homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-120

#2262 2012-02-17 15:24:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

bravo Iannis smile

lucky kram

Papu, am observat ca absentezi. imi pare rau ca nu te simti bine  puss  kram  fa-ti curaj si rezolva o data problema!

ma simt coplesita de cate treburi s-au strans de facut. Stef e super smiorcait, nici gand sa ma lase  supa

#2263 2012-02-17 15:28:40

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Pupicioshi la toate mamicile, gravidutzele,  bebe si viitoarelor  gravida  chicot  par  par

Carra eu nu am facut nicio cerere pt alocatie si a continuat sa-mi vina  (eu am optat pt posta data trecuta  bang ); 42 ron.
Si da Adina are dreptate, cand te intorci la munca semnezi o hartie cum ca din data x nu mai beneficiezi de indemniz..oricum nu fac ei gresheala sa-ti trimita in continuare... drink

Ally distractie placuta la BV si sa savurezi o clatitutza si pt noi.. drool  par

LikeIt  puss sa nu mai verse  bebe  rugaciune

Pass  puss  offff noi de la incep diversificarii si pana acum (2 anishori shi 4 lunitze), avem aceeasi pr: acasa face mutritza la papa...de ma urc pe peretzi si mananca ingrozitor de putzin.. bang Insa la gradi....papa ff bine.. chicot Mai nasol e cand sta acasa mai mult de 3 zile..insa nu o pot fortza...desi mai folosim santajul din cand in cand...  dumbom si-i dau prostii de care stiu ca-i plac... hopsieu
Nu te mai gandi ca nu e bine  bebe Daca vrei s ate linistesti mai mergi la o eco, sau fa un beta. rugaciune Eu si acum merg doar pe la 6 la baie...insa nici nu beau lichide.. bang

Sweety la multe lunitze... majoreta si  puss sa se faca bine... rugaciune

Myla  par ma bucur ca sunteti bine.. applause  rugaciune sa fie colul inchis si luuuuungggggg... chicot Eu nu mai scapam de ea...ii dadeam cu gengigel parca si vroia sa-i mai dau...trebuia sa-l ascund si de multe ori nu-i mai dadeam ca numai scapam de ea.. rotfl2

Camy hjarta  hjarta pt avatar.. par  par

Poke.... nocry  par  par  par Sunt schimbari pt amandoi...e vorba poate de adaptare... rugaciune sa fie bine si sa fii linistita.  par

Tymo Felicitari pt cuspide .. applause Daca incerci niste ceaiuri pt laptic? rugaciune

Ruxy ai grijuta, sa nu exagerezi cu  rufe  par

Garga Felicitari pt kg.. majoreta  par

Lucky  puss  sa te faci bine.. rugaciune

Eu fug la control.  rugaciune sa fie colul lung si inchis. De acolo plec direct la gradi s-o iau pe Mirunica. Aseara am innebunit.. bang se facusera niste balti ingrozitoare, drumul ingust pt o sg masina si la un mom dat s-au "trezit" 2 masini "nas-in-nas" si a trebuit s-o iau in brate si sa ma bag in gramada de zapada pana la genunchi... bang Sper sa nu se mai repete azi...ca aseara ziceam ca nasc... dumbom

Va pupacesc dulce dulce si fuuuuugggggggg... puss  hjarta

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2264 2012-02-17 15:35:34

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ank tu ai intrat in prenatal dupa ce ai iesit din concediu pentru Miru, nu? daca da imi spui si mie care sunt pasii in cazul asta te rog.....eu ar trebui sa lucrez o luna pana as intra iar in prenatal

par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2265 2012-02-17 16:22:56

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Garga, puss nu ma certa! smile La inceputul lui martie ma voi interna...  cesafac  cesafac  cesafac

#2266 2012-02-17 16:51:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Papu  rugaciune sa fie bine. nu mai amana

Sweety  birthday  birthday  birthday

Garga  majoreta  majoreta pt kg

Ank  goodluck la dr

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#2267 2012-02-17 16:59:25

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

camy , pai in cazul asta iti bagi un concediu medical normal, pe bune, nu merita sa te intorci pt 1 luna...

ank tu cat ai mai lucrat de cand te-ai intors si pana ai intrat in prenatal?

noi pe aici, azi ultima sedinta de electrostimulare, acum incepe o noua etapa , cea a exercitiilor, mergem vinerea viitoarea sa vedem ce si cum, avem de achizitionat pana atunic, o minge normala mi-a zis ( sau de aia pe care sari) si niste baloane mai groase....astea pt acasa, caci la spital vom lucra pe materialul de acolo. sper totusi sa nu mai mergem zilnic, de fapt sigur nu vom mai merge, azi am vb in timp ce o asteptam pe dr cu mamica unei fetite de 3 ani care s-a imprietenit cu ana...fetita a avut luxatie de sold inca de la nastere, a facut operatie, recupareara peste recuperare, groaznic , dar acum era pe drumul cel bun, doamne probleme pot sa existe....

eu sunt un pic cam disperata, adica nu-mi mai vine menstra, sunt in a 33-a zi de la ultima menstra si nimic, ce ma ingrijoreaza e ca nu am simptome , stiu ca am comis-o pe la 1/2 periaodei cu finalizare afara, asa ca azi cand ne-am intors de la dr am luat un test no name de la plafar, tip stilou, si desi am zis ca il fac dimineata cu prima urina , nu am rezistat si l-am facut acum cu a doua urina ( nu m-ai urinasem de azi dimineata), a iesit clar negativ .....sper sa -mi vina, ca tare stresant e, deja aveam o mie de scenarii in cap, nu spun ca nu mi-ar fi placuti de pe o parte, dar pe de alta parte ma lua efectiv groaza pt ca ar fi fost o problema mare ( financiara).

noi nu mai avem decat super super putin muci, si putina tuse, mai nou ii dau stodal pastilute.
cine intreba de gel de dinti cu o, mai poate si si osa ( adica varianta gel de la osanit).

