homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-101

#1901 2012-02-14 13:26:27

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

camy puss

e greu cu spatiul mic, si eu ma uit la Andu ca e f fericit cand ajunge la curte. e spatiu mare, sunt multe camere , alearga din una in alta.Si acasa se simte bine ( mai putin zilele astea cand e f mamos).Si noi ne dorim o casuta , si pe mine ma apuca nervii pe " gandaci" ca nu l-au- ajutat cu nimic pe al meu  ( cand au promis ) si nu pot sa iau numai si numai de la ai mei si cu ce avem noi sa facem casa sad..dar asa o sa se intample pana la urma, dar mai trebuie asteptat

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-14 13:33:31)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1902 2012-02-14 13:32:03

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Camy mi-ai rupt sufletul grater puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1903 2012-02-14 13:35:45

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello mamici intrate mai tarziu kram

camy grater m-ai facut sa plang si eu

rux ma bucur ca esti bine

Kata e bine bebeloiul kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1904 2012-02-14 13:44:19

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Camy grater mi-au dat lacrimile fata, pe bune. m-am si pus in locul tau. iti jur. linisteste-te ca ii afci rau lui bebic cel mic. gandeste-te ca Tudor e ok, ca se joaca cu copiii, ca o sa isi faca multi prieteni puss  par

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1905 2012-02-14 13:53:47

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

imi pare rau ca v-am intristat dar simteam nevoia sa ma descarc sad ......cred ca in timp va trece cat de cat tristetea asta ca nu e cu mine toata ziua dar la inceput e groaznic  grater ......credeti-ma ca indiferent de varsta la care va merge puiul la gradi va fi crunt pentru mamica, ai impresia ca-l abandonezi si iti lipseste grozav  grater ......daca nu era spre binele lui Tudor sa-l dau la cresa stateam bine mersi amandoi pana se insura  big_smile

ma duc sa mai fac cate ceva prin casa ca sa treaca timpul mai repede sa merg dupa iubirea mea

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#1906 2012-02-14 13:57:30

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Camy, fii tare!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1907 2012-02-14 13:59:00

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Camy eu te inteleg puss  kram , si pe noi ne-a dat mama la o parte, noi suntem pe locul 2, niciodata nu s-a oferit sa vina sa stea cu Maria dupa masa, imi e si jena sa o rog sa stea cu ea cand chiar am de mers undeva. De aia stau sa ma gandesc cum ne vom descurca daca mai vine un copil pe lume. Chiar nu avem ajutor.

In legatura cu cresa, orice inceput e greu, sunt convinsa ca te-ai simtit ca ultimul om dar o sa vezi ca va fi bine. Tu esti cea mai buna mama pentru copilul tau,sa nu te indoiesti de asta nici o secunda.
Sunt convinsa ca lui Tudi ii va placea acolo,e cu copii, iar cu timpul te vei simti si tu mai bine. Si asa este, la orice varsta ne-am da copilul la fel vom simti.

Ruxy ma bucur ca esti bine.

Pup restul fetelor.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-14 14:01:24)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1908 2012-02-14 14:06:00

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

puss Pupaturi si salutari la mamici, bebelici si burtici... hjarta  par

camyelenbebe a scris:

