homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-141

#2661 2012-02-21 14:25:24

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

Nu are nimic in stomac de atatea zile, ce pot sa fac?Ma simt neputincioasa, siropul asta pe care i-l dau e degeaba

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2662 2012-02-21 14:36:33

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

mamici am pus o intrebare la diversificare...daca ma puteti ajuta

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2663 2012-02-21 14:37:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

andreed ce rau imi pare de maria, de i-ar trece mai repede

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2664 2012-02-21 14:47:00

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

andreed ufff mititica de ea

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2665 2012-02-21 15:06:42

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna la toata lumea

andreea, imi pare rau, nu prea ai ce face, noi am tusit la greu, noroc ca nu a vomitat decat 1data si asta noaptea, in prima noapte...

lucky noi cu stodal, sirop de ridiche neagra si ceai de ceapa( pus ceapa in apa si lasat la fiert pana a scazut de tot, dar asta a luat doar 2-3 lingurite), mai nou suntem si pe stodal pastilute-cica e mai ok, dar se pare ca noi a cam scapat de ea, mai e asa sporadic si acum nu-i mai dau nimic....aaa am luat si sirop de patlagina, bun si ala dar nu cu efect oauuuuuuu

pass, e nasol , nu mai gandi asa, e greu de dat sfaturi, voi stiti ce e acolo in familia voastra, degeaba vin eu , x, y sa-ti ziceam , pana la urma voi luati deciziile...si noi trecem printr*o perioada nasoala, din lipsa de comunicare clar, eu nu am chef de sex(nasta si ca sunt stresata ca nu-mi mai vine), al meu se simte nedreptatit si uite asa nu ne vorbim decat ce tine clar de copil.

fetele ia cititi asta si ziceti-mi si mie parerea voastra,
http://sanatate.findtalk.biz/t1950-viga … -medicului

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-02-21 23:07:20)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#2666 2012-02-21 15:13:53

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina, mai bine ca nu ati vomitat, Maria de ieri nu mai are nimic in stomac.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2667 2012-02-21 16:11:08

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea nu te mai gandi ca Maria "nu are nimic in stomac"...cat este racita nu poate si nu are chef sa manance. Mie Carol nu-mi mananca cu saptamanilie cand este racita. Important este sa nu fie deshidtratata si deci trebuie sa ii mai dai apa. O sa isi revina cu mancarea cand ii trece raceala.
Si noi ne-am imbolnavit ieri. Pe mine ma doare gatul, sotul este si el racit si Carol are mucisori si desi striga ca are "mushci...asa cu accent moldivenesc" nu avem nicio sansa sa ii scoatem si asta inseamna ca o sa fie mult timp racita.

Kata in vocabularul meu ca si in gandurile mele, cuvantul "pedeapsa" exista numai cand dau un exemplu cum fac altii care sunt niste "din aia" ce nu isi inteleg copilasul.
Nici nu m-am gandit vreodata ca tu (mai ales, tu) ai putea sa il pedepsesti pe Cris. Stiu ca trebuie sa facem ceva sau sa fac ceva ca sa o determin sa nu mai aiba acest comportament dar nu cu pedeapsa. Am incercat si eu sa o las asa, "sa o ignor" cand are criza dar mi-e teama sa nu creadca ca-i singura...sincer, nu stiu ce sa mai fac sau cum sa procedez sa fie bine.
Mi-ai luat o piatra de pe inima cand ai spus ca si Cris face la fel. Credeam ca am facut eu ceva si am suparat-o dar vazand ca si alti copii zic "nu mama" inseamna ca nu-s eu neaparat de vina pt frustrarile ei.
Mi-e teama de mine insami sad. Desi sunt calma in general imi este teama de primul impuls cand incepe criza copilului. Mi-e teama de ce simt caci simt ca-mi vine si mie sa urlu si trebuie sa fac un supra-efort sa nu cumva sa clachez.
Am mare noroc ca sotul a priceput starile acestea ale mele si a preluat el carma de data asta. Aseara am vorbit cu ea si i-am spus sa nu mai dea in mama ca doare si sa nu mai zica "stop" caci eu nu ii vreau raul, ca sunt cu ea etc etc. Faza este ca internalizeaza totul.
Era in apt aseara si eu cu tati pe jos; ea se "uita" la Tv, noi doi discutam despre ea. Stiti ce facea? Tragea cu ochiul la noi...credea ca nu o vedem dar toata atentia ei era concentrata spre noi. Parca eram eu cand aveam 15 ani si ii ascultam pe ai mei cand luau decizii despre mine  rotfl2 . Sunt tare isteti la varsta asta si daca o dam in bara se lasa cu consecinte urate (consider eu).

