homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-117

#2205 2012-02-06 08:54:04

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

neata dragutelor pusspusspusspuss
am pregatit cafeaua/ceaiu/cioco/cappuccino wink
aveti grija de voi, stati cat mai mult la caldurica

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2206 2012-02-06 08:56:06

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Onuta puss cum esti?

Pet puss important e sa nu vrei sa vb de el...sa faci orice altceva....dar ganul nu-l poti opri...va pleca el candva.

plec la munci pusspuss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2207 2012-02-06 08:56:13

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pet puss
storm  puss sa ai spor
onutza puss neatza si aici

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-02-06 08:56:35)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2208 2012-02-06 09:05:24

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Storm   hjarta    F  mi-a trimis mail aseara Azi dimineata l-am citit Are o adresa noua de mail Mi-a scris ca tine foarte mult la mine, ca nu sexul l-a tinut langa mine, ca desi tine foarte mult la mine....nu ma iubeste si ca nu imi poate oferi povestea de iubire pe care mi-o doresc eu....adica acea relatie normala si fireasca....si m-a dat peste cap rau de tot Eu nu am cerut nimic niciodata Doar sa ma tina langa el Nu il inteleg cum gandeste Nu inteleg ce vrea Ma epuizeaza gandurile si gandurile si gandurile Nu i-am scris nu ii mai scris M-a rugat sa ne vedem maine sa vorbim mai pe larg .. insa eu nu vad sensul ..si nu ma voi duce .. mi-a spus tot ce avea sa imi spuna Ca nu ma iubeste ..
ca doar tine foarte mult la mine...
Muco  par  par  par

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-06 09:06:03)

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#2209 2012-02-06 09:15:37

mucoasa
Insomniac member

pet puss eu zic ca nu mai are rost sa mergi sa te intalnesti cu el, dar tu faci cum vrei

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#2210 2012-02-06 09:24:32

pet&jara
Full member

Muco   puss   Nu ma duc    Cel mai bun lucru care mi-a ramas este sa tac si sa nu ii mai raspund si sa tin minte ceea ce mi-a spus...ca nu ma iubeste...acestea sunt cuvintele esentiale    Oricat de dor mi-ar fi de el   Nu ma voi duce   Daca ma voi duce sa ma vad cu el ma voi intoarce distrusa  supa  supa  supa Ce sunt eu sa cersesc iubirea lui?   Ce explicatii sa imi mai dea?   Nici nu trebuie sa se simta dator sa imi mai dea si alte explicatii   

Lady   hjarta  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-06 09:29:53)

#2211 2012-02-06 09:29:23

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata frumoasele mele puss puss puss puss puss

va pupa o inzapezita rotfl vai ce e la noi disperat ninge de ieri in continuu si e si putin viscol. am venit azi cu ajutoare la munca ca eram sigura ca nu pot intra in agentie de zapada si am avut dreptate, noroc ca a venit al meu cu lopata ca de nu era cam nasol, vreo 20 de min a curatat o alee de 3m. gata , m-am saturat de iarna. daca eram la munte la cabana era fain, dar iarna in oras e oribila.

onutza si bebelina majoreta cum esti azi? vreun semn? sau mai ai timp lol tinem pumnii !!

mika si almi goodluck rugaciune atat va zic

pup si restul fetelor, merg sa recuperez de ieri.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-02-06 09:30:48)

#2212 2012-02-06 09:37:28

mucoasa
Insomniac member

pet bine faci majoreta
maya puss noroc cu al tau dance

5 iunie 2012

#2213 2012-02-06 09:39:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

any si bebelina puss puss neata, pupam burtica puss puss . la voi cum e ? am citit ca si tu tot cu dureri de spate sad . pupicei sa treaca

soniuca puss puss o zi usoara azi. si pupicei multi sa treaca spatele puss puss

#2214 2012-02-06 09:45:03

mucoasa
Insomniac member

maya puss  si la noi e zapada muuulta, dar iubi m-a adus pana la poarta happy iar zi vine dupa mine asa ca azi scap de zapada dance
mersi draga mea kram lasa ca trece

5 iunie 2012

#2215 2012-02-06 09:45:41

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata, fetele!
Ani, ai grija de spate, fa pauze cand simti ca te doare.Eu am cazut in copilarie de la etaj fix in noada, atunci mama nu a dat importanta, desi nu am putut sta in fund o luna, iar acum am dureri zilnice, dar nu ma plang, merg pe burta sa reusesc sa duc si sarcina asta la bun sfarsit si apoi mai vad! puss mami si bebe
Sonia, nu te mai enerva de luni dimineata!puss sa ai o saptamana frumoasa! Cu spatele ce sa zic, e nasol rau..Dar vad ca esti optimista si va fi bine!
Pet, ce tupeu are sa-ti dea mail si sa zica ca nu te iubeste..aici sunt 2 posibilitati: una sa te atate, dar sa faca asta numai din orgoliu ca l-ai parasit si nu a facut-o el, iar a doua ca vrea sa te vada cum te intorci la el sa-ti rada in nas ca esti la mana lui..Oricare ar fi, e, scuza-ma ca zic, un idiot...Eu i-as da un mail si i-as zice doar atat:"pa pa"..
Asta ca sa va spun si eu ca depinde de om, prin 2006 si al meu mi-a zis ca nu crede ca sunt femeia cu care sa isi uneasca destinul si ca nu ma iubeste, ca doar tine mult la mine..ne-am despartit atunci chiar la el la vapor, am plecat cu masina cu 100 laora de pe loc, saraca..dar dupa vreo 2 km l-am sunat si nu a sunat telefonul, ca ma suna si el in acelasi timp..m-am intors si am vorbit vreo 2 ore, de era sa raman pe vapor, ca uitasera aia sa ma anunte ca pleaca nava..dar eu in seara aia m-am rupt de el, desi ne impacasem..Am venit acasa, iar de a doua zi m-am ocupat strict de mine, am mai cunoscut si alti barbati, dar fara sex, doar iesiri, m-am ingrasat..aratam beton intr-o luna jumate..el mi-a trimis mail a doua zi, iar eu i-am raspuns pe adresa lui nu pe cea a vaporului, pentru ca stiam ca nu poate citi de acolo..si de cate ori suna vorbeam cu el foarte rece...Iar cand s-a intors dupa luna aia jumate a gasit alta femeie..i-am spus ca am mai iesit cu altii, i-am spus ca din punctul meu de vedere suntem prieteni, si atat, nu iubiti, si nu i-a convenit..dar aici cred ca a fost altceva..el ma iubea, dar nu-si dadea seama, iar eu prin atitudinea mea rece l-am facut sa vada..ma rog, imi era indiferent daca vom mai fi sau nu impreuna atunci, pentru ca ma indepartasem de el, chiar daca il iubisem enorm...Deci, Pet, depinde de barbat...concluziile le tragi singura..

