homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-78

#1464 2012-02-04 12:13:36

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

Pupici caldurosi la toate fetele....tot de pe mobil.

Any, eu tot racita...din ce on ce mai rau....de azi nu mai am nici voce: )

Merg sa mai citesc din urma. Pup din nou.

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1465 2012-02-04 12:14:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

neata..
am intrat de pe tel sa vad daca a scris mika.. v-am citit dar o sa reiau cand ajung la laptop ca sa va raspund.
ii spun lui cris ca a descris perfect starea mea.. ai mare dreptate.. ca sa intelegi pe cineva care trece printr-o astfel de experienta, si aici ma refer la o simpla IA (cum o consideram eu, cea mai usoara), trebuie sa o experimentezi pe pielea ta.. sentimentele se amesteca, formeaza un fel de ghem din fire amestecate, unele mai groase altele mai subtiri, unele de culori deschise, aprinse altele de culori sumbre.. traiesti intr-o stare continua de stres, nu-ti arde de nimic pana la aflarea verdictului.. tot ce ti se zice iei de bun, te agati de orice indiciu, de absolut orice mica intepatura din corp.. eu tegret enorm ca am spus celor din jur ca fac IA.. am facut-o pentru ca aveam impresia ca e floare la ureche si nu-i deloc asa.. toata lumea te intreaba zilnic ce faci, cum esti, care e rezultatul si efectiv din ghemul ala de sentimente nu stii ce da spui. nu ma refer la voi in mod special. nu am spus nimic pana acum pentru ca nu am vrut sa ranesc pe nimeni, dar e dureros sa raspunzi de 5-6 ori acelasi lucru, la aceeasi intrebare, zilnic "ce faci? cum esti? cand faci test?" nu ma plang, va multumesc din suflet pentru griji si pentru ca sunteti alaturi de mine.. deja m-am obisnuit sa va raspund.. dar sunt persoane  care probabil se afunda in depresie..

va pup, daca am suparat pe cineva cu ce am scris rog sa fiu iertata.. va citesc dupa ora 14:30-15:00

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1466 2012-02-04 12:14:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buck ieri am rezolvat doar un lucru, am pus-o langa Ana , mika a dormit iar ana s-a trezit lol

rramo sm

blue puss
nera puss

Almi puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-02-04 12:16:40)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1467 2012-02-04 12:17:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nera,blue,almi puss
hai mai,nu dati grater si-asa sunt eu destul de amarata.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1468 2012-02-04 12:18:32

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Angel, tot e bine, ca ai putut sa-ti faci treaba..big_smile
Almi, nu ai de ce sa cazi in depresie..si vezi ca exact asa am fost eu in a treia saptamana de bebe..puss Sa-ti vad odata testul pozitiv si sa vezi ce bataitza iti dau pentru depresia asta, iar apoi te pup toata kram

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1469 2012-02-04 12:18:39

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

buck puss scuze kram e bine acum, nu mai are nici mucisori si nici nu mai tuseste par

almisor puss cum esti azi?

angelus puss

blue puss

ramo puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2012-02-04 12:19:02)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1470 2012-02-04 12:19:37

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Va pupacim si noi  puss  puss  puss  puss  par

Va multumesc la toate  puss  puss  puss  puss  puss  puss  kram   teiubesc ca v-ati gandit la mine, ieri ,,m-a sechestrat" sotoiul in dormitor si "mi-a confiscat" si telefonul...am dormit toata ziua, de azi gata numai stau in pat...nu mai pot, daca e sa se prinda puiutii mei (2 la numar ) se vor prinde, daca nu, nu.

eu cam intuiesc deznodamantul  dar nu ma simt in stare sa pove acum, poate odata va zic ce si cum  forgetit

nu va suparati ca nu fac nominalizari, pt ca n-am citit nimic din urma si sigur uit pe careva  par

.

#1471 2012-02-04 12:21:47

angel_sweety
Platinum member

Mikulici puss sa iti fie de bine somnicul de ieri , foarte bine ca te-a sechestrat in dormitor , te pupam dulce, bei o cafea ? mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1472 2012-02-04 12:22:10

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

mika par te iubim mult

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1473 2012-02-04 12:26:47

bucklucica
Hero member

Mika, ma bucur ca esti ok.Iar deznodamantul ti-l zic eu si sa nu ma contrazici caaaaaa punish...o sa ai unul sau  bebei sanatosi si frumosi!Gata!AM ZIS!puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1474 2012-02-04 12:29:29

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

mika ce bine ca esti bine smile
sa se vor prinde puiutii goodluck........sunt sigura ca se vor prinde big_smile

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1475 2012-02-04 12:30:43

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

angelul puss  hai ca beau o cafeluta cu voi  wink

rramo puss  si eu  teiubesc

Buck puss ehe...nu prea da gres intuitia mea  wink

buna ale puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-02-04 12:31:56)

.

#1476 2012-02-04 12:33:18

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna fetele,

Mult ati mai scris, cu greu am reusit sa citesc din urma.

Bmiha, ma bucur ca ai reusit sa mai intri pe la noi! Te pup! Sa-mi mai dai de veste din cand in cand!

Mika, ma gandesc in continuare la tine. puss

Cris, almi, mika, bmiha, pe toate va inteleg atat de perfect! intr-un final va fi bine si pentru noi, cum va fi bine si pentru restul fetelor care mai au sanse inca natural.

