homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-123

#2319 2012-02-06 13:05:59

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

any, multu pt cafeluta  puss  par

sis, time, sonia, pet , happy, ales, green, angel&mika mica  puss

sonia, ales, ce sa fac ..pe aici cu hartoage...

buck puss prefer sa vb despre altceva si nu despre simptome  forgetit

.

#2320 2012-02-06 13:07:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Ales,mai am o restanta la apartament,nu am dat toti banii cand l-am cumparat! Bine,problema e mai complexa!

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2321 2012-02-06 13:12:39

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

ce fac fetele mele de suflet...v-am visat azi noapte..adica am vasiat ca eram aici pe forum si ne tot scriam una alta..
merg sa va citesc din urma ca sa ma pun in tema de cum va simtiti azi

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2322 2012-02-06 13:20:47

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

off ramo sad sper sa reusiti cumva sa faceti rost de banuti goodluck
mika succes la hartoage,eu m-am saturat de ele disperat
amalia buna puss

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-02-06 13:21:01)

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#2323 2012-02-06 13:22:47

mikado
Platinum member

rramo puss  offf  poate gasiti totusi o rezolvare.

buna amalia puss

ales si eu m-am saturat de ele ca de mere padurete forgetit

.

Publicitate

loading...

#2324 2012-02-06 13:26:31

rrammonna
Diamond member

Si eu sper sa rezolvam sad dar suntem presati de timp! sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2325 2012-02-06 13:33:45

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

RAmmo..eu as ruga pe mama sau pe socrii sa faca pe numele lor ca sa scapi de Mr Stres...si platesti tu rata....

Mika puss ce fac doreii? cate viteze au? au mai adaugat la Pe loc si Melc?

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-06 13:34:44)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2326 2012-02-06 13:36:18

mikado
Platinum member

Hell, doreii n-au ajuns din cauza drumurilor blocate  forgetit  nu stiu cand ajung  forgetit

.

#2327 2012-02-06 13:39:48

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Elena   sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat  E pozitiv   Baga tare

Vreau si eu .... sexinpat

Sonia, nasol sa ai asa oameni la munca

Happy...ce sucitura?...sper ca sucitura ...nu sucitura cu ghips...sanatate

Eu sunt jelita rau  Incerc sa ii arunc boxerii si tricoul cu care dormea noaptea....si nu pot...mi-am bagat nasul in ele...si....sunt vai steluta mea...mirosul lui e atat de pregnant...parca ii simt corpul langa mine...of, nu pot sa i le pun in sacul de gunoi...pe care trebuie sa il aduc...stau cu sacul de gunoi in hol...si nu pot sa le arunc...stau cu i-podul in urechi si ascult Ducu Bertzi...in concert cu Pitis.... grater  grater  M-am indragostit nu mai de ea...Floare de colt...

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-06 13:41:02)

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#2328 2012-02-06 13:41:53

rrammonna
Diamond member

Hell,mama n-are nicio sansa....iar socrii...nici nu ar avea de ce sa faca credit,dispun de suma respectiva! Dar la cum il stiu pe socru-mio,nu va vrea sad s-a dus al meu la ei,sa vedem ce rezolva!

#2329 2012-02-06 13:45:01

Lothraine
Insomniac member

Ramo..eu cred ca va vrea..doar trebuie sa reusiti sa il convingeti....Dupa cat am prins eu socrul tau e ca nuca...coaja tare si miez delicios.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2330 2012-02-06 13:45:26

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Aha, deci doreii tai sunt setati pe deloc azi..smile..Mika puss Scuza-ma ca te-am intrebat de simptome..Spui tu cand te simti ok..eu tot astept II curand..
Ramo, imi pare rau ca nu ti-au aprobat creditul..sad..Storm are dreptate..roaga pe cineva din familie sa va ajute si platiti voi..

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2331 2012-02-06 13:50:40

rrammonna
Diamond member

Sa vedem ce rezolvam rugaciune

Am plecat la dintar grater sper sa nu lesin pe-acolo lol
Va pupicesc puss

#2332 2012-02-06 13:51:51

Lothraine
Insomniac member

MIKA puss ma gandeam eu ca nu-i prinde dieta cu "gata lucrarea". Nu-i de ei...Norocul lor ca-s blocate drumurile..ca altfel dadeau de punish

Plec si eu la pauza...va pup

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-06 13:52:32)

