Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-151
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
razu, multumim deocamdata este destul de ok, doar nasucul putin infundat.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
multa sanatate bebeilor
Aici e putzosu meu http://forum.anticonceptionale.ro/t3737 … resel.html Ma chinui de 2 ore cu el la san..se enerveaza nu sta...are gaze..il tin in sus..cand da un vant se linisteste
6 ani de dragoste
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
salutare
blue ai primitg mail?
pass
nu mai stiu ce am citit....
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
va salut si eu pe fuga, sunt in urma rau cu forumul, am apucat sa va citesc pe ici pe colo
pass multa snanatate si felicitari ptr inimioara
andreea, kata, flow , garga sanatate multa ( dc am uitat pe cineva sa ma scuzati)
deea e normal si al meu facea asa
blue..sterilet
lucky cum mai sunteti? dana a mai intrat?
eu maine am ore, azi am alergat cu medicina muncii, ma simt praf ( sunt la ciclon si f obosita ), mai e putin si copilul meu face 2 ani, doamne cat a crescut, cum a trecut timpul
onu
ruxx cum mai esti? alina , adinele, papu, myla, miric, cmi, lucky, lore , carra , razu, angel si pe cine am mai uitat ...va pupam
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-22 20:46:38)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Da, Loredana, am primit si iti multumesc!
Da, pass, intreb de sterilet, este pe lista mea de solutii in acest moment.
- gargarita
- Moderator
ally
- gargarita
- Moderator
eu am in plan un Nuvaring. dar vreau sa ajung sa vorbesc cu un medic inainte.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
garga dar e tot pe baza de hormoni, nu?
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
blueeyes a scris:Carra, tu parca ai sterilet, nu? Cum te impaci cu el? Cat a costat? A durut instalarea? Multumesc!
blue, mi-am pus Mirena, 500 ron, l-am pus prea devreme, in oct 2010 in conditiile in care am nascut in 30 mai 2010. nu m-am durut prea tare, mi-a facut cred o mica anestezie ca am simtit doar intepatura acolo si apoi niste mici manevre acolo dar nu f dureroase. nici n-am avut puterea sa ma uit cum arata, doar ce am vazut pe cutie.. mi-a dat o foicica scrisa cu data la care a fost montat - el fiind valabil 5 ani. la inceput l-am simtit acolo, ma cam tinea ceva, mai ales ca ieseam cu cea mica in parc, era mica si cand o luam im brate simteam ca ma tine ceva acolo. pe urma n-am mai simtit nimic. nu am avut side effects ca sa zic asa doar lipsa libidou, insa unele fete zic ca nu doar mirena ar fi de vina ci si nasterea, primii 2 ani dupa nastere la unele femei fiind mai fara chef de nu stiu daca sa il recomad sau nu, eu una stau mai linstita cu el, mai ales ca atunci credeam ca sigur sigur nu mai vrem bebe asa curand. daca insa va intelegeti bine cu preze ... mergeti pe preze, la asta cred ca trebuie sa cam stii ce vrei pe urmatorii ani, sigur, se poate scoate, dar nici uite steriletu' si peste cateva luni nu e steriletu' nu stiu daca e o solutie. poate era mai bine daca mergeam si noi pe preze .. nu mai dormea si al meu asa de linistit si acuma cred credem la fel in ce priveste bebe II, trebuie sa ma intorc la munca, sa vedem cum e cu gradi cu Natiuta si pe urma mai vedem.
LE:de adinag ce mai stiti fetele? stiu ca zicea ca e ... late. i-a venit sau nu?
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-22 21:23:50)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- blueeyes
- Platinum member
carra_verona a scris:blueeyes a scris:Carra, tu parca ai sterilet, nu? Cum te impaci cu el? Cat a costat? A durut instalarea? Multumesc!
blue, mi-am pus Mirena, 500 ron, l-am pus prea devreme, in oct 2010 in conditiile in care am nascut in 30 mai 2010. nu m-am durut prea tare, mi-a facut cred o mica anestezie ca am simtit doar intepatura acolo si apoi niste mici manevre acolo dar nu f dureroase. nici n-am avut puterea sa ma uit cum arata, doar ce am vazut pe cutie.. mi-a dat o foicica scrisa cu data la care a fost montat - el fiind valabil 5 ani. la inceput l-am simtit acolo, ma cam tinea ceva, mai ales ca ieseam cu cea mica in parc, era mica si cand o luam im brate simteam ca ma tine ceva acolo. pe urma n-am mai simtit nimic. nu am avut side effects ca sa zic asa doar lipsa libidou, insa unele fete zic ca nu doar mirena ar fi de vina ci si nasterea, primii 2 ani dupa nastere la unele femei fiind mai fara chef de nu stiu daca sa il recomad sau nu, eu una stau mai linstita cu el, mai ales ca atunci credeam ca sigur sigur nu mai vrem bebe asa curand. daca insa va intelegeti bine cu preze ... mergeti pe preze, la asta cred ca trebuie sa cam stii ce vrei pe urmatorii ani, sigur, se poate scoate, dar nici uite steriletu' si peste cateva luni nu e steriletu' nu stiu daca e o solutie. poate era mai bine daca mergeam si noi pe preze .. nu mai dormea si al meu asa de linistit si acuma cred credem la fel in ce priveste bebe II, trebuie sa ma intorc la munca, sa vedem cum e cu gradi cu Natiuta si pe urma mai vedem.
Multumesc mult pentru raspuns carra. Nu suna asa de rau, cred ca ramane in schema, mai ales ca sotul azi a zis clar ca NU vrea bb2. Macar nu mai stau cu grija 5 ani de-acum incolo.
Noi ne protejam cu metoda calendarului, cmin
- gargarita
- Moderator
cmin, da. e cu eliberare de hormoni. la fel ca si mirena de altfel.
- blueeyes
- Platinum member
gargarita a scris:cmin, da. e cu eliberare de hormoni. la fel ca si mirena de altfel.
Nuvaring e si cu estrogeni sau doar cu progesteroni?
LE. Am citit, nu e bun si pentru cele care alapteaza...
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-02-22 21:42:09)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
M-am tuns,am facut o schimbare radicala:)
Maria e mai bine, doamne ajuta. azi a reusit sa pape si nu a mai vomitat, in plus de asta a dormit aproape 3 ore jumate, 2 ore in prima repriza si o ora jumate in cea de-a doua. A recuperat somnul pierdut
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-22 21:52:31)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
andreea pozeeeeeeeeeee
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|