Cris, analizele care sunt pt procedura FIV poti sa le mai faci si dupa ce se aproba dosarul. Eu in prima faza am incercat sa acopar actele necesare la dosar si apoi dupa ce mi s-a aprobat am facut si restul care imi mai lipseau.
Vroiam sa te intreb: care va fi motivul infertilitatii care il veti sublinia in dosar? Vezi sa nu uiti sa pui si spermograma (dupa 2011), sunt care aveau cauxza doar feminina dar nu au pus nici o spermograma si li s-a respins dosarul. Trebuie sa reiasa ca amandoi aveti materiale genetice pentru a rezulta un embrion.

Am vazut ca ati vorbit de intalnire(fetele din Iasi). Weekend-ul asta eu nu mai pot. Imi vin niste musafiri.
Dar cred  ca weekendul urmator sunt libera.

rona, chiar de FIV -ul e o sansa, sa stii ca nu intodeauna ai posibilitati sa si il faci. FIV-ul implica multe: sanse de reusita de doar 35%, efortul financiar (nush daca stii dar o procedura cu tot cu tratament, analize ajunge in jur de 4000 euro, si nu ai nici o garantie ca iti reuseste), efortul psihic...unele fete aici au descris foarte bine sentimetele, gandurile care te incearca pe parcurul acestor proceduri. Deci e o sansa, dar o sansa de care poti sa profiti in anumite conditii.

Va pup

LE: uitasem sa zic...ati rezistat eroic sa nu-i raspundeti d-nei culte big_smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1477 2012-02-04 12:33:56

bucklucica
Hero member

Te cred, Mika, dar nici cobeala mea nu prea da..Uite, lui Almi i-am zis ca va avea o fetita, acum..Am mai zis cuiva aici pe forum ca e gravi si ca va avea o fetita si asa a fost...

Eric 3 ani si 7 luni

#1478 2012-02-04 12:34:16

angel_sweety
Platinum member

mikuleana o fac cum iti place tie, si asa eu am baut cafeaua tarziu azi puss

rramo fugi la mine la topic, sa iti culegi roadele gurii tale aurite

diri si eu am vrut sa le laud dar mi-a fost ca le scot cornite lol

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-02-04 12:37:48)

#1479 2012-02-04 12:36:14

bucklucica
Hero member

Diri puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1480 2012-02-04 12:37:05

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

diri puss si eu ma bucur ca nu i s-a raspuns chicot
va las imi fac curaj sa ies sa cumparaturi cold....

va puss pe toate

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1481 2012-02-04 12:39:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am ajuns la laptop..
elena referitor la toate discuțiile de aseară și azi-noapte te ?nțeleg perfect la partea cu medicii.. ai tot dreptul să nu fii ?ncrezătoare dar trebuie să tragi linie și să-ți aduni puterile să găsești medicul potrivit. c?nd ai spus acum ceva timp c?te medicamente trebuie să iei să tratezi niște lighioane toate fetele ți-au zis (din c?te-mi amintesc eu) că sunt prea multe și prea puternice.. ai spus aseară că toți medicii la care ai fost ți-au dat tratamente diferite.. pe care le-ai făcut...? dacă nu-ți inspirau ?ncredere nu trebuia să le urmezi sfatul/tratamentul.. nu te pun la zid, nu-ți fac reproșuri și-mi pare rău dacă așa sună.. doar sunt obiectivă, așa cum se vrea să fim smile

bucklucica a scris:

Almi, nu ai de ce sa cazi in depresie..si vezi ca exact asa am fost eu in a treia saptamana de bebe..puss Sa-ti vad odata testul pozitiv si sa vezi ce bataitza iti dau pentru depresia asta, iar apoi te pup toata kram

puss nu am căzut ?n nicio depresie.. cel puțin nu deocamdată.. și sunt ?ncrezătoare că nu voi cădea.. nimeni și nimic nu-mi garantează mie ?n ciuda simptomelor că voi avea test pozitiv miercuri smile

mika puss mă bucur că ești bine. țin pumnii ca cei doi puiuți să se prindă goodluck
dirida, angel, sonia puss puss puss și restul fetelor vă pup pe toate.. sunt pe fugă puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1482 2012-02-04 12:41:02

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata puss puss puss puss puss puss  cascat pls o galeata mareee de cafea mornincoffee ca sunt zombie. azi noapte nu prea am dormit , sper dimineata m-au luat durerile de burta si m-am trezit adineauri. al meu ca un scump ce e , nu m-a trezit desi am zis ca merg cu el la apartament, a zis ca ma scueteste si azi.

almi , mika puss puss puss imi pare rau daca cu vreo postare de-a mea v-am nelinistit sau suparat, nu a fost cu intentie , imi doresc doar sa vi se implineasca visul kram

cris puss puss mltumim ca ne-ai impartasit sentimentele tale, vom tine cont de ele pe viitor . goodluck goodluck goodluck in continuare cu pregatirile pt fiv, rugaciune sa reusiti

mika kram kram kram ce dragut a fost sotul tau te-a rupt de tot, asa e cel mai bine. nu zic decat atat rugaciune rugaciune rugaciune rugaciune rugaciune  goodluck  goodluck  goodluck

si pentru almi am aceleasi urari  rugaciune  rugaciune  rugaciune  goodluck  goodluck

ramo, angelus si mika mica, neruca si bebe denis, hel, buck si bebe si restul fetelor prezente puss puss puss puss puss puss puss puss

sonia puss puss in spiritul discutiilor de aseara am vrut sa ii mai dau ronei o sansa si am facut-o , dar nu m-am putut abtine sa nu ii amintesc ce ne-a zis wink

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-02-04 12:44:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.