buna

off fetelor am avut cea mai groaznica dimineata din viata mea  grater ....l-am dus la cresa pe Tudor si acolo sa te ti plans  grater , dupa 20 de min de stat pe hol la indemnul educatoarei am plecat dar plangeam si eu in hohote  grater ....cand am ajuns acasa am sunat la educatoare si Tudor se calmase si se juca cu niste cuburi....de atunci am mai sunat de 2 ori si se juca, deschidea dulapuri si facea bravo la copii, adineauri mi s-a spus ca a papat tot si a adormit in cateva minute....acum m-am mai linistit ca e bine si face nani dar nu ma pot opri din plans ca a trebuit sa recurg la cresa asa devreme  sad .......astazi am realizat ca pot face atat de putin pentru puiul meu  grater .....ma urasc ca nu pot face ceva sa ne mutam la casa noastra sa aibe Tudor muuult spatiu si sa nu se mai plictiseasca ca la bloc, sa aibe curte unde sa alerge chiar daca ar fi trebuit sa dam noi zapada toata noaptea ca sa aibe el loc de joaca.....urasc iarna asta nenorocita ca nu pot iesi afara cu Tudor sa se plimbe si sa se joace cu copii .........si cel mai mult o urasc pe mama care ne-a dat la o parte ca sa-i fie ei bine si iubitului ei, ca daca era om intelegea ca un copil nu poate sta jumate de zi inchis in camera ci ca trebuie sa aibe spatiu sa alerge si sa rada si sa se joace ( noi trebuie sa stam in camera in fiecare zi pana se trezeste amorezul ca nu avem voie sa-l deranjam  big_smile )......cel mai mult pe lume imi doresc sa rezolvam cumva cu spatiul ca sa nu mai trebuiasca sa stau fara puiul meu.....la ora asta dormeam cu el in brate si ne tineam de mana grater ......bine ca macar s-a distrat la cresa si a avut spatiu si copii.....macar el sa fie bine ca eu parca n-am niciun D-zeu singura acasa si mi-e asa dor sa-l aud razand si sa ma strige mama  grater ......abia astept sa se trezeasca si sa ma duc dupa el

Camy  hjarta  puss  puss imi pare tare rau ca esti asa suparici... grater  kram Si noi am dat-o pe Miru la 1 an si 10 luni la gradi, in conditiile in care pana la varsta asta Miru a stat non-stop cu noi si noi i-am facut toate cele (spalat, schimbat, dat sa manance, culcat, etc). Eu cel putin nu statusem fara ea o clipa si ideea ca un strain/a sa se ocupe de ea...ma ingrozea. Insa eu urma sa ma intorc la serv, sotul se angaja, si chiar nu aveam cu cine s-o lasam, in plus eram insarcinata si eram disperata ca nu se va adapta (mai ales ca ea sta fff prost cu mancatul si e dependenta de tati la greu). Si in prima zi a plans si se agata de piciorul lui tati... grater ni se rupea sufletul..insa am plecat si apoi ni s-a spus ca s-a linistit si s-a jucat, in prima zi nu a mancat insa.. chicot
A doua zi la fel...doar ca a inceput sa manance...
A 3-a vazand ca sotul e mai "moale" am ramas eu cu ea si desi plangea si tragea de mine, m-am intors si am plecat. Puseele de plans trec destul de repede (max 1-2 min) pt ca imediat se lua cu copii si sa fiu sincera si acum cand o duc la gradi...se mai smiorcaie... grater insa ii trece repede si e fff atasata de educatoare, ingrijitoare si copii. Iar seara (dupa 2 sapt am lasat-o la program lung) alearga sa o iau in brate si mi-e atat de draga...si cand mai spune si "mama miaaaaa"/ "mami meu" si ma strange cu putere si ma pupaceste ma topeste.. hjarta  hjarta  hjarta
Mie si acum imi este dor de ea cand este la gradi... rodnar E normal...insa realizez ca pot sa fac si eu diverse lucruri pe care nu prea le pot face cu ea acasa, in plus la 35 sapt de sarcina..e mai greu. Desi de 3 sapt e acasica.. chicot tot o tine in raceli si alte cele  sad , iar acum cu vreme asta mi-a fost teama sa o duc, in plus mi-e teama si mie sa nu alunec.. bang

Revenind ...stiu ca iti este greu insa vei vedea in curand si partea pozitiva: timpul tau, vei fi mai odihnita si mai receptiva, relaxata in timpul petrecut cu el, apoi vor veni "achizitiile" ..care te vor uimi in fiec zi, vei vedea imediat diferente si etape noi in dezv lui.