Pe langa cat este de dulce si isteata pe atat face si lucruri intentionat: ii dam lapte de migdale. Bea o gura cat stam langa ea si apoi incepe sa traga cu paiul din pahar si sa il lase sa cada pe ea si pe pat. Nu va zic cum s-a facut si cum a facut patul. Si se uita la noi sa vada cum reactionam!!! Pur si simplu astepta reactia  bang Noroc ca a fost sotul "pe felie" si i-a spus frumos ca a udat patul si ca el o sa fie afectat ca doarme acolo si daca nu inceteaza o sa o lase asa uda. Si ea nu s-a oprit. Am lasat-o neschimbata, uda de la lapte. Fara sa fim nervosi si fara sa ii luam sticla cu lapte.

Cam asta cu crizutele. Infara de rabdare si ochilibru nu stiu ce as putea sa mai am rotfl.

Pass
imi pare tare rau ca simti ce simti in legatura cu relatia ta. Nimeni nu poate spune ca nu-i greu cand vine bb, mai ales in primul an si jumatate. Se schimba atat de multe, toata dinamica relatiei cu sotul/partenerul, asteptarile noastre. Noi feleile traim mai intens si dramatic aceste schimbari caci, oricat am incerca o alta metoda, tot noi suntem cele ce ducem greul cresterii copilului. Am crezut, inainte de a avea copil, ca este numai un stereotip ca femeia este "raspunzatoare' de treaba asta dar realitatea ma contrazice.
Cu dialog si iubire si compromit se poate ajunge "cum era inainte".
Ca noi feleile avem parte de tot felul de experiente psihice dupa ce devenim mame nu-i nici un dubiu. Dar si barbatii au shocurile lor si tot noi trebuie sa le intelegem caci desi suntem genetic diferiti mai sunt si "interventiile" sociale in felul lor de a fi - au fost crescuti intr-o cultura (romaneasca) in care au fost "educati" ca ei sunt regi si trebuie sa primeasca tot si nu trebuie sa faca nik decat sa stea si sa primeasca. Cand vine bb se schimba treaba si barbatii devin altfel...ca niste copii de care noi nu mai avem timp.
Vorbiti! Vorbiti unul cu altul si o sa fie bine.

TU nu trebuie sa te superi in aceasta perioada!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2668 2012-02-21 16:57:16

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea  supa e tare rau cu tusea asta. Si Vlad mi-a vomitat la 12....nu avea el chef sa guste, am insistat si si-a facut greata  grater

Flow, exact asa face si Vlad dar cu sticla de apa. Varsa cu picatura peste tot si se uita cu coada ochiului la noi si asteapta reactia  neutral

#2669 2012-02-21 17:04:53

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Si eu il consider un somnorila...doarme cam 5-6 ore pe noapte..a doua noapte acasa a dormit 7 ore lol doar ca avea o data pe zi o perioada de veghe de 4 ore..in rest sugea si dormea..asta de 4 ore s-a lungit : acum 2 seri la 6 ore..aseara la 8 ore...precizez ca nu-l durea nimic..ne jucam..mai papam...mai se smiorcaia dar trecea repede....si mai si atipea deci a avut parte de ceva somnic in astea 8 ore...doar ca nu somnic dinala profund
Maine merg la control tot in maternitate la neonatologie....si ii zic medicului despre asta

6 ani de dragoste  hjarta

#2670 2012-02-21 17:05:54

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna

eu nu apuc sa va citesc, am rasfoit,

ma bucur ca e bine mama ta pass

kata sad imi pare rau de patania cu analizele

andreea santate mariucai

si NOI suntem in crize sad, si Andu da pe toata lumea afara din camera, face crizute de nervi grater, la munte de ex nu i-a placut de o fata ( nu avea ce s aii placa e adevarat, se tot baga in sulfetul lui si i-a aruncat cu babetica in fata si cu servetele ( eram la resataurant ) )

are momente in care arunca de nervi cu jucariile prin casa ( dc nu ii iese ceva si spune si cate un " ma'ta mare " grater  ), sau NU MAMA< pleaca, du'te, grater eu sunt vinovata de tot..NU stiu ce sa ma mai fac cu el la fazele astea sad

revin , incerc sa mai citesc sad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2671 2012-02-21 17:08:28

rruxxy
Platinum member

Mda...se pare ca e varsta crizutelor...