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2216 2012-02-06 09:52:02

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Am citit din urma. M-am intristat. grater
Bulica, imi pare enorm de rau ca nu a iesit FIV-ul.
Mika, Almi, eu nu mai zic nimic decat ca ma rog pentru voi sa fie cu ochisori. Atat. O sa astept rabdatoare cu voi sa vedem ce zice testul.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2217 2012-02-06 09:52:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

puss fetele
ma duc sa-mi pun cafeaua in cana..

#2218 2012-02-06 09:55:48

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Pofta mare Camy kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2219 2012-02-06 09:58:23

pet&jara
Full member

Buck    hjarta  puss   Ai perfecta dreptate   Timpul rezolva multe   Eu nici macar nu i-am mai raspuns la mail   Daca el este atat de nehotarat doar timpul ii va spune daca doar tine la mine sau daca ma iubeste si nu stie asta inca   Insa cred ca avea destul timp sa isi dea seama daca ma iubeste   Tot ne-am tot despartit si impacat   Oricat de greu imi va fi, pentru ca greul inca nu a inceput, eu nu il voi mai cauta   In cel mai rau caz o sa mai fac cate o tura pe la blocul lui    rotfl2  rotfl2  rotfl2   Eu nu ma pot milogi sa ma tina langa el daca el nu stie ce vrea   Sa isi gaseasca femeia perfecta   Eu am tras mult sa tin relatia pe linia de plutire, m-am dat peste cap in toate felurile...e timpul sa tac si sa nu ii mai raspund nimic  supa  supa  supa

Insa nu cred ca imi voi mai gasi pe altcineva

Buck ma bucur ca voi doi ati reusit sa treceti peste acele momente si ca el a inteles ca te iubeste

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-06 09:59:35)

#2220 2012-02-06 09:59:36

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

vai,ce e afara  disperat  Am luat 2 trante, din care una in strada grater

Elena, green, happy, maya (mai e cineva? ) e ok pentru mine, duminica 12 FEBRUARIE, ora 15, cafeneaua de care ziceati. O sa fiu acolo. Am si eu un aparat foto, nu e profi, dar e ok.
Sper sa nu intervina nimic pana atunci.

Va pup pe restul.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2221 2012-02-06 10:00:13

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata , eu nu am cafea, trebuie sa merg sa imi iau
dar intai ma ususc pe par, aseara nu am putut sa fac dus ca nu a curs apa in tot orasul
voi ce faceti ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2222 2012-02-06 10:01:29

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

storm puss sunt la fel, cu contractii nedureroase provocate de valuril;e pe care le face bebelina. in rest nu prea am nimic... astept si eu sa vad ce si cum, dar cred ca mai dureaza la cum se anunta smile

pet eu inca nu ti-am citit povestea, ce am prins asa din fuga. dar daca ti-a spus ca nu te iubeste, oricat demult l-ai iubi tu nu conteaza. intr-o relatie e nevoie de doi, iar cand unul iubeste iar celalat nu ii impartaseste sentimentele, lasa-l si uita-l cu timpul si fa-ti loc in inima pt cineva care te va iubi la fel de mult pe cat il iubesti tu

mayya :*mul;tumesc. sunt la fel, mai am timp rotfl
si la iasi e groaznic, al meu trebuia sa se duca azi pana acasa, am lasat-o pe mama la serviciu in locul lui si zicea ca se duce sa faca putina curatenie acasa, sa mai aduca schimburi, dar drumurile sunt inchise inspre pascani si aici de cand am venit nu s-a mai oprit ninsoarea. acum bate si vantul, deci...

buck neata puss

camysh dau eu o cafea mornincoffee

eu incerc sa recuperez si din urma, sper sa reusesc azi sa ma pun la zi peste tot...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2223 2012-02-06 10:02:15

mucoasa
Insomniac member

buck puss pupam si noi inapoi, mersi, am grija
camy puss uite o cafea mornincoffee
time acuma mai citesc si eu din urma supa
bmiha imi pare sincer rau puss
almi si mika va pupacesc si doamne ajuta rugaciune  rugaciune
diri puss nasol cu cazatura, asa a patit si al meu ieri, saracu tot e julit pe fund chicot
angelus hai ca iti fac eu o cafea mornincoffee  puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-02-06 10:04:04)

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.