9 ani de copilarie ....

#2268 2012-02-17 17:07:32

gargarita
Moderator

ank puss

papu, iubita, nu era spus pe ton de cearta, era un indemn smile. dar daca e nevoie te si cert. si am si biciul pregatit  tongue  ma bucur ca te-ai hotarat, o sa fie bine  par

#2269 2012-02-17 17:17:22

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adina tinem pumnii cu testul.
nush ce sa zic ... poate Dumnezeu stie mai bine.
eu nu am griji din astea ca voi gagici ..daca mi-am pus mirena ...
insa cum am zis, nu-l recomand, parerea mea e ca libidoul meu asa scazut se datoreaza (in maaaare parte) de la el.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2270 2012-02-17 17:26:36

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pai carra e negativ testul, cat se poate de negativ, acum nu ramane decat sa astept mostrul
eee, eu nu cred ca de la mirena ai libidoul scazut, si eu il am super scazut si nu ...asa ca , nu te mai stresa.

9 ani de copilarie ....

#2271 2012-02-17 17:33:29

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

puss  puss adina.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2272 2012-02-17 17:35:19

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Ank, eu ti-am dat add pe fbk. Am initialele *** wink

passuc, stai cumintica si nu il mai cara pe sebi asa mult in brate. Bb2 sigur e bine, asa presimt eu. Nu iti fa griji inutile! puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2012-02-18 22:30:07)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#2273 2012-02-17 17:37:02

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Mamici  , hello!

ANk par  smile   ce face bebe din burtica?

N am citit nimic. acum..

D. nu mai varsa, e mult, mult mai bine, a si mancat mai bine azi  rugaciune . l-am cantarit azi, n-a scazut in greutate are tot 10kg100. ma apuc sa i dau vitamine ca este cam alb la fata  neutral .

A dormit ieri si azi toata ziua, se trezeste sta ce sta putin , tot in pat se mai joaca, ar il ia somnul, sper sa se simta mai bine daca doarme.

Garga, bravo pentru Stef!

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2274 2012-02-17 17:48:15

gargarita
Moderator

multumim fetelor. si eu sunt tare bucuroasa ca a luat ( destul de multicel) in greutate.

like, ma bucur ca e mai bine puiul smile

Like, te intreba Emi intr-o zi ce DPN ai, pentru listuta. nu stiu daca i-ai raspuns, eu n-am vazut. daca esti acum pe faza poate imi scrii ca sa te trec.
si daca mai sunt gravidute care nu se regasesc in listuta, dati-mi va rog DPN-ul, calculat in functie de UM. sa stim si noi cand vin bebeii  tongue

#2275 2012-02-17 18:20:02

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Ank goodluck la dr smile

am tras ob sperietura disperat ..m-am asezat in p[at sa va citesc si Fabi era langa mine..s-a invartit de doua ori si era sa cada din pat,l-am prins in ultimul moment,s-a cam speriat .. ufff cesafac

Eu sunt putin cam trista.Fabi e cam disperat dupa soacra-mea ,cum o vede plange si da din maini ca sa-l ia in brate,daca pleaca din camera iar plange dupa ea,vrea mereu sa stea la ea in camera,se bucura ..chestii pe care la mine nu le face supa si sunt cam geloasa.mai mult ma enerveaza ca cu noi se poarta destul de aiurea si lui vrea sa-i arate ca e cea mai buna.se joaca cu el,ii canta,ii vorbeste (astea le fac si eu dar...)

si inainte ma plangeam ca nu vrea sa manance mancare,eh acum e invers..mananca mancare si nu prea mai vrea tzitzi grater

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2276 2012-02-17 18:30:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

wave ce fac mamicile?
va multu pt sfaturi, adevarul e ca multe nu am sa ii reprosez. ca tati, cu bebe si cu mine e super. ma ajuta cat de mult poate.
dar simt ca pr mine, ca femeie ma neglijeaza. si nu vb de sex, ci de altele. sper sa ne revenim!
incep sa regret ca ne-am bagat in atatea ptoiecte anul asta, suntem obositi...si nu fizic, ci psihic... bang
am citit tot dar....am uitat!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2277 2012-02-17 18:33:54

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

si eu sunt supi dar nu pe sot ... chiar sunt trista si vreau sa plang , de fapt am plans dar mai vreau ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2278 2012-02-17 18:34:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

cmin, tu ce ai patit? puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2279 2012-02-17 18:37:06

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

diverse probleme ...  forgetit

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2280 2012-02-17 18:38:46

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Cmin, te pup de douazeci de ori....  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss sa iti treaca supararea. Hai, fruntea sus!

Ank, sa vii cu vesti bune de la control! rugaciune

Sweety, la multe lunite pentru ieri! birthday Ari are 7900g.

Poke, te inteleg la faza cu oboseala psihica....Vei trece cu bine peste toate, doar esti o luptatoare! kram

Myla, Fabi trece prin tot felul de etape. Nimeni si nimic nu te inlocuieste in inima lui. Hai, nu fi suparata tare! puss

Garga, bravo pentru greutatea celui mic! applause

Likeit, pupici! puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de razu (2012-02-17 18:42:10)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.