#2333 2012-02-06 13:53:11

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

gata fete m-am pus la punct cu ce mai este pe la voi prin capsor si viata.
soni...sapt trecuta mi-a povestit si cumnta mea aceleasi chestii ca trebuie sa publice si nu stiu ce carti ca sa aiba la dosarul personal pt nu stiu ce punctaj. e nasol insa ca dai de oameni din astia care vor sa faca rau cu orice pret...Dumnezeule. am inteles ca peste tot e o adevarata problema cu orele la scoli, dar poate daca nu devine prea costisitoare sau grea naveta iti gasesti mai usor aici la mine in oras...fiind mai multe scoli si licee...
mika pupacim
buck..am avzut si eu burtica ...da e maricica sa fie sanatoasa..stii ca eu tot fetita zic ca ai big_smile
time am vazut si burtica ta...vai cat esti de finuta si stai linistita ca nici la mine nu se vedea mare lucru cand eram la "varsta ta".
muco...pupam sa treaca ziua bien langa zgripturoaica
onu...ai mama grija lasa cazaturile...mai bien te impiedici inaintea sotului...poate poate reuseste el sa provoace ceva contractii wink
angel...pare rau de Ana sa treaca repede piciorul...si pupam si pe mika dragalasa
si acum pet...o sa treaca si o sa gasesti pe cine trebuie si care sa te iubeasca...si iti zic asta si eu din propria experienta, pt ca deh la un moment dat am trait si eu in umbra unui mascul din asta care nu stie ce vrea in viata. prima iubire, primul barbat...nu regret decat ca am cedat atunci cand chiar nu mai era cazul...cand stiam ca el urma sa se casatoreasca...dar tot din proprie experienta iti zic ca in tien gasesti puterea sa spui NU!AJUNGE! si vai ce sentiment de bine te incearca apoi...un sentiment mult mai frumos decat orice dragoste ai fi putut simtii pt el vreodata. ce e drept...acest om din viata mea nu a fost atat de pervers si de nebarbat pe cat da dovada al tau mandru...si daca la inceput ii gaseam ceva scuze...acum poate sa aiba tot festinul de scuze dupa el si nu ma mai intereseaza. deci se poate!doare asa un pic acum...dar se poate. si ori de cate ori iti vine sa-l suni sau sa iei legatura cu el...scrie aici si te ajutam noi sa uiti ca si exista.
almi puss

pe mine ma cam doare un rinichi...merg azi sau maine la dr de fam si o sa l rog sa mi recomande in oras la mine un laborator sa fac din nou urocultura.
va pup fete tre sa ma apuc sa fac un raport, ca apoi ma suna al meu ca bradu sa mi iau buletinul cel nou...cum zice el intrii si tu in randul smecherilor de azi...

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-02-06 13:56:51)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2334 2012-02-06 13:55:09

mikado
Platinum member

Hell par  ehe...se ineaca precum tiganul la mal  forgetit noroc ca n-au venit azi  diablo  am fost ieri sa hranim cateii si cand ma vazut cum sunt toate insirate m-au apucat pandaliil  wave

succes ramo  wave

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-02-06 13:56:22)

.

#2335 2012-02-06 13:58:44

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Amalia puss Poate te doare rinichiul pentru ca te loveste bebe..

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2336 2012-02-06 13:58:48

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

pauza placuta hell puss
succes la dintar ramo big_smile
pet, sa nu te superi pe mine te rog,dar mi se pare ca nici tu nu vrei sa te debarasezi de fostul,si e pacat pentru ca nu merita absolut deloc,daca era o persoana care merita si v-ati fi despartit din total alte motive,atunci da era normal sa suferi asa....e pacat de tine va trece viata  fara sa iti dai seama si vei regreta enorm apoi acest timp pierdut din cauza lui.
te rog sa nu te superi este stict parerea mea si am spus-o pentru ca imi pare rau cand vad ca suferi degeaba. sad

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#2337 2012-02-06 14:00:21

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Amalia ..  M-a busit plansul cand am citit ce ai scris ..   Nici nu mai pot sa respir  grater  grater crede-ma, sa NU il mai caut e cel mai usor lucru pe care il pot face....si NU o sa il mai caut..cel ai greu lucru e sa il uit...cel mai greu lucru e cand vine seara...si cand vine si noaptea...si cand il caut noaptea...si cand vreau sa ii vad chipul si sa ii aud vocea...si cand imi spunea lucruri frumoase...cand mancam amandoi...cand ieseam...eu nu o sa pot sa trec peste asta...

Ales    Abia ne-am despartit ..  incerc sa uit, crede-ma ..  dar e totul crud ..  Nu m-am suparat pe tine     hjarta   Sa nu iti treaca asa ceva prin cap..cum sa ma supar?  Crezi ca mie imi place sa fiu ca o vaca miorlaita si plansa? .. incerc, ma lupt cu mine si cu emotiile care ma incearca ..

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-06 14:03:02)

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.