#2672 2012-02-21 17:08:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

7 ore somn legat  va  te invidiez!
eu sunt sigura ca nu e nici o problema cu el, stai linistita!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2673 2012-02-21 17:10:16

flowerpot
Insomniac member

Ruxx imi pare rau ca a vomitat si Vlad. Nu ii mai da sa manance. Tu ofera-i si daca nu vrea lasa-l asa, nemancat, ca nu se intampla nimic. Sa vezi ce o sa manance dupa ce se face bine.
Cu apa varsata se inatmpla si la noi dar este mai acceptabil decat cu lapte lol. Oare cum o sa fie peste vreo 12 ani cu crizele la pubertate?  rotfl2.
Oricum este tare fain sa vezi cum un sufletel incearca sa aiba independenta. Este ceva ce nu poate fi descris nicicum.

p.s Ally_na m-ai facut happy de tot lol : nu numai eu si Kata suntem vinovate ci si tu. Asta-i veste buna lol. Ruxxy si Andreea urmati voi lol

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-02-21 17:12:21)

bebe

#2674 2012-02-21 17:14:00

rruxxy
Platinum member

Flow, dar el nu e bolnavior, nu are nimic. Nu l-am fortat, l-am rugat de mai multe ori sa guste, a gustat si si-a facut greata.

Da, cand il vad asa mic cum incearca el sa fie independent nu-mi vine sa cred smile

#2675 2012-02-21 17:15:38

flowerpot
Insomniac member

rruxxy a scris:

Flow, dar el nu e bolnavior, nu are nimic. Nu l-am fortat, l-am rugat de mai multe ori sa guste, a gustat si si-a facut greata.

Da, cand il vad asa mic cum incearca el sa fie independent nu-mi vine sa cred smile

Am crezut ca are si el un pic de raceala.
Oare nu i-a placut?

Ce carti mai "citeste"? Sta sa asculte povestea sau pleaca de langa voi in urmatoarele 2 min?

bebe

#2676 2012-02-21 17:19:28

rruxxy
Platinum member

Am vrut sa-i dau para si lui ii place mult, nu stiu ce a avut.

2 minute, asa mult? lol Ii place sa rasfoiasca el cartile si zice  "citec".

#2677 2012-02-21 17:22:03

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

da....cand ne-am trezit dupa 7 ore de somn maica-mea ne zicea: n-ati visat voi asa copil big_smile
acum a stat treaz o ora, a supt si a adormit...a avut un muculete, m-am speriat sad l-a eliminat prin stranut..dar nu e fornait si pare ca respira bine

e bine ca doarme acum...sta de veche mai tarziu
doarme profund iar..Doamne ajuta!

mami a stat o saptamana cu noi....ieri a plecat dar vine vineri
sa ma laud: deja tine capul bine bine big_smile  incerca de la 5 zile dar abia ieri i-a iesit perfect hjarta si se si rostogoleste lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-02-21 17:23:45)

6 ani de dragoste  hjarta

#2678 2012-02-21 17:26:01

flowerpot
Insomniac member

rruxxy a scris:

Am vrut sa-i dau para si lui ii place mult, nu stiu ce a avut.

2 minute, asa mult? lol Ii place sa rasfoiasca el cartile si zice  "citec".

lol "citec"
La noi "lectura" dureaza cam 2-3 min. Insa dureaza 30-40 de min daca este vorba despre zoombies, scheleti si haloween. Are un fix cu zombi, este fascinata de cum arata un schelet - are un dark side in ea  rotfl
Faza este ca am fost la medic si ea a ramas acasa cu tati care a provocat-o la un computer game cu niste plante si niste zombi si de atunci nu ii mai iese din cap treaba asta.
Ii mai place "catelusul schiop" si "neghinita" varianta scurta (numai cand Neghinita vine la babuta).
Ii plac tare animalele. Sambata am avut musafiri si au venit si cu un catelus - tot, absolut tot, a impartit cu el. Si cand vede imagini cu "Catelusul schiop" este tare afecatata ca bietul caine are "numai trei picioare".

bebe

#2679 2012-02-21 17:29:17

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

JanisJoplin a scris:

da....cand ne-am trezit dupa 7 ore de somn maica-mea ne zicea: n-ati visat voi asa copil big_smile
acum a stat treaz o ora, a supt si a adormit...a avut un muculete, m-am speriat sad l-a eliminat prin stranut..dar nu e fornait si pare ca respira bine

e bine ca doarme acum...sta de veche mai tarziu
doarme profund iar..Doamne ajuta!

mami a stat o saptamana cu noi....ieri a plecat dar vine vineri
sa ma laud: deja tine capul bine bine big_smile  incerca de la 5 zile dar abia ieri i-a iesit perfect hjarta si se si rostogoleste lol

wow  wow    ai grija mare ca nu si-l poate tine acum bine, si de rostogolit mai ales... Astea vin mai tarziu

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.