei, si am visat ca aveam 3 teste si au iesit toate pozitive, apoi am intrat si v-am povestiti voua, dar nu m-ati bagat in seama, nu mi-ati raspuns nimic.... si la 8 saptamani s-a oprit din evolutie....

Happy, da,duminica 12 februarie,nu matie smile   Poate nu mai vin uratii

Sonia, tin sa te contrazic la o chestie pe care ai zis-o: "niciodata o relatie cu despartiri si impacari nu va dura."    cunosc un cuplu, care  s-au despartit si impacat de cateva ori in primul an al relatiei. Acum sunt insa de multi ani impreuna si vor sa se casatoreasca. Deci nu e chiar o regula ..mai sunt si exceptii.

Pet,imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de relatie.... iti doresc putere sa mergi mai departe si sa iti gasesti un barbat bun.    Si trebuie sa incepi totul de pe o pagina alba.

Green, da,e ok si pt mine. cafeneaua e X-ul rosu, da?

Lady, ce frumos ai povestit despre al tau, sa reusiti sa faceti un copil cate mai curand !

Cocof, subscriu, trebuie sa inceapa saptamana vestilor minunate !

Hell sad imi pare rau ca si tu ai trecut printr-o astfel de relatie...nesanatoasa. 

Eu maine am examen......grater

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2088 2012-02-05 18:38:52

Lothraine
Insomniac member

PEt..parerea mea e ca el habar n-are ca iubirea exista..nu stie ce-i aia..nici pe el nu se iubeste...si e trist..mie sincer mi-e mila de el, dar nu as trai viata lui ca sa compensez ce ii lipseste..el traieste fizic..partea cealalta pare sa nu existe la el..exista si explicatii de tip psihologic..parerea mea o mai zic odata..nu tine de varsta..tine de constientizarea faptului ca ai o problema...si..cum sa constientizezi asta cand tie iti merge bine.?..sau ma rog, asa crezi?(pe principiul..eunucului nu-i trebe femei ca e castrat)

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-05 18:41:26)

#2089 2012-02-05 18:39:19

pet&jara
Full member

Elena   Multumesc  par  puss   O sa treaca Sper Desi acum simt ca sunt in sevraj iar sufletul meu traieste un cosmar

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-05 18:40:19)

#2090 2012-02-05 18:42:12

Monimonica
Full member
Inregistrat: 2012-01-20

Fetelor,am coborat sa imi dezghet masina...Saraca era intr-un munte de zapada...Sper sa pot iesi maine cu ea...
Pet,dupa cum povestesti tipul e destul de fucked up emotional...e bine ca ai scapat de el...sper sa iti revii cat mai repede si sa iti gasesti pe cineva care sa te merite...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.