Cat despre partea cu casa...si eu am aceeasi pr... bang  bang insa sper din suflet sa avem cat mai repede posibilitatea sa ne mutam, macar dupa nastere...intr-un coltisor al nostru.  rugaciune

Camy  hjarta sa ne dai vesti bune despre Tudor si bebe.. rugaciune hjarta

Bebeilor bolnaviori  rugaciune sa se refaca cat mai repejor. hjarta hjarta

Gravidutelor sarcina ushoare si sa aveti grijutza de burtici. puss gravida

Mamicilor...somnic dulce si bebei sanatosi.  rugaciune

va pupacesc dulce dulce..mandruta mea vrea papa si apoi sa incerc o incursiune in ale somniculuil.. rugaciune  chicot

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1909 2012-02-14 14:26:41

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Camy grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1910 2012-02-14 14:33:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

angel, ally, o sa pun pozici smile

kata, poate ai placenta inserata anterior, caz in care il vei simti mai tarziu. eu l-am simtit pe Stef la 17 saptamani fara o zi.

lucky, eu si  Stef suntem bine, multumim de grija par cu aprovizionarea este mai greu si-s stresata cu omul meu care a ramas la BUC  cesafac

Camy, ma bucur ca a adormit Tudor. pupam puss kram

#1911 2012-02-14 14:51:25

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Garga puss Atat de mult imi doresc sa vina o data primavara si sa scapam de iarna asta intarziata.
Cred ca nu ti-e usor sa te descurci singura. Sper sa reuseasca sotul tau sa ajunga acasa cat mai repede.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1912 2012-02-14 15:09:15

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

camy nu-mi mai spune ca mor aici, mi se ace pielea pe mine ca stiu ca acest lucru ma astepata si pe mine sad....offf, offf offf,
si noi ne dorim un spatiu mai amre, dar asta e ne multumim deocamdata cu cea avem, caci stim ca alti nici atat nu au, casa va mai dura destul de mult pana sa o terminam si sa ne mutam, ana va fi mare si n va mai avea atata nevoie de spatiu, dar asta e, nu avem decat ceva ajutor de la ai mei, in rest noi cu toate fortele (care forte s-au cam terminat din pacate)

ank cat mai ai pana nasti?la ce nume v-ati gandit?

garga trece-o si pe anksan pe lista de gravituze...

noi am foat iara la electrostimulare si pe drumul de ntoarcere ana a adormit in masina, am imbracat-o si nimic, am mers cu ea pe afara si nimic, am intrat in casa, dezbracat de toate ea lemn, doarme de la 1 .30....

fetelor aveti idee daca cumva siropurile astea pt imunitate se dau sau nu si cand e racit copilul?

9 ani de copilarie ....

#1913 2012-02-14 15:16:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
noi am fost la cumparaturi!
asa bine a fost fugita de acasa 4 ore chicot
camy, mi-ai rupt sufletul!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1914 2012-02-14 15:24:09

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Camy  sad  puss Eu mi-am dat copilul la gradinita la 8 luni! am povestit aici cat a mai plans si cat de trista a mai fost. A trecut cumva starea asta dar greu. Tudor insa este un pic mai mare, o sa se obisnuiasca mai repede, il are si pe David acolo. Tu trebuie sa te linistesti pt bb2.
Nu va puteti muta cu chirie pe undeva? O garsoniera daca gasiti dar macar nu mai umblati in varful picioarelor de teama sa nu deranjati pe altii  yikes

Kata linisteste-te ca este bine. Fetele se agita mai tarziu decat baietii lol.

Pass multa sanatate! Sper sa iti treaca repede contractiile astea. Sa stii ca te-am simtit ca ti-e mai bine cu sozti; am simtit din mesaje, am vazut mai mult optimism.

Rux bine ca esti bine. Vladu tot busy cu zapada?

Andreea  puss Sa iti zic ceva de imbarbatare lol - Maria nu mesteca si asteapta sa se topeasca mancarea si, cumva, o inghite. Carol mesteca tot (mai nou, migdale) si mesteca si mesteca si, intr-un final, da tot din gura afara. Ca si cum ar scuipa. Ne ia mana si depoziteaza acolo tot ce a mestecat lol. Ce sa ii mai zic?

Smart
nu ii ies acum dintii (desi este posibil si la aceasta arsta) dar isi fac simtita prezenta. Cam pe la 7 luni sa te astepti mai sigur sa vezi si dintisori.

Ally_na hjarta  pentru baietii tai. Tine-te bine pt 8 Martie. Si imi place de tine ca esti asa de practica lol.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1915 2012-02-14 15:25:47

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

neata  puss
Camy  supa , si te-am avertizat ieri sa nu bocesti prea mult astazi  supa  supa  supa

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1916 2012-02-14 15:29:52

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele. offff camy sad
macar bine ca e la program scurt, asa cum zicea si Anksan - mai greu daca ar trebui sa stea acolo 8-18.
sunt convinsa ca e greu si ai sentimentul neputintei - asta e cel mai frustrant sentiment - sa vrei sa muti muntii din loc pentru puiul tau si sa-i dai seama ca esti de fapt prins intr-un sistem care te ingradeste sa poti face doar anumite miscari si nimic mai mult.
sper sa ne zici zilele viitoare ca s-a mai obisnuit si tu ai grija de tine si de bebe din burtica in timpul care Tudi e la cresa.

cat despre spatiu ... soacra are exemplu o familie de pocaiti de vis de vis de unde locuieste - familie cu 13 copii in 3 camere (i-au tot dat si pe la tv pe la diverse emisiuni Dan Negru, etc) deci nici nu pot sa deschid discutia de spatiu ca zice ca familia asta cum creste 13 in 3 camere si altii nu pot 1-2??
ei stau la 3 camere si noi la 2. in fine, m-am resemnat, daca o sa ne putem vreodata muta pe fortele noastre in alta parte, bine, daca nu ... asta e.
ai mei m-au ajutat cu apt de 2 camere unde stam, nu pot sa le mai cer mai mult.
ce sa mai zic, sanatate sa fie, si om vedea ce vom face pe viitor.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-14 15:31:29)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1917 2012-02-14 15:31:05

pokemon
Diamond member

si eu vreau sa se termine iarna  roll
fetele, aveti cumva idee daca poate aparea cm la 5 sapt de la nastere?
lohiile mele se facusera galben-albicios, aproape ca secretia normala, de ieri s-a maronit, iar acum am fost la buda si e rosu   va
ce sa cred?

#1918 2012-02-14 15:41:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello again

ms, m-ati mai linisit, mai ales cmin puss
garga, io s la cris am avut placenta antrioara si, totusi, l-am simtit CONSTANT de la 14 sapt

camy yikes yikes io nu stiu ce sa-ti zic... as face clar scandal la aia cu statul jum de zi in camera, nu stiu cum aveti nervi pt asa ceva (sau as pleca zilnic cu tudor undeva/la cineva dimineata... sau as trage cate-o joaca de aia GALAGIOASA, de pe teritoriul camerei alocate, dar sa fie cu scandal mare...si zilnic big_smile)... oricum, mi se pare revoltator sa sufere tudor pt nea ala bang io as lua-o pe mama laa o discutie dura neutral NU SE PATE asa ceva, aveti destule pe cap, ala e ditai omu, aveti copil, ce Dumnezeu!! (moama ce draci mi-am facut citind)
ref la cresa si beneficiile ei, io ma abtin, fiecare face ce crede de cuviinta si mai bine pt al sau.... doar ca povestile vostre imi starnesc din nou ura pe "sistem" sad

flow rotfl2) puss daca zici tu big_smile ti-ar da tati o bere. da io nu cred tongue e baiaaat

poke, e "mica menstruatie", e normala, toate am avut-o... de-acu incolo bafta a dispara cm cat mai mult big_smile

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-14 15:43:34)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1919 2012-02-14 15:47:07

pokemon
Diamond member

kata, sa traiesti, ca trebuiesti  par
ma gandeam ca asta mi-a